Sayfa 7 / 9 İlkİlk ... 56789 SonSon
181 ile 210 arası toplam 256 sonuç

Konu: Fenerbahçe-PSV / Şampiyonlar Ligi G Grubu 4.Hafta

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by samet.süner View Post
    Fenerbahce gruptan çıkabilir.CSKA maçı önemli.Çıkarsa şayet elenir
    dogru grupların ilk macı basladıgında sonuncu olacaktık bazı diger takım taraftarları böyle sölüyodu.simdi o tutmadı cıkınca elenecegiz oldu, evet belki cıkınca eleniriz ama önemli olan cıkmaktı kimse clyi kazanırız demiyodu zaten bastan beri gruptan cıkalım önce deniliyodu cıktık sayılır,ilerleyen turlarda da eger barca yada man utd gelmezse kafa kafaya gideriz bence ama bu 2 takımı durdurmak cok zor

Nesil
    2006

iş sadece tribünde bitmiyo ki

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by fm26 View Post
    Beşiktaşta keşke sahadaki oyundan esinlense
    Keşke
    Fenerbahçe'yi bir kez daha tebrik ediyoruz güzel futbolundan dolayı

Ya tamam beyler burada tezahurat muhabbeti yapmaya gerek yok.Dale meselesine gelince bu ne Gfb'nin ne Çarşı'nın bestesidir.İlk olarak Boca Juniors taraftarları tarafından yapılmıştır.Bizim olmayan bir tezahuratı ilk kimin yaptığı da önemli değildir.Fb taraftarını kutlarım,bazı yerlerde bocalamalar oldu ama genelde iyiydi..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ChAoS View Post
    Taklit sizin işiniz.
    4 maç 8 puan taklit bizim işimiz kabuldur ... Orjinalleride görüyoruz

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Bu Mutlu günde Ortalığı karıştırmayın, Bu konuda Beşiktaş takımı veya Beşiktaş Taraftar gruplarının ne işi var.

Biraz Saygı Lütfen.

Türkiye'de ilk söyleyen bu tezahüratı Beşiktaş Fenerbahçe'de beyenmiş özenmiş söylemiş o kadar büyütmeye gerek yok...

Maçın hakkı Fenerbahçe'nindi v rahatça kazandı tebrikler...

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

tebrikler fenerbahce hakederek maci aldilar. colin kazimi ve gokhan gonulu bu macta cok begendim.

siniftaki hollandalilara havamida atarim
    hollandali speaker her 10 dakkada bi fenerbahce aslinda hic okadar iy oynamiyor ama yinde 2 gol attilar... diyordu gicik oldum bu adama.

Nesil
    2006
    Yer
    Çorlu

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    4 maç 8 puan taklit bizim işimiz kabuldur ... Orjinalleride görüyoruz
    Ne yani sizin başarınızı baltalamaya çalıştığımımı düşünüyosunuz . Sadece alıntı yaptığınız bizim tezahüratımızdı dedim o kadar .

Maçı hakettiniz kazandınız .

Boşuna konuşuyoruz burda hala tezahurat muhabbeti,lütfen daha mesaj yazmayın.Galibiyeti gölgelemeyin..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Kıskançlık kokan harektler bunlar ... Bir Gün Belki -Hayatta- Diğerleride Anlar Bu Günün Zevkini
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Fıratcan Alçınkaya View Post
    Türkiye'de ilk söyleyen bu tezahüratı Beşiktaş Fenerbahçe'de beyenmiş özenmiş söylemiş o kadar büyütmeye gerek yok...
    ya boşversene Fırat ne ilki ne özenmesi 5 yaşındaki çoçuktan bahsetmiyoruz

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

bu konuda sizinle tartışmaya girmeyeceğim.İnönü'nün akustiği gerçekten çok iyi kaldı ki BJK'liler modifikasyona uğramış mutantlar değiller onlarda insan..- daha önce bahsetmiştim beşiktaşlı dayımın anlattığı mikrofon olayını , kendisi çok uzun süre lig tv ve star gibi kanallarda çalıştı -
    bundan daha eski video bulabilecek misiniz ? kanıt isteyen sayın arkadaşlar.

