Sayfa 7 / 10 İlkİlk ... 56789 ... SonSon
181 ile 210 arası toplam 274 sonuç

Konu: Şampiyonlar Ligi 2. Tur 1. Maç | Fenerbahçe - Sevilla

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by fm26mer View Post
    Halit Kıvanç çok süper ya çok seviyoruz onu
    Ama yarın yutupTa vs.. İlker Yasin Tuncay Şanlı Gafi nı izlemek buyuk şeref olacak

Alın.. Gidin yatın şimdi doya doya

eet nooluyo tuncay sahaya mı cıktı dedim

Quote Originally Posted by JunkChorn View Post

Kesinlikle katılıyorum Sevilla bastı pozisyon çekildi gol yedi.Ama ben bişeye dikkat etmenizi istiyorum kondisyon olarak bazı oyuncuları iyi değil.Stoperlerinden birisi ağır kalıyor.

Sevilla bir adım önde ama , ama futbol bu istatistik ile olmuyor.
    Aynen defans adamları agır kalıyor. O yüzden ölü toplardan bahsettim. FB orada da en iyi yaptigi işlerden biri olan ölü toptan gol ya da goller bulabilir. Bunu kullanmaLı

Tebrikler Fenerbahce... UEFA Şampiyonunu eze eze yendi...

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

İddaa oynayacak arkadaşlar şimdiden Sevilla - Fenerbahçe maçına 2 üstü oynayabilirler.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

hatta 4 üstü çağrıcım
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Herkes Fenerbahceye destek vermesi lazim, cunku Sevilla yi yenecek gucteler, bizim destegimizle daha da rahat yeneceklerdir.

Avrupa kupalarinda fanatizm gorusumuzu bi kenara birakalim, Fenerbahce bu turu gecip bir ingiliz takimina dusse ben gurur duyarak ustume bi Fenerbahce formasi alirim. Boylece ingiliz lerde anlar TURK lerle aralarindeki farki.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Staddaki ambiyansı ben de anlayamadım. Tezahürat Golerden sonra oldu bi tek onun dışında çok ama çok yoğun ıslık oldu tabi televizyona ne kadarı yansıdı hepimiz gördük ama o kadar kişinin susmasının imkansız olduğunu herkes biliyor.
    Yeterince destek yoktu , aslında dakika 23e kadar olağan üstüydü taraftarlar amma velakin edu hattrick yaptı , tribünler o şokla sustu biraz. Zaten staddaki seyirciler açısından çok gergindi maç yani savaş alanına girmiş gibi hissediyor insan kendini böyle büyük maçlar.. İkinci yarı golü bulduk seyirci yine süper bir tempo tutturdu pat yine yedik.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Şampiyonlar ligi için farklı bir maç oldu. Savunması iyi olmayan iki takımın mücadelesiydi. İki tarafta kötü oynadı ama Fenerbahçe kazandı. Kötü oynadılar diyorum çünkü futbol hem savunma hem hücum demektir.

Deplasmanda ki maç ne olur belli olmaz. Ancak oraya galibiyetle gitmek bir avantaj en azından Sevilla'yı yenmek prestij olarak önemli.

Seyircide çok kötüydü. Maçın başlangıcında iyi başladılar ama dakika 85'te bir ateşlenme oldu. Spikerde işte bu gibilerinden Fenerbahçe seyircisi destek vermeli dedi. Bende bari uzatmalarda başlasalardı diye içimden geçirdim.

Rövanş maçı çok şeye gebe bakalım neler olacak.

Nesil
    2006

Aziz Başkan'ın aldığı şu dünya yıldızı umarım stoperdir. Ne kadar ihtiyacımız olduğu ortada.

Sol kanatımız çok kötü. R.C3 defansta yoktu. Uğur'da aynı şekilde yardıma gelmedi. Deivid ne kadar defansa gelsede herhangibi bir defansif açıdan katkısı olmadı. Edu yerine rövanşta Önder Turacı'nın oynatılması gerekiyor. Orada altın değerinde bir oyuncu var. Edu'dan daha etkili olacağını düşünüyorum.

