Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim Kazanır ?

Voters
38. You may not vote on this poll
  • Galatasaray Kazanır

7 18.42%
  • Berabere Biter

6 15.79%
  • B.Dortmund Kazanır

25 65.79%
Sayfa 7 / 7 İlkİlk ... 567
181 ile 209 arası toplam 209 sonuç

Konu: Galatasaray 0-4 B.Dortmund | Şampiyonlar Ligi D Grubu

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

mehmet demirkol fm oynayan 13 yaşındaki çocuk bile dortmundun kanatlarının karşısına bu oyuncularla çıkmaz

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Bu arada maç bitmeden stadı terkeden taraftarlara da yazıklar olsun.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Gelmiş bir de ben buraya 4. yıldız için geldim diyor. Olcan'ı lig için saklıyormuş adamın yüz ifadesine bir bakın. Yemişim 4. yıldızı hele gelsin bir kötü sonuçlar tekmeyi yer zaten bu gidişle. Resmen mahalle maçı havasında oynuyoruz ŞL maçlarını hiçbir hoca bu kadar kötü etki etmez takımına varsa böyle bir hoca gösterin.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Adambasın toplantısı boyunca "4. yıldız" dedi. Hadi geçmiş olsun... Kalan 3 maça pafları çıkarsın da izleyelim gençleri o zaman arkadaş. Böyle rezalet mi olur ? ŞLmaçında 4 yedikten sonra çıkmış ligin sonunda 4. yıldız hedefimiz diyor. Adamlar sana daha sene bitmeden 4er 4er takıyor zaten yıldızları!
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Maksadımız İngilizler gibi toplu bir hâlde oynamak, bir renge ve bir isme mâlik olmak ve Türk olmayan takımları yenmek.
    biri prandelli denilen arsız adama şundan bahsetsinde istifa etsin allah aşkına kovun şunu ya dayanamıyorum artık

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Prandelli gibi bir hocanın böylesine saçma sapan işler yapmasını anlamıyorum,Galatasaray'ı deneme tahtası gibi kullanıyor bir o oynuyor bir o..Bir takımı takım yapan Kadro istikrarıdır,bunu bilmiyosa kim anlatırsa anlatsın şu adama..Zaten benim hedefim lig diyerek geçiştiriyor bir de yeni yönetim bu hocayla devam ederse baştan kaybeder.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Çıksınlar Oğuzhancım çıksınlar. O taraftarların o emeğine böyle mi karşılık veriyorlar. İlk defa doğru buldum bu olayı o kareografiye bu skor oldu mu şimdi hadi 2 yesen anlarım 4 nedir kendi evindesin yahu.

Nesil
    2009
    Yer
    Cape Town

Quote Originally Posted by Banega View Post
    Aha, vallaha da almamis.

Bir insan hic mi akillanmaz? Su rezalet, berbat otesi orta saha futbolunu Anadolu Takimlarina karsi bile dogru duzgun oynayamazken Dortmund`a karsi mi oynayavagiz?

Yahu vazgec artik su taktikten.Ise yaramiyor iste.

Anderlecht ve Arsenal karsisinda gorduk, Dortmund dagitacak gibi bizi, hem de cok fena.

Umarim bu soylediklerim icin beni utandirirsin Prandelli.
    Dediklerim oldu, biliyordum olacagini.Bugun kafede calisiyordum, iyi ki izlememisim maci.

Yahu sokaktaki esnaf bile takimin sorununu Prandelli`den daha iyi biliyor.Bu adam bu taktikte nasil bir umut goruyor da hala diretiyor?

Yaziklar olsun, iyice averaj takimi yapti bizi.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    oğuzhan kim olursa olsun çıkar trafik var 4-0 olmuş durmak manasız o dakkadan sonra

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Burak da "bizim için en önemli hedef olan başakşehir maçı" demiş.. süper
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

İlkay Gündoğan: Dört gol olsun istemezdim. 1-0, 2-0 da yeterdi. Bu şimdi #Galatasaray'ın işini biraz zora soktu.
    Galatasaray'ın şansını teknik adamından, oyuncularından daha fazla düşünen bir arkadaş...

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Şu taktiğin artık 1980'lerde kaldığını söylemeli biri Prandelli'ye..Dünya'da 3-5-2 / 3-4-3 / 4-1-2-1-2 gibi Sistemleri kovalayan hocaları anlamıyorum halen..Dünkü kanatsız Galatasaray'dan anca bu kadar malzeme çıkardı..Prandelli bekleri Dani Alves - Alaba zannediyor herhalde o 80 Metrelik mesafeyi maç boyunca domine etmesini bekleyemesin Telles & Veysel'den...Önlerinde bir kanat oyuncu su olsaydı 40 Metrelik daha cok verimli olurdu..Rakip takım hucuma kalktı mı Selçuk (SOLA) - Dzemaili (SAĞA) Açıldı buda göbeği sadece Melo'ya bıraktı buda Anderlect için cok kolay oldu 2 topta tekli orta sahanı çok rahat geçti.. Bruma oyuna girdikten sonra oyuna hareket geldi..Olcan hamlesini bekledim..Görmeli dedim takımın hafif oynadığını olmadı yapmadı....Galatasaray bu sistemle işi biraz zor olacak..Ayrıca Sneijder- Selçuk - Pandev - Dzemaili Topu ne zaman ayağına alsa Burak'a top atmak istediklerinde bir adam İstisnasız hep "OFSAY"tamı olur ? 20 Pas aldıysa Sneijder "BURAK" hep ofsayt ilk anda..Bunu kendi takım arkadaşı görüyor o göremiyor...

