Sayfa 7 / 8 İlkİlk ... 5678 SonSon
181 ile 210 arası toplam 344 sonuç

Konu: Bandırma Futbol Akademisi

Hybrid View

A Grubu 3. Maç

Oyuna baktığımda pek tatmin olmasam da taraftarımız önünde sonuca ulaşabildiğimiz için mutluyum. 3'te 3 yaptık grupta ve çok büyük avantaj elde ettik yarı finale yükselme konusunda. Fikstürün sıkışacağı günlere nispeten daha rahat girmemizi sağlayabilir bu avanataj, genç oyuncuları deneyebiliriz kupa maçlarında.

Yeni transfer girişimimiz yok bu günlerde ama kiralık olarak aramızdan ayrılan bazı arkadaşlarımız oldu. Dört genç oyuncumuz as takım tecrübesini arttırmaları adına başka kulüplere gittiler sezon sonuna kadar.
    Tahsin Erdul -> Altınordu
    Selim Önder -> Körfez FK
    Mehmet Ali Basmaz -> Samsunspor
    İsrafil Erdurmuş -> Sakaryaspor

Yeni bir haber daha verelim, Samsunspor ve Kayseri Erciyesspor yeni pşiot kulüplerimiz. Aydınspor'la olan bağlantımızı da sonlandırmış bulunuyoruz.

A Grubu 4. Maç

Ayağımıza kadar gelen fırsatı teptik şu karşılaşmada. İki kez penaltı kazanıp değerlendirememek çok sinirimi bozdu. Oyunculara da kızamam ki hata bende, duran toplarda iyi birisini sahada bulundurmam gerekirdi. Skoru ele almayı bir şekilde başardık ama korumayı başaramadık. İkinci yarıda oyuna dahil olan Krasic ve Ferdi takımlarına bir puanı kazandırdılar.

Sonuca bakacak olursak Fenerbahçe'den 1 puan aldık, iyi. Daha da iyi olan şey ise bu sonuçla gruptan çıkmayı garantilemiş olmamız. 3 yıldır gruptan çıkmayı başarıyoruz, inşallah bir gün kupayı kaldırmak da nasip olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Kasım utanmasalar Galatasaray'ı da seni gruba koyacaklarmış : ) Gerçi dize getirmişsin takımları ama...
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Çok iyi gidiyorsun valla. Zenit'i de elersin diyorum ben

Quote Originally Posted by kerim1990 View Post
    Çok iyi gidiyorsun valla. Zenit'i de elersin diyorum ben
    Bizimkilerin son Napoli performansını görünce bende "acaba?" diyorum ama çok büyük güç farkı var aramızda. Hulk var ya Hulk! Adamın aylık kazancı benim takımın aylık maaş giderine denk

24. Hafta

Güzel oyunla 2-0 önde götürdüğümüz maçta son 15 dakika kabus gibi geçti. Gelecek Zenit maçını düşünerek tempoyu düşürmeye çalıştık, önemli oyuncuları kenara aldık, fakat işler istediğimiz gibi gitmedi. Peş peşe 2 gol gördük kalemizde ve oyun garip bir hal aldı, orta sahalar düştü. Hasan Türk'ün kritik bir anda araya girip kazandığı top %100'lük pozisyon yakalamamızı sağladı son anlarda, Artun'da bu fırsatı değerlendirip maçı lehimize çevirdi. Hasan Türk müthişti 1 gol 2 asistlik performansı ve orta alandaki kusursuz oyunu sayesinde gidip gelen maçtan 3 puanı çıkardık.

Genç takım seçmeleri de gerçekleşti bu hafta içinde.

Bican Baydar isimli gençten çok umutlu personel. Benimde gözüm tuttu, meyvelerini toplamaya başlıyoruz galiba yatırımların.

2. Tur 1. Maç

Rusya'dan iyi haberlerle dönüyoruz! Bireysel olarak baktığımızda çok önemli yıldızları var rakibimizin ama bizim kadar takım değiller. Çok iyi savunma yaptık, alan daralttık, önemli isimleri durdurmayı başardık. Yakaladığımız hızlı hücum fırsatlarını da çok iyi değerlendirdi oyuncularım. İki kez direğe takıldık, bir kez %100'lük golü çıkardı Zenit kalecisi. Tur için umudumuz arttı bu sonuçla, deplasmanda galip gelmek büyük avantaj.

