Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
25. You may not vote on this poll
  • Gaziantepspor kazanır

3 12.00%
  • Berabere biter

3 12.00%
  • Galatasaray kazanır

19 76.00%
Sayfa 7 / 7 İlkİlk ... 567
181 ile 183 arası toplam 183 sonuç

Konu: Gaziantepspor - Galatasaray | STSL 31. Hafta

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Ben bir Ünal Aysal'ı maça davet etmek için bile fenerbahçe yönetim kurulunda bu konu konuşulacakmış..Bu davet işini bile yapılamadığı için alkış beklemiyorum

Tabi artık ünal aysal da gitmez,gelmesin diyen yöneticiler filan da olmuş ve benfica tur filan atlarsa uğursuz filan diye de yazılacaktır büyük ihtimalle bence sadece saygı gösterilsin yakınlığa gerek yok bu sebeplerden

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Herkes kendi tarafından bakıyor olaya.Adam yazmıs Gs bizi alkıslamadı biz onu alkıslarsak olmaz mantıgı ile düsünürsek bu iş hiç ilerlemez yazmıs daha sonra Gs taraftarı Fb icin ''basarılar dileriz'' pankartı acsın dendiginde oldu koroegrafi de yapalım mı diyor.Ne denir şimdi bu kisiye ?
    Bir dahasına daha açık konuşursan sevinirim.Altında açıklama var arkadaşa dedim neyin olduğunu hepsini oku öyle eleştir.Gereksiz yere tartışma çıkarma.

Quote Originally Posted by himone View Post
    Pankartlarla derken tribün şovu demek istememiştir herhalde . Oyuncular elinde FB'ye başarılar yazılı pankartla sahay çıksınlar demek istemiştir.
    Ya biliyorum ben de makaraya vuruyorum işi. Çünkü samimiyete inanmıyorum.
    Yok Barca yapıyormuş İngilizler yapıyormuş.
    Bir kere ingilizleri sakın bana örneklemeyin. Onlar kadar samimiyetsiz toplum yoktur heralde.
    FB Uefa kupasını alırsa eğer ben klübümüzün resmi sitesinden bir tebrik görmek isterim. En fazla bu, devamı tamamen şov amaçlı olur.

Bizim futbol yapımız ve futbolun toplum uzerindeki etkileri biraz italyanlara benziyor.
    Onları örnek alacagımıza futbolumuzu temizleyecegimize ingilizleri örnek alıyoruz.
    İngilizler bu temizliği 20 sene önce yaptı da anca bu duruma geldiler.
    İspanyollar "Zapatero" geldiğinde yasa tasarısıyla devletin yetiştirdiği her sporda profesyonel antrenor olayına girdiler. Meyvelerini de 2000lerde çatır çatır topladılar her sporda.
    Orada sporcular kadar profesyonel antrenorler var.
    Biz Yunanlar ve italyanlar bu gelişmelerin gerisinde kaldık zaten. Bu ülkelerde derbiler savaş gibi çünkü saha içinde oynanan oyuna kimse inanmıyor ve güvenmiyor. Olayın çıkış noktası bu aslında.
    Kimse kaybettiği zaman haketmedik kaybettik diyemiyor. Çünkü güven ortamı yok. Ya hakem problem ya da şike var bilmemne var.
    Önce bunları bir aşalım futbolu temizleyelim ondan sonra alkışa pankarta döneriz. Şu andaki alkış-pankart taraftarları kışkırtmaktan öteye gidemez

Sayfa 7 / 7 İlkİlk ... 567

Mesaj Yetkileri