Sayfa 7 / 7 İlkİlk ... 567
181 ile 184 arası toplam 184 sonuç

Konu: TSL 29. Hafta | Gaziantepspor - Fenerbahçe

Quote Originally Posted by Eray Dengiz View Post
    Arkadaşlar hakemlerde insan değil mi? Hata yapamazlar mı? Gözlerinden kaçmış olamaz mı? Yoook hiç olur mu öyle şey, onlar kim ya?

Bu haftalarda kaç kere penaltınız verilmedi bana söylermisiniz? Ayrıca kulüplerimizden penaltıları es geçilen sadece sizin takımınız değil bunuda hatırlatırım. Diğer kulüplerimiz ne yapsınlar? Onlarda mı çıkıp "aaa bizim penaltımız verilmiyor olmuyor amaaa" diye açıklama yapsınlar..

Penaltınız verilmeyince "Ulusoy İstifa" oluyor. Bu saçmalığı bana açıklarmısınız peki? Ulusoy taraf mı tutuyor? Ulusoy Fenerbahçe'ye karşı mı?
    Hakemler de insan, hata yapabilirler, ama hata yapılmayacak kadar bariz pozisyonlarda hata yapıyorlarsa bunun altında art niyet ararım. En basitinden bir örnek vereyim. Beşiktaş-Ç.Rizespor maçının sonlarına doğru Baki hakemin yarım metre dibinde rakibine kasıtlı olarak çelme takıyor, sarı kartı da var üstelik ama sarı kart görmüyor. İkinci sarı karttan atılsa Fenerbahçe ile oynanmış olan Türkiye Kupası maçında forma giyemeyecekti.

Eğer hakemler penaltılarımızı vermiyorlarsa elbette Ulusoy'u istifaya çağıracağız, çünkü tepede o var, federasyon başkanı o. Bariz hatalarına rağmen FIFA kokart alan ve halen kokartı bulunan Kuddusi Müftüoğlu'na FIFA kokartı kim verdi sanıyorsunuz? Ha olur da hakem hata yapar, federasyon ve gerekli yerler hakemin cezasını verir, sesimizi çıkarmayız, ama ceza verilmiyorsa da en baştaki adamı suçlu ilan ederiz.

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Simdi hakemleri kimse begenmiyor Türkiye´de.Galatasaray hakemler tarafindan en cok puani giden takim.Cok canimiz yandi,ama birgüne birgün Ulusoy istifa demedik.Bahane etmedik bunu,insandir onlar da yanlis karar verebilirler dedik.Ama görüyorum ki sezon basindan beri 2-3 tartismali penalti pozisyonu olmasina ve bunlardan sadece 1 tanesinin %100 penalti pozisyonu olmasina ragmen fbliler Türkiye´yi ayaga kaldirdi.Ulusoy istifa dendi vs.Bu yüzden fb yöneticileri cikti aciklama yapti,bazi hakemlerin istifasini istedi.Nedeni penaltilari verilmiyormus diye.Hangi penaltin %100 ki?(Semihin pozisyonu disinde)Bu konusmalardan sonra hakemler baski altinda kaldi ki fbnin sezon basindan beri verilen ilk penaltisi ofsayt oldugu halde es gecilmistir.Bu da kaniti!

Sen konusma yapacaksan,ilk basta kendi oyuncularini,teknik direktörünü sorgulayacaksin,neden bu takim iyi oynamiyor diyeceksin.Fenerbahce sanki bu sene iyi mi oynuyor?Hakemleri bahane ediyorsunuz.Yapmayin allah askina.Ilk basta Zico,ve sonra oyuncularda kabahati aramaniz lazim.Igneyi kendine,cuvaldizi baskasina hesabi...
    Sizin hangi maçta canınız yandı hakemlerden dolayı? Elbette olmuştur hakem hataları ama maçın skoruna tesir edecek büyüklükte olmamıştır. Söylersen eğer şu şu penaltımız verilmedi, şu şu oldu diye üzerinde tartışırız.

7 penaltımız var sezon başından beri verilmeyen, %100'lükleri söylemiştim zaten daha önce. Bu penaltı olayını geçtim, oyuncularımıza verilen cezalar, yöneticilerimize verilen hak mahrumiyetleri, rakip takım oyuncusu 1 maç ceza alırken bizim oyuncumuzun 3 maç ceza alması gibi birçok olay var federasyonu istifaya çağırmamızın sebebi...

Dünkü maçtaki pozisyon da bana göre ofsayt değil, izledim pozisyonu, arkadaki Gaziantepsporlu bozuyor ofsaytı. Tabi tam görememiş de olabilirim, tekrar izleriz yarın spor programlarında. İnternetten izleyebildim pozisyonu.

Biz kendi futbolumuzu ve oyuncularımız eleştiriyoruz. Geçen haftaki maç için neler yazdım ben, takımımı ve oyuncularımı eleştirdim, Zico'yu eleştirdim, yönetimi eleştirdim. Sen merak etme, biz gerektiğinde gerekli eleştirileri yapıyoruz.