Hep böyle mutlu haberleri gölgeleyecek durumlar olmazsa olmaz... Selim Kayacı'nın karşılaşmada ayağı kırıldı. Çocukcağız bu yıl sakatlıklardan çok çekti, 4 aya yakın bir süre oynayamayacak olması çok kötü... Daha yeni toparlanmaya başlamışken yaşadığı bu talihsizlik büyük oranda etkileyecek gelişimini

25. Hafta

Avrupa Ligi maçları arasına denk gelmesi sebebiyle gereken önemi veremedim karşılaşmaya. Rövanş için düşündüğüm isimleri dinlendirmeyi tercih ettiğim maçta ilk yarıda bir duran top golüyle geriye düştük. Rakibin sert oyununa maruz kalan bazı oyuncularımı değiştirmek durumunda kaldım. İkinci yarıda 4-4-2'ye döndük ve hücum etkinliğimiz arttı. Neredeyse tek kale geçti diyebilirim ikinci 45 dakika, Volkan'ın süper golüyle eşitliği de sağladık ama öne geçirecek gol bir türlü gelmedi. Fornezzi'yi de tebrik etmek gerek, çok iyi maç çıkardı takımı adına. 1 puan 1 puandır, kaybetseydik de çok kafama takmazdım.

25. hafta geride kalırken liderlik el değiştirdi. Galatasaray yoğun tempoda puan kayıpları yaşayınca Bursaspor liderliğe yükseldi. Takımımızın istikrarlı performansı da üst sıralara tutunmamızı sağladı. Asıl bundan sonraki dönem zor olacak, çünkü ilk 6'da bulunan rakiplerimizle henüz karşılaşmadık. Çok kritik ve zevkli mücadeleler olacağı kesin

U18'in de maşallahı var, son hafta en yakın rakipleri Bursa U18'i de mağlup ettiler, emin adımlarla şampiyonluğa gidiyorlar

2. Tur 2. Maç

9 kişiyle büyük direnç gösterdi takımım ve çeyrek finale ismimizi yazdırdılar. Bertul Kocabaş yine sayısız gol fırsatı yakaladı, önde kurulan rakip savunmayı boş koşularıyla çok zorladı. Avrupa'da oynadığı 15 müsabakada attığı 11 golle büyük katkı sağlıyor takıma.

Diğer temsilcimiz Galatasaray da turnuvaya veda etti. Turnuvadan elenmelerine üzüldüm ama ligde önümüzdeki maç Galatasaray'a karşı, bunu değerlendirmek gerek Hazır yorgun ve moralleri bozukken bu fırsatı iyi değerlendirmeliyiz.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Hocam zenit maçı çok zorlu geçmiş 2 kırmızı karta rağmen turu atlamak süper olmuş

Quote Originally Posted by entolik View Post
    Hocam zenit maçı çok zorlu geçmiş 2 kırmızı karta rağmen turu atlamak süper olmuş
    Soluk kesen mücadele derler ya tam o şekil bi'şey oldu Kartlar havada uçuşuyor, top bi' o kalede, bir bu kalede. Heyecandan yerimde oturamadım, ayakta izledim maçları

26. Hafta

Deplasmandan 1 puanı kurtarmayı başardık. İlk yarı berbat bir oyun vardı, ya da şöyle demek lazım harika bir Selçuk İnan vardı... İshak'ı sağ bekte kullanmak istedim ama daha ilk dakikada belli etti beceremeyeceğini, büyük hatası sebebiyle 2. dakikanın başında golü kalemizde gördük. İlk yarı bitiminde soyunma odasında kızılcık sopasını çıkarttırdılar bana Sopayı gören takımda bir silkinme, bir toparlanma oldu. Baskıyı arttırdığımız bölümde rakibin 10 kişi kalması da şansımızı arttırdı. Üst üste gollerimiz geldi. Son dakikalarda benim anlam veremediğim bir kararla penaltı kazandı Galatasaray, Seçuk İnan'ın köşeye sağ köşeye gönderdiği topu çok iyi çıkardı Ömer ve takımımızın hak ettiği puanı kurtardı.

Avrupa Ligi kuraları da çekildi, çeyrek finalde Galatasaray'ı eleyen Twente ile eşleştik. Yarı finale yükselmemiz halinde Sporting Lisbon-Tottenham eşleşmesinin galibiyle oynayacağız.

