Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
26. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe

17 65.38%
  • Kayserispor

6 23.08%
  • Berabere

3 11.54%
Sayfa 7 / 10 İlkİlk ... 56789 ... SonSon
181 ile 210 arası toplam 285 sonuç

Konu: TSL 29. Hafta | Fenerbahçe - Kayserispor

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Zico maçtan sonra Carlos'un büyük maçı kaldıracak kondüsyonu yok açıklamasını yapmış. Ayrıca Volkan'ın da durumunun 2 gün içinde belli olacağını Serdar'a güvendiğini söylemiş.

Hadi Carlossuz oynamaya alıştık ama Volkan eğer Chelsea maçında oynamazsa büyük eksiklik.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Fenerbahçeli arkadaşlar kendilerini yere atıp numara yapan Kayseri'lileri suçluyorlar.Halbuki sezon başında Süper Kupa maçında Kezman bu tür hareketlerin bize profesyonellik olduğunu öğretmişti sedyeyle çıkıp yürüyerek kulübeye giderek..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

ilk olarak hakem gerçekten kötü maç yönetti ve gereken cezayı almalı.Böyle maç kazanmak hiç zevkli olmuyo böyle 3 puan olmasın daha iyi ama yabancı hakem konusunda dediğim gibi pozisyonlara kamera açısıyla değil hakemin bulunduğu noktadan bakmaya çalışmalıyız.
    Takımda konsatrasyon eksikliği vardı bu her hallerinden belliydi umarım bu kötü futbolu bize salı günü unuttururlar.Ayrıca uzun zaman sonra ilk defa hekem lehimize hata yaptı neredeyse forumda darbe yapılacaktı
    Arkadaşlar bu oyun basketbol değilki faulde serbest atışta kronometreler durdurulsun da süre biter bitmez hoparlörden bir borozan sesi gelipte maç bitsin hem çift vuruş pozisyonunda maç ggereğinden fazla durdu ve Vederson taç atarken attıktan sonra Kayserispor yedek kulübesinden top atılması onların ne kadar iyi niyetli olduğunun bir göstergesi
    Sonuç olarak kazandık ve ne kadar konuşsakta olmuşla ölmüşün çaresi yoktur şampiyonluk yolunda mühim bir 3 puandı kazandık önümüze bakmalıyız.

Nesil
    2006

Nedesek boş herkes eski defterleri açıyor. Hepimiz birbirimizin eskikliklerini bulup yazarıp ben uzatmamak için susuyorum.

Fenerbahçe: 2-1 :Kayseripor

Maç tescil edildi. Fenerbahçe üç puan kazandı.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by Bay Önder View Post
    Nedesek boş herkes eski defterleri açıyor. Hepimiz birbirimizin eskikliklerini bulup yazarıp ben uzatmamak için susuyorum.

Fenerbahçe: 2-1 :Kayseripor

Maç tescil edildi. Fenerbahçe üç puan kazandı.
    Maalesef sözün bittiği yer.Biz ne kadar didişsek,tartışsak anlamı yok.Salı günü Fenerbahçe Chelsea'yi yendiğinde bunlar unutulacaktır.Yani ömrü en fazla 3 gün bu tartışmaların..
    So what?
    Saike

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Puan kaybı beklediğim bir maçı hakem aldı bize verdi. Ben istemiyorum böle galibiyetleri içim rahat etmiyor kim ne tepki gösterirse de sonuna kadar haklıdır.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Jesus_FB View Post
    Puan kaybı beklediğim bir maçı hakem aldı bize verdi. Ben istemiyorum böle galibiyetleri içim rahat etmiyor kim ne tepki gösterirse de sonuna kadar haklıdır.

Tebrik ederim Tarık.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Quote Originally Posted by Jesus_FB View Post
    Ben normalde yorum yazmam maç konularına ama bu yorumun altına imzamı koyarım.Ben Galatasaraylıyım ve bir Fenerbahçeliden bu yorumu beklerdim.Böyle düşünen birileri olduğu içinde memnun oldum.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Tamam bu maçın sonucu artık belli olmuştur öyle yada böyle umarım fbli arkadaşlar hakszı yenilikleri zmnda böyle davranırlar

Her ne olursa olsun Ali Sami Yen deki maç şampiyonluk yarışını hemen hemen şekillendirecektir. Kimsenin bir şey kaybettiği yok.