Aziz Yıldırım Santra'ya katıldığında "Tamam, biz şu an iyi futbol oynamıyoruz ama federasyonun da çifte standart yapmaması lazım." demişti. Başkanımız da Santra'ya katıldığı zaman futbolumuzu eleştirmişti.

3.Hafta Galatasaray-Vestel Manisaspor:
    1) Necati'nin ikinci yarıdaki % 100'lük penalıtısı verilmedi
    2) Hakan Şükür'ün çekilmesi % 100'lük bir penaltı daha ama verilmedi
    3) Ayhan'ın asisti, İliç'in % 100'lük golü kesiliyor ofsayt diye,ama alakasi yoktu...

4. hafta, Galatasaray - G.Antepspor:

1- İliç'in %100'lük penaltısı verilmedi.
    2- Art niyetinden dolayı Antep'in en az 3/4 kartlık hareketini es geçti, kart vermedi.
    3- Nizami bir golümüz ofsayt gerekçesiyle verilmedi. Antep'in 2. golü tartışılabilir.

9. Hafta Galatasaray - Ankaragücü
    Hakem olmasa da yan hakemin 2 metre ofsayttan verdiği gol sebebiyle giden 2 puan.

16. hafta | Fenerbahçe - Galatasaray | Hakem: Selçuk Dereli

Son dakikada Önder'in elle kestiği top, verilmeyen %100 penaltı
    Lugano'ya ikinci yarının başında verilmeyen kırmızı kart
    Deniz Barış'ın, Sabri'nin ayağını kırmaya yönelik tekmesi, kırmızı kart
    Alex'in kendini 3/4 kere yere atması, verilmeyen sarı kartlar

Daha niceleri var,sahaya kapali bicak atmamizdan dolayi gelen saha kapatma falan.Ama yeri burasi degil.Ilerde tartisiriz bunlari

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Hakemler de insan, hata yapabilirler, ama hata yapılmayacak kadar bariz pozisyonlarda hata yapıyorlarsa bunun altında art niyet ararım. En basitinden bir örnek vereyim. Beşiktaş-Ç.Rizespor maçının sonlarına doğru Baki hakemin yarım metre dibinde rakibine kasıtlı olarak çelme takıyor, sarı kartı da var üstelik ama sarı kart görmüyor. İkinci sarı karttan atılsa Fenerbahçe ile oynanmış olan Türkiye Kupası maçında forma giyemeyecekti.

Eğer hakemler penaltılarımızı vermiyorlarsa elbette Ulusoy'u istifaya çağıracağız, çünkü tepede o var, federasyon başkanı o. Bariz hatalarına rağmen FIFA kokart alan ve halen kokartı bulunan Kuddusi Müftüoğlu'na FIFA kokartı kim verdi sanıyorsunuz? Ha olur da hakem hata yapar, federasyon ve gerekli yerler hakemin cezasını verir, sesimizi çıkarmayız, ama ceza verilmiyorsa da en baştaki adamı suçlu ilan ederiz.

Sizin hangi maçta canınız yandı hakemlerden dolayı? Elbette olmuştur hakem hataları ama maçın skoruna tesir edecek büyüklükte olmamıştır. Söylersen eğer şu şu penaltımız verilmedi, şu şu oldu diye üzerinde tartışırız.

7 penaltımız var sezon başından beri verilmeyen, %100'lükleri söylemiştim zaten daha önce. Bu penaltı olayını geçtim, oyuncularımıza verilen cezalar, yöneticilerimize verilen hak mahrumiyetleri, rakip takım oyuncusu 1 maç ceza alırken bizim oyuncumuzun 3 maç ceza alması gibi birçok olay var federasyonu istifaya çağırmamızın sebebi...

Dünkü maçtaki pozisyon da bana göre ofsayt değil, izledim pozisyonu, arkadaki Gaziantepsporlu bozuyor ofsaytı. Tabi tam görememiş de olabilirim, tekrar izleriz yarın spor programlarında. İnternetten izleyebildim pozisyonu.

Biz kendi futbolumuzu ve oyuncularımız eleştiriyoruz. Geçen haftaki maç için neler yazdım ben, takımımı ve oyuncularımı eleştirdim, Zico'yu eleştirdim, yönetimi eleştirdim. Sen merak etme, biz gerektiğinde gerekli eleştirileri yapıyoruz.

Aziz Yıldırım Santra'ya katıldığında "Tamam, biz şu an iyi futbol oynamıyoruz ama federasyonun da çifte standart yapmaması lazım." demişti. Başkanımız da Santra'ya katıldığı zaman futbolumuzu eleştirmişti.
    Egemen Serkan abi bundan sonra maç ile ilgili olmayan mesaj atmayın demişti ama
    So what?
    Saike

Del Piero_10 Misafir

Bitmiş bir maçın başlığında tüm sezon boyunca yapılmış hakem hatalarını tartışmaya gerek yok.

Sayfa 7 / 7 İlkİlk ... 567

Mesaj Yetkileri