Anket Sonuçlarını Görüntüle: Bu sezon Şampiyonlar Liginde ne yaparız?

Voters
18. You may not vote on this poll
  • Gruplarda eleniriz

1 5.56%
  • Avrupa Ligine kalırız

2 11.11%
  • Çeyrek Final

6 33.33%
  • Yarı Final

8 44.44%
  • Final

8 44.44%
  • Bir bardak su iç

4 22.22%
Multiple Choice Poll.
1 ile 30 arası toplam 751 sonuç

Konu: Hayaller yarım kaldı | Fenerbahçe | FM 2015 | IV. Sezon

Hybrid View

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Baştan sona okudum hocam iyi gidiyorsunuz, başarılar Aslında 5 yabancı gibi bir problem ile karşı karşıyayken Enes Ünal'ı olabildiğince erken alıp ilerleyen yıllarda as santrafor olabilmesi için geliştirmeye başlansa ve gelecek garanti altına alınsa daha iyi olmaz mı? Hatta yine Bursaspor'un altyapısından adını hatırlayamadığım ama eski bir futbolcunun oğlu vardı santrafor. O da Enes'in yedeği olarak düşünülebilir ve bir mevkinin yabancı sorunu çözülür. Ortasaha için de Salih ve Okay gibi oyuncularınız var zaten. Ama işte Bursaspor o oyuncuları satar mı veya satsa da kaça patlar muamma Örneğin ben sezona başladığımda birkaç kere Enes için fiyat sordum ama Bursa satmıyoruz dedi ve Enes ortalığı ayağa kaldırdı gitmek istiyorum diye Ama daha transfer sezonuna gelemediğim için bir icraat yok ortada.

Bu arada ben de Jem Karacan'a göz dikmiştim ama takımıyla sözleşme yeniledi

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by ErayG View Post
    Baştan sona okudum hocam iyi gidiyorsunuz, başarılar Aslında 5 yabancı gibi bir problem ile karşı karşıyayken Enes Ünal'ı olabildiğince erken alıp ilerleyen yıllarda as santrafor olabilmesi için geliştirmeye başlansa ve gelecek garanti altına alınsa daha iyi olmaz mı? Hatta yine Bursaspor'un altyapısından adını hatırlayamadığım ama eski bir futbolcunun oğlu vardı santrafor. O da Enes'in yedeği olarak düşünülebilir ve bir mevkinin yabancı sorunu çözülür. Ortasaha için de Salih ve Okay gibi oyuncularınız var zaten. Ama işte Bursaspor o oyuncuları satar mı veya satsa da kaça patlar muamma Örneğin ben sezona başladığımda birkaç kere Enes için fiyat sordum ama Bursa satmıyoruz dedi ve Enes ortalığı ayağa kaldırdı gitmek istiyorum diye Ama daha transfer sezonuna gelemediğim için bir icraat yok ortada.

Bu arada ben de Jem Karacan'a göz dikmiştim ama takımıyla sözleşme yeniledi
    Öncelikle Teşekkürler.

Enes için 7 milyon direk paraya kadar çıktım vermediler. Ekonomik olarak ağır külfetin altına girmek istemiyorum çünkü sağlam bir borç var ve her ay para eksiliyor. Sene sonunda FFP kuralına dikkat etmeliyiz aksi halde 1 sene daha Avrupa'da olmazsak işler kötü.

Enes gibi kadroya katabileceğim nice Türk genç oyuncu var ayrıca Altyapımda yetiştirdiğim genç regenler var ama dediğim gibi önceliğim ekonomik kalkınmayı sağlama, bu yönden Sportif Başarı ve Transfer & Maaş dengesindeki azalmaya dikkat etmek gerekiyor.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ReaList View Post
    Öncelikle Teşekkürler.

Enes için 7 milyon direk paraya kadar çıktım vermediler. Ekonomik olarak ağır külfetin altına girmek istemiyorum çünkü sağlam bir borç var ve her ay para eksiliyor. Sene sonunda FFP kuralına dikkat etmeliyiz aksi halde 1 sene daha Avrupa'da olmazsak işler kötü.

Enes gibi kadroya katabileceğim nice Türk genç oyuncu var ayrıca Altyapımda yetiştirdiğim genç regenler var ama dediğim gibi önceliğim ekonomik kalkınmayı sağlama, bu yönden Sportif Başarı ve Transfer & Maaş dengesindeki azalmaya dikkat etmek gerekiyor.
    7 milyona bile vermedilerse hayaller düştü suya Borç olayı da gerçekten büyük bir sorun

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by ErayG View Post
    7 milyona bile vermedilerse hayaller düştü suya Borç olayı da gerçekten büyük bir sorun
    Yani. Bir de denge önemli. Geçen sene maaş bütçesine ayırdığımız parayla oyunculara ödediğimiz para arasında -1.5 milyon € fark vardı, sezon sonunda yeni başkan gelip kredi çekmese -18 milyon € zararla devam ediyor olacaktık. Bu sene maaş bütçesine ayrılan parayla ödediğimiz para arasında +30 milyon € fark var. Transfer bütçesinde de 15 milyon € para var. Bu sezon az harcama yapıp bunun üzerine koyarsak sezon sonunda çok önemli 1-2 yıldız transferi gerçekleştirebiliriz. Her daim 1 sene tasarruf sezonu yapmak iyidir.
    ...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Geçen sezon olduğu gibi bu sezon da ABD ve Çin turları düzenledik. Çin turunu transfer sürecinin uzun sürmesi ve Süper Kupa maçı dolayısıyla kısa tuttuk. Devre Arasında da bir Hindistan ve Güney Afrika turu düzenlemeyi düşünüyorum. Bu ülkelerde kulüp popülaritesini arttırmak şart.
    ...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Sezonun ilk maçında Süper Kupa'da rakip Bursaydı. Ertuğrul, Richards, Gökhan ve Stoch sakatlıkları nedeniyle kadroda olmayan oyunculardı. Bizim adımıza tek kale geçen maçı az daha kaybediyorduk ancak geçen sezona da aynı şekilde fırtına gibi başlayan Alper Potuk bu sezona da iyi bir giriş yaptı ve kupayı bize kazandırdı.

...

Mesaj Yetkileri