Son olarak Anelka'nın pozisyonu 3 yıl konuşuldu başka bir Fenerbahçe lehine karar olmadığı için bu da bir 3 yıl gider. Herkese iyi geceler. Sevgiler.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

"Sahada bir zavallı vardı!"
    Turkcell Süper Lig'de Kayserispor, Fenerbahçe'ye 2-1 mağlup olurken, Kayserispor çalıştırıcısı Tolunay Kafkas çok sinirliydi.

Karşılaşmanın ardından Kafkas şu şekilde konuştu:

"'Anadolu'dan şampiyon çıksın' hikayesi bırakılsın, bu sadece tatlı bir yalan. Sahada bir zavallı vardı, buraya prestij maçı için ve galibiyete gelmiştik buna izin vermediler. Ben böyle aşağılık bir adam görmedim. Fenerbahçe'yi de kutluyorum. Üst düzey takımlarda, üst düzey mücadele eden, kimin ne yapmaya çalıştığını anlayacak insanlarız. Yapılan bu haksızlık, hakemler arasında çok iyi insanlar var ama ben bu adamı bunların arasına sokmuyorum. Böyle bir maçın ardından hakem konuşulmamalıydı. Haksızlığı içime sindiremiyorum"

Kayserispor genel menajeri Süleyman Hurma ise maçın hakemi Hakan Sivriselvi'den çok şikayetçiydi, Hurma mücadelenin ardından şu şekilde konuştu:

"Sahada 3. dünya futbolu vardı. Sürekli faullere izin verildi. Hepimizin sinir sistemini bozdu. Oğuz Sarvan'a güvenen insanlardanım. Federasyon değişti, hakem kurulu değişti ama ezilenler değişmedi. Bizim için para aldı demiş yukarıdaki Fenerbahçeli yöneticinin biri. Bu ülkede para alıp verme işlerini kimlerin en iyi bildiğini herkes biliyor."
    05.04.2008

Kaynak : Sporx.com

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Artık konuşmalar bitmeli, yeni güne giriyoruz. Yarın veya öbür gün unutulmuş olacak. Gerek yok fazla kasmaya..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bence bu çizgi yamuk... Sahanin değişik renkteki çizgilerine paralellik göstermiyor en üst kısıma alt kısımlar ,

Tamam bu maçı haksız kazanmış olabilirz ama ya diğer takımların kazançları ne olacak. onlar hiç bir zaman konuşulmazken fener senede bir kere kazansa aylarca manşet oluyor bence biraz doğruları görmeliyiz.

Quote Originally Posted by GfbSerKaN View Post

Bence bu çizgi yamuk... .
    ilahi seko

tamam ya olanla ölene çare yok değişen tek şey Fßli yöneticiler maçtan sonra çıkıp gözlerini büyüterek adil oyun istiyoruz demedi o kadar oldu bitti yapıcak bir şey yok Tolunay Hoca haklı aha yazın EURO2008 1tane Türk Hakem yok böyle hakemlerlede olması imkansız zaten...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Beyaz Sayfa

14 Şubat 2008’de “Beyaz Sayfa” ile yola çıkanlar renklerini belli etti. Futbolda barış ortamının sağlanması adına attığımız bütün adımlara rağmen ligin tamamlanmasına 6 hafta kalmışken Fenerbahçe-Kayserispor maçında 70 milyonun gözleri önünde emek hırsızlığı yapıldı. Neredeyse Süper lig şampiyonu atandı.

Dileriz bu önceden yazılmış bir senaryonun ürünü değil, münferit bir hakem hatasıdır. Her ne kadar 14 Şubat 2008’den bugüne kadar yaşadıklarımız bunun böyle olmadığını düşündürse de biz buna inanmak istemiyoruz. Ligin bitmesine 6 hafta kala kaldığını tekrar hatırlatıyor ve Federasyonumuza sesleniyoruz. Özellikle Gözlemciler Kurulu ve Merkez Hakem Kurulu’nun uygulamaları, kurallara ve eşitlik ilkesine tereddüt düşürmektedir. Lütfen Türk futbolu adına gerekli önlemleri alınız, Ligin adaletini sağlayınız.

Bu sadece Galatasaray’ın değil, spor ahlakına, fair-play’a inananların seslenişidir.

Galatasaray Spor Kulübü

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Gs yönetimi biraz abartmış.
    Denizlispor 1-2 Galatarasay (90. dakkada verilen pen. ve gol)
    Gaziantepspor 1-1 Galatasaray (2-3 metre ofsayt 90. dakkada ve gol)
    Galatasaray 2-1 Beşiktaş (Korner olmayan top gol‚ penaltı olmayan top penaltı oluyor ve 2. gol geliyor)
    Galatasaray 2-1 Fenerbahçe (9 kişi fenerbahçe kalıyor ki kartlardan birisi tam bir komedya)
    Galatasaray 2-1 Denizlispor (kalecinin yediği malum gol)
    acaba bu maçlardan sonra neden gs yönetimi hep sustu. aklıma gelenleri yazdım sadece. bu ligte temiz lig isteyen herkes önce kendi kapısının önünü süpürmeli.

