Moralinizi bozmayin yahu. Bu takimin 3. olmasi basari olurdu zaten...
Turkiye'de canla basla mucadele etmek ise yariyor ve bunu Galatasaray da yapiyor ve basarili olabiliyor. Ama kafasi kesik tavuk gibi kosmak da yeterli degil basari icin.
Tekrar soyluyorum. Galatasaray'da kariyerinin zirvesinde olmasi gereken Hasan Sas, Inamoto, Ayhan, Orhan, Cihan ve Necati gibi oyuncular avrupa'nin buyuk liglerinde en iyi ihtimalle ancak orta siralara oynayan takimlarin oyunculari olabilecek kalitedeler.
2-3 Sene icinde alt yapidan cikacak oyuncularin gelismesi ile beraber bir cikis tekrar yakalanabilir ancak su anda Galatasaray Avrupa'da basariya kosacak kalitede bir kadroya sahip degil. Baskalarinin gazina gelmeyin..![]()
gerets suan konusuyor star tv de
aslan sulayman rodop sag ve sol bek sorununu soruyor geretse
neyse ben cıkıyorum herkeze ıyıgeceler arkadaslar ıyı cagrı bırakıyor bana
Allah rahmet eylesin. Başımız sağolsun. Allah geride kalanlara sabır versin. Allah başka dert vermesin bize.
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
Zidane'nın gençlere ne kadar kötü örnek olduğunu gördük.
Artık futbolda başarının en önemli şartı takım halinde savunma yapıp takım halinde hücum yapmak.
Türk takımlarımız yapamıyor ve üst sıralar hayal oluyor,Arda'yı paf takıma gönderme fikrinin ise sinir halinde söylendiğini tahmin ediyorum.
Zaten bu saatten sonra tek umuduz gençlerimizdir, Okan, Hasan, Hakan, Ergün ve Emre yerine gençleri görmek dileğiyle..
Inomoto iyi oynadi yaa, inamoto zaten topu kesen pas vgeren oyuncu, baska ne bekliyorsun,
AMA
Bu Gerets ne yapiiyor ki, Canaydin i sucu yok burada, biz 3-0 yeniliyoruz ve topal, ergun i oyuna aliyor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bi de Kabze, ve Umit niye oynadi,
Illic ne yapti ,
Bilgin Gökberk'in dediği gibi "Özhan Canaydın keşke amcam olsaydı da GS başkanı olmasaydı"![]()
![]()
![]()
Ben söyledim!nedeni böyle bir sorumsuz simarigi biz cezalandirmazsak bu böyle devam eder.daha 19 yasinda piskopata bak kac yasindaki adama kafa atiyo.gene kararimin arkadasindayim akli basina gelene kadar paf takima gönderilecek.agir bir para cezasi.eger bunlarin sonunda arda akillanirsa gene gelir galatasarayda oynar,yok akillanmazsa paf takimda devam eder.
bu takım o mucizevi şampiyonluktan sonra sanırım tüm galatasaraylıları fazla beklentiye soktu.en başta kuralar çekilirken herkesin umudu ve inancı vardı ama şimdiki tabloya bakıyorum da biz bu takıma gereğinden fazla güvenmişiz.yazık!şu gruptan avrupada yoluna devam edecek 3 takımdan hiçbiri şubattan sonra 1 tur ilerisini göremez bile ve galatasaray bu grupta galibiyet alamadan sonuncu."hedef atina" diyerek ortalarda palavra sallamakta olan canaydının nasıl bir cevabı olacak bu tabloya çok merak ediyorum.
maça gelince..aslında galatasarayın antalyaspor karşısındaki performansının bir benzerini izledik.ilk 5 dakika maçın nasıl geçeceğini belli etti.bu kadar kötü bir savunma anlayışına sahip başka bir takım var mı şampiyonlar liginde bilemiyorum.
