Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
24. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

17 70.83%
  • Berabere biter

4 16.67%
  • Kasımpaşa kazanır

3 12.50%
Sayfa 7 / 7 İlkİlk ... 567
181 ile 197 arası toplam 197 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Kasımpaşa | STSL 21. Hafta

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by byariff View Post
    dedigim gibi 3 puani alinca herkes sus pus cevap gelmez ama hakkiniz yenilince ortaligi ayaga kaldirmayi bilirsiniz , objektif olucaksak tek tarafli olmayin karsi tarafin hakki yeniliyorsa açik açik yazin bu ulkede 4 buyuk yok anadolu takimlarida var.
    Bunu diyen bir gsli olunca komik kaçıyor. Daha geçen hafta hakemi savunmak için şekilden şekile giren siz şimdi yaygara kopariyorsunuz. Sayfalarca yazdı herkes sus pus olan yok. Türkiye'de bu işler böyle yürüyor maalesef.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Ne yapalım sokağa çıkıp Aydınus'u protesto mu edelim. Millet ısrarla Alves'i atmalıydı derken siz hala kalkıp Fenerbahçeliler susuyorlar diyorsunuz. Heralde düdüğünü asıp gitmesini istiyorsunuz Aydınus'un

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Bunu diyen bir gsli olunca komik kaçıyor. Daha geçen hafta hakemi savunmak için şekilden şekile giren siz şimdi yaygara kopariyorsunuz. Sayfalarca yazdı herkes sus pus olan yok. Türkiye'de bu işler böyle yürüyor maalesef.

bak bakalim geçen hafta ne yazmisim hakem hakkinda fenerbahce katledildi dedim az objektif olsan mesajlarimi goruceksen ama sende o nerde..

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by byariff View Post
    bak bakalim geçen hafta ne yazmisim hakem hakkinda fenerbahce katledildi dedim az objektif olsan mesajlarimi goruceksen ama sende o nerde..
    Yahu biz inkar mi ediyoruz doğruları konuşuyoruz zaten israrla gol ofsayt diyenler var değil iste ortada. Alves atilabilirdi başkada büyük hatası yoktu hakemin küfürü falan geçin Terim senelerce ne küfürler etti kac kere ceza aldı ? Objektiflik diyosun burda hakemi savunan kişi yok hala sus pussunuz falan yaziyorsun.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Hakemin bu maçta bu kadar çok konuşulmasının tek sebebi Fenerbahçe başkanıdır kim ne derse desin.

Nesil
    2013
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by mpaker66 View Post
    Hakemin bu maçta bu kadar çok konuşulmasının tek sebebi Fenerbahçe başkanıdır kim ne derse desin.
    Hem medya hem Aziz başkan bu konuda haklısın.Alves pozisyonu kırmızı kartlık olabilir,Kadlece yapılan da penaltıydı.Şunuda unutmayalım ki dün GSnin yayınladığı açıklama da bugünkü hakemi baskı altına alacaktır şüphesiz.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Kryptonite View Post
    Hem medya hem Aziz başkan bu konuda haklısın.Şunuda unutmayalım ki dün GSnin yayınladığı açıklama da bugünkü hakemi baskı altına alacaktır şüphesiz.
    Kesinlikle bizim yaptığımız ne kadar yanlış ise GS'nin yaptığı da yanlıştır. Sonra biz yanıt veriyoruz. Ve bu her sene oluyor artık. Futbol'un endüstiriyelleşmesi bana göre spor ruhunu öldürüyor. Borsa 1 puan artsın diye nelerle uğraşıyoruz. Bana göre bu lige yabancı hakemler şart ne bu açıklamaları okurlar ne de kordorda ne konuşulduğu...

