Fiorentina maçında sonradan geri gelmek o dakikadan sonra büyük başarı,City maçına çıkacağız sanırım kritik grup 1.liği için al o maçıda rakipler kolay olsun![]()
Fiorentina maçında sonradan geri gelmek o dakikadan sonra büyük başarı,City maçına çıkacağız sanırım kritik grup 1.liği için al o maçıda rakipler kolay olsun![]()
11.HAFTA
Spoiler: Maç Verileri
12.HAFTA
13.HAFTA
William Carvalho Sakatlandı !
Spoiler: Serie A Puan Durumu ve Genel İstatistikler
5.HAFTA MAÇLARI
Dişli rakibimizle kendi sahamızda da yenişemedik ve lideri son hafta maçları belirleyecek.
İyiyiz iyi![]()
6.HAFTA MAÇLARI
Grubun son maçında gövde gösterisi yaparak liderliği garantiledik ve bir üst tura yükseldik.
2.TURDAKİ RAKİBİMİZ ALMAN TEMSİLCİSİ : BORUSSIA DORTMUND
RAKİBİ TANIYALIM
KADRO VE TAKTİK
ŞL GRUBU
Geçen sezon olduğu gibi yine ikinci turda zor bir rakip geldi. Sezon başında UEFA Super Cup mücadelesinde rahat geçmiştik Almanlar'ı. İlk maç deplasmanda oynanacak bu da bizim avantajımız olarak görüyorum. Kiralık olarak forma giyen oyuncumuz Ishak Belfodil de bize karşı nasıl oynayacak merak konusu![]()
Dortmund'u geçeriz hocam![]()
Dordmundun kadrosu fazla iyi değil.Kolay gelsin![]()
Kağıt üzerinde daha iyi olabiliriz ama taktiksel olarak Jürgen Klopp gibi bir dahi ile karşı karşıyayız. Her an herşey olabilir![]()
Maç fazlasıyla öndeler ama enselerindeyiz namıssızlarınDortmund'dan çekiniyorum açıkçası. Süper kupa maçında 10 kişi kalmasalardı sıkıntı yaratabilirlerdi.
Milan kafa tutmuş sana agaCarvalho sakatlığı iyi olmamış
City maçında saldırsaydık ya biraz kontrollü oynamışız
Dortmund kadrosu aslında iyi her şey olabilir dikkat etmek lazım her an gol bulabiliyor namussuzlar![]()
Gaston Gil Romero, Temmuz'da FC INTER'de !
Sözleşmesinin bitimine 6 ay kalan genç oyuncuyu bedelsiz olarak kadromuza katacağız.
Spoiler: Profili
Alejandro Arribas, SEVILLA'da
2 sezon önce 2.5m€'ya aldığımız İspanyol stoperi, 8m€ karşılığında La Liga ekibi Sevilla'ya sattık.
Mateo Kovacic CHELSEA'de mi ??
Genç yıldızımız için Chelsea 30m€ değerinde bir teklif sundu. Görüşmelerimiz ve pazarlıklarımız devam ediyor. İki tarafında ortak menfaatlerinde anlaşma sağlanırsa transfer gerçekleşebilir.
Rodrigo Machado, Schalke 04'e Yakın
Şuanda bize gelen teklif 16m€. Eğer 20m€+ bir teklifle gelirlerse; Rodrigo, Bundesliga'da top koşturabilir.
Arsenal, Andrea Ranocchia için Gözünü Kararttı
Stoper arayışlarında olan Arsenal, 10m€ değerinde bir teklif yaptı ama Ranocchia'ya 20m€ ve üzeri teklif gelmediği sürece takımdan ayrılmasına izin veremeyiz.
James Rodriguez FC INTER'e mi ??
Spoiler: Profili
Mateo Kovacic'in olası ayrılığında, yerini Kolombiyalı star ile doldurmayı düşünüyoruz. Bu transfere 40m€ değerinde bir bütçe ayırdık.
Gaston Gil çok iyi transfer, James olursa da muhteşem olur.![]()
James Rodriguez harika olur harika.![]()
TariboWest
ohh maşallah Dünya kluplar kupasını almışsın. James iyi bir transfer olacak.
