Burak Yılmaz ın en iyi yaptığı şey rakibin ayağına takılıp kendini yere bırakıp faul almasıdır...
Burak Yılmaz ın en iyi yaptığı şey rakibin ayağına takılıp kendini yere bırakıp faul almasıdır...
ibrahim toraman gollerine hep ihtiyacimiz oldu zaman attiyor.
Burak geçen sene başı çok iyiydi.Nolduysa geçen sezonun 2. yarısında oldu.Birden kötüleşti.Umarım eski formuna döner.
Ben Burak Yılmaz'ın yeteneklerine çok güveniyorum.Taraftar bu genç adamı fazla baskı altına alıyor bence,maçı izlediğim yerde adamın yaptığı iyi hareketlere bile laf söyleyenler vardı,öyle bir psikoloji oluşmuş insanlarda.Stad da böyleyse bu durum,Burak'ın işi zor.
gecen seneden beri bizde ya baskiyi kiramiyorsa besiktasin sucu ne... taraftara kendini sevdirmek kendi elinde taraftarla sorunu varsa once kendi sorunlarini cozsun destek de nereye kadar rakip ondan kaptigi toplarla hep kontraya cikiyor... cok da gosteremiyor yetenegini...
Ben Kasımpaşa maçında son kez bir şans vereyim iyi niyetimle izleyeyim dedim ama yok abi.Adam ya kendini Beşiktaş'da bulamadı yada iyi bir oyuncu değil :/
FM Gazetesi
Kasımpaşada bir çakma Kone var gördünüz mü?Keşke biz GSye alsaydık?