Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç Ne Olur ?

Voters
29. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe

21 72.41%
  • Berabere

3 10.34%
  • Kasımpaşa

5 17.24%
Sayfa 7 / 10 İlkİlk ... 56789 ... SonSon
181 ile 210 arası toplam 278 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Kasımpaşa | STSL 23. Hafta

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Rıdvan Dilmen'i pek kaale almayın, maç 1-1 bitse pozisyon penaltıydı vermesi lazımdı derdi. Bilir o işini.

Maçı izleyemedim ama anladığım sahada pek futbola dair bir şey yokmuş, herkes hakem konuşuyor maçın başından beri.

Şota'nın ve Adem'in isim vermesi gerekiyor, küfür suçlaması yapılıyorsa bunu söylesinler ki kimse zan altında kalmasın. Böyle olması doğru değil, benim aklıma çoğu kişinin olduğu gibi 2 kişi geliyor ama isim vermedikten sonra söyledikleri boş ve saçma.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Quote Originally Posted by Universal View Post
    Sezonun en iyi mücadelesini yapan Fenerbahçe sayfalardır hakem hataları ile yerden yere vuruluyor devam edin kendinizi kandırmaya. Hak ettik ve aldık bu kadar.
    Ne yani, hakemler o zaman maçı hakeden takımın leyhine göre versin tüm kararını?

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Buraya gelmişler penlatı değil diye ortalığı karıştırıyorsunuz,bende size katılıyorum penaltı değil baskıyla verdi ama kasımpaşanınkide değildi bunu atlıyorsunuz.Hakem rezildi.

Sonuç olarak oyunun tamamı bizim hakimiyetimizdeydi ve sadece biz hakettik ve 3 puan hanemizde boşuna çamur atmayın.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by erdem344 View Post
    Kayt saha içinde hala koşuyormuş
    Kuyt ile Umut' u kapıştırmak lazım
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    İşte diyemiyorsun sorun orada.1 saattir yorum yapıyorsun ama hala penaltımız haksızdı diyemedin.
    Bizim penaltımız en azından tartısmaya acık ilk pozisyona vermese 2. de zaten adamın kafasını yarıyor tekmeyle o yüzden penaltı olup olmadıgı konusunda emin degilim senin gönlün hoş olucak diye emin olmadıgım bir şeye penaltı diyemiycem.Senin buraya sadece tahrik icin geldigini herkes biliyor zaten boşu bosuna sinirlenip seni karşıma alıp yorum atan ben hatalıyım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Fenerbahce olmayan penaltıyla gol atti deyip kasımpaşanin alakasız penaltısına,kesin penaltıydi diyenler ya da onu tamamen görmezden gelenler var. ne diyelim daha lig yeni başlıyor,bunu sakın unutmayın sadece.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Kuyt ile Umut' u kapıştırmak lazım
    Umut çokk şuursuz koşuyor, kesnlikle kazanır.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Beyler bi sakin olursanız iyi olur, fikirleri başka yerlere çekmeden yazalım.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by mpaker66 View Post
    Ne yani, hakemler o zaman maçı hakeden takımın leyhine göre versin tüm kararını?
    Hakem ilk yarıda da hata yaptı bana göre durmadan faul ile durdurulduğumuz ilk yarıda iki dakika uzatma verdi belki 3 dakika verse gol atacaktık kim bilir? Isakson yaptığı zaman kayıpları söylemiyorum bile. Eğer hakeme hata arayacaksak neler bulnur. Beni tek söylediğim bu maçı hak ettiğimizdir ve kazandık. Penaltı pozisyonu izleyemedim bile maç sırasında da mesajlaşırken oldu. Açıp izlemiyorum bile o pozisyonu. Ama hak ettik. Benim tek ilgilendiğim budur.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe'nin kazandığı her önemli maçın büyük tahribata yol açması normal. Devamı gelince görün siz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Ayrıca maç 1-1ken sow'a yalçınin bir tekmesi var gibi,destek ayağına vurdu sanki sow bayağı itiraz etti. O penaltı miydi acaba ben mi yanlış gördüm,maratonda bakacağım
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Sotanin tam konusmasi.

Şota: Bugün ilk defa Türkçe bilmeseydim dedim. Hayatımda bu kadar küfür duymadım. Oyuncular bize küfür etti. Helal olsun.

Şota: 7 dil konuşuyorum. Türkçe de kötü değil. Oyunculara, hocalara bu kadar küfür edildiğini duymadım.

Şota: Birisi futbol oynamayı, atmosferi seviyorsa güzel bir yer ama 2 metreden ana avrat küfür vardı. Tebrik ediyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Fenerbahçe'nin kazandığı her önemli maçın büyük tahribata yol açması normal. Devamı gelince görün siz.
    Ya lütfen ya, Fnerbahçe'nin kazanması ne tahribatına sebeb olsun ki, neden olsun yani, Fnerbahçe kazanmasını öngördüğümüz bi maçı kazandı zaten. Kazanması normal olan şey zaten.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by sananes View Post
    Ayrıca maç 1-1ken sow'a yalçınin bir tekmesi var gibi,destek ayağına vurdu sanki sow bayağı itiraz etti. O penaltı miydi acaba ben mi yanlış gördüm,maratonda bakacağım
    Sen söyleyince aklıma geldi benimde Sow oyun durdugunda filanda o pozisyonu göstermisti hakeme.

Şota iyi güzel konuşuyorda keşke sahada yatan oyuncularıyla ilgilide konuşsaydı

Bakın görün bu hafta full bu küfür konuşulacak .