Yarı Final 1. Maç

Sivasspor'a karşı aldığımız 2-0'lık galibiyetle finalin kapısını araladık diyebilirim. Diğer karşılaşmada Galatasaray Fenerbahçe'yi 1-0 yenip avantaj sağladı. Geçen yılki final tekrarlanabilir.

27. Hafta

Aslında bu kadar geniş rotasyon yapmamak lazım ama Twente maçı çok önemli bizim için. O yüzden asları risk etmek istemedim, malum bizim ligde fazla sert futbol oynanıyor Bu vesileyle gençlerin gelişimi konusunda da fikir sahibi oldum, karşılaşmadaki golümüz de Bandırma altyapısında yetişen Ali Nail'den geldi. 1-1'lik sonuca rağmen memnun kaldım oyuncularımın performansından.

Çeyrek Final 1. Maç

Son saniyede gelen gol çok moral bozucu oldu benim adıma... Yediğimiz iki golde de kalecimiz Ömer'in iki adım ileri çıkıp topu alma şansı vardı ama çizgide kalmayı tercih etti, iki golü de aynı şekilde yedik... Yine de 2-1'lik sonuç tur için ümidimizi sürdürmemizi sağlıyor. İç sahada gol yemeden alacağımız bir galibiyet yarı finale taşır takımımızı.

Vay be helal olsun valla Uefayı alamasan da Uefa resmi sitesinde Bandırma'nın adı Spartak Moskovadan daha fazla geçmiştir kesinlikle

Quote Originally Posted by kerim1990 View Post
    Vay be helal olsun valla Uefayı alamasan da Uefa resmi sitesinde Bandırma'nın adı Spartak Moskovadan daha fazla geçmiştir kesinlikle
    Son maça kadar gelip eli boş dönmek zoruma gitmedi desem yalan olur, hevesim kursağımda kaldı. Ama oyunun tadı da burada, kaybetmek de var kazanmak da.

34. Hafta

Sezonu Sivas'ta 2-0'lık galibiyetle kapattık. Yorucu maraton nihayet bitti ve güzel bir tatili hak etti tüm oyuncularım.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Thomas Drage Spartak oyuncusu onun profilini görebilir miyim ?

Eskişehir'e almıştım ne zaman oynatsam bişeyler yapıyordu.

Uefa finali harika bir başarı vallahi helal olsun.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Quote Originally Posted by ThreepWooD View Post
    Thomas Drage Spartak oyuncusu onun profilini görebilir miyim ?

Eskişehir'e almıştım ne zaman oynatsam bişeyler yapıyordu.

Uefa finali harika bir başarı vallahi helal olsun.
    Teşekkür ederim.

Spoiler: Thomas Drage 

Ligi 4. bitirdik, son haftalardaki düşüş sonrası Bursaspor'da liderliği ve şampiyonluğu Galatasaray'a kaptırdı. Genç takımlarımız da mücadele ettikleri grupları 1. sırada tamamlama başarısını gösterdiler.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

A takıma çıkacak genç var mı aşağıda?

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    A takıma çıkacak genç var mı aşağıda?
    Aklımda birkaç isim var,gelişiminden memnun kaldığım. Önümüzdeki sezona başlarken tekrar değerlendirip son kararları vericez haklarında. Bandırma alt yapısından çıkan 3-4 oyuncu var as takıma göz kırpan, dışarıdan genç takımlarımıza takviye ettiklerimizden de var. Ben tüm oyuncuların profillerini paylaşayım, sizlerinde bilgisi olsun kadrodaki isimler ve son durumları hakkında.

Spoiler: Bandırmaspor As Takım 

Spoiler: Bandırmaspor Yedek Takım 

Spoiler: Bandırmaspor 18 Yaş Altı Takımı 

wato1907 Misafir

Süper Valla Helal Olsun :d

cok başarılı kariyer helal

Valla Bircan dikkatimi çekti U18de. Soğukkanlılığı kötü 10-12 gibi olursa Ban Ban'dan yeni bir Messi çıkar

Yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar. Oynama hevesim zaten yerinde, güzel yorumlarınız sayesinde paylaşım hevesim de artıyor.
    Kaldığımız yerden devam edelim. Paylaşacak fazla şey yok ama anlatacaklarım var.