Forvet açısından sorunumuz yok ama ortasahamız yavaş. Hızlı çıkamadık. Belki çıksak daha etkili bir oyun sergilerdik. Kezman yalnız kaldı; ama Uğur'un açtığı ortada bomboş olması onu filelere göndermesini sağladı. Artık F.Bahçe çift forvet oynamalı Semih ve Kezman forvette büyük bir gol potansiyeli. Bu boş bırakılmamalı. Alex'i arkalarına koyup Maldonado Mehmet Aurelio ve Selçuk'tan oluşan bir ortasaha kurulması gerekiyor. Bu oyun yapısı ile fazla bir baskı kurmamız zor
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Jigsaw View Post
    İddaa oynayacak arkadaşlar şimdiden Sevilla - Fenerbahçe maçına 2 üstü oynayabilirler.
    Bence oynayamıyacağımız. Maçın üst olduğu belli o yüzden vermezler alt üst; ama Üstte 1.05 gibi bir oran verecekleri için oynamaya değmez.
    Last edited by Universal : 21.Şubat.2008 at 01:12 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Yapmayın arkadaşlar.. R3 niye kötü olsun? önünde babasının oğlu değil dünyanın en iyi sağ bek'i gösterilen Alves var, dikkat ettiniz mi Carlosun kanattan kaç tane ortaları var ? ben şahsen saymadım yoktu gördüğüm kadarıyla.. Çünkü carlos dani'yi iyi tuttu ve her pozisyonda pasa zorladı.. Carlos atak oyuncusu değildir unutmayınız

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Kanatlardan yüklenilen her pozisyon tehlike yarattı. Fenerbahçe 60'lardan sonra bunu unuttu. Bu şekilde 4-2 hatta 5-2 bile yapabilirdi.

Oyuncu değişimlerine gelince maçın en iyisi olan Uğur çıkarıldı. Ben Deivid beklerdim. Ama hoca Brezilyalı oyuncu Brezilyalı olunca bu durum oluştu. Bir Türk antrenör yabancı bir ülkede kötü oynayan Türk oyunculara bu kadar tahammül etse istediği kupayı alsın gönderirler. Formayı biraz adil dağıtması gerektiğini düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Bu maç çok sevindim ya 3 gol attık 3 golun 2 sinde balkona cıkıp avazım çıktığı kadar goooooll diye bağırdım ne kadar küfür yedik onu Allah bilicek.

Edu ya gelince baştan sona kadar şanssız bir isim Allah yardımcımız olsun adamda biraz sans olsaydı bu gun daha farklı ve daha mutlu ederdı bızı ama hayırlısı Allah'dan..

Carlos'un sakatlıgı cok kotu oldu adama oylesıne gırdıkı gole degıl vallahı Carlos'a ıcım gıttı adamın kastı bır gırısımı yok ama ne olursa olsun yanı ınsana gırıyorsun bıraz dıkkatlı gırse ıyı olucak 2 hafta dedi ben daha fazlasını beklıyordum cunku kaval kemıgı kısmına gelmıstı Allah yardımcısı olsun..

2. maçta bizi çok zor bir oyun bekliyo bence çok iyi hazırlanmamız lazım..

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Carlos'u ben de beğendim. Üzerine düşen görevi fazlasıyla yaptı. Özellikle tecrübesiyle takıma büyük katkısı var.

Kežman 17, Lugano 57, Semih Şentürk 87
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Ya bide burdan STAR TV yöneticilerine sesleniyorum ne olur düzgün yorumcular ve spikerler koyun şu maçlara da ağız tadıyla futbol izleyelim yaaa...

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Yalnız TELSİM altta açılan devasa EL yapımı pankart çok anlamlıydı! Çok ta güzeldi..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Fenerbahçe'yi tebrik ediyorum.Helal olsun,gerçekten çok iyi mücadele ettiler.Sevilla gibi üst düzey bir takım karşısında ezilmeden,bol pozisyona girerek ve 3 gol atarak maçı kazandılar.Bu skor pek avantajlı gözükmeyebilir ama oraya galip gitmekte önemli.

