OO yarış kızışmış valla=) Lig sonunu merak ediyorum ne olacak=)
OO yarış kızışmış valla=) Lig sonunu merak ediyorum ne olacak=)
Oğuz hocam macheda süper olur![]()
Halil hocam sen aldırma bunlara Oğuz'u eninde sonunda geçersin sen![]()
Açıklama
Bazı kulüp ve kişilerin Tek.Direktörümüz Halil Karabulut'u haksız ve mesnetsiz bir şekilde eleştirmesi , son dönem de kasıtlı olarak arttı ,
Forest'in de dünya'nın en iyi kulüplerin de olduğu gibi zaman zaman inişli çıkışlı performans göstermesi çok doğaldır ,takımız bugün hedeflediği puan'lar dan çok daha fazlasını alması , diğer takımların hesaplarını bozmuş olacak ki , kendi yönetimlerini sorguluayacaklarına ilk mağlubiyetimizde takımızı yıpratıcı açıklamalar yapmayı kendilerinde hak buluyorlar,
Unutulmamalı ki , bütçe olarak diğer takımların çok gerisindeyiz buna rağmen devre arası taraftarımız heyecanlandıracak takımımıza güç katacak 2 oyuncu ile görüşmelerimiz sürmekte yönetim olarak , bu takımın geleceği için hiç bir fedakarlıktan kaçınmayacağımız ve Tek. Direktörümüzün her zaman yanında olacağımızı kamu oyuna ve taraftarımıza duyurulur .
Nottingham Forest Yönetim Kurulu
ve beklenen oğuz geri dönmüş sahalara üst üste 3 iç saha maçını da kazanımayacak halil deseler inanmazdı resmen çuvallamış düzelene kadar farkı artırmalıyız![]()
bana da iş ayarlayın bari kulüp başkanı olabilirim![]()
iş yerinde valla gülmemek içiin kendimi fena sıktımyanlız karıştırdığın bir nokta var Kulüb'e Ceo olmuyon , alttarafı Futbol Direktörü
bide Başkan olsan kulübü satacan direk kar etmiyor diye
Vayyy adamın amacı zaten tazminatmışyukarıda yazdıklarının hepsi hikaye
![]()
para pul işine karışmayacaksam ne işe yarıyor futbol direktörü![]()
Oğuz coştu Halil çöküşte
bu durumdan sonra halilin hali : http://www.swfcabin.com/swf-files/1285552920.swf
Halil hocam çöküşteyiz toparlanmak lazım oğuz inş en değerli oyuncun sakatlanır 15 ay![]()
oğuz hocam yılmaz vurul taktiği uygula çak totolarına![]()
Oğuz hocam yine izin vermişsin Nottingham'ın bizi geçmesine , bu arada aman Halil hocam dikkat et klüp parasızlıktan batacak![]()
Oğuz hocam çok hayal kuruyorsun bence hıh![]()