James Rodriguez şahane olur bu takıma.Kovacic için ise 50 iste Chelsea'den![]()
James'i alırsan takıma çok büyük katkı sağlar. Gil transferininde bedelsiz olması çok iyi olmuş
James için girişimlerimiz sürüyor. 45M€ serbest kalma maddesi var fakat daha ucuza alabilirmiyiz ? bunu araştırıyoruz. Ayrıca Kovacic, bence ucuza gitti fakat oyundan sıkılmaya başlamıştım ve biraz değişimin olması iyi olur diye böyle bir karar verdim.
Ara Transfer Dönemi sürerken lig ve kupa maçları oynadık. Genel durum ;
Puan Tablosu
Devre arasında oluşan sıkışık fikstürü iyi değerlendirdik ve 2 maç eksik olarak lider Milan'ın 1 puan gerisinde yerimizi koruduk. İtalya Kupası'nda yarı finale kadar yükseldik. Yarı finalde ise Juventus ile deplasmanda 2-2 berabere kaldık ve 2.maç için avantaj elde ettik.
Sözleşmemin bitmesine 6 aydan kısa bir süre kaldı. 2 kez sözleşme önerdiler fakat sözleşme şartlarında anlaşamadık. Yıllık 2.1m€ önerdiler ve bunu reddettim. Böylesine büyük bir başarı yakalattık takıma fakat hala neredeyse takımın en düşük maaş alan ismiyiz. Bu saçmalığa göz yummadık ve yönetime resti çektik. Eğer daha iyi bir teklifle gelmezlerse, başka maceralara atılabiliriz![]()
Kanka al la şu James'i![]()
MATEO KOVACIC Yuvadan Uçtu !
Yıldız oyuncum ile son bir görüşme yaptık ve transferini kesinleştirdik;
Spoiler: Kovacic ile Özel Görüşme
Beklenen transfer gerçekleşti. Kovacic, Premier Lig'e gitti. Fakat herkesi şaşırtan nokta ; yıldız oyuncu ile sezon başından beri ilgilenen Chelsea yerine Manchester City'nin bu transferi bitirmesiydi. Transferin son gününde 35m€'ya Chelsea ile anlaşmamıza rağmen son dakikada Manchester kulübü fiyat yükseltti ve Kovacic'in yeni takımı Manchester City oldu.
TARAFTARLAR ÇILDIRDI !!
Mateo Kovacic'in ani bir kararla Premier Lig ekibi Manchester City'e satılması, İnterli taraftarları derin bir üzüntüye boğdu. Kulüp tesislerinin önünde toplanan bir grup İnter taraftarı, kulübe olan tepkilerini dile getirdiler. Artık taraftarlara göre; geçtiğimiz iki sezon boyunca üst üste kazanılan lig şampiyonluğu ve Şampiyonlar Ligi şampiyonluğunda büyük rol oynayan Hırvat yıldızın yerini dolduracak tek isim JAMES " HAMES " RODRIGUEZ gibi gözüküyor.
O JAMES buraya gelecek !
Çok fena para almışız Kovacic'ten![]()
Ne takıntılı adamsın ulaa
sanki oyunda işe yarıyor para![]()
Bence kulubunu seviyorsan sozlesme onerildigi zaman en alt tabani kabul etmen lazim
Açıkçası oyundan sıkılmaya başladım. Böyle olunca da yoktan yere mazeret arıyo insan![]()
Şşştt sakin olunuz gençler@Ronaldinho10, Hames'le büyük ölçüde anlaştık. Güncellemede göreceksiniz
![]()
Şu anda amacın sadece James'i almak mı, yoksa listemizde başka sürpriz yıldızlar var mı?![]()
James i inş. alırsın.
Birde anladığım kadarı ile maaşın ne kadarsa tazminatında ona başlı oluyor. Takımdan kovulman bu yüzden kolay oluyor. Mesela benimde maaş az. Haftalık 10,500 TL alıyorum. Yönetim bana Tazminanıtıınız az olduğundan kovulabilirsiniz diyorOndan dolayı rest te çekemiyorum. Pinti bir başkana bende sahibim. Artırmıyor maaşımı.