Sevilla defansıda denildiği kadar kötü olduğunu gösterdi.Son 2 UEFA şampiyonu neredeyse tüm yan toplarda Fenerbahçe'ye pozisyon verdi.Yani Sevilla'yı bilmesek bu savunmayı izledikten sonra bu takım son 2 sezonun UEFA şampiyonu deseler hadi len der bir çok kişi.

Maç hakkında fazla teknik analize gerek yok.Maç dengede gitti bence.Her 2 takımda pozisyonlar buldu.Fenerbahçe'nin kaçırdıkları daha fazlaydı tabii.Her ne kadar Sevilla'nın kendi evinde çok baskılı oynaması ve taraftarı arkasına alması şanslarını artırsada bu savunmayı gördükten sonra Fenerbahçe'nin turu geçebileceğine inanıyorum.Eğer orada Fenerbahçe basit hataların kurbanı olmazsa turu geçebilir.

Birde Edu hakkında bir şey söyliyeceğim.Adamın golden sonraki o surat ifadesi gerçekten çok acıklıydı.Allah'tan tribünden bir tepki gelmedide maçtan kopmadı..

Valla Tv'den mi kaynaklanıyordu bilmiyorum ama Fenerbahçe taraftarının büyük bir bölümü maçı seyretti.52 bin kapasiteli bir stadtan daha iyi bir performans gelmesi lazım hele ki böylesi önemli maçlarda..
    Last edited by GeNç KaRTaL : 21.Şubat.2008 at 01:36
    So what?
    Saike

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Mükemmel bir tema işlenmiş ,TAMAMEN el yapımı ve türk tribün tarihinin en büyük el yapımı pankartı.. Gerçekten süperdi..

JunkChorn kadeş katılıyorum kendi aramızda hertürlü eleştiri yapabiliriz ama biz seyirci deil tarftarız(klasik bi ifdeyle).....herşeye rağmen maç bizim hakkımızdı turu geçeğimize gönülden inanıyorum tüm fenerbahçeliler gibi............

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Allah allaaaaah maçtan gelen arkadaşlara soruyorum şu an 9 oldu diyorlar ki hiç bağrılmadığı kadar bağrıldı stadda hatta jimenez sık sık dönüp tribünlere baktı o kadar stadda atmosfer vardı diyor..Biz başka maçı izledik ya da
    Star Tv..

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Aslında tribün sesi biraz kısık gibiydi. Ama öyle ahım şahımda bir destek yoktu diye düşünüyorum. Yeri göğü inletmeleri gerekirdi. Çünkü her gün oynanan lig maçı olmadığı ortadaydı.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Del Piero_10 Misafir

Goal.com'un oyuncu ratingleri

Fenerbache

Volkan — 7: The goalkeeper was more or less powerless against both of Sevilla's goals and saved everything that came his way.

Gokhan — 7: A for effort, the right back certainly put himself about from the first minute until the last, but his execution, both going forward and defensively, left a little to be desired.

Edu — 6: Scored an own goal, which certainly was a forgettable moment even if it was not entirely his fault, as Alves' cross was sensational and needed to be blocked. He was otherwise mostly solid.

Lugano — 7: Scored a wonderful header to put Fenerbache 2-1 up and did well to deal with Luis Fabiano.

Roberto Carlos — 8: The Brasilian left back rolled back the years with a faultless performance. He marshalled the ever-dangerous Jesus Navas throughout the gane and made it impossible for him to get any joy down the right hand side, and pushed forward well to support Alex and Boral as well. A candidate for Man of the Match, unfortunately went off injured when he received a cut to his leg when attempting to stop Escude's equaliser — great performance.

Selcuk — 6: Was anonymous for the first half and became a little more involved in the second as he was afforded a little more space.

Aurelio — 7: Definitely put himself about in a fantastic performance in the middle of the park and got forward well at times as well.

Boral — 7: Did extremely well up and down the left hand side, putting in plenty of good crosses and getting into a few dangerous positions himself.

Deivid — 5: Was shut down by Poulsen and Adriano and was barely involved in the game.

