Oyun kurulumunda bir hata olmuş olmalı. Oyunu kaldırıp tekrar kurun. Sonra yamayı kaldırıp tekrar kurun.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
oyun c de yüklü oyunu sildim tekrar yükledim ama yine olmadı
Korsan problemi olabilir. 701 yamasını yüklemişseniz oyun çalışmaz.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Türkçe FM yi win98 de çalıştırmanın bir yolu yok mu ?
valla turksportal ekıbınden allah razı olsun sırf turkcenın cıkmasını bekledım oyunu oynamak ıcın tekrar tesekkurler
yardımcı olmaya çalışan herkese çok teşekkürler arkadaşlar sorunum şimdi çözüldü oyunu ve yamayı kaldırdım sonra program filesta kalan klasörleri flnda silip yükledim en baştan sıfırdan hiçbir sorun çıkmanda açıldı... saolsun...
öncelikle yama için tüm emek gösterenlere teşekkür ediyorum...
Türkçe FM2007 Beta 1 kullanmama rağmen array access hatası verdi neden olduğunu anlamadım ve sadece 1 kere oldu...
bi bakarsanız sevinirim...
Arkadaşlar benim sorunum rarlı dosyaları açamıyorum ve türkçe yamayıda açamadım bende orjinal oyun olmasına ragmen bir türlü yamayı açamıyorum lütfen bana yardımcı olun ya bir program önerin yada ne yapacagımı söyleyin lütfen
Hayır yüklü degil
Çok sagol bir deneyim
Aklıma bu hiç gelmedi yaw o kadar da çok şey denediydim atlantis cok sagol
Turkce fm 2006
run time error 429
Activex component cant ceate object
Bende bu sorun cikti arkadaslar bu ne sorunu
sabhatan beri deniyorum olmuyor
arkadaşar 200 cwptan hiç biri benim sorunumu çözmedi
tskkur ederim, size ellerinze saglik, ama ben internette baska bi yama buldum sizinkinden daha fazla trlestirilmis. onu kullaniyorum sanirim o yusde 85 trymis. siz yeni versiyonlari ne zman cikaracaksiniz ne zman artiracaksiniz yusdeyi, merakla bekliyorus !! """" diyenler olabilir aldirmayin- cok saolun
![]()
o indirdiğin sitenin kendi yapımımı yoksa bizim yamamı?
runtime hatalarına bi çare lütfen!!!!!!
yha bn idircem üye girişi dio yapıorum ama bi ürlü gitmio sürekli sag altta hata yazıo done yazıo acmıo sayfayı bü türlü bnm maile linki atarmısınız yha lütfen [email protected] lütfen arkadşlar biriniz cevaplayın burakunalgs yim bn
arkadaşlar bende pc takılıyo kalıyo nası halledecem be bilen varömı