Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç Ne Olur ?

Voters
29. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe

21 72.41%
  • Berabere

3 10.34%
  • Kasımpaşa

5 17.24%
Sayfa 7 / 9 İlkİlk ... 56789 SonSon
181 ile 210 arası toplam 278 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Kasımpaşa | STSL 23. Hafta

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe'nin kazandığı her önemli maçın büyük tahribata yol açması normal. Devamı gelince görün siz.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Fenerbahçe'nin kazandığı her önemli maçın büyük tahribata yol açması normal. Devamı gelince görün siz.
    Ya lütfen ya, Fnerbahçe'nin kazanması ne tahribatına sebeb olsun ki, neden olsun yani, Fnerbahçe kazanmasını öngördüğümüz bi maçı kazandı zaten. Kazanması normal olan şey zaten.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by mpaker66 View Post
    Ya lütfen ya, Fnerbahçe'nin kazanması ne tahribatına sebeb olsun ki, neden olsun yani, Fnerbahçe kazanmasını öngördüğümüz bi maçı kazandı zaten. Kazanması normal olan şey zaten.
    Kazanmamız normalde galibiyeti gölgelemek icin elinden geleni yapıyorsun maşallah.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Ayrıca maç 1-1ken sow'a yalçınin bir tekmesi var gibi,destek ayağına vurdu sanki sow bayağı itiraz etti. O penaltı miydi acaba ben mi yanlış gördüm,maratonda bakacağım
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by sananes View Post
    Ayrıca maç 1-1ken sow'a yalçınin bir tekmesi var gibi,destek ayağına vurdu sanki sow bayağı itiraz etti. O penaltı miydi acaba ben mi yanlış gördüm,maratonda bakacağım
    Sen söyleyince aklıma geldi benimde Sow oyun durdugunda filanda o pozisyonu göstermisti hakeme.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Sotanin tam konusmasi.

Şota: Bugün ilk defa Türkçe bilmeseydim dedim. Hayatımda bu kadar küfür duymadım. Oyuncular bize küfür etti. Helal olsun.

Şota: 7 dil konuşuyorum. Türkçe de kötü değil. Oyunculara, hocalara bu kadar küfür edildiğini duymadım.

Şota: Birisi futbol oynamayı, atmosferi seviyorsa güzel bir yer ama 2 metreden ana avrat küfür vardı. Tebrik ediyorum.

Şota iyi güzel konuşuyorda keşke sahada yatan oyuncularıyla ilgilide konuşsaydı

Bakın görün bu hafta full bu küfür konuşulacak .

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

fenerbahce 2. yari basladigindan beri en iyi oynayan birkac takimdan biri konumuna geldi. rakiplerin hepsi kapandigi icin zor pozisyon buluyoruz ama en azindan kazanmaya yetecek skorlari buluyoruz. uzerimize gelen takimlara karsi daha rahat mac kazaniriz diye dusunuyorum. onumuzdeki hafta bjk maci cok zevkli gececege benziyor. merakla bekliyoruz.

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Volkan ile Yalçın kavga etmiş yumruk yumruğa

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by zeck17 View Post
    Volkan ile Yalçın kavga etmiş yumruk yumruğa
    Kavga yok. Uzaktan sözlü tartışma olmuş. Gayet basit bir tartışma.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Haftaya derbi çok güzel olacak .

Bu hafta tüm takım dinlenir , beykanlar recepler , mertler , salihler oynar krasiçde oynar

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Bu konu altından son uyarımdır. Herhangi bir sebeple olursa olsun ortamı gerici mesajlar atan ve bu mesaja cevap verenler direkt olarak uyarı alacaklardır.

Bilginize.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Futbol konuşmak gerekirse;

Topu hücumda aldığımızda direk kanatlara yönlendiriyoruz. Maçın başında sahada Stoch varken bu faydalı olabilirdi, çünkü ceza sahasında Kuyt ve Webo'yu bulundurabiliyorduk. Fakat Stoch, Hasan Ali ile o uyumu yakalayamadı ve çizgiye inecek uygun pozisyonu yakalayamadı. Genelde ortaları aceleydi ve kalecide kaldı.