Alex — 7: Didn't quite light up the stage as he is known to do, but his touch of class proved decisive in the end, as he first fought for the ball, then fed in Senturk to score the winner; a good performance pulling the strings from the maestro.

Kezman — 7: Was largely uninvolved from the start, isolated up front as the lone striker. At times left a little to be desired when he was on the ball, but he took his goal well and little more could be asked of him.

Substitutes: Vederson — 6, Richards — 6, Senturk — 7.

Sevilla

Palop — 7: Made a wonderful save and was, like his opposite number, powerless to stop the efforts that did beat him, a solid performance.

Alves — 7: Up and down the right hand side as emphatically as ever, involved in almost everything; his cross created the own goal which got Sevilla level for the first time, could have maybe scored higher without his play-acting.

Escude — 5: Scored the equaliser but still, quite frankly, was woeful. All at sea at the back, got away with murder after a handball in the box in the first half. He was in the right place at the right time to tap in his goal, but it was a performance to forget.

Dragutonovic — 5: Another poor performance in defence as the big Serbian was quite clumsy at times, and gave Senturk too much space in the dying minutes to score the winner.

Navas — 6: Kept quiet by Roberto Carlos, given no space to run into whatsoever. Once the Brasilian went off, Navas got a little more involved, but still failed to impact on the game as he would have liked.

Poulsen — 8: Perhaps the Man of the Match in the middle of the park — absolutely nothing got through him. All of Fenerbache's attacks had to go around the Danish international, and his flick-on was crucial in creating the tap-in for Escude to equalise at 2-2.

Keita — 7: Put in a physical performance in midfield and definitely kept Fenerbache on their toes, but failed to impose himself going forward.

Duda — 7: Did well down the left hand side starting ahead of Capel, largely justifying his place. He was tricky, perhaps lacking the explosive pace, but kept Gokhan very busy and did good defensive work doubling up with Adriano.

Kanoute — 6: Contributed well to the build-up play but did not really get any chances going forward, he was largely closed down and the opportunities were made difficult for him, perhaps a little unfortunate, as he put in some good work.

Fabiano — 5: Again quite isolated up front but most definitely failed to make the most of what did come his way, slightly erratic and lacking composure in front of goal.

Substitutes: Capel — 7.

Sulmaan Ahmad, Goal.com

Deivid'in ismini ben ilk 61.dk duydum yemin ederim...

Gökhan Gönül Daniel Alves daha iyi valla daha da temiz futbol oynadı. Capel'i kesmesinin biraz bedelini ödedi Jimenez deplasmanda başarılar Fenerbahçe'ye umarım yüzümüzü güldürür ülke puanını oldukça artırdılar bu sezon.

haa bu arada spiker-Halit Kıvanç-İlker Yasin maşherin 3atlısı gibiydi süperdiler
    Last edited by Fıratcan Alçınkaya : 21.Şubat.2008 at 02:31

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

ömrümü yedin lan Fener!!

Nesil
    2004
    Yer
    Stockholm, Isvec

Seyir zevki cok olan bir macti. Fener ofansif anlamda iyi oynadi ancak defansif anlamda sorunlar yasadi. Sevilla´nin, Fener´den daha iyi bir takim oldugunu düsünmüyorum. 3-2 lik skor fena degil ve Fener´in turu gececek gücü var ve bence gececektir de. Ancak deplasman macina beraberlikle ayrilmak icin cikmamali Fener. Bu mentalite ve düsünce olmamali gelecek macta. Bu aksam da gördük ki, hemen gollerden sonra takim geri cekildi ve gol yedi. 2 gol de böyle olustu. Zico bunu mutlaka önlemesi gerek.