özellikle cihan bu takımın oyuncusu olmadığını hemen her pozisyonda kanıtladı.tamam asıl oynadığı yer sol bek değil ama bir oyuncu her pozisyonda mı hata yapar be kardeşim?genelde oynadığı yer olan sağbeke geçtiğinde de pek bir farkını göremedik zaten.tabi asıl tartışılması gereken konu elinde ne olursa olsun oynayacak durumda bir ergün varken neden cihanın tercih edildiğidir.nerden torpili var bu adamın hala anlayamadım.savunmadaki tüm suçu cihana yıkmak ise büyük haksızlık olur.özellikle tolga neden düzenli oynatılmadığını vargücüyle bize kanıtladı(!)
orta saha ve forvette ise inanması güç ama en iyi oyuncu inamotoydu.yada bir başka deyişle diğerleri o kadar kötüydüki inamoto yanlarında iyi gözüktü.galatasaray formasıyla ilk kez şutunun tribün yerine ağlara gitmesini görmek ise gözlerimizi yaşarttı.hasan ve hakan şükür ise bir daha "niye bizi oynatmıyonuz" triplerine girmezler umarım oynayacakları en iyi oyun buysa kendilerine oynayabilecekleri takım aramaları daha hayırlı olur onlar için.
ardanın birebir c/p yaptığı "zidane kafası" ise klubümüzün unutulmazları arasına girmeye aday.daha yaratıcı olmasını beklerdim ardanın.alacağı cezanın da 3 maçtan aşağı olması pek mümkün görünmüyor.yazık etti kendine 3 ayda insanlar üzerinde bıraktığı intibayı bir gecede kaybediverdi.
2 yıl aradan sonra döndüğümüz ligde sonuç hüsran oldu.
Afer'n Arda Turan mukemmelsin super ornek Almissin Zidane i .
Inamoto Galatasaray in en iyisaiydi. hep diyorum Inamoto forvet arkasi oynaaar
emre belözoğlu bunun 10 katını yaptı gsdayken kimse sesini çıkarmıyordu o zaman. hatırlarsanız uefa finalinde, isviçre maçında ve daha bir çok büyük maçta yoktu emre efendi. Bunlar olabilir daha genç. Zaten kusursuz olsa şu an avrupanın büyük bir takımında olurdu. Yani Alex e diyolar ya ağır diye işte ağır olmasa fenerde mi oynardı. Aynı bu hesap. Oyuncuna sahip çıkacaksın.
Ne olursa olsun yapmaması gerek bir hareketti. Daha yeni adı sanı duyulmaya başlamışken, şimdi başta Türk gazeteleri olmak üzere bir çok gazetede kötü yorumlar yapılmaya başlandı..
Biz arkasında olmasına arkasındayız ama herşeyin bir sırası, bir yeri vardır. Bunu bir Antalya maçında yapsan belki bu kadar ilgi çekmez, 2 gün sonra unutulur ama Avrupa'nın gözü önünde bunu yaparsanda, kimse unutmaz..
yönetim bu takım senin eserin !!!
başka söze gerek yok![]()
ben olsam artık arda'yı hayatta kadroya koymam! burnu sürtsün diye! arda'nın bu yaptığı hareket onun şımardığının bir göstergesidir bence. nası olsa elinde carrusca gibi bi adam war. ben olsam bundan sonra onu oynatırım ki arda'nın burnu sürtsün biraz. çok çabuk şımardığını gördüm ben umarım gerets de görmüştür. (hiç samıyorum ama)
Klasik bir macta silme operasyonu basliyacak Arda'ya.
Bir macta goklere cikarip, bir macta yerlerde surundurmeyi milletce cok iyi biliyoruz.
Bence o hareket Arda'ya ders olacaktir, simarmamis ve insallah daha da olgunlasacaktir. Kaybetmeye degil, kazanmaya calisalim insanlari.
Yurdum insanına bak be
Arda bir maçta yerin dibine sokuldu.Arda suçlumu?Bence en son suçlu olan kişi Ardadır.Bizde suçluyuz.Her maç Ardanın maçı kurtarmasını beklemedik mi?Her maç süper top oynamasını beklemedik mi?Hem Milli Takımda Hem Galatasaray'da en büyük koz yapmadık mı Ardayı.Takım 3-0 yenik duruma düşüyor.Yine de Arda bir şeyler yapar çevirir maçı diyoruz.Hep Arda hep Arda.
Toplumun her kesimi olarakArdada Arda.Size bir örnek vereyim.Össye gireceğinizi düşünün ve ailenizin ve çevrenizin sizden çok büyük başarılar bekliyor.Yok olum bunu kazanacak yok şöyle olacak yok böyle olacak.Bu öğrencinin üstündeki psikloljik baskıyı bir düşünsenize.Ardanın durumuda aynı.Daha 19 yaşında gencecik bir futbolcu.Oynadığı her maçta kendisinden süper performans bekleniyor.Arda'da artık "Yeter artık ben de insanım" dedi ve tepkisini koydu.