Nesil
    2013
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by Universal View Post
    Kesinlikle bizim yaptığımız ne kadar yanlış ise GS'nin yaptığı da yanlıştır. Sonra biz yanıt veriyoruz. Ve bu her sene oluyor artık. Futbol'un endüstiriyelleşmesi bana göre spor ruhunu öldürüyor. Borsa 1 puan artsın diye nelerle uğraşıyoruz. Bana göre bu lige yabancı hakemler şart ne bu açıklamaları okurlar ne de kordorda ne konuşulduğu...
    Katılıyorum.Herkes rakip takıma laf buluyor da kimsenin kendi takımına baktığı yok.Önceki yorumlarda bir arkadaş yazmış Fatih Terim ne küfürler etti diye,haklı.Yok Emre küfür etti yok şu yok bu bunları geçeceksiniz.Dün Beyaz Futbolda Sinan Engin de hakemlerle ilgili bir konuşma yaptı gerçekten dikkatimi çekti.Haftaya derbi maçını yüksek ihtimalle Cüneyt Çakır yönetecek ve bu gidişle Cüneyt Çakır haricinde onun klasmanında 2. veya 3. hakem çıkmayacak dedi.Doğru söyledi dikkat ederseniz son yılların çoğu derbisi Cüneyt Çakırda.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Kryptonite View Post
    Katılıyorum.Herkes rakip takıma laf buluyor da kimsenin kendi takımına baktığı yok.Önceki yorumlarda bir arkadaş yazmış Fatih Terim ne küfürler etti diye,haklı.Yok Emre küfür etti yok şu yok bu bunları geçeceksiniz.Dün Beyaz Futbolda Sinan Engin de hakemlerle ilgili bir konuşma yaptı gerçekten dikkatimi çekti.Haftaya derbi maçını yüksek ihtimalle Cüneyt Çakır yönetecek ve bu gidişle Cüneyt Çakır haricinde onun klasmanında 2. veya 3. hakem çıkmayacak dedi.Doğru söyledi dikkat ederseniz son yılların çoğu derbisi Cüneyt Çakırda.
    Cüneyt Çakır konusuna katılıyorum sanki bu ülkede tek hakem var. Derbi oldu mu hakemde belli. Belki bu da hakemler içinde sorun yaratabilir. Sonuçta bende hakem olsam bende derbi yönetmek isterim.

Bu arada en güzeli Galatasaray yönetimi Ersan'ın kırmızı kartı hatalı dedi o zaman Galatasaray TFF'ye bu ceza kaldırılsın diye başvuru yapsın. Bu yaptıkları açıklama ne kadar samimi gösterir.

Nesil
    2013
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by Universal View Post
    Cüneyt Çakır konusuna katılıyorum sanki bu ülkede tek hakem var. Derbi oldu mu hakemde belli. Belki bu da hakemler içinde sorun yaratabilir. Sonuçta bende hakem olsam bende derbi yönetmek isterim.

Bu arada en güzeli Galatasaray yönetimi Ersan'ın kırmızı kartı hatalı dedi o zaman Galatasaray TFF'ye bu ceza kaldırılsın diye başvuru yapsın. Bu yaptıkları açıklama ne kadar samimi gösterir.
    Ersan konusunu hiç böyle düşünmemiştim çok mantıklı da GSnin böyle bişey yapacağını zannetmiyorum

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

ulkenin en klas hakemi kimse derbiyi de o yonetir bence. bu da cuneyt cakirdir. adam dunya kupasina gidiyor, neyi tartisiyoruz daha iyisi cikinca o yonetir, ama suan icin baska alternatif aramaya gerek yok. bu her ulkede boyle olur.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Herşeyden öte fenerbahçe maçlarında Alves'e sövmekten yoruldum. Bu kadar karaktersiz bir futbolcu olamaz. Bakın ben futbolun temiz bir oyun olduğuna inanmam.

siz katılmayabilirsiniz ama futbolda bence küfür vardır. Emre'nin küfür olayı mesela ya da Terim'in x'in y'nin bana normal geliyor. Halı sahalarda bile ne küfürler ediliyor.

Bundan rahatsız olmuyorum ama bu Alves denen mahluk her maç her fırsatta rakibine bir şeyler yapıyor.Yahu Lugano'ya da pislik denirdi ama o adam yaptığı sertliklerin %90'ında "ulan bence bu topu kapabilirim" derken rakibi biçiyordu. Bu topla alakasız basıyor,vuruyor.