Stoch çıkıp yerine Sow girince de orta açma işi beklere ve Kuyt'a kaldı. Gökhan hariç bu 3 oyuncudan etkili orta açabilen oyuncu yoktu. Yine başarılı olamadık. Cristian burada devreye girdi ve oyunu kanat organizasyonlarından göbeğe çekti ama tabiki hücum özellikleri yeteri kadar iyi olmadığı için çok da başarılı olamadık. Bu işleri aslında Meireles daha iyi yapar bana kalırsa. Ayrıca Topal'ı kendi sahamızda oynadığımız, özellikle yükleneceğimiz maçlarda oynatmak bence pek akıl karı değil. Çünkü top kaybı sayısı çok yüksek ve topa hakimiyet oranımız ve kaliteli pas sayımız düşüyor. İç saha maçlarında Cristian ve Emre geride, Meireles onların önünde oynamalı bana kalırsa.

Kanatlarda Krasiç ve Stoch'tan daha fazla faydalanmamız gerekiyor çünkü bu iki oyuncu 4-3-3'ün kanatları için biçilmiş kaftanlar. Performansları şu sıkışık maç haftalarında forma verilerek artırılmalı.

Takım 3 gün önce zor bi 90dk oynamasına rağmen fizik olarak çok iyiydi. Ben son haftalarda takımdan çok daha umutluyum. Aykut Kocaman da azalan baskı sayesinde daha rahat tercihler yapabiliyor. Ben 1-2 hafta içinde Krasiç'ten de faydalanacağını düşünüyorum.

küfür eleştirilerine sn. aykut kocaman'ın yorumu: "şota böyle söylüyorsa değerlendirmek lazım, haklıdır, doğrudur."

Bu adam kişilik olarak ülkemize çok fazla.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Volkan olay çıkarmış diyolar.Maç sonunda soyunma odasına giderken Yalçın Ayhan'la tartışmış.
    Last edited by Kaka Leite : 24.Şubat.2013 at 23:59 Reason: Düzeltildi.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Fenerbahçe bu futbolla maç kazanır ama şampiyon olamaz.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    Fenerbahçe bu futbolla maç kazanır ama şampiyon olamaz.
    yarin cimbom kazanirsa puan farki yine 6 olacak. su anki futbolumuzu sezon basinda oynasak sampiyonlukta rakipsiz olurduk ama bu halimizle bundan sonrasinda en azindan zorlariz gibime geliyor. ama ilk puan kaybinda cok geriye dusmus olacaz. buyuk olcude galatasaraya bagli durumumuz. onlar da kayipsiz devam ederse sampiyonluk zor ama su oyunu oynayalim varsin sampiyon olmayalim

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ne kadar çok Futbol dışı konuşmayı seviyoruz yahu. Ben de -kendi kendime- özellikle Fenerbahçe maç başlıklarında bu sezon böyle şeyler fazla konuşulmuyor diyordum, Ee tabi Fenerbahçe hayliyle puan kaybedince pek kimsenin umrunda olmuyordu, Fenerbahçe 3-4 maç kazanmaya başladı kaynadı yine başlıklar : ) Her iki penaltı için de görüşümü belrtmiştim,

http://forum.turksportal.net/vb/show...&postcount=177

Maç başında Kasımpaşa o haksız penaltıyı atarken nedense buralar pek sessizdi. Bu yüzden mevcut ortam gerçekten Adalet peşinde mi ?
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Şota'nın açıklamaları ilginç,küfür edildi diyor küfür edeni görmedim diyor nasıl iş bu?

Markus Merk : Yalçının pozisyonu bence penaltı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Benim aksine markus merk iki pozisyona da penaltı dedi.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Güldüm vallahi maçın üstüne yatmak küfür edilecek bir durum halini almış.Fenerbahçe napıyor bu sezon kaç maçtır ?
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Gol atıp savunmaya çekilmekle gol atıp tüm maç ölü taklidi yapmak farklı şeyler bunun farkına varmanız gerekir. Küfür haklı mıdır, değildir o da başka bir konu.

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Arenadaki 2-1 fenerbahçenin yendiği maçta ne tribünde ne de sahada küfür vardı fark var

Nedense Yıllardır Hep Fenerbahçeye Bir Ön Yargı le Bakılıyor Özellikle Galatasaray Fenerbahçe Ne Yaparsa Yapsın Galatasaray Her Zaman Bir Muhalefet Edecek Bir Şeyler Buluyorlar.

Sportmenlik ve Taraftarlık Bu Değildir Rakibini Küçümseyerek ve Aşağılayarak Spor Yapılmaz. Bu Galatasaray İçin Fenerbahçelilerin Hareketi İçinde Geçerli, Fenerbahçe İçin Galatasaraylıların Hareketi İçinde Geçerli.

