Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
29. You may not vote on this poll
  • Galatasaray kazanır

21 72.41%
  • Berabere biter

8 27.59%
  • Antalyaspor kazanır

0 0%
Sayfa 7 / 8 İlkİlk ... 5678 SonSon
181 ile 210 arası toplam 211 sonuç

Konu: Galatasaray - Antalyaspor | STSL 4. Hafta

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Zaten siteler alıntı yaparken "eurosport.com" adlı siteyi göstermiş.Sanırım çıkış noktası orası.Nasıl böyle yalan haber yapıyorlar enteresan.

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Biz alıştık Gs'lilerin Rıdvan Dilmen'e saygısızlık etmelerine. Dünkü olaya twitter goygoyu demek bile gelmedi içimden o derece bıktırdınız.

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

Valla o değilde kupon yattı ilk maçtan

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by mwaru View Post
    Biz alıştık Gs'lilerin Rıdvan Dilmen'e saygısızlık etmelerine. Dünkü olaya twitter goygoyu demek bile gelmedi içimden o derece bıktırdınız.
    Abicim saygısızlık edilmeyi hakediyor demek ki. Bi kere sen yorumcu olmuşsun çıkmışsın, Galatasaray mağlupken gözlerin parıldıyor, Fenerbahçe mağlupken moralin bozuk çıkıyorsun yayına. Hükümetin adamıdır ayrıca, sevmeyiz.

Merak etmeyin Galatasaray değerleri olan bir kulüptür. Mehmet Karlı'nın dediği gibi: "Bakın, biz tevfik fikretler’in izinden giden bir kulübüz… hiçbir yönetimin karşısında el pençe divan durmadık, durmayız… arkamızda (yanımızda) kimse olmasa da tek başına ayağa kalkıp “j’accuse” diyebiliriz… İtham edilecek adamı da itham ederiz"

Ben de Rıdvan Dilmen'in itham ediyorum. Budur son sözümüz de.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by Homer J.S View Post
    Ben Drogba'nın golün ofsayt olduğunu anladığını bile zannetmiyorum yapmayın yahu o kadar belirgin değil ofsayt olduğu.
    Gayet belirgin konum olarak.

Benim açımdan penaltıların verilmemesi sorun hakemler böyle şeyleri nasıl görmüyorlar anlamıyorum. Galatasaray'ın 2 tane penaltısı yenmiş örneğin..

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

Fenerbahçeli olarak söylüyorum bence de belirgin değil. 22 cm ofsayt 1 karış bir şey. Drogba hakemlik mi yapsın oyununu mu oynasın?

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by ardaskoc View Post
    Fenerbahçeli olarak söylüyorum bence de belirgin değil. 22 cm ofsayt 1 karış bir şey. Drogba hakemlik mi yapsın oyununu mu oynasın?
    Hakemlik yapsa Metin Oktay olurdu arkadaşlara göre

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Abicim saygısızlık edilmeyi hakediyor demek ki. Bi kere sen yorumcu olmuşsun çıkmışsın, Galatasaray mağlupken gözlerin parıldıyor, Fenerbahçe mağlupken moralin bozuk çıkıyorsun yayına. Hükümetin adamıdır ayrıca, sevmeyiz.

Merak etmeyin Galatasaray değerleri olan bir kulüptür. Mehmet Karlı'nın dediği gibi: "Bakın, biz tevfik fikretler’in izinden giden bir kulübüz… hiçbir yönetimin karşısında el pençe divan durmadık, durmayız… arkamızda (yanımızda) kimse olmasa da tek başına ayağa kalkıp “j’accuse” diyebiliriz… İtham edilecek adamı da itham ederiz"

Hmm hükümetin adamını sevmezsiniz demek. Bilmiyordum. Neyse abicim size tevfik fikret yolunda başarılar.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

İyi ki bu maçta Burak gol atamamış yoksa Metin Oktay selamı verirdi, hoş olmazdı.

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

http://www.youtube.com/watch?v=9xkcCwR9KSE

22 cm ofsaytla maçı berabere bitirdiğimizi hakem sayesine 1 puan aldığımızı söyleyen arkadaşlar şu videoya bakıp sonra cm hesabına falan girin.Daha niceleri var da neyse.

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by mwaru View Post
    Hmm hükümetin adamını sevmezsiniz demek. Bilmiyordum. Neyse abicim size tevfik fikret yolunda başarılar.
    Sağol abicim, Galatasaray kültürüdür bu da

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Bazı arkadaşlar Antalya'nın galibiyetinin güme gittiğini söylemişler, yahu bi insanın bunu söyleyebilmesi için ancak yobaz bir fanatik olması lazım. Kaldı ki Rıdvan denen yorumcu müsvettesi de çıkmış çuvalla para alıp bu yorumu yapıyor NTV'de.
    Bunu bunu alın dışarı...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Sağol abicim, Galatasaray kültürüdür bu da
    Gezi'ye bile sahip çıkamayanların bunu söylemesi gerçekten ironik. Galatsaray kültürüymüş. Doğru söylüyorsun bi kültür var o da cemaat kültürü.

