Sayfa 7 / 15 İlkİlk ... 56789 ... SonSon
181 ile 210 arası toplam 476 sonuç

Konu: Football Manager 2014

Hybrid View

Quote Originally Posted by caner485 View Post
    Kulüp isterse bana yıllık 7-8 milyon versin ben en düşük teklifi sunuyorum parayıda transfere harcıyorum.
    Maaşla yapılacak birşey olmadığı için böyle. Arkadaşlar da bu eksikliği dile getiriyor zaten, aldığın maaş belli bir kaç amaca hizmet sunmalı. Yoksa şimdi olduğu gibi gereksiz sayılıp en düşük maaş kabul edilir.

Nesil
    2007
    Yer
    Dublin

Arkadaşlar, bilmeyenleriniz için ufak bir bilgilendirme yapayım;

SI ekibinden Neil Brock'un yaptığı açıklamaya göre, menajerlerin kazandıkları parayı harcayabilmeleri ne bu seride, ne de sonraki serilerde mümkün olabilecek. Bunun gerçekleşmeyeceğini çok kesin bir dille belirtmiş.

Remaining silent in the face of injustice is the same as supporting it.

Nesil
    2006
    Yer
    Bitlis

Quote Originally Posted by vivoperlei View Post
    Arkadaşlar, bilmeyenleriniz için ufak bir bilgilendirme yapayım;

SI ekibinden Neil Brock'un yaptığı açıklamaya göre, menajerlerin kazandıkları parayı harcayabilmeleri ne bu seride, ne de sonraki serilerde mümkün olabilecek. Bunun gerçekleşmeyeceğini çok kesin bir dille belirtmiş.
    aldığımız parayı harcamayı geçtik zaten. ama hiç değilse bir işe yarasın. sembolik de olsa...

kazanılan para ile oyun içi bazı özelliklerin açılması güzel olabilir aslında. bu da bizi daha çok para kazanmaya yöneltebilir gerçek hayattaki gibi

canlı transfer görüşmeleriyle de ilgili olarak, bu görüşmeler için birkaç gün sonraya randevu alınarak (3 gün veya 1 hafta sonraya) yapılması da güzel olur.çünkü hop diye pazarlık masasına oturmak pek mantıklı ve gerçekçi degil. eski klasik sistemle de anlık teklif yapılabilmeli.bence bu ikisinin kombinasyonu çok şık olurdu.

hayaller hayaller işte

Nesil
    2006

Orijinal oyunda sürekli hata veriyor oyun. Sonra da korsan oyun kullananlara hataların korsan oyundan olduğu söyleniyor. Yapımcılardan tek isteğim oyunun sorunsuz çalışması, yeniliğe falan gerek yok, hata vermeden bir oyun yapsınlar yeter!

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Quote Originally Posted by Burak Akmanoğlu View Post
    Gecen 13 Serisinde de Bu Vardı Zaten Halen Daha Devam Ettirmeleri Güzel

Arkadaşlar kutulu oyun Türkiye'de ne zaman ön siparişe girer, bilgisi olan var mı?

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Aklıma bir soru takıldı. CAS kararı oyuna nasıl yansıyacak acaba?

Quote Originally Posted by Stam View Post
    Aklıma bir soru takıldı. CAS kararı oyuna nasıl yansıyacak acaba?
    Büyük ihtimal 2 yıl avrupa kupalarına gidemez olarak ayarlanır. Başka takımlar için yapılmıştı sanırım böyle cezalar.

Sıstem gereksenımlerı hakkında bılgısı olan varmı

Quote Originally Posted by elapuesto View Post
    Sıstem gereksenımlerı hakkında bılgısı olan varmı
    Birkaç sayfa öncede var.

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Nesil
    2007
    Yer
    Kırıkkale

Gerçekçilikten bahsediyosak ne kadar işe yaramasa bile olabilecek en yüksek maaşı almaya çalışıyorum. Hatta bazen maaş düşük diye reddettiğim bile oluyor
    turksportal...

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Transferın son gunu takımların kadrolarına kattıgı oyuncular oyuna yansıyacakmı ılk cıktıgında ??

Quote Originally Posted by elapuesto View Post
    Transferın son gunu takımların kadrolarına kattıgı oyuncular oyuna yansıyacakmı ılk cıktıgında ??
    Ne zaman yansımadı ki? Yaz döneminde yapılan tüm transferler oyunda olur.

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Press conference question on chairman's future when looking to sell the club
    Save custom database set-ups

birileri bunu çevirebilir mi ?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Press conference question on chairman's future when looking to sell the club
    Save custom database set-ups

birileri bunu çevirebilir mi ?
    Başkan kulübü satmak istediği zaman falan basın toplantılarında bu konu ile ilgili bir soru çıkacakmış..

Oyun başında seçtiğimiz ligler var ya... Onlar veritabanı oluyor. Onları kaydedebilecekmişiz. Yani yeni bir oyun açtığımızda direk o kayıtlı dosyayı kullanabiliriz. (gibime geliyor pek emin olamadım bundan)
    Sentugo.

