En büyük sıkıntı o işte artık bedelsizleri toplamaya çalışacağız. bir iki sezon bizde iş yapabilecek ama sonrasında da para edecekleri yakalayabilirsen iyi olacaktır.
En büyük sıkıntı o işte artık bedelsizleri toplamaya çalışacağız. bir iki sezon bizde iş yapabilecek ama sonrasında da para edecekleri yakalayabilirsen iyi olacaktır.
Valla gece 3-4 saat uğraştım, şimdi de uğraşıyorum hala bir çözüm bulamadım para konusuna. Yönetimin verdiği bütçe kısıtlı , oyuncu satmaya çalışcam pek alan çıkmıyor. Elimdeki iyi çocuklara 1M falan veriyorlar, bende o paraya satma istemiyorum. Çünkü satsam o paraya daha iyisini bulamam. Artık kiralık oyunculara yöneleceğiz. Zaten bu sene avrupa'ya gidemiyoruz bu yüzden elimdeki karo ligi rahatlıkla çıkarır.
Celtic Celtic olalı bu kadar eğlenmedi![]()
SEZON ÖZETİ
Arkadaşlar malum sezon bitti. bizim ligimizle ilgili paylaşımları yapmıştım. İskoçya Premier Ligi ve Kupaları toplu paylaşayım dedim.
İskoçya Premier Ligi
Celtic şampiyonluğu kaptırmışGörüldüğü üzere Şl ye 1 takım , AL'ye 3 takım gönderiyor İskoçya.
İskoçya Kupası
İskoçya Lig Kupası
Kupaları toplamış Celtic.
İskoçya zorlu Kupası
Sonunda kurtulduk bu teneke kupadan, Premier Lig takımları katılmıyor bu kupaya.
Bu seneki takımın en iyi oyuncusu ödülümü Lee Wallace ve Samed Yeşil e paylaştırıyorum. İkisi de takım için çok yararlı işler yaptılar.
Reddettiğim İş Teklifleri
Yeni sezon inşallah güzel geçer![]()
ŞL olsaydı güzel olurdu ama AL de döktürelim
ADANA DEMİRSPOR
Yeni yilda basarilar.![]()
Seltic e iyi olmuşSürünsünler AL de.
Aynen artık kiralık falan bir şeyler ayarlaması yapılması gerek. Hocam İskandinavya ile Güney amerikada sözleşmeleri bitmek üzere olan az maaş alabilecek oyuncular yokmu bir oralara aksan diyorum. Belki de kıyıda köşede yakalarız.
TRANSFER GÜNDEMİ
The Scotsman'in haberine göre; Premier ligin yeni takımlarından Rangers FC, bonservisi elinde bulunan kanat oyuncusu Bebe ile anlaşamadı ve alternatif olarak süpriz bir isimle görüşüyor. Genç Latin oyuncunun ismi açıklanmazken görüşmeleri bizzat Rodi Mood'un yönetiyor. Genç Latin yıldızın uzun zamandır Mood'un takibinde olduğu söyleniyor
Rangers'a Latin Yıldız
Transfer bütçesi belli olmuştu, biz bunun üzerine biraz daha koymak için beklentiyi Şampiyonluk Yarışı yaptık ve yaklaşık 100B daha transfer bütçesi geldiMaaşları ucu sınıra getirirsek yaklaşık 2M luk bir bütçe çıktı ortaya. Elimizdeki oyuncuları satıp para kazanmamız lazım. Ancak elimdeki satılacak oyuncular pek para etmiyor. Bu yüzden öncelikle yüksek maaşlı oyunculardan kurtulmam lazım.
Bekliyoruz![]()
Hadi bakalım bekliyoruz bombaları.
Gelsin flash transferler
ADANA DEMİRSPOR
Nokta transferler bekliyorum.![]()
Hadi bakalım kimler varmış görelim.![]()
Bekliyoruz hoca getir bakalım beleş yıldızları
Şu adamı çok merak ettim.
Maddi durum dolayısıyla şovdan çok nokta transfere döndüm zaten
Oyunu açınca güncelleme yapacağım.