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by mpaker66 View Post
    Ya lütfen ya, Fnerbahçe'nin kazanması ne tahribatına sebeb olsun ki, neden olsun yani, Fnerbahçe kazanmasını öngördüğümüz bi maçı kazandı zaten. Kazanması normal olan şey zaten.
    Kazanmamız normalde galibiyeti gölgelemek icin elinden geleni yapıyorsun maşallah.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

fenerbahce 2. yari basladigindan beri en iyi oynayan birkac takimdan biri konumuna geldi. rakiplerin hepsi kapandigi icin zor pozisyon buluyoruz ama en azindan kazanmaya yetecek skorlari buluyoruz. uzerimize gelen takimlara karsi daha rahat mac kazaniriz diye dusunuyorum. onumuzdeki hafta bjk maci cok zevkli gececege benziyor. merakla bekliyoruz.

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Volkan ile Yalçın kavga etmiş yumruk yumruğa

Haftaya derbi çok güzel olacak .

Bu hafta tüm takım dinlenir , beykanlar recepler , mertler , salihler oynar krasiçde oynar

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Bu konu altından son uyarımdır. Herhangi bir sebeple olursa olsun ortamı gerici mesajlar atan ve bu mesaja cevap verenler direkt olarak uyarı alacaklardır.

Bilginize.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Futbol konuşmak gerekirse;

Topu hücumda aldığımızda direk kanatlara yönlendiriyoruz. Maçın başında sahada Stoch varken bu faydalı olabilirdi, çünkü ceza sahasında Kuyt ve Webo'yu bulundurabiliyorduk. Fakat Stoch, Hasan Ali ile o uyumu yakalayamadı ve çizgiye inecek uygun pozisyonu yakalayamadı. Genelde ortaları aceleydi ve kalecide kaldı.

Stoch çıkıp yerine Sow girince de orta açma işi beklere ve Kuyt'a kaldı. Gökhan hariç bu 3 oyuncudan etkili orta açabilen oyuncu yoktu. Yine başarılı olamadık. Cristian burada devreye girdi ve oyunu kanat organizasyonlarından göbeğe çekti ama tabiki hücum özellikleri yeteri kadar iyi olmadığı için çok da başarılı olamadık. Bu işleri aslında Meireles daha iyi yapar bana kalırsa. Ayrıca Topal'ı kendi sahamızda oynadığımız, özellikle yükleneceğimiz maçlarda oynatmak bence pek akıl karı değil. Çünkü top kaybı sayısı çok yüksek ve topa hakimiyet oranımız ve kaliteli pas sayımız düşüyor. İç saha maçlarında Cristian ve Emre geride, Meireles onların önünde oynamalı bana kalırsa.

Kanatlarda Krasiç ve Stoch'tan daha fazla faydalanmamız gerekiyor çünkü bu iki oyuncu 4-3-3'ün kanatları için biçilmiş kaftanlar. Performansları şu sıkışık maç haftalarında forma verilerek artırılmalı.

Takım 3 gün önce zor bi 90dk oynamasına rağmen fizik olarak çok iyiydi. Ben son haftalarda takımdan çok daha umutluyum. Aykut Kocaman da azalan baskı sayesinde daha rahat tercihler yapabiliyor. Ben 1-2 hafta içinde Krasiç'ten de faydalanacağını düşünüyorum.

küfür eleştirilerine sn. aykut kocaman'ın yorumu: "şota böyle söylüyorsa değerlendirmek lazım, haklıdır, doğrudur."

Bu adam kişilik olarak ülkemize çok fazla.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Volkan olay çıkarmış diyolar.Maç sonunda soyunma odasına giderken Yalçın Ayhan'la tartışmış.
    Last edited by Kaka Leite : 24.Şubat.2013 at 23:59 Reason: Düzeltildi.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by zeck17 View Post
    Volkan ile Yalçın kavga etmiş yumruk yumruğa
    Kavga yok. Uzaktan sözlü tartışma olmuş. Gayet basit bir tartışma.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Fenerbahçe bu futbolla maç kazanır ama şampiyon olamaz.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ne kadar çok Futbol dışı konuşmayı seviyoruz yahu. Ben de -kendi kendime- özellikle Fenerbahçe maç başlıklarında bu sezon böyle şeyler fazla konuşulmuyor diyordum, Ee tabi Fenerbahçe hayliyle puan kaybedince pek kimsenin umrunda olmuyordu, Fenerbahçe 3-4 maç kazanmaya başladı kaynadı yine başlıklar : ) Her iki penaltı için de görüşümü belrtmiştim,

http://forum.turksportal.net/vb/show...&postcount=177

Maç başında Kasımpaşa o haksız penaltıyı atarken nedense buralar pek sessizdi. Bu yüzden mevcut ortam gerçekten Adalet peşinde mi ?
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    Fenerbahçe bu futbolla maç kazanır ama şampiyon olamaz.
    yarin cimbom kazanirsa puan farki yine 6 olacak. su anki futbolumuzu sezon basinda oynasak sampiyonlukta rakipsiz olurduk ama bu halimizle bundan sonrasinda en azindan zorlariz gibime geliyor. ama ilk puan kaybinda cok geriye dusmus olacaz. buyuk olcude galatasaraya bagli durumumuz. onlar da kayipsiz devam ederse sampiyonluk zor ama su oyunu oynayalim varsin sampiyon olmayalim

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Şota'nın açıklamaları ilginç,küfür edildi diyor küfür edeni görmedim diyor nasıl iş bu?

Markus Merk : Yalçının pozisyonu bence penaltı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Benim aksine markus merk iki pozisyona da penaltı dedi.

Sayfa 7 / 10 İlkİlk ... 56789 ... SonSon

Mesaj Yetkileri