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Basın toplantısında soru çıksa kaç yazacak transfer günü gibi bi başkan değişimi yapsalar süper olur du 3-4 aday çıksa falan

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Recommended player button added in news items for new staff signings
    "Ungentlemanly Conduct" renamed "Unsporting Behaviour"
    Player position labels link to position section
    Revamp to conversation with concerned player over their asking price
    Agent fees and pro-rated loyalty bonuses come out of your transfer budget, while contract bonuses come out of your wage budget
    MLS reserve league update
    Support multiple contract end dates

Bunlarda yeni bilgiler...

FM 14 te beklediğim en önemli değişiklikler 2 tane
    1. Maç motorunu inşallah düzeltmişlerdir ve 13 teki gibi kkötü değildir. ( Mesela uzaktan şutu azaltamamak )
    2. Transfer Sistemi. Galatasaray ile kariyer yaparken itibarı biraz yüksek ve elit takımlarda oynayan oyuncuları transfer etmedeki zorluk . Oyunda Sneijder'e teklif bile yapamıyoruz ama Galatasaray bir şekilde alabiliyor. Oyunda almak için bizi yorsun pazarlıklar uzun sürsün ne bileyim mesela önce anlaşsın sonra menejeri fiyat arttırma talebi ile bize gelsin biz kabul veya red edelim. Bu tip şeyler olsun ama en azından bir şekilde teklif verebilelim. Bir de bizim oyuncular sözleşmelerinde iyileştirme isterken sözleşmede kazandıklarından 2-3 katını istemesinler de daha makul bir değer istesinler .

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Separate staff budget
    Where appropriate, supporter owned clubs won't sell to businessmen

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Separate staff budget
    Where appropriate, supporter owned clubs won't sell to businessmen
    Yahu burada türkçelerini paylaşıyorlar zaten

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=116183
    Sentugo.

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Nesil
    2007
    Yer
    Isparta

hala aral, playstore, d&r gibi yerlere düşmemiş oyun

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Açıkcası benim gıcığıma giden bir diğer olay ise hep sıfırdan kariyer başlaması.

Örneğin, bir kullanıcı oluşturuyoruz oyuna başlarken bu kullanıcı ile ne kadar kariyer yaptıysak bunlar keşke kayıt olsa.

Ne bileyim oradan bakabilsek atıyorum 10 tane kariyer yaptım şu kadar kupa almışım ya da en fazla parayı şu oyuncuyu alırken ödemişim gibi.

Kariyersiz bir adamı takımın başına lap diye geçirmek bile gerçekçiliği bozuyor. Ayrıca diğer yaptığın kariyerlerin de bir anlamı kalmıyor maalesef..

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Quote Originally Posted by Kaka Leite View Post
    Açıkcası benim gıcığıma giden bir diğer olay ise hep sıfırdan kariyer başlaması.

Örneğin, bir kullanıcı oluşturuyoruz oyuna başlarken bu kullanıcı ile ne kadar kariyer yaptıysak bunlar keşke kayıt olsa.

Ne bileyim oradan bakabilsek atıyorum 10 tane kariyer yaptım şu kadar kupa almışım ya da en fazla parayı şu oyuncuyu alırken ödemişim gibi.

Kariyersiz bir adamı takımın başına lap diye geçirmek bile gerçekçiliği bozuyor. Ayrıca diğer yaptığın kariyerlerin de bir anlamı kalmıyor maalesef..
    Kariyere başlarken oyun bize bi takım verse rastgele ve bizi denese, sanki genç futbolcuymuşuz da yeteneklerimizi göstermemiz istense onun gibi takımı iyi yönetirsek seçtiğimiz liglerden teklifler alsak falan tabi pat diye manu barca istememeli ama sanırım bi 5 sene daha olmaz böyle bi şey

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Kesin korsan oyunlar kaydedilemez hale gelecek bence bu sene. Zaten kırılması 6 ay falan sürüyor bence herkes parasını şimdiden ayarlasın orjinale yönelsin.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bir şey dikkatimi çekti. Oyunda milli takım yönetirken bir oyuncuyu kadroya almıyorum. Haber çıkıyor mesela Nuri Şahin milli takıma alınmamasına saygı gösteriyor diye. Oyuncu ile konuşma seçeneğinden destekleyi seçiyorum ve Nuri'nin milli takıma alınmaması ile ilgili bir sürü seçenek oluyor. Mesela: Bu formuyla milli takıma alınmaması skandaldır gibi bir seçeneği seçiyorum. Sonra Nuri bana hak veriyor. Kendi yönettiğim takıma adamı almıyorum sonra kendi aleyhimde bir demeç veriyorum sonra oyuncuda bana destek çıkıyor.

Sayfa 7 / 15 İlkİlk ... 56789 ... SonSon

Mesaj Yetkileri