Veysel ŞL'de ilk maçında cok kötü oynadı..Lig'de beğeniyorum doğru hamleler yapıyor Temiz oynuyor..ŞL'de ilk heyacan diye kötü olmuş olabilir..İleriki maçlara bakıcak..

Tarık son 10 dakika girmesine rağmen baya başaralı bir performans sergiledi..Yoksa bu Anderleth yorgulunğuna mı verilmeli bilemedim..

Kanatsız bir Galatasaray Lig'de ve ŞL'de işi zor olacaktır...
    Galatasaray 1-1 Anderlecht Maçında yazdığım yazı sadece isimler değişmiş...

Maçtan önce Bruma'yı 18'de olmadığını görünce bu adam ne yapmaya çalışıyor demiştim !?..

Anlaşılan Kovulmak ve Tazminat almak için her şeyi yapıyor..

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

ilkayı izlerken google translate geliyo aklıma

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Quote Originally Posted by nannar View Post
    Burak da "bizim için en önemli hedef olan başakşehir maçı" demiş.. süper
    o zaman Galatasaray da işi ne gitsin ptt de veya anadoluda oynasın şaka gibi

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

Burak Yılmaz'ın açıklamasını duyan bir tane bile insan bu demeçten utanç duyuyorsa bu Burak Yılmaz'ın zekasını ve futbol anlayışını açıklamaya yetmektedir. Yazık!
    İkinci olan, ilk kaybedendir.
    Ayrton Senna da Silva

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bana hiç bir zaman ŞL'nde 3. maçlar oynanırken, bizim için lig daha önemli mesajları vermek inandırıcı gelmiyor. Bizim ligimiz bir Premier lig olsa tamam ama her zaman ŞL daha önemlidir bizim takımlar için. Prandelli devre arasını görürse görür belki daha önce gönderilir.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

"Dortmund'u dipten aldınız, biz nerden başlayalım? "

Klopp : "Dortmund'da Türk yöneticilerinin mantalitesi olsaydı ben buralara gelemezdim"
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Yalnız bu gol muazzamdı https://vine.co/v/OhWFE3LIUhg En son Alex Muslera'yı uzaktan bu şekil avlamıştı.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

“Dün gece D Smart yayın platformunda yayınlanan Galatasaray-Dortmund maçı sehven trtspor.com.tr üzerinden bir süre yayına verilmiştir. Görevli personelin ihmali ve sorumsuzluğu nedeniyle gerçekleşen bu olay nedeniyle D-Smart ailesinden ve tüm sporseverlerden özür dileriz. TRT Haber ve Spor Yay. Dairesi olarak bu üzücü olayla ilgili tüm sorumlular hakkında bu gece itibarıyla soruşturma başlatılmıştır. Sözkonusu soruşturmayla ilgili tüm gelişmeler anında kamuoyuyla paylaşılacaktır. Tekrar özür diler, saygılar sunarız.”
    FM Gazetesi

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bence o sorumlu kişiler geyiğine böyle bir şeye kalkıştılar. Artık her kimse birileri ile iddiaya mı girdiler ne yaptılarsa kısa bir süreliğine maç yayınını verdiler başka bir açıklaması olamaz çünkü

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Yayın odasına kedi girmiştir : )
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2008
    Yer
    Antakya

Kaç kere söyleyeceğim bilmiyorum ama YANLIŞ TAKTİK... devre arası arkadaşlarla PES oynamaya gittik. Artık ilgimi bile çekmiyor Galatasaray takımı.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

selcuk o agir haliyle bu takimin en cok kosan ismisyse ozaman bu takimda bir problem var demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Koşan mı var yahu koskoca G.Saray takımı toplam 9 km ortalamayla koşamamış, Dortmund gibi yetenekli bir takım bile 10'un üstüne çıkmış.

Maça gelecek olursak çok sıkıcı bir maçtı, Dortmund hiç oynamadı. Durdu durdu 15-20 pas yapıp gole gitti. G.Saray çok zayıf kaldı gerçekten. Tek güzel haber Arsenal'in maçı çevirmesiydi. Anderlecht eğer yenmiş olsaydı Uefa ümitleri de bitecekti bana göre.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Teamwork der kacarim.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Şöyle bir çelişki var bizim takımda. Bir ara baskı yapma havasına giriyorlar ileride iki üç kişi basıyor rakip oradan çıkıyor orta sahada aynı baskı devam etmesi gerekirken bırakıyorlar koşmayı ve rakip adam eksilterek hızlı hücuma çıkmış oluyor. Ah bu takıma Bielsa lazımdı.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Bu takıma L. Favre lazımdı.

Finansal durumu ve kadro şişkinliğini göz önüne alırsak transfer istemeyen eldekini en iyi şekilde kullanan mükemmel teknik direktör. Söyleye söyleye bu adamı ya Türkiye'ye ya da bir devin başına getiricem.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Kaka Leite View Post
    Bu takıma L. Favre lazımdı.

Finansal durumu ve kadro şişkinliğini göz önüne alırsak transfer istemeyen eldekini en iyi şekilde kullanan mükemmel teknik direktör. Söyleye söyleye bu adamı ya Türkiye'ye ya da bir devin başına getiricem.
    Anca FM'de yaparsın onu. Bu ülkeye proje takımı ve hocası fazla Terim, Lucescu, Daum tarzı hocalar iş yapar burada ne gerek var öyle adamlara Allah muhafaza belki Türk futbolu düzlüğe çıkar. Bielsa için de aynı şeyleri düşünüyorum, gelmediği daha iyi.

Sayfa 7 / 7 İlkİlk ... 567

Mesaj Yetkileri