Gruplarda eleniriz
Avrupa Ligine kalırız
Çeyrek Final
Yarı Final
Final
Bir bardak su iç
...
Yılın Oyuncusu Sow
Transfersiz Yeni Sezon Kadromuz
...
yeni başkan cömertmiş
Şimdi 0 km yeni takım
Edit: Diğer oyuncuları sattın mı, sözleşme fesih mi yoksa sözleşmelerinin sonu mu geldi
ADANA DEMİRSPOR
Takımda adam kalmamış![]()
Çok geniş bi kadromuz var![]()
Fenerbahçe ile oynayan herkes ilk sezon sonu bu tarz bir şey yapmak zorunda
Başarılı bir sezon olmuş tebrik ederim.
Tüm transferler bittikten sonra tam teşekkülü şekilde geleni gideni paylaşacam.
11 kişi var sahaya çıkıyorsak yeterdir : )
Maalesef, bunun sebepleri de açık. Çok yaşlı bir kadro ve inanılmaz uçuk bir maaş bedelleri var. Emre ve Volkan sadece yıllık 7 milyon € alıyor el insaf. Yabancılara değinmiyorum bile. Sonra gerçekteki gibi ne oluyor? Oyuncuyu satamıyorsun adam neden gitsin kaymak gibi para alıyor burdan, belki de Dünyada bu parayı ona verecek 2. enayi kulüp bulamazsın. Çok yanlış yönetiliyor kulüpler çok.
...
ozan tufanı almanı öneriyorum her yerde oynuyor
...
volkanı ne yaptın satabildin mi ?
...
Ya arkadaş şu FM'de şu saçmalığa bir engel olamadılar gitti. Başka takıma gelince 1 bize gelince 11 harbiden sinir bozucu bir şey.
...
...
Benim kariyerde ozanı alacaktım bir fiyat biçtiler Kulübü satsam alamam![]()
ADANA DEMİRSPOR
...
valla ben memnunum
http://forum.turksportal.net/vb/show...121560&page=13
...
Yeni sezonda gelen-giden oyuncular belli oldu. Fazla para harcamamaya özen gösterdik zira borç batağındayız. Sene sonunda FFP kurallarına takılmak istemiyoruz. Oyuncu satışlarından pek para kazanamadık çünkü oyuncuların mevcut maaşları yüzünden takımlar fazla para vermeye çekindi. Serbest kalan oyuncuların sözleşmeleri bitti bu arada. Volkan dışında hemen hemen satmak veya göndermek istediğim tüm oyuncuları gönderdim.
Yeni kadroyu ve tüm profilleri az sonra paylaşacam.
...
Transferler güzel. Fakat giden oyunculardan para kazanmaya bakmalıydık bence.
Gidenlerin aldığı maaş toplamı 30 milyon € civarında. Bu çok ciddi bir para. Oynamadan dünyanın maaşını kaldıran oyuncular vardı. Bonservisten pek kazanmadık ama bunları elden çıkararak ağır bir yükten kurtulduk.
...
yerinde duruyorsa humam tariq'a bir gözat derim
Hocam Beykan'ı forvette kullandığın gibi OOSL de muhteşem. Benim kariyerim de çok hızlı ve çalım atma yeteneği süper.
24 kişilik kadro yeter. Bu sene avrupa yok ama Yine şampiyonluk![]()
ADANA DEMİRSPOR
...
Baştan sona okudum hocam iyi gidiyorsunuz, başarılarAslında 5 yabancı gibi bir problem ile karşı karşıyayken Enes Ünal'ı olabildiğince erken alıp ilerleyen yıllarda as santrafor olabilmesi için geliştirmeye başlansa ve gelecek garanti altına alınsa daha iyi olmaz mı? Hatta yine Bursaspor'un altyapısından adını hatırlayamadığım ama eski bir futbolcunun oğlu vardı santrafor. O da Enes'in yedeği olarak düşünülebilir ve bir mevkinin yabancı sorunu çözülür. Ortasaha için de Salih ve Okay gibi oyuncularınız var zaten. Ama işte Bursaspor o oyuncuları satar mı veya satsa da kaça patlar muamma
Örneğin ben sezona başladığımda birkaç kere Enes için fiyat sordum ama Bursa satmıyoruz dedi ve Enes ortalığı ayağa kaldırdı gitmek istiyorum diye
Ama daha transfer sezonuna gelemediğim için bir icraat yok ortada.
Bu arada ben de Jem Karacan'a göz dikmiştim ama takımıyla sözleşme yeniledi![]()
Öncelikle Teşekkürler.
Enes için 7 milyon direk paraya kadar çıktım vermediler. Ekonomik olarak ağır külfetin altına girmek istemiyorum çünkü sağlam bir borç var ve her ay para eksiliyor. Sene sonunda FFP kuralına dikkat etmeliyiz aksi halde 1 sene daha Avrupa'da olmazsak işler kötü.
Enes gibi kadroya katabileceğim nice Türk genç oyuncu var ayrıca Altyapımda yetiştirdiğim genç regenler var ama dediğim gibi önceliğim ekonomik kalkınmayı sağlama, bu yönden Sportif Başarı ve Transfer & Maaş dengesindeki azalmaya dikkat etmek gerekiyor.
...