Sezonun bitişiyle yönetim işe koyuldu, antrenman ve alt yapı tesislerini geliştirme konusunda en az benim kadar istekli bir ekiple çalışıyorum. 7 ay sürecek çalışmalar sonunda ligin en iyi tesislerinden birine sahip olucaz. Bunun yanında stadımızın zemini de yenilenecek sezon öncesi. Bunu düşünerek hazırlık maçlarını da dış sahada oynayacağız.

Dünya Kupası aday kadrosuna takımımızdan 4 oyuncu davet aldı; İlhan Argu, Sezer Özmen, Ertuğrul Taşkıran ve Ömer Kahveci. Rusya'da düzenlenen 2018 Dünya Kupası'nda milli takımımız B grubunda mücadele etti. A.B.D., Güney Afrika ve Belçika'nın bulunduğu grupta 2 galibiyet, 1 mağlubiyetle çıkmayı başardı. İkinci turda Ekvator'u 4-1'lik skorla geçen A Milliler, çeyrek finalde Galler'e takıldı. Genç stoperimiz İlhan'ın bu büyük organizasyonda turnuvanın en iyi genç oyuncusu seçilmesi ve rüya takımda yer alması ise apayrı bir olaydı benim için.

Birçok ismin sözleşmesi bitecekti bu yıl, başarılı sezonun ardından yola devam etmek istediğimiz oyuncuların kontratlarını yeniledik, performansından memnun olduklarımızın sözleşmesinde iyileştirme yaptık. En çok İlhan ve Hasan Türk'ün temsilcileriyle uğraştım diyebilirim, ama 5+1 yıllık anlaşmalarla iki yıldızımızı da elimizde tutma konusundaki ısrarımızı göstermiş olduk.
    Aramızdan ayrılan isimler de oldu. Oyuncu satışından 2.5milyon TL'lik bir kazanç elde ettik. Aramızdan ayrılan oyunculara yeni takımlarında ve yaşamlarında başarılar dileriz

Hazırlık döneminde 7 özel maça çıktık, bu dönemde sadece Zeki Korkmaz sakatlık geçirdi. Orta saha oyuncumuz 3 ay kadar aramızda olamayacak, bir maçta dizine aldığı darbe sonrası kirişleri kopmuş

Türkiye'nin Avrupa'da ve Dünya'da nerede olduğuna bakalım isterseniz.

Milli takımımızın Dünya Kupası'ndaki performansı sayesinde sıralamada 11.liğe yükseldik.

Avrupa'daki konumumuzda üstteki resimlerde görünüyor. 2 Takım Şampiyonlar Ligi'nde, 4 takım Avrupa Ligi'ne katılıyor mevcut durumda. Rusya ile aramızdaki farkı kapatmak pek kolay değil, sanırım 2 sezon daha aynı sıralama gidecektir.

Bandırmaspor'a gelecek olursak;

Ülke popülaritemiz günden güne artıyor, şu an Türkiye'nin en iyi 5. takımıyız verilere göre
    Avrupa'da iki sezondur mücadele ediyoruz ve performansımız (özellikle geçen yıl) çok iyi, aldığımız başarılı sonuçlar Avrupa sıralamasında 57. sıraya koyuyor takımımızı.

Hazır Avrupa Ligi'nden konu açılmışken Play-Off kuralarını da paylaşmak gerek. Serbaşı olarak girdiğimiz kura çekimlerinde Portekiz'in Vit. Guimaraes takımıyla eşleştik.

Haberler bu kadarla kalmıyor Milli takımlara çağırılan oyuncularımızın sayısında da ciddi artış var. Çeşitli yaş gruplarına toplam 13 oyuncumuz davet edildi.

Gelecek konumuz Süper Kupa! Fatih Terim'in emekliye ayrılması sonrası rahat bir nefes alacağımızı düşünüyorum Bakalım Galatasaray'ın yeni hoca Abdullah Avcı'ya karşı nasıl sonuç alıcaz.

Baştan sona üstün oynadık, ciddi gol pozisyonlarına girdik, oyunu kontrol ettik ama Muslera ve direkleri geçemedik... Galatasaray 82. dakikada Muhammet'in faullü müdahalesiyle (bu pozisyon sonrası kaleci Ertuğrul sakatlandı-3 hafta oynayamayacak) golü buldu, bi' nevi futbolun yazılı olmayan kuralını ispatlar nitelikteydi bu an... Atamayana atarlar

1. Hafta

Sinir bozucu olmaya başladı bu durum, tabiri caizse tek kale maç yapıyoruz, gelip tek pozisyonda gol atıp puanı alıyorlar elimizden. Yeni patch'i -şu an için- pek beğendiğimi söyleyemiyorum...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bu sezon şampiyonluk bekliyoruz.
    Sentugo.