Olayın bir diğer tarafı daha var.O pozisyonla bilmem dikkat ettiniz mi?Arda yere düşerken Ardanın kafa attığı futbolcu Arda'ya birşeyler söylüyor.Arda da hemen kalkıp kafayı atıyor.O futbolcu ya Arda'ya küfür ettiyse.Arda o yüzden kafayı attıysa ne olacak?
Suçlu kimdir.Gerets ve Özhan Canaydındır.Ben Özhan Canaydın bir daha GS başkanı şecilirse GS maçına gitmem dedim.Gitmedimde.Bu adam deyim yerindeyse takımın içine resmen etti
Ardanın kafa atmasını savunmaya gerek yok, sadece bu kadar genc bir futbolcuya bu kadar cok yuklenilmesi yanlıs.
Hasan Şaş: "Arda'ya yazık oldu"
Galatasaray'ın tecrübeli oyuncusu Hasan Şaş, kırmızı kart gören Arda'nın pozisyonuyla ilgili olarak, "Arda'ya yazık oldu, kırmızı kartlık birşey yapmadığını düşünüyorum" dedi..
Hasan Şaş karşılaşmanın ardından yaptığı değerlendirmede oyuna kötü başladıklarını belirterek, "Bazen oyuna iyi bazen kötü başlarsınız. Biz kötü başladık ancak sonra oyunu dengeledik. Yakaladığımız posizyonlarda vardı ama bu pozisyonları gole çevirmemiz lazımdı. Biz atamayıp onlar atınca da sonuçta yenildik" dedi.
Sarı kırmızılı oyuncu kırmızı kartla oyun dışında kalan Arda'nın pozisyonuyla ilgili olarak da, "Bildiğim kadarıyla Arda küfür etmedi. Kafayla bir hareketi var ama oyuncuya direk gelmiş önemli bir şey değildi. Hakem de zaten kırmızı kart vermek için hazırdı. Bu yüzünden de belliydi. Arda'ya yazık oldu, kırmızı kartlık birşey yapmadığını düşünüyorum" ifadelerini kullandı.
Ayhan Akman ise beklenmedik bir yenilgi aldıklarını vurgulayarak, "İkinci yarıya daha iyi başlarız diye düşünürken, hatalı goller yedik. Skor 3-0 olunca da demoralize olduk. Bir de 10 kişi kaldık. Ummadığımız şeyler oldu. Söylenecek birşey yok artık lige bakacağız. Önümüzde 3 tane maçımız var. İkisini içeride birini dışarıda oynayacağız. Bu 3 maçı da kazandığımız zaman ligde en avantajlı takım biz olacağımızı düşünüyoruz" şeklinde konuştu.
Galatasaray'ın tecrübeli futbolcusu Ergün Penbe, Bordeaux'un maçı kazanmak için daha istekli taraf olduğunu ifade ederek, "Rakibimiz bugün bizden daha çok maçı kazanmak isteyen taraftı. Maalesef Bordeaux kadar iyi mücadele edemedik. İkinci yarıda da 2 gol birden yedikten sonra, takım olarak moralimiz bozuldu. Belki ilk golü yedikten sonra yakaladığımız pozisyonları değerlendirebilseydik, moralimizi yükseltip gol atabilirdik. Ama neticede olmadı. Bizden daha iyi mücadele edip maçı kazanan taraf oldular, onları kutluyorum" dedi.
Bir basın mensubunun "Neden Galatasaray isteksizdi?" şeklindeki sorusu üzerine Ergün, "Bazı dönemlerde bunları yaşıyorsunuz.Çok iyi motive olup bazen bunu sahaya yansıtamadığımız oluyor. Bugün de buradan puan veya puanlar almak istiyorduk. İyi de motive olmuştuk ama sahaya yansıtamadık. Artık önümüzdeki maçlara bakacağız" ifadelerini kullandı.
onumuzdeki maclara baka baka karardik
Nereden nereye Avrupa'da dünya devlerine kafa tutan Galatasaray şimdi gol dahi atamamış bir takıma yenilerek elendi acaba bunun sorunu yönetim mi? Yoksa Futbolcular mı?
e-) hepsi![]()