Oyunculara gelince. Volkan gercekten iyi bir kaleci oldugunu yine gösterdi. Ugur Boral´in birinci yarisi cok iyi. Alex´in belki biraz daha fazla oyuna damgasini vurmasini istesek de, yine iki gol attirdi bu aksam. Deivid fazla gözükmedi bu macta. Edu cok iyi bir savunmaci ama gördügüm en sansiz futbolculardan. CSKA deplasmaninda bir hatali pas ve bir penalti yaptirmasindan 2 gol yedi Fener, Inter deplasmaninda, ayni bu aksamki gibi müdahalesiyle top Cruz´a carparak giriyor kaleye, evde CSKA macinda kendi kalesine atiyor ve son olarak bu aksam yine kendi kalesine atiyor. Insallah hatalarin sonuncusudur bu. Ve Semih. Klasik olani yapti yine. Girdi ve atti golünü. Man United´da Ole Gunnar Solskjaer diye bir futbolcu vardi birkac yil önce. Hep sonradan girerdi oyuna ve gol atardi. Son 10 dakikanin efendisi gibi birsey. Semih de aynen öyle

Son olarak da Fener taraftarini tebrik ederim. Cok güzel pankartlar ve tribün görüntüleri sergiliyorlar gercekten.

Nesil
    2007
    Yer
    Kastamonu

evi yıkıyordum semih'in gölünde kezman'ın gölünede 1 dk. ile kaçırdım ama sonra gördüm
    tebrikler fenerbahçe
    tebrikler 12 numara

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Semih'in golünde ben de gece gece bağırdım, uyandırdım bizimkileri.

Tebrikler Fenerbahçe, son 2 yılın UEFA şampiyonunu devirdin!

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Fenerbahçe'yi aldığı galibiyetten dolayı tebrik ediyorum. Galibiyet güzel olsada avantajlı bir skor değil kendi evinde 2 gol yemek turu biraz zora soktu bence. Sağolsun Edu yine mutheteşem bir gol attı.

Birde maçı anlatan ve yorumlayan adamları daha düzgün seçsinler artık ne olur yahu. Tamam bizde istedik Fenerbahçe kazansın ama 3 arkadaş oturmuşlar her pozisyondan sonra hakeme bir çamur atmalar Sevilla'yı küçümsemeler alaycı tavırlar her pozisyona elle müdahale penaltı içerden çevirdi topu hakem uyuyor vs... Biraz objektif yorum yapan adamları çıkarın şu maçlara STAR TV yönetimine sesleniyoruz...LÜTFEN.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by 1502005 View Post
    Fenerbahçe'yi aldığı galibiyetten dolayı tebrik ediyorum. Galibiyet güzel olsada avantajlı bir skor değil kendi evinde 2 gol yemek turu biraz zora soktu bence. Sağolsun Edu yine mutheteşem bir gol attı.

Birde maçı anlatan ve yorumlayan adamları daha düzgün seçsinler artık ne olur yahu. Tamam bizde istedik Fenerbahçe kazansın ama 3 arkadaş oturmuşlar her pozisyondan sonra hakeme bir çamur atmalar Sevilla'yı küçümsemeler alaycı tavırlar her pozisyona elle müdahale penaltı içerden çevirdi topu hakem uyuyor vs... Biraz objektif yorum yapan adamları çıkarın şu maçlara STAR TV yönetimine sesleniyoruz...LÜTFEN.
    Abi Leverkusen Gs maçını da izledik D-Smart'tan onlar toptan bi spiker değişikliğine gitsin o zaman

Nesil
    2006

Devre arasında çıkan tam hatırlayamıyotum mastercard'ın reklamı galiba.. Skoru bildi:d 3-2

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Semih gol atinca manyak gibi havaya atladim
    Ugur Boral ilk 30 cok etkilidi, sonra vasat oynadi.
    Deivid bazen hic yoktu.
    Aurelio nerdeyse hic gözükmedi.
    Alex hep geriye oynadi...
    Fenerbahcenin en iyi ismi Kezman'di. topa iyi yükselip, dengeli bir kafa vurusu ile ilk golü atan isim oldu.

ben demistim kilit adam Edu diye, masallah yine kendi kalesine atti. ve ayrica 2 tanede cok büyük hata yapti.. Edu ile olmaz, bence daha kaliteli oyuncu gerekiyor oraya.

Tebrikler Fenerbahce Bügünde Galatasarayin sirasi

Sayfa 7 / 10 İlkİlk ... 56789 ... SonSon

Mesaj Yetkileri