Originally Posted by
eGowiCh
Hakemler de insan, hata yapabilirler, ama hata yapılmayacak kadar bariz pozisyonlarda hata yapıyorlarsa bunun altında art niyet ararım. En basitinden bir örnek vereyim. Beşiktaş-Ç.Rizespor maçının sonlarına doğru Baki hakemin yarım metre dibinde rakibine kasıtlı olarak çelme takıyor, sarı kartı da var üstelik ama sarı kart görmüyor. İkinci sarı karttan atılsa Fenerbahçe ile oynanmış olan Türkiye Kupası maçında forma giyemeyecekti.
Eğer hakemler penaltılarımızı vermiyorlarsa elbette Ulusoy'u istifaya çağıracağız, çünkü tepede o var, federasyon başkanı o. Bariz hatalarına rağmen FIFA kokart alan ve halen kokartı bulunan Kuddusi Müftüoğlu'na FIFA kokartı kim verdi sanıyorsunuz? Ha olur da hakem hata yapar, federasyon ve gerekli yerler hakemin cezasını verir, sesimizi çıkarmayız, ama ceza verilmiyorsa da en baştaki adamı suçlu ilan ederiz.
Sizin hangi maçta canınız yandı hakemlerden dolayı? Elbette olmuştur hakem hataları ama maçın skoruna tesir edecek büyüklükte olmamıştır. Söylersen eğer şu şu penaltımız verilmedi, şu şu oldu diye üzerinde tartışırız.
7 penaltımız var sezon başından beri verilmeyen, %100'lükleri söylemiştim zaten daha önce. Bu penaltı olayını geçtim, oyuncularımıza verilen cezalar, yöneticilerimize verilen hak mahrumiyetleri, rakip takım oyuncusu 1 maç ceza alırken bizim oyuncumuzun 3 maç ceza alması gibi birçok olay var federasyonu istifaya çağırmamızın sebebi...
Dünkü maçtaki pozisyon da bana göre ofsayt değil, izledim pozisyonu, arkadaki Gaziantepsporlu bozuyor ofsaytı. Tabi tam görememiş de olabilirim, tekrar izleriz yarın spor programlarında. İnternetten izleyebildim pozisyonu.
Biz kendi futbolumuzu ve oyuncularımız eleştiriyoruz. Geçen haftaki maç için neler yazdım ben, takımımı ve oyuncularımı eleştirdim, Zico'yu eleştirdim, yönetimi eleştirdim. Sen merak etme, biz gerektiğinde gerekli eleştirileri yapıyoruz.
Aziz Yıldırım Santra'ya katıldığında "Tamam, biz şu an iyi futbol oynamıyoruz ama federasyonun da çifte standart yapmaması lazım." demişti. Başkanımız da Santra'ya katıldığı zaman futbolumuzu eleştirmişti.