Nerde beleş oraya yerleşArada para verdiklerimizde oldu.
İpucu vereyim dribbling'i 19![]()
TRANSFERLER
Klübün verdiği bütçe ile istediğimiz oyuncuları almamız pek mümkün gözükmüyordu. Bende elimdeki fazla para etmeyen ancak maaşı yüksek oyuncuları sattım. Ardından bu sene alt yapıdan çıkardığımız en gözde regene Sunderland'den teklif geldi. Önce satmayı düşünmüyordum ama sonra oyuncunun geliştirilmesi ise çok uğraşmam gerekeceğini düşünerek pazarlık sonucu 500B avroya sattım çocuğu. Profili çok iyi değildi, ben olsam almam o paraya
Ardından gelen parayla transferlere aktık. Size şov sözü verdiğimi biliyorum. ama elimizdeki as takım oyuncularının sözleşmelerini yenilemek durumda kaldım bu yüzden bütçemiz baya azaldı. Bende biraz mütevazi ama nokta atışı transferler yaptım. Kiraladığımız oyuncuların hepsinin sözleşmesi 1 seneye bitiyor. Eğer beğenirsek istediğimizi kadromuza katarız.
Rodrigo Gomez
Geçen sene Manchester'dan kiraladığımzı Bebe, serbeste düştü. Ancak çok fazla ücret istediği için anlaşamadık. Bende aklımdaki diğer isimlerden Gomez'e yönlendim.. Bu sezonun en bomba transferi oldu diyebilirim. Transfer bütçemizin büyük kısmını eritti. Taksitli almamıza rağmen bütçemizin büyük kısmını eritti. ancak her kuruşuna değer. Sağ kanat problemimizi çözeceğini düşünüyorum. Sözleşmesindeki 7,5M a serbest kalır maddesini en ksıa zamanda çıkarmaya çalışacağım.
Liam Kelly
Yine bir Tottenham oyuncusunu kiraladık. Kadro derinliği oluşturması amacıyla takımımıza kattık. Eğer beğenirsek devre arası Bosman kuralıyla temelli kadromuza katabiliriz.
Ragnar Mar Albertson
Yurtdışından bir regen buldum sizlere. Ragnar ismini görünce kaçırmadımSözleşmesi bittiği için hiç ücret ödemeden kattık akdromuza. Gomez'in rotasyon oyuncusu olacak.
Recep Niyaz
Fenerbahçeden Recep Niyaz kadro derinliği oluşturmak için kiralandı. İki ayağını da kullanabildiği için özellikle sol kanat antremanı verip iyi bir kanat oyuncusu yapmayı planlıyorum. eğer verim alırsak devre arası Bosman kuralıyla kadromuza katacağız.
Vittorio Martinangelo
Vittorio Udinese'den kiralık olarak geldi. Elimizde 3 forvetin yepmeyebileceğini düşündüğüm için kadro derinliği için takıma kattım. Eğer verim alırsak Bosman kuralı işte
Transfer Özeti
Gelenler
Gidenler
Kadromuz
Hazırlık Kampı
Transferlerle uğraşmak çok uzun bir kamp yapamadık. Ama verimli bir kmap dönemi geçirdik. 2. Geleneksel Glasgow Cup'u düzenledik ve kendi sahamızda penaltılarla kupayı kazandık.
Kombine satışlarımız gayet iyi, Allah nazardan saklasın
Bu arada durmadan iş görüşmesi geliyor. yönetim ayağını denk alsın, bırakır giderim Rangers'ı.
Giden gidene
Transferler iyi
Hazırlık kampını güzel geçirdik![]()
ADANA DEMİRSPOR
Transferleri çok beğendimÖzellikle Gomez
![]()
Gomez iyi imiş. Noktaları atmışsın. Hadi bakalım birde profillerinin haklarını versinler. Ara ara sen yinede bir dünyayı turlamanı öneririm. Bak Ragnar hocam Karabükte turlaya turlaya çete kurdu.![]()