Zaten siteler alıntı yaparken "eurosport.com" adlı siteyi göstermiş.Sanırım çıkış noktası orası.Nasıl böyle yalan haber yapıyorlar enteresan.
Zaten siteler alıntı yaparken "eurosport.com" adlı siteyi göstermiş.Sanırım çıkış noktası orası.Nasıl böyle yalan haber yapıyorlar enteresan.
Biz alıştık Gs'lilerin Rıdvan Dilmen'e saygısızlık etmelerine. Dünkü olaya twitter goygoyu demek bile gelmedi içimden o derece bıktırdınız.
Valla o değilde kupon yattı ilk maçtan![]()
Abicim saygısızlık edilmeyi hakediyor demek ki. Bi kere sen yorumcu olmuşsun çıkmışsın, Galatasaray mağlupken gözlerin parıldıyor, Fenerbahçe mağlupken moralin bozuk çıkıyorsun yayına. Hükümetin adamıdır ayrıca, sevmeyiz.
Merak etmeyin Galatasaray değerleri olan bir kulüptür. Mehmet Karlı'nın dediği gibi: "Bakın, biz tevfik fikretler’in izinden giden bir kulübüz… hiçbir yönetimin karşısında el pençe divan durmadık, durmayız… arkamızda (yanımızda) kimse olmasa da tek başına ayağa kalkıp “j’accuse” diyebiliriz… İtham edilecek adamı da itham ederiz"
Ben de Rıdvan Dilmen'in itham ediyorum. Budur son sözümüz de.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Fenerbahçeli olarak söylüyorum bence de belirgin değil. 22 cm ofsayt 1 karış bir şey. Drogba hakemlik mi yapsın oyununu mu oynasın?
İyi ki bu maçta Burak gol atamamış yoksa Metin Oktay selamı verirdi, hoş olmazdı.
http://www.youtube.com/watch?v=9xkcCwR9KSE
22 cm ofsaytla maçı berabere bitirdiğimizi hakem sayesine 1 puan aldığımızı söyleyen arkadaşlar şu videoya bakıp sonra cm hesabına falan girin.Daha niceleri var da neyse.
Bende bu mantığa hayranım yemin ediyorum.
'Biz attık ama sizde atmışsınız ehehe' mantığı oluyor sanırım bu yapmayın şunu gözünüzü seveyim. Ofsayt dedik diye bizim attığımız golleri gümbürtüye çekmiyoruz ki ortada bir hata varsa bu Galatasaray içinde var, Fenerbahçe içinde takım değil önemli olan yapılan hata.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
GFB derim oturup kalirsin![]()
Fransızlar,cemaatsaray,Öcalan'ın takımı,hükümetin takımı,ermeni,rum...
Bu kadar ayrı fraksiyonlar aynı bünyede toplanabilir mi?Aşırı akıllı arkadaşlara soruyorum.
Ayrıca rum olmak, fransız olmak, ermeni olmak aşağılanmayı gerektirecek bir şey değil arkadaşlar.Fanatiklik yapayım derken aptallık yapmayın.Bu kadar ırkçıysanız Ogün Samast ile poz verebilirsiniz beyler.
Benim de anlatmak istediğim hata her zaman oluyor bunu ağızlara bu kadar sakız etmenin,Antalya'nın bizi ezip balına berabere bitirdiğimizi düşünen arkadaşlar var lafım onlara.Hakemler her zaman hata yapacak engelleme şansı yok.22 cm de olsa 5 metre de olsa hata hatadır.Ama bunu ısıtıp ısıtıp konuşmanında manası yok.Hakem görecek mecbur diye hakemin insan olduğu bahsini unutanlar önce empati yapıp sonra 22 cm hesabına girerse çok memnun olurum.
Ülkenin açıkça sporda en büyük markasına fransız takımı cemaat takımı filan demek açıkça saygısızlıktır ülkenin senelerdir dünyadaki yalnızlığı yenmiş reklamın kralını yapmıştır kimileri avrupalarda tarihi farklar yerken galatasaray aldığı zaferlerle anıldı
terimi hakanı burakı ardayı daha onlarca ismi dünya çapında tanınılıyor
Ben değil yöneticiniz söylemiş. "j’accuse.."