http://www.youtube.com/watch?v=pwckkocdzmI

bu konuda burda noktalansın.
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Ne yaparsanız yapın bu konu kapanmayacak, artık yetti konu baltalanmalar. Mesajlarınız teker teker siliyorum, Hakedenlere ceza sistemi uygulanacaktır boşuna tereddüt yaşamayın..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Fatih Terim Gökhan Gönül , Yasin Çakmak ve Deniz Barış'ı MİLLİ TAKIM teknikdirektörü olarak izlemiştir umarım onlara çok ihtiyacımız olacak

Olayı farklı boyutlara taşımayalım. Taraftar şu besteyi çaldı bunu bizden gördü bunlar çocukça şeyler.

b- "O sizin besteniz değil bizim bestemiz"
    f- "hayır bizim bestemiz."
    b- "hayır bizim."
    f- "bizim"

biz böyle SAÇMA tartışmaları ÇOCUKKEN kısa pantolonlarla mahalle arasında yapıyorduk... Fenerbahçe'nin galibiyetini ÜLKEYE KATKISINI kutlayacak olanlar burada kutlasında araya NİFAK sokmaya çalışanlarda lütfen konuya mesaj YAZMASIN!

Fenerbahçe'yi canı gönülden tebrik ediyorum şimdi sıra sizde Aslanlar......

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Kıskançlık kokan harektler bunlar ... Bir Gün Belki -Hayatta- Diğerleride Anlar Bu Günün Zevkini
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

ya boşversene Fırat ne ilki ne özenmesi 5 yaşındaki çoçuktan bahsetmiyoruz
    İlk söyleyen Beşiktaş İnönü'de duyuldu ilk bilindi... Bi şeyi beyenip özenmek için 5yaşındaki çocuk olmana gerek bu kadar zor bişey değil neden kabül edilemedi anlamadım bunu Türkiye'de ilk yapan söyleyen Beşiktaş taraftarıdır Fenerbahçe de beyenip söylemiş yani alıntı hesabı...

İlk söyleyen Beşiktaş İnönü'de duyuldu ilk bilindi... Bi şeyi beyenip özenmek için 5yaşındaki çocuk olmana gerek bu kadar zor bişey değil neden kabül edilemedi anlamadım bunu Türkiye'de ilk yapan söyleyen Beşiktaş taraftarıdır Fenerbahçe de beyenip söylemiş yani alıntı hesabı...
    Ya Fıratcan abicim konu başlığı " Fenerbahçe-PSV / Şampiyonlar Ligi G Grubu 4.Hafta " şimdi ne alakası var bu bestenin ...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ibo View Post
    Olayı farklı boyutlara taşımayalım. Taraftar şu besteyi çaldı bunu bizden gördü bunlar çocukça şeyler.

b- "O sizin besteniz değil bizim bestemiz"
    f- "hayır bizim bestemiz."
    b- "hayır bizim."
    f- "bizim"

biz böyle SAÇMA tartışmaları ÇOCUKKEN kısa pantolonlarla mahalle arasında yapıyorduk... Fenerbahçe'nin galibiyetini ÜLKEYE KATKISINI kutlayacak olanlar burada kutlasında araya NİFAK sokmaya çalışanlarda lütfen konuya mesaj YAZMASIN!
    Gerekenler yukarıda yazılmış İYİ anlaşılmıştır umarım çoçukça hareketler bunlar...

Taraftar mükemmelde bir an meşale filan yakıldı UEFA anlayışlı olur inş. en fazla para cezası olur zaten

Nesil
    2006

ya boşverin alıntı,tezahüretı filan arkadaşlar konu uzayıp gider

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

ikinci tura kalırsak takviye yapılmalı forvet zaten alırlarda mesela deniz bugun cok iyiydi her zaman böyle oynuyamıyo appiah bir an önce form tutmalı topuzuda almalıyız 2 transfer yeter yani bi forvet bi mehmet topuz zaten sistem işliyo fenerbahcede yeterki alexe bisey olmasın onsuz cok zorlanıyoruz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe bugün çok iyi oynadı.2-0 aldık maçı.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by sananes View Post
    ikinci tura kalırsak takviye yapılmalı forvet zaten alırlarda mesela deniz bugun cok iyiydi her zaman böyle oynuyamıyo appiah bir an önce form tutmalı topuzuda almalıyız 2 transfer yeter yani bi forvet bi mehmet topuz zaten sistem işliyo fenerbahcede yeterki alexe bisey olmasın onsuz cok zorlanıyoruz
    Appiah ocakta giderse çok iyi olur takımımız çok iyi oturdu ona yer yok zaten kalmakta istemiyor ... İyi bir fotvet alıp Avrupa Kupalarında oynatailirsek bu takım çok can yakar brazda kuralarda şansımız olsun tamamdır

