Sayfa 7 / 8 İlkİlk ... 5678 SonSon
181 ile 210 arası toplam 245 sonuç

Konu: Türkçe FM 2007 Hakkında Duyuru

Hybrid View

çalışanlara kolay gelsin bekliyoruz..

Quote Originally Posted by hurmet View Post
    gelirse güncellenecek arkadaşım
    güncellemeler konusunda biraz daha şeffaf olunursa hem sizin başınız fazla ağrımaz hemde insanların meraklarını bir nebze olsun gidermiş olursunuz bence...

Nesil
    2006
    Yer
    ⓪❾

çok yakında haa oleyyyyyyyy

Biz sizlerin emeğinizin farkındayız.Siz yeterki bizim önümüze yapabileceğinizin en iyisini getirin.Saygılarımla...

Daha anlamadınızmı arkadaşlar yeni yılın ilk gününde çıkarcaklar hediye maksatında 1 ocak sabahı türkçe fm oleeeey.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by toxali View Post
    Daha anlamadınızmı arkadaşlar yeni yılın ilk gününde çıkarcaklar hediye maksatında 1 ocak sabahı türkçe fm oleeeey.
    bencede olabilir

7. Default

Quote Originally Posted by toxali View Post
    bence simdi cikarsinlar daha buyuk hediye olur

Yılbasından önce çıksın yeter her zamanki gibi en iyisini yapacaklarından hiç şüphem yok

Ewet katiliorz ama arkadaslar ne zaman cikcak bu fm 2007 turkce cook sabirsizlanmaya basladk

Post çıkıyor.....:)

turkçe fm2007 VoLkaN BaROs arkadasımız tarafından güncellendi

tam tamına %71.8 oranında turkçeleşmiş.....
    volkan arkadaşımıza bu bilgiyi verdiği için çok teşekkür ederiz......

Ama yine yenilemek isterimki"""İnternet sitelerinin ölçümlemelerini yapan Alexa'ya göre Turksportal Dünyanın en çok ziyaret edilen ikinci Football Manager sitesi olurken, Türkiye'nin üç büyük oyun portalından biri olmayı başardı.
    [Basında Turksportal] 25.11.2006 - 15:36:41""

böyle bir site varken hiç kimse boş konuşmalara aldanıp başka sitelerden türkçe aramaz.......
    **********gerçek FM ciler doğru adresi bilir.....***********

Quote Originally Posted by mehmet das View Post
    turkçe fm2007 VoLkaN BaROs arkadasımız tarafından güncellendi

tam tamına %71.8 oranında turkçeleşmiş.....
    volkan arkadaşımıza bu bilgiyi verdiği için çok teşekkür ederiz......

Ama yine yenilemek isterimki"""İnternet sitelerinin ölçümlemelerini yapan Alexa'ya göre Turksportal Dünyanın en çok ziyaret edilen ikinci Football Manager sitesi olurken, Türkiye'nin üç büyük oyun portalından biri olmayı başardı.
    [Basında Turksportal] 25.11.2006 - 15:36:41""

böyle bir site varken hiç kimse boş konuşmalara aldanıp başka sitelerden türkçe aramaz.......
    **********gerçek FM ciler doğru adresi bilir.....***********
    Az kalmış bekliyorum merakla

sabırsızlanıyorum

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

daha çoook var çıkmasına daha önceki güncelleme den bu yana 2-3 tane paket yapılmış...

Nesil
    2005
    Yer
    kayseri

Ne zaman cikcak bu yama sabirsiz bir sekilde bekliyorum

kısmetse çıkıc** bende sabırsızlıkla bekliyorm ama acele ediceq bişey yoq nede olsa 1ay sora fm2008 çıkmıc** daha 1sene var

16. Default

Bencede sabirsizlanmaya gerek yoq! daha cok uzun süre fm2oo7 nin basinda sabahlicaz.Turksportal da olmasa halimiz yamanmış dogrusu...

simdi isin yag yakma bolumundesiniz herifler yamanin daha 100 de 71 indeler ve azar azar devam ediyor bakin gorun nu herifler yamayi subata kadar erteler zaten gunu gunune istatistik guncellemelerini de yapmiyorlar

Arrow

Quote Originally Posted by erdeminho View Post
    simdi isin yag yakma bolumundesiniz herifler yamanin daha 100 de 71 indeler ve azar azar devam ediyor bakin gorun nu herifler yamayi subata kadar erteler zaten gunu gunune istatistik guncellemelerini de yapmiyorlar
    Konusmana dıkkat et madem cok bılıyorsun kendın yap da %100 Gorelm

Nekadar cok kendını bılmez var

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

sen önce kişilerle nasıl konuşulur, onlara nasıl seslenilir onu öğren, sonra buraya gel mesaj at/soru sor bizde cevaplayalım olur mu?

