Aynı transferleri yaptıysan eğer, lig maçlarını asistana bırak sadece avrupa maçlarını sen yönet, lig şampiyonluğun şimdiden hayırlı olsun![]()
Welbeck ve Januzaj iyi olmus hocam
Regenlerde Gayet iyi![]()
Çok iyi transferler .Bjk alt yapısı da iyi çalışmış![]()
Gruptan lider çıkarız![]()
Lokum gibi grup 6'da 6 bile yapabiliriz
TRANSFER REHBERİ
Evet arkadaşlar sezona başladık fakat ben geçirdiğimiz transfer döneminde neler yaptık bir üstünden geçmek istiyorum.
Öncelikle defans hattıyla başlıyalım. Defansta bu dönem 2 oyuncumuzla yollarımızı ayırıp 1 genç oyuncu transfer ettik. ter Evest Ömer Toprak ve Serdar aziz elimizde kaldı. 3 kulvarda yarışıyorsun neden 3 stoper diye soranlar olucaktır işte cevap . Sağ bekimiz Toure stoper olarak güzel performans gösteriyor ayrıca Roman Neustädter de stoper meyşeyli bir oyuncu bu sebeple transfer yapmadım. Orta sahada Tolisso'yu zamanında 2.4M€'ya transfer etmiştik bu oyuncuyu 2 sezon kiraya yolladık ve yaklaşık 7.4M € gibi müthiş bir gelir elde ettik. Onun yanında Salih Uçan'da kiralık giderek 2.2M € gibi bir gelir elde etmemizi sağladı. Yıldız transferlerimizden sonra forvette bir fazlalık vardı . Bunu İmmobile'i göndererek bu dengeyi sağladık . Bu oyuncunun bonservisinden 3M € gibi bir gelir elde ettik. Birde Martial'a özel parantez açmak istiyorum. Martial benim çok hoşuma giden süratli ve teknik bir oyuncu 2 3 sezondur takip ettiğim bir oyuncuydu ve bence bedava bir ücrete transfer ettik. Sezon sonu değil ocak ayında bence transfer teklifleri gelecek.
Genel olarak gelir gider dengesinde yaklaşık 25M€ net transfer geliri elde ettik. Carlos Vela hayatımdaki belki ilk zarar ettiğim bir oyuncudur nasıl oldu aldım bilmiyorum ama 1 2 M € bir zarar ettik. Ama Welbeck'i transfer edince Velayı çoktan unuttum
Baştan sona okudum harika gidiyoruzçok güzel karlarda etmişiz devamını heyecanla bekliyorum bu arada bi şl kupası yakışır bu sene
Aklıma Ozan Tufan geldi ama bilemedim şimdi![]()
Besmele ile başlayan ilk kariyer olarak seni gördüm tebrik ederim gerçekten.![]()
Maşallah diyelim de hocam bir sorum olacak.Her maçı kazanıp yada kaybetmeyince zevk alıyor musun takım yenilmiyor çünkü![]()
![]()
Ligde namağlup şampiyon olduk gibi, Ziraat'ı da alırız ama o ŞL Kupası bu müzeye gelecek![]()
GOL MAKİNASI AVRUPA KRALI DANNY WELBECK
Şampiyonlar Liginin en golcü takımı olan Fenerbahçe'nin Yıldız Santraforu Welbeck attığı 10 goller Şampiyonlar Ligi'nin en golcüsü durumunda. PSG'nin forveti Barbosa ile aynı golü atan Welbeck gol krallığı için 1 gol daha atarsa Barbosa'nın önüne geçecek.
YARI FİNAL
Fenerbahçe Tarih Yazıyor !!
Saraçoğlunda 48.991 taraftarın önünde Sarı- Kanaryalar tarih yazıyor. Müthiş bir sezon geçiren ve Şampiyonlar liginde 12 de 12 yaparak rekor kıran Fenerbahçe Final için son maça çıkacak.
Zorlu maç için Yagan takımı kampa aldı ve savunma bölgesindeki hatalar üzerinde çalışmalar yapıyor.
ŞANSIMIZ %51
Euro Sports'a konuşan Fenerbahçe'nin Menejeri Yagan"
Bizim için kolay bir maç değil, ama istediğimiz oyunu oynarsak şansımız var diyebilirim." dedi.
TRANSFER BONSERVİSİYLEGiDENLERLUCAS DİGNE
(8M€ geliş ücreti)
Arsenal takımıyla 34.5M€ karşılığından anlaşmaya vardık.ADNAN JANUZAJ
(13.75M€ geliş ücreti)
Chelsea takımıyla 19.25M€ karşılığından anlaşmaya vardık.CORETTİN TOLİSSO
(2.4M€ geliş ücreti)
Wolsburg takımıyla 14M€ karşılığından anlaşmaya vardık.UYGAR MERT ZEYBEK
Adana D.S. takımıyla 350B€ karşılığından anlaşmaya vardık.
TRANSFER KİRALIKGiDENLER
KORAY ŞİŞOVA
Alt yapımızdan yetişen Koray için Mersin İ.Y takımıyla 900B€ kiralama ücreti ve maaşının %100 karşılama konusunda anlaşmaya vardık.AYKUT ERSÖZ
Alt yapımızdan yetişen Aykut için Bologna takımıyla 2.5M€ kiralama ücreti ve maaşının %100 karşılama konusunda anlaşmaya vardık.
ZDENEK MATOUSEK
Plzen takımından 4M€'ya transfer ettiğimiz ZDENEK MATOUSEK için Catania takımıyla 3M€ kiralama ücreti ve maaşının %100 karşılama konusunda anlaşmaya vardık.HAYDAR ÖZKAN
Beşiktaş takımından 1.5M€'ya transfer ettiğimiz Haydar Özkan için Gaziantep Bld. takımıyla 1.5M€ kiralama ücreti ve maaşının %100 karşılama konusunda anlaşmaya vardık.SALİH UÇAN
Plzen takımıyla 3.7M€kiralama ücreti ve maaşının %100 karşılama konusunda anlaşmaya vardık.
MUSTAFA CAMBAZ
Altınordu takımından 300B€'ya transfer ettiğimiz Mustafa Cambaz için Basel takımıyla 1M€ kiralama ücreti ve maaşının %100 karşılama konusunda anlaşmaya vardık.
ERMAN TOPÇU
Beşiktaş takımından 1.8M€'ya transfer ettiğimiz Erman Topçu için Mersin İ.Y takımıyla 900B€ kiralama ücreti ve maaşının %100 karşılama konusunda anlaşmaya vardık.
TOPLAM TRANSFER GELİRİ : 82.46M €
Estádio da Luz FİNALE HAZIR !
Türk temsilci Fenerbahçe ile İngiliz Man. Utd. ile karşılaşacak. Fenerbahçe tarihinde ilk kez final oynarken Man Utd 6 kez final oynadı bunlardan 3'ünde mutlu sona ulaştı.