Tebrikler Mert hazırlık kampı güzelde transfer isteriz Topuz yetmez![]()
Tebrikler Mert hazırlık kampı güzelde transfer isteriz Topuz yetmez![]()
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
SağoL Aykut.
Vallahi şaşırdım açıkcası bende Burak,gerçi yedek kadro ile çıkmışlardı
Çok kötü bir transfer dönemi geçirdik kulüp olarak Yunus,Caner Erkin,Serhat Akın,Nihat Kahveci gibi isimlerle temastaydık fakat olmadı.Mehmet Topuz'u 1 senedir takip ediyordum.Ayrıca geçen seneyi Sivas'ta kiralık olarak geçiren Ramon'da var.O da kendini kanıtlar eminim.
-------------------------------------------------------
Türkiye Süper Kupası - Fenerbahçe 3-1 Beşiktaş
Süper Kupa finalinde Beşiktaş'ı 3-1 mağlup ederek bu kupayı 2.kez müzemize götürdük.Maçın başından sonuna etkili bir oyunla dağıttık Beşiktaş'ı adeta
Şampiyonlar Ligi 3.ön eleme turundaki rakibimiz HJK-Hajduk Split eşleşmesinden tur atlayan takım olacak..
Transfer piyasasındaki bir şok .. !
Bu transferden sonra gözler 3.haftada oynanacak olan Beşiktaş-Fenerbahçe maçına çevrildi..
Last edited by Varonil : 09.Aralık.2007 at 17:32
Besiktasa yakısmayacak bi transfer ama nese
Bomba transfer olmuş Beşiktaş'ın transferi.Bu arada Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibin çok kolay.Rahat çıkarsın gruplara.
Evet Mert Süper Kupa için de tebrikler.
Bjk ne yapmış öyle yawBir kaç daha transfer yap bence.Roman bu sene işine iyi yarıcak Mert
![]()
Turkcell Süper Lig 1.Hafta - Sivasspor 0-3 Fenerbahçe
Ligin ilk maçında zorlu Sivas deplasmanında 3 puanı 3 golle aldık.. Kezman ve Semih performanslarıyla galibiyetin mimarları oldular.
Deniz Barış sezon sonuna kadar Gençlerbirliğine kiralandı.
Şampiyonlar Ligi ön eleme turundaki rakibimiz Hırvat Hajduk Split oldu.
--------------------------------------------------------------------
Hafta içi olduğundan ve dersler yoğun olduğundan bugünlük bu kadar yazabildim.Anlayışınız için teşekkür ederim ..![]()
Last edited by Varonil : 10.Aralık.2007 at 23:05
Sivas galibiyeti güzel olmuş.Hajduk'u rahat geçersin![]()
Hajduk maçına yedeklerle çık bence Mert.Çok kolay yenersin...
şampiyonlar ligine kolayca çıkarsın tuncayın besıktaşa transferi saçma olmuş.
o kadar parayı nerden bulmuş beşiktaş bankamı soymuşlar![]()
Tebrikler Mert.
Süpersin Mert ilk sayfadan beri zevkle okuyorum ve devamını bekliyorum.
I'm back...
Turkcell Süper Lig 2.Hafta - Fenerbahçe 1-1 Gaziantepspor
Hajduk maçını da düşünerek yedek ağırlıklı bir kadro ile çıktık.Oyun maç boyu ortadaydı ve kazanan çıkmadı maçta..
Şampiyonlar Ligi 3.Ön Eleme Turu - Fenerbahçe 4-1 Hajduk Split
Rahat bir galibiyet alarak gruplara kalmayı büyük ölçüde garantiledik.
Hırvatistandaki 2.maça yedeklerle gideceğiz.Tabi o maça kadar önümüzde Ligde oynayacağımız Beşiktaş ve Galatasaray maçları var..
tebrikler ...Çok iyisin..
Tebrikler Mert.
Tebrikler Mert.Devamını bekliyorum...
İyi gidiyorsun Mert başarılar maçlarında ..
Sağolun arkadaşlar..
--------------------------------------------------------
Turkcell Süper Lig 3.Hafta - Beşiktaş 2-1 Fenerbahçe
Ligde ilk yenilgimizi siyah-beyazlılara karşı aldık.Maç boyu çok etkili bir oyun oynamamıza rağmen son vuruşlarda yaşadığımız sıkıntılar gol bulmamızı engelledi.
Turkcell Süper Lig 4.Hafta - Fenerbahçe 2-1 Galatasaray
Çok rahat bir maç çıkardık.Oyuna hakim olan taraf bizdik,yalnız fark olabilecek bir maçta defansif hatalarımız yüzünden rakibe çok pozisyon verdik.
bjk maçı kötü olmuş ama toparlarsın yaw sana güvenimiz tam
milyonlarca taraftarın yan yana...
BJK'ye yenilmen senin için kötü olmuş ama ardından GS galibiyeti moral getirmiştir.Devamını bekliyoruz.
Bjk maçında Tuncay nasıl oynadı merak ettim![]()
SağoLun Arkadaşlar..
Higuain'in attığı golün asistini yaptı,ayrıca maçın genelinde Beşiktaş'ın ataklarında vardı..
-------------------------------------------------------
Şampiyonlar Ligi 3.Ön Eleme Turu - Hajduk Split 1-4 Fenerbahçe
Fazla zorlanmadık maçta,rahat bir şekilde kazanarak gruplara kaldık.
Gruplardaki rakiplerimiz belli oldu;İnter,Valencia ve Shaktar Donetsk'le eşleştik.
Grupta 2.olma şansın var.
kadıkoyden tüm maclarda puan cıkarma şansın var deplasmanda ise artık oyuncularının kişisel yetenekleri ön plana cıkacak umarım grubu cıkarsın başarılar![]()
...
2. olarak çıkarsın gruptan ama şans yanında olursa 1.de olabilirsin![]()
Bence biraz zor gibiGerçekci yaklaşmak gerekirse çünkü inter ve valencia güçlü ekipler bence uefa kesin
![]()
Turkcell Süper Lig 5.Hafta - Kasımpaşa 1-3 Fenerbahçe
Rahat bir maç çıkardık.Kezman geçen seneki sakatlığının acısını bu sene golleri ile çıkartıyor.Ramon da ligde ilk golünü attı.
Turkcell Süper Lig 6.Hafta - Fenerbahçe 2-0 Karşıyaka
Süper Ligin yeni ekibine zorlandık bu maçta.Edu'nun golü maçın kırılma anı oldu ve sonra Alex'in golü de maçın skorunu belirledi
Galibiyetler ardı ardına geliyor.Tebrikler Mert.Yalnız Şampiyonlar Ligi grubu biraz zor.Deplasmanlardan alacağın puanlar çok önemli.
tebirkler mert..Grupta 3. olursun..![]()