Yediğimiz golün de baş sorumlusudur. Bu da pisliği dışında sportif olarak eleştirisi.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

@sananes

buna ragmen bruno alvesin kariyerindeki kirmizi sayisi cok az, turkiyede super kupa macinda aldigi kartla toplamda 4 oldu. keza meireles de bize gelene kadar kirmizi kart gormemis kariyerinde. suanda 3 KK var cebinde.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by sananes View Post
    Herşeyden öte fenerbahçe maçlarında Alves'e sövmekten yoruldum. Bu kadar karaktersiz bir futbolcu olamaz. Bakın ben futbolun temiz bir oyun olduğuna inanmam.

siz katılmayabilirsiniz ama futbolda bence küfür vardır. Emre'nin küfür olayı mesela ya da Terim'in x'in y'nin bana normal geliyor. Halı sahalarda bile ne küfürler ediliyor.

Bundan rahatsız olmuyorum ama bu Alves denen mahluk her maç her fırsatta rakibine bir şeyler yapıyor.Yahu Lugano'ya da pislik denirdi ama o adam yaptığı sertliklerin %90'ında "ulan bence bu topu kapabilirim" derken rakibi biçiyordu. Bu topla alakasız basıyor,vuruyor.

Yediğimiz golün de baş sorumlusudur. Bu da pisliği dışında sportif olarak eleştirisi.
    Burhan (isim yanlışsa kusura bakma), tebrikler. Objektif olabilenleri görmek güzel. Zaman zaman tartışıyoruz belki ama yorumlarını mutlaka okuduğum kişilerden birisin bu forumda.

Küfür eğer anlık tepkiyse belki tamam ama dünkü direk bir şahsa yönelikti. Bu bence fazla.

Alves Süper Kupa ile başladı, arttırarak devam ediyor. Kart görmediği sürece de devam edecek gibi.

Ayrıca dün yenilen golde bence esas sorumlu Volkan. Her maç daha da kötüye gidiyor. Ersun Yanal'ın ısrar etme sebebini anlamıyorum, umarım devam eder böyle ısrar etmekte tabii orası ayrı.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Şike olaylarıyla beraber futbol Türkiye'de bitmiş, gerçekten bitmiş. Gram zevk vermediği kadar yönetenlerin cahilliklerini her gün önlerimizi sermesi zaten yerlerde olan seviyenin daha da dibe inmesini gösteriyor. 100 yılı aşkın 2 dev kulübün 24 saat içinde resmi sitelerinde takındığı tavır -Atarlı Ergen Tavrı diyoruz- Yazık, gerçekten yazık utanılacak bir şey bu.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Şike olaylarıyla beraber futbol Türkiye'de bitmiş, gerçekten bitmiş. Gram zevk vermediği kadar yönetenlerin cahilliklerini her gün önlerimizi sermesi zaten yerlerde olan seviyenin daha da dibe inmesini gösteriyor. 100 yılı aşkın 2 dev kulübün 24 saat içinde resmi sitelerinde takındığı tavır -Atarlı Ergen Tavrı diyoruz- Yazık, gerçekten yazık utanılacak bir şey bu.
    Abi bırak ya Ergen de değil bunlar,hepsi bunamış affedersiniz,bizden(ergenler) beterler.Biz en azından bel altı vurmuyoruz birbirimizi
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Quote Originally Posted by sananes View Post

Bu tarz futbolcular her zaman vardı, Lugano, Alves, Emre Aşık, Bülent Korkmaz, Vedat, Edu, Recep Çetin. Kendini sürekli yere atan, kasıtlı olarak elle gol atıp pişkin pişkin sevinen, yani futbolu çirkinleştiren bir çok oyuncu oldu ve olacaktır da. Bugün Alves gider yarın başkası gelir, aslında Alves geldiğinde ben ayaklarına hakim bir stoper geldiği için sevinmiştim ama malesef eksilerini görememişiz ozaman.
    Burak

Sayfa 7 / 7 İlkİlk ... 567

Mesaj Yetkileri