Büyük Takım Olmak Bu Değildir Ayptır Yaptığınız Bu Şey En Büyük Zarar Milletimize Veriliyor Böyle Oldukça

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Sivasspor'un iki tane net penaltıs verilmezken, uzaktan yakından alakası olmayan penaltı veriliyor. Tabii ilk defa FB maçı yönetiliyor Fenerbahçe bu maçta puan kaybetse hakeminde kariyeri bitecekti. Acaba çok merak ediyorum bu pozisyon iki anadolu takımının arasında geçse verilir miydi?

Nesil
    2007
    Yer
    Hatay

Sivasspor'un iki tane net penaltıs verilmezken, uzaktan yakından alakası olmayan penaltı veriliyor. Tabii ilk defa FB maçı yönetiliyor Fenerbahçe bu maçta puan kaybetse hakeminde kariyeri bitecekti. Acaba çok merak ediyorum bu pozisyon iki anadolu takımının arasında geçse verilir miydi?
    Peki Gs maçında verilmeseydi ne olurdu?

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by antiochia View Post
    Peki Gs maçında verilmeseydi ne olurdu?

Ben hiç birşey demezidm çünkü pozisyon penaltı değil Gırla var bu tür pozisyonlar ister İngiltere'de ister Türkiye'de. Benzer pozisyon geçen bir maçta çalınmamıştı Kayseri maçındaydı duran topta düşülmüştü devam denilmişti.

Nesil
    2007
    Yer
    Hatay

Ben hiç birşey demezidm çünkü pozisyon penaltı değil Gırla var bu tür pozisyonlar ister İngiltere'de ister Türkiye'de. Benzer pozisyon geçen bir maçta çalınmamıştı Kayseri maçındaydı duran topta düşülmüştü devam denilmişti.
    Ben maçı ve özetleri göremediğim için bir yorumda bulunamayacağım. Ama dediğiniz gibiyle hakem kanaatine bağlı. Hakem yetersiz olabilir. Ben hakemlerin fazla art niyetli olduğunu düşünmüyorum. yetersizler ve tabi ki baskı altındalar her taraftan...

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by antiochia View Post
    Ben maçı ve özetleri göremediğim için bir yorumda bulunamayacağım. Ama dediğiniz gibiyle hakem kanaatine bağlı. Hakem yetersiz olabilir. Ben hakemlerin fazla art niyetli olduğunu düşünmüyorum. yetersizler ve tabi ki baskı altındalar her taraftan...
    Kasımpaşa'nın penaltısında çok net bir penaltı değil, verilmesede bir tepki gelmezdi. Bence Sivasspor'unkiler çok daha net penaltılardı. Hakemler gerçekten yetersiz nereden türüyor isimlerinide ilk defa duyuyorum bu hakemlerin. Gerçekten geleceğin futbolcuları ne kadar yetersizse hakemlerde bi o kadar yetersiz.

Ayrıca şunuda belirtmek istiyorum. Kendi takımımda dahil. Maç kazanıldığı zaman bir düşünürüm biz bu maçı nasıl kaznadık şöyle olsa böyle olur muydu yoksa nasıl olurdu diye. Günü birlik maçlara değil geleceğe yönelik düşünürüm. Benim takımım eğer penaltı olmadan penaltı alıp 2-1 yapıp, bu moralle kalecisi açılıpta gol bulup 3-1 tamamlıyorsa bir düşünürüm. Benim takımım madem bu kadar iyi oynuyor bu kadar güzel futbol sergiliyor, ilk yarı neredeydi bu güzel futbol? Neden 1-0 iken 2-1 olmadı bu maç? Ya da koskoca takım 10 kişi kalmış bir takıma penaltı haricinde bir gol atamıyorsa, Avrupa'da diğer turu nasıl geçer. Ben böyle düşünüyorum açıkçası. Geçen maç Drogba'nın insan üstü perofrmansı olmasa acaba maç ne olurdu? Geleceğe yönelik düşünülünce gerçekten takımların günü birlik başarı gösterip taraftarında amaçsız, gözü kapalı bir şekilde savunulmasına neden olunuyor. İşte kulüpler yöneticilerde parayı böyle buluyor malesef, burası Türkiye.

Sayfa 7 / 9 İlkİlk ... 56789 SonSon

Mesaj Yetkileri