Bizde beklentileri karşılamak için çalışıyoruz efenim

Play-Off 2. Maç

Zorda olsa deplasmandan galibiyetle dönüyoruz. İkinci yarının hemen başında gelen gol oyun planımızı biraz sekteye uğrattı ama oyuncularıma güvendim, ne taktik değişiklik yaptım, ne oyuncu değişikliği. Maçın son bölümlerinde art arda gelen iki gol 3-2'lik galibiyeti getirdi.

Ülkemizi temsil eden takımların sonuçlarına geçecek olursak; Beşiktaş Anji'ye elendi 2-0 ve 0-0'lık sonuçlarla. Öte yandan Bursaspor ve Eskişehirspor rakiplerini saf dışı bırakarak gruplarda mücadele etme hakkını kazandılar. Geride kalan sezonda topladığımız puanların avantajını görüyoruz, 2. torbadan kuraya katılıyoruz. Bursa ve Es-Es 4. torbada yer alıyor.

Transfer döneminin son günü genç oyuncularımıza kiralık teklifleri yağdı, bunaldım. Zor tuttum kerataları takımda Adem Alkaşi'ye de talip çıktı son gün. Mersin İdman Yurdu'nun 170bin TL'lik teklifini kabul ettik. Tecrübeli oyuncu teorimden pek verim alamadım, gereksiz masraftan başka bir şey değil. Tutoring için bulunduracağım oyuncu yaşlı olunca c.a.'sı da hızlı düşüş yaşıyor, hal böyle olunca gelişimi hızlı olan gençlere eğitim veremiyorlar...

Son gün aramıza katılan yeni bir arkadaşımız da var. Galatasaray'da mutsuz olan Cenk Tosunu iki yıllığına kiraladık. Aylık 150bin TL kira ücreti ödeyeceğiz, ayrıca maaşının yarısını da biz karşılayacağız (85bin TL/a civarı). Satın alma opsiyonu da koydurdum 13.5 milyon TL'ye satın alabiliriz istediğimiz zaman ama opsiyonu kullanmama gerek kalmayacak, çünkü 2020'de (kiralık sözleşmesinin bitiminde) Galatasaray'la kontratı sona erecek, bedava alma şansımız olabilir.

İlk tercihim Mustafa Pektemek'ti mental açıdan daha güçlü olduğu için ancak ikna edemedim, Gaziantepspor'u tercih etti tecrübeli forvet.

Avrupa Ligi grupları da belli oldu. Werder Bremen, Panathinaikos ve Rapid Bucuresti ile A grubunda yer alıyoruz. Alman ekibiyle liderlik mücadelesi veririz diye düşünüyorum. Diğer iki takım hakkında çok bilgim olmasa da başa çıkabileceğimiz ekipler olarak görüyorum.

Eskişehirspor K grubunda; Tottenham, Athletic Bilbao, Lokomotiv Moscow.
    Bursaspor L grubunda; Stuttgart, Dinamo Moscow, BATE Borisov.

Son olarak size de danışmak, fikrinizi almak istediğim bir konu var. Coşkun Özdemir'i gençlik gelişim sorumlusu olarak kullanıyordum bir süredir ancak gözlemci olarak daha faydalı olduğunu düşündüğümden görevden aldım. Şimdi yeni bir genç sorumlusu arayışım var. Bildiğiniz gibi Türk ekiple yoluma devam edicem demiştim ama Romeo Jozak kafamı çok karıştırdı...

Siz ne düşünürsünüz? Katı kuralları kırmalı mı bu isim için? Yoksa aynı şekilde yerlilerle devam mı edelim yola? Çok elzem bir ihtiyaç da değil şu an için, U18 menajerim genç takımlarla ilgili işimi görüyor halihazırda.
    Last edited by Deus Dominus : 15.Şubat.2013 at 20:42 Reason: yazım hatası...

Jozak'ı alırsan devamı gelir hocam,öyle öyle sahaya da yabancılar çıkmaya başlar gibi Türklerle çalış derim ama karar senin.

Sayfa 7 / 8 İlkİlk ... 5678 SonSon

Mesaj Yetkileri