Quote Originally Posted by Hsyn53Yvz View Post
    Bunu yapmak yerine ''gol ofsayttı'' dese o zaman Metin Oktay olurdu.
    Görende zannedecek 5 metre ofsayt var. Adam o pozisyonda ne bilsin 20 cm ofsaytta olduğunu ? bari eleştri yapacaksınız 2 dk düşününde mantıklı birşey söyleyin.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by KaRaBükLü KraL View Post
    http://www.youtube.com/watch?v=9xkcCwR9KSE

22 cm ofsaytla maçı berabere bitirdiğimizi hakem sayesine 1 puan aldığımızı söyleyen arkadaşlar şu videoya bakıp sonra cm hesabına falan girin.Daha niceleri var da neyse.
    Bende bu mantığa hayranım yemin ediyorum.

'Biz attık ama sizde atmışsınız ehehe' mantığı oluyor sanırım bu yapmayın şunu gözünüzü seveyim. Ofsayt dedik diye bizim attığımız golleri gümbürtüye çekmiyoruz ki ortada bir hata varsa bu Galatasaray içinde var, Fenerbahçe içinde takım değil önemli olan yapılan hata.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by CRaCPoT View Post
    Gezi'ye bile sahip çıkamayanların bunu söylemesi gerçekten ironik. Galatsaray kültürüymüş. Doğru söylüyorsun bi kültür var o da cemaat kültürü.
    ultrAslan gibi seviyesizlerin yaptığını 450 yılı aşkın Galatasaray kültürüne yıkmakta iyiymiş.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

GFB derim oturup kalirsin

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Kultur aciklamanizda bile Fransizca var Baska soz soylemeye gerek kalmamis beyler, kendini iyi ifade etmis arkadas
    Last edited by ForsakeN : 15.Eylül.2013 at 12:51

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Fransızlar,cemaatsaray,Öcalan'ın takımı,hükümetin takımı,ermeni,rum...

Bu kadar ayrı fraksiyonlar aynı bünyede toplanabilir mi?Aşırı akıllı arkadaşlara soruyorum.

Ayrıca rum olmak, fransız olmak, ermeni olmak aşağılanmayı gerektirecek bir şey değil arkadaşlar.Fanatiklik yapayım derken aptallık yapmayın.Bu kadar ırkçıysanız Ogün Samast ile poz verebilirsiniz beyler.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ForsakeN View Post
    Kultur aciklamanizda bile Fransizca var Baska soz soylemeye gerek kalmamis beyler, kendini iyi ifade etmis arkadas
    Bunu bunu alın dışarı...
    Bizi yormayıp kendi kendine cevap verdiğin için teşekkür ederim.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by Kaka Leite View Post
    Bende bu mantığa hayranım yemin ediyorum.

'Biz attık ama sizde atmışsınız ehehe' mantığı oluyor sanırım bu yapmayın şunu gözünüzü seveyim. Ofsayt dedik diye bizim attığımız golleri gümbürtüye çekmiyoruz ki ortada bir hata varsa bu Galatasaray içinde var, Fenerbahçe içinde takım değil önemli olan yapılan hata.
    Benim de anlatmak istediğim hata her zaman oluyor bunu ağızlara bu kadar sakız etmenin,Antalya'nın bizi ezip balına berabere bitirdiğimizi düşünen arkadaşlar var lafım onlara.Hakemler her zaman hata yapacak engelleme şansı yok.22 cm de olsa 5 metre de olsa hata hatadır.Ama bunu ısıtıp ısıtıp konuşmanında manası yok.Hakem görecek mecbur diye hakemin insan olduğu bahsini unutanlar önce empati yapıp sonra 22 cm hesabına girerse çok memnun olurum.

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Ülkenin açıkça sporda en büyük markasına fransız takımı cemaat takımı filan demek açıkça saygısızlıktır ülkenin senelerdir dünyadaki yalnızlığı yenmiş reklamın kralını yapmıştır kimileri avrupalarda tarihi farklar yerken galatasaray aldığı zaferlerle anıldı

terimi hakanı burakı ardayı daha onlarca ismi dünya çapında tanınılıyor

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by LadroN View Post
    Fransızlar,cemaatsaray,Öcalan'ın takımı,hükümetin takımı,ermeni,rum...

Bu kadar ayrı fraksiyonlar aynı bünyede toplanabilir mi?Aşırı akıllı arkadaşlara soruyorum.

Ayrıca rum olmak, fransız olmak, ermeni olmak aşağılanmayı gerektirecek bir şey değil arkadaşlar.Fanatiklik yapayım derken aptallık yapmayın.Bu kadar ırkçıysanız Ogün Samast ile poz verebilirsiniz beyler.
    Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    Bizi yormayıp kendi kendine cevap verdiğin için teşekkür ederim.
    Ben değil yöneticiniz söylemiş. "j’accuse.."