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Quote Originally Posted by EreN View Post
    Eren gerekli cevabı vermiş zaten, bu konu fazla uzamasın çünki yeri burası değil fazla kasmayalım.

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

tacktik yerlesmis iyi oynuyor fenerbahce iyi paslasiyorlar hele o alexin asisti superdi.

Alla Alla herkes dünki maçla ilgili azına geleni söylüyor. Arkadaşın biri diyor Beşiktaş dan esinlenmeler var tüm FB liler hayır nerde var diyor bu sefer isptlarıyla söylüyoruz suçlu biz oluyoruz...

FB liler evet söyledik diceklerine kabüllenmiyolar suçlu nifak sokan biz oluyoz anlamadım gitti bu işi... Yalan söyleyip hayır yoktu diyenler haklı yani...

Adam gibi tebrik ettik ayrıca tahrik mesajlarınıda görmezdem geliyorum sadece bu konu ile mesaj yazdım...

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Tribünlerden çarşı esinlenmesi vardı .
    Ne yani doğruyu söyledim diyemi ceza aldım.

Bu mesaja ceza sistemi uygulanması beni çok güldürdü açıkçası .

Mutlu oldum bir an
    Felsefe'de iki kavram vardır ve bunlar farklıdır.
    DOĞRU ve GERÇEK..
    GERÇEK OLAN > http://www.youtube.com/watch?v=pwckkocdzmI
    tarihi October 03, 2007
    doğrur ise gerçeğe yapılan yorumdur ve subjektif yapıya, yani kişinin kendi kafasına göre yaptığı yoruma bağlıdır.
    Yani senin doğrun , benim doğrum olmak zorunda değil..O yüzden insanları rencide edecek davranışlardan kaçınmak en iyisi..

O mesajında ise dolaylı bile değil direkt olarak karşı takımın taraftarını rencide edici bir harekette bulundun.Gülünecek birşey yok.

ps: TURKSPORTAL YÖNETİMİ olarak bundan sonra çok sıkıyız arkadaşlar , alınan kararlara göre kimsenin gözünün yaşına bakılmayacak..Ona göre kendinize ve foruma yakışır şekilde yorumlara devam edelim..
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Inter'i sahaya gömdük yedek yedek yedek dediler konuyu Mahvettiler...
    Şimdi PSVyi yenmişiz gruptan çıkmışız yok esinlenme falan filan yine konuyu mahvetmeye çalışıyorlar Helal Olsun ....

Nesil
    2006
    Yer
    Çorlu

Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
    Şimdi Forumda herkesin taktiri kazandıgın için üyeler tarafından en iyi 3 seçiliyorsun. Neden? Yaptıgın paylaşımlar,insanlara olan saygın,karşı tarafla olan seviyen...

Fakat bugun bunu aşıp benimle laf dalaşına girmeye çalışıp, işimi bana öğretmeye çalışıyorsun. Mantıklı olansa biraz susman, oturup bir düşünmen..

Bu arada Ayın 3.lük madalyanda gitti,geçmiş olsun..
    Madalya filan önemli değil . Arkadaşlar bana karşı çok radikal davrandılar. Ben sadece gördüğüm bir şeyi söyledim ama herkes provokatör gözüyle baktı bana . Yeri gelince tebrikte ettim ama nafile .

Neyse herkese yaranılacak diye birşey yok zaten. Bu arada laf dalaşına girmiyorum seninle sadece gereksiz olduğunu düşündüm cezanın o kadar.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Yeri gelince tebrikte ettim ama nafile .
    Bu tartışmayı çıkarmadan önce tebrik etmeyi bilsek şu an çok daha iyi olurdu neyse yaa önemi yok alıştık zaten

Sayfa 7 / 9 İlkİlk ... 56789 SonSon

Mesaj Yetkileri