<a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=42321" style="text-decoration: none">Türkçe FM Hakkında Bilinmeyenler</a>
    Forumlarımızda YASADIŞI PAYLAŞIMLAR yapamazsınız
    ÖM veya E Posta ile teknik sorular sormayın cevaplamıyorum
    <a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=2358" style="text-decoration: none">Hesabınızın kapatılmaması, kullanıcı adınızın ceza almaması için tıklayın</a>
    <a href=http://www.turksportal.net style="text-decoration: none">Turksportal Interactive l <font COLOR=”#333333”>Football Manager Türkiye Resmi Araştırma Sitesi</font></a>

__________________________________________________ _______________

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Exclamation

bak güzel kardeşim sana kardeşim diyorum çünkü benden çok ufaksın ne kadar anlarsın bilmiyorum ama benden sana bir abi tavsiyesi ilk önce insanlarla nasıl konuşman gerektiğini öğrenmen gerekiyo sırf bu sitedeki konuşmaların için geçerli değil yaşadığın ve yaşayacağın tüm hayatın için gerekli bu sen bu konuşmalarınla biyere varamayacağını biliyosundur bence ama ben senin yaşına veriyorum biraz daha terbiyeli ve edepli olmanda yarar var kaldıki burda çeviri yapan insanların ne sana ne bana nede diger uyelere bir çeviri yapma zorunlulugu vardır çevirirler kendi oyunlarında kullanırlar ama onlar bizide bir nebze duşunerek bizede yardımcı olmak amacıyla böle bir fikir ve duşunce içine girmişler ben onlara burdan teşekkur ediyorum senide yukarıda dedigim gibi terbiyeli ve adaplı olaman dileğiyle kelimeleri bitiriyorum
    NOT : eğer sana bu söğlediklerimle alakalı bir problemin varsa bana özel mesaj ata bilirsin burda kimse ne senin uşağın nede sana bi iyilik veya çıkarları doğrultusunda bişeyler yapmak zorunda

1. üslubuna dikkat et kardeşim daha yaşın küçük belki bilmiyosundur ama saygı denen şey önemlidir.
    2. yama 100de 100 çıkmayacak ki daha ilk versiyonu yayınladıktan sonra versiyon versiyon gidilcek. Burdan siteyi takip etmediğin ortada.
    3. Beğenmiyorsan buyur dışarı alalım seni

Nesil
    2006
    Yer
    Island

evet beğenmeyen gidebilir zorla tutan yok
    insanlar gece gündüz çalışıp bize iyi bir oyun imkanı sunmaya çalışıyorlar

Nesil
    2006
    Yer
    fenerbahçe cumhuriyeti

haydi arkadaşlar biliyorum işiniz zor ama artık en azından ilk versiyonun çıkma zamanı gelmedi mi? elinize sağlık zaten çoğunu türkçeleştirmişsiniz
    hem ilk versiyonu çıkarırsanız herkesin beklentilerini de karşılamış olursunuz ve çıkacakmı?-çıkmayacakmı? ne zaman çıkacak? sorularından kurtulursunuz

gerektiğinde çıkacak sabır arkadaşlar azcık kaldı

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Bu konu ile alakali bir atasozu vardi

biraz sabir arkadaslar
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

dayanın sayın yöneticiler az kaldı çıkardığınızda bir yığın duyarlı üye teşekkür edecek bazıları ise tek kelime etmeden inirip oynayacak ve en ufak hatada başınızın etini yiyecek ama önemli deil size duyarlı üyelerin teşekkürleri yeterli olacaktır hepinize tek tek saygı duyarım ve başarılar dilerim

bitirmenizi dört gözle bekliyorum çalışmalarınızda başarılar

28. Default

neyse bekleriz.Her gün interneti açınca ilk turksportal a girip yamanın çıkıp çıkmadığına bakıyorum ama hüsran olsun beklerim ben sizin canınız sağolsun

begenmemek gibi birsey yok ama soz diye bir sey de yok galiba
    yama hani fm ciktiginda cikiyordu

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

kardeşim o zaman başka sitelerde çıkan şeyleri indirmeyeceksin ileride belki bu türkçe yama bile olmayacak başka sitelerde çıkan fmler buradan çalınan şeyler yönetim yamasının güvenliğini sağlamak zorunda ayrıca çıkarmak zorunda deil ki bi de ben hiçbir zaman fm ile çıkacak diye duymadım fmden bir süre sonra onu çıkarcaz dediler beğenmiyosan türkçe yamayı kendin yapmayı dene istersen

Sayfa 7 / 8 İlkİlk ... 5678 SonSon

Mesaj Yetkileri