Galatasaray Lisesi'nin Fransızlarla olan ilişkisini görmemek, inkar etmek de bana samimiyetsizlik geliyor. Arkadaşın teki kültürden bahsetmiş. Ben de o kültürün Fransızlardan geldiğini söyledim.

Bunu hakaret olarak algılamak veya iltifat olarak görmek size kalmış. Ben sadece olanı söyledim. Bu kadar tepki aldığıma göre hakaret olarak kabul ettiniz. O zaman da Fransız kültüründen yetişmiş yöneticilerinizden bahsederken kelimeleri daha dikkatli seçin.

Açın da bir Galatasaray Lisesi'nin tarihini, mezun kişilerin kariyerlerini okuyun, anlarsınız zaten.

Polemik değil amacım Antalya'nın galibiyeti gitmiş. Ama 22 cm'in de farkedilmesi kolay değil.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Ne dert olmuş size,evet Galatasaray Fransız Kültürü'nü barındıran bir gelenektir,Türkiye'nin son derece saygın kişileri Galatasaray Lisesi'nden,Galatasaray Üniversitesi'nden mezun olmuşlardır.Galatasaray hem sporda,hem sanatta Türkiye'nin adını duyuran köklü bir kültürdür,istediğiniz kadar Fransız deyip kendinizi avutun.Bunlarla övünecek kişi ben değilim,Galatasaray camiasıdır,Galatasaray Lisesi ve Üniversitesi öğrencileri,öğretmenleri ve mezunlarıdır.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

konuyu yine baska yere çekiyorlar aciyorum bazi arkadaslara bilgi sahibi olmadan fikir sahibi oluyorlar bi arastir bakayim senin klubunu kimler kurmus nerden mezunlar ?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Antu'dan falan okuduğunuz tarihi bilgilerle gelip burada tatava yapmayın arkadaşlar. Galatasaray Lisesi Fransız'ların etkisinde kalmış olabilir zamanında ancak ülkenin yarısı işgal kuvvetlerinin elindeyken aradan Liseyi çekip konuşmak mantıksızlıktır. Açıp da gerçekten okursanız Lisenin Kurtuluş Savaşında verdiği şehitleri de görürsünüz, o sene mezun veremediğini de görürsünüz. "Galatasaray Direniş"tiri de görürsünüz. Zaten hep aynı kişiler yapıyor böyle benzer yorumları. Yeter artık sıkıldım, beğenmiyorsanız yorum yapmayın. Ayrıca sahip olduğumuz özgürlükçü kültür Fransız'lardan geldiyse gurur duyarım. Size Aziz Yıldırım'lı monarşik rejimde mutluluklar dilerim. Lütfen yorum falan atmayın artık Galatasaray'la ilgli yerlere her seferinde daha da itici oluyorsunuz. Bu yazdığımı da herkes üstüne alınmasın kimleri kasteddiğimi kendileri zaten biliyor.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Taraftar grubunuzunda, eski yönetiminiz olan Adnan Polat'ında ve yeni yönetiminizinde cemaatle ilişikisini biliyoruz. Herkes herşeyi biliyor aslında ama susuyor işine gelmediği için.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fransızca konusmakta ne sakınca var anlayamadım (: Ben Fransızca biliyorum diye şimdi gavur mu oldum senin gözünde. Aşın şu sınıflandırmalarınızı, ayrımlarınızı.

“Aptallara göre insanlar; ırk, cinsiyet, milliyet, yaş, statü, renk, dil ve din başta olmak üzere sekizden fazla kategoriye ayrılır. Oysa olay bu kadar karmaşık değil. İnsanlar sadece ikiye ayrılırlar; iyi insanlar ve kötü insanlar.”
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    Antu'dan falan okuduğunuz tarihi bilgilerle gelip burada tatava yapmayın arkadaşlar. Galatasaray Lisesi Fransız'ların etkisinde kalmış olabilir zamanında ancak ülkenin yarısı işgal kuvvetlerinin elindeyken aradan Liseyi çekip konuşmak mantıksızlıktır. Açıp da gerçekten okursanız Lisenin Kurtuluş Savaşında verdiği şehitleri de görürsünüz, o sene mezun veremediğini de görürsünüz. "Galatasaray Direniş"tiri de görürsünüz. Zaten hep aynı kişiler yapıyor böyle benzer yorumları. Yeter artık sıkıldım, beğenmiyorsanız yorum yapmayın. Ayrıca sahip olduğumuz özgürlükçü kültür Fransız'lardan geldiyse gurur duyarım. Size Aziz Yıldırım'lı monarşik rejimde mutluluklar dilerim. Lütfen yorum falan atmayın artık Galatasaray'la ilgli yerlere her seferinde daha da itici oluyorsunuz. Bu yazdığımı da herkes üstüne alınmasın kimleri kasteddiğimi kendileri zaten biliyor.
    Imzami atarim, eline saglik.

Sayfa 7 / 8 İlkİlk ... 5678 SonSon

Mesaj Yetkileri