8-0 Crouch
8-0 Crouch
Beşiktaş tarihe geçti.8-0
Umarım Hakan milli takıma alınmaz 8 Gol ne demek? Kova Yaşar birde Hakan Arıkan...
8-0 utanç gecesi
hakan arikan artik ucuncu kaleci bile olamaz , murat bile hakandan on kat iyi
Tarihe geçtik 8-0.
gülermisin ağlarmısın şaka gibi ya
benitez in el işareti durumu özetliyor..bir türk olarak utanıyorum.inşallah hakem maçı uzatmaz
MAç bitti.
hakem uzatmadı bile.. yazık ne denir ki...
Uzatma vermedi hakem...............
Hakan Arıkan ÖdüLLendiriLmesi Lazım Tarihe geçirdi Bjk yi.Beşiktaş'ın TÜrk FutboLunu bu durumLara düşürmeye hakkı yokkk
Utanıyorum. Beşiktaş ve Türkiye tarihe geçti...!
Türk olarak çok üzülüyorum.....
Utanç gecesi oldu bizim için. Sanırım bundan sonra Şampiyonlar Ligi için konuşmaya hakkımız kalmadı. Rezillik![]()
Rezillik ..........
Yazıklar olsun...![]()
maç bitti yoksa yerdik 1-2 tane daha
ÇekiLeLim.Bundan sonra ki 20 yıL boyunca da bu Ligde yer aLamayacağımıza dair anLaşma imzaLayaLım.Bizim gibi bir köy takımının bu Ligde işi yok.YazıkLar oLsun.ReziL herifLer.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
bende bjk lıyım ama bu skora gülerim
sok oldum sok ben de cok utaniyorum uzuluyorum. rekor kirdilar resmen 8 gol yenilirmi.
kendinizi komik düşürmeyin ya maçın suçlusumu tartışılır artık...
keşke maça çıkmasalardı 3-0 hükmen yenik epey bir karlı maç olurdu.
paf takimla ciksak bile bu kadar yimezdik.
8 - 0 güzel bir hediye oldu bu taraftara alkışlar Demirören,Sağlam ve tüm futbolcularımıza![]()
ben 4-5 olur dedim maç öncesi kızdılar bana arkadaşlar bende kendime kızdım hiç yaklaşamadım skora![]()
maçın sonlarında ben liverpoollu taraftarlar yerinde olsam beşiktaşlı futbolculara top geldiğinde oley oley diye bağırırdım
liverpoollulara gelincede ıslıklardım markus merk bile acıdı bize 90 da bitirdi hemen maçı![]()
Fikirlerim burada
yok artık daha neler şaka bu gibi!!!biraz ruh olmaz mı takımda..
20 yıLLık takımımı.20 yıLdır destekLediğim takımı,fedekarLıkLarda buLunduğum takımı bundan sonra artık benim gözünde ki durumunu gözden geçirme zamanı geLdi.Hiç kimsenin bu takımın taraftarına bu skoru yaşatmaya hakkı yok.Türk haLkına da yok.Ruhsuz,bu kadar acizane duruma düşmez bir insan ya.YazıkLar oLsun.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...