Tebrikler.![]()
Skorlar güzel leblebi gibi gol atıyoruz fakat istatiksel manada çok pozisyon veriyoruz, bu seride bu olayı çözemedim oturdum tüm maçı izledim oyunun tamamına hakim olmama rağmen rakibi istatistiksel olarak yenemiyorum bir türlü
UEFA Avrupa Ligi 3. Maç
Maçta yenilsekte güzel top oynadığımızı söyleyebilirim. Taraftarlarımız İtalya Taraftarlarına örnek olsun.
ADANA DEMİRSPOR
Süper Lig 7. Hafta
Süper Ligi 8. Hafta
UEFA Avrupa Ligi 4. Maç
Taraftarlarımızın İtalyan Taraftarlara özel ders verdi.
ADANA DEMİRSPOR
Şili'den milli görev daveti aldım ve kabul ettim. Şili Ülke Havuzu çok fazla oyuncu yok. 2-3 oyuncunun performansları bakacağız. Benden önce Kupa Amarika Finalini kaybettiler. Şili Futbol Federasyonu Dünka kupası elemelerinde direk gitmek istediklerinden beni getirdiler.
ADANA DEMİRSPOR
Süper Lig 9. Hafta
Stad yine fulldü ve maçı taraftarlar kazandırdı.
ADANA DEMİRSPOR
Müthiş gidişat devam ediyor. Gruptan da inşallah çıkacağız.
Maşallah yine almış başını gitmişsin
Gruptan da çıkarsın. Puanlar yakın az dişini sıktınmı gruptan çıktın demektir.
Yalnız transferler efsane!
Uruguay maçı için kadroya çağırdığım oyuncular. Oyuncu havuzumuz yok denilecek kadar az ve 2-3 oyuncuya bakacaz gibi.
ADANA DEMİRSPOR
Maçta çok zorlandık. Maça hücum ağırlıklı başladık. İki tarafta net pozisyonlar buldu. Golü bulduktan sonra Üstüne yattımKontra atağa geçtik ve Vidal harika vuruşuyla içimi rahatlatdı
ADANA DEMİRSPOR
Çağırdığın kadroya baktım ve sadece 10 oyuncularını biliyorum. İşin zor, şimdiden başarılar dilerim Şili konusunda![]()
Şilinin kötü bir kadrosu yok aslında çikarito, alexis, gutierrez forvet hattında seni taşır. orta alandada vidal gibi bi çapa var ama alternatifi olmayan bir kadro dediğin gibi
Gutierrez M.UTD malesef oynamıyor. M.UTD U21 oynasa en azından gelecek maçlarda kadroya çağırmayı düşünüyorum ama oynamıyor.
Şili uyruklu 4 kaleci mevcut ve 3'ü 32 yaş üstü
Sağ bek sıkıntılı, sol bek 5 oyuncu mevcut 2'si süper diğerleri vasat
Bir kaç kişi dışında kadroda sürekli oynayan yok. Mesela Kaleci Bravo Barçada daha forma giymemiş.
Birde Şuan çağırdığım oyuncular Dünya Kupasını zor görür gibi geliyor yaşlı kurlar çok var elimde.
İlk hedefim playoff oynamadan Dünya Kupasına gitmek eğer devam edeceksek takımı gençler bulup ve bu oyuncuların kulüplerinde oynamasılazım. Kısaca İşimiz Zor.
ADANA DEMİRSPOR
Süper lig 10. Hafta
UEFA Avrupa Ligi 5. Maç
Her şey son maça kaldı. AJAX-LAZİO-ADS bu 3 takımdan ikisi yükselecek ve kimseye beraberlik yetmiyor.
ADANA DEMİRSPOR
Sonraki maçımız kritik Ajax maçı. Gruplardan çıkmak için mutlak galibiyet şart. Taraftarlarımız Aytaç Durak Tesislerine gelip oyuncularımıza moral ve destek verdi.
ADANA DEMİRSPOR
Maç Öncesi
ADANA DEMİRSPOR
Unutamayacağım maçların arasına girdi.Son dakikalar hatırlayacağımız gibi EURO 2008 Türkiye-Çek cumhiriyeti ya daHırvatistan maçları gibi oldu. Öldük öldük dirildik.
ADANA DEMİRSPOR
Helal olsun hocam!![]()
Gercekten sahane bir galibiyet olmus.. tebrikler. Sonraki turlarda devami da gelir umarim.
Tebrikler lider olarak çıkmayı başarmışsın.
Şili dediğin gibi ise adam etmen zor. Anca sen ordan oyuncu alıp kendin oynatacaksın![]()
Teşekkürler Hocam
Çok zorlandık ama ilk senemizden gruptan çıkmakta nasipmiş
Teşekkürler Hocam. Aynı şeyi bende düşünüyordum. Dünya Kupası elemelerine kadar sözleşmem eğer uzatırlarsa Dünya Kupasına gideceğimden bir kaç oyuncu alıp Demirsporum da yetiştireceğim.
ADANA DEMİRSPOR
Süper Lig 11. Hafta
Süper Lig 12. Hafta
ADANA DEMİRSPOR
Şahane bir galibiyet olmuş. Tebrik ederim![]()
Bu performansla daha uzun zaman kalırsın.![]()