Galatasaray Lisesi'nin Fransızlarla olan ilişkisini görmemek, inkar etmek de bana samimiyetsizlik geliyor. Arkadaşın teki kültürden bahsetmiş. Ben de o kültürün Fransızlardan geldiğini söyledim.
Bunu hakaret olarak algılamak veya iltifat olarak görmek size kalmış. Ben sadece olanı söyledim. Bu kadar tepki aldığıma göre hakaret olarak kabul ettiniz. O zaman da Fransız kültüründen yetişmiş yöneticilerinizden bahsederken kelimeleri daha dikkatli seçin.
Açın da bir Galatasaray Lisesi'nin tarihini, mezun kişilerin kariyerlerini okuyun, anlarsınız zaten.
Polemik değil amacım Antalya'nın galibiyeti gitmiş. Ama 22 cm'in de farkedilmesi kolay değil.
Ne dert olmuş size,evet Galatasaray Fransız Kültürü'nü barındıran bir gelenektir,Türkiye'nin son derece saygın kişileri Galatasaray Lisesi'nden,Galatasaray Üniversitesi'nden mezun olmuşlardır.Galatasaray hem sporda,hem sanatta Türkiye'nin adını duyuran köklü bir kültürdür,istediğiniz kadar Fransız deyip kendinizi avutun.Bunlarla övünecek kişi ben değilim,Galatasaray camiasıdır,Galatasaray Lisesi ve Üniversitesi öğrencileri,öğretmenleri ve mezunlarıdır.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
konuyu yine baska yere çekiyorlar aciyorum bazi arkadaslara bilgi sahibi olmadan fikir sahibi oluyorlar bi arastir bakayim senin klubunu kimler kurmus nerden mezunlar ?![]()
Antu'dan falan okuduğunuz tarihi bilgilerle gelip burada tatava yapmayın arkadaşlar. Galatasaray Lisesi Fransız'ların etkisinde kalmış olabilir zamanında ancak ülkenin yarısı işgal kuvvetlerinin elindeyken aradan Liseyi çekip konuşmak mantıksızlıktır. Açıp da gerçekten okursanız Lisenin Kurtuluş Savaşında verdiği şehitleri de görürsünüz, o sene mezun veremediğini de görürsünüz. "Galatasaray Direniş"tiri de görürsünüz. Zaten hep aynı kişiler yapıyor böyle benzer yorumları. Yeter artık sıkıldım, beğenmiyorsanız yorum yapmayın. Ayrıca sahip olduğumuz özgürlükçü kültür Fransız'lardan geldiyse gurur duyarım. Size Aziz Yıldırım'lı monarşik rejimde mutluluklar dilerim. Lütfen yorum falan atmayın artık Galatasaray'la ilgli yerlere her seferinde daha da itici oluyorsunuz. Bu yazdığımı da herkes üstüne alınmasın kimleri kasteddiğimi kendileri zaten biliyor.
Screw you guys, I'm goin' home
Taraftar grubunuzunda, eski yönetiminiz olan Adnan Polat'ında ve yeni yönetiminizinde cemaatle ilişikisini biliyoruz. Herkes herşeyi biliyor aslında ama susuyor işine gelmediği için.
Fransızca konusmakta ne sakınca var anlayamadım (: Ben Fransızca biliyorum diye şimdi gavur mu oldum senin gözünde. Aşın şu sınıflandırmalarınızı, ayrımlarınızı.
“Aptallara göre insanlar; ırk, cinsiyet, milliyet, yaş, statü, renk, dil ve din başta olmak üzere sekizden fazla kategoriye ayrılır. Oysa olay bu kadar karmaşık değil. İnsanlar sadece ikiye ayrılırlar; iyi insanlar ve kötü insanlar.”
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.