defansta kim olursa olsun isterseniz Maldini - Stam - Cannavaro - Cafu dörtlüsü ile oynayın rakibin bir Mehmet Kısabacak'ı gelir 4 ünü birbirine düğümler golü yapar.
kural bu kanun hatta.
sizde rakip altıpastan 20 tane şut atsanız yinede gol atamazsınız.
Tükanı kapayalım biz o zaman![]()
Bu ilginçlikler bitmeyecek sanırım
http://youtu.be/sEixYrSOqVo
As takım için kullandığım taktiği kullandırtıyorum genç takım için de. As takımın taktiğe uyumu güzel. 4'te 4 ile liderim şu anda. Ama genç takımın sıkıntıları var. Maç skorları çok ilginç. 6-6'dan sonraki 2 maçın skoru da 1-7 ve 3-4. 7+ mı oynamışlar, ne yapmışlarsa artık, acayip gollü geçiyor.
![]()
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Klüp tarihi hakkında baya bir KISA bilgi edindik.
Niye Sakaryaspor'um beylerhiç olmadı bu
![]()
herhalde bu oyun güncelleme rekoru kıracak...
Daha oyunu yeni kurdum, ilk hazırlık maçında kaleci bugu ile karşılaştım. İlk karşılaşmayı bitirmeden oyunu kapattım. Allah'tan herkesin başına gelen bir olaymış, ilk yamada halledilir.
Oyunda 2015 yılındayım. Fenerbahçe'nin başında Ertuğrul Sağlam var. Transfer döneminin başında Edin Visca'yı aldılar 2,8 milyona, sonuna doğru satılık listesine koydular. Ne hoca değişikliği var ne bir şey. Çok çok çok saçma geldi.
Hahahah yerinde bir seçim olmuş valdesi aratmaz![]()
Ucuza verdik ona yanıyorum :P
4 dakikalık uzatma 97:43'te bitti.
90+4'te gol attım tabi.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Fenerbahçe'de ki bir adama teklif vay be.![]()
bug'ın böylesi5 kişi oyundan çıkıyor 3 kişi giriyor
![]()
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
maç 1-0 kengol yememek için defansa yatıcaktım değişiklik yaptım tam bu sırada gol attım ve değişiklik olmadan defansa yatmak yerine kondisyonu daha düşük olanları cıkarmaya çalıştım .sonuç hepsi cıktıdakikalara bakarsanız hepsi 83 sakatlananlarda bu dakkayı tutturmuş olamaz değilmi
Last edited by anildagtas : 08.Kasım.2013 at 14:43