Bugün haksız yere puan aldık. Bunu hazmetmek bir fenerbahçeli olarak bana zor geliyor ama ilk maçtaki edu olayı. sonra yukarda yazdığım maçlar falan işin içine girince acıma duygumu yitiriyorum.
    Yukardaki maçlarda da, bizim maçımızda da bir art niyet olduğunu sanmıyorum. Eğer varsa italyadakine benzer bir operasyon şart ülkemize.

üste edit: Fß yazma fırat yaa FB FB
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Belki yanlış düşünüyo olabilirim ama siz aradaki bir farkı unutuyorsunuz.

Örneklerden birini ele alalım. Gaziantepspor 1-1 Galatasaray

Servet'in golü ofsayttı. Hakem hatasından gelen bir gol var. Galatasaray berabere kaldı. Burada hakem Galatasaray'ın berabere kalması için veya galip gelmesi için maç boyunca çalışmadı. Bir hata yaptı ve maçın skoruna tesir etti. Maçın skoruna tesir etmek için uğraşmadı. İşte fark burada

Fenerbahçe - Kayserispor maçında hakem hatası var. Olmayan bir penaltı verildi.

Tolunay Kafkas'ı sinirlendiren, bizleri burada tartışmaya iten, Galatasaray'dan bu açıklamyı getirten şey o penaltı değildir.

Hakem tüm insiyatifini Fenerbahçe tarafına kullandı. Üstüne penaltı tuz biber olunca isyan çıkmasıda kaçınılmaz oldu.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Belki yanlış düşünüyo olabilirim ama siz aradaki bir farkı unutuyorsunuz.

Örneklerden birini ele alalım. Gaziantepspor 1-1 Galatasaray

Servet'in golü ofsayttı. Hakem hatasından gelen bir gol var. Galatasaray berabere kaldı. Burada hakem Galatasaray'ın berabere kalması için veya galip gelmesi için maç boyunca çalışmadı. Bir hata yaptı ve maçın skoruna tesir etti. Maçın skoruna tesir etmek için uğraşmadı. İşte fark burada

Fenerbahçe - Kayserispor maçında hakem hatası var. Olmayan bir penaltı verildi.

Tolunay Kafkas'ı sinirlendiren, bizleri burada tartışmaya iten, Galatasaray'dan bu açıklamyı getirten şey o penaltı değildir.

Hakem tüm insiyatifini Fenerbahçe tarafına kullandı. Üstüne penaltı tuz biber olunca isyan çıkmasıda kaçınılmaz oldu.
    Ben sana kayseri maçının ilk yarısını tekrar izlemeni öneririm.

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Quote Originally Posted by EreN View Post
    Gs yönetimi biraz abartmış.
    Galatasaray 2-1 Beşiktaş (Korner olmayan top gol‚ penaltı olmayan top penaltı oluyor ve 2. gol geliyor)
    Galatasaray 2-1 Fenerbahçe (9 kişi fenerbahçe kalıyor ki kartlardan birisi tam bir komedya)
    acaba bu maçlardan sonra neden gs yönetimi hep sustu. aklıma gelenleri yazdım sadece. bu ligte temiz lig isteyen herkes önce kendi kapısının önünü süpürmeli.

Bugün haksız yere puan aldık. Bunu hazmetmek bir fenerbahçeli olarak bana zor geliyor ama ilk maçtaki edu olayı. sonra yukarda yazdığım maçlar falan işin içine girince acıma duygumu yitiriyorum.
    Yukardaki maçlarda da, bizim maçımızda da bir art niyet olduğunu sanmıyorum. Eğer varsa italyadakine benzer bir operasyon şart ülkemize.

üste edit: Fß yazma fırat yaa FB FB

Galatasaray 2-1 Fenerbahçe (9 kişi fenerbahçe kalıyor ki kartlardan birisi tam bir komedya) Hic te degil, hakem bana göre o macta cok iyi mac yönetti, kurallara uyan ilk Türk hakem...

Eger bunlarada girersek iyice Galatasarayin ligin 2.yarisindaki maclarini izle derim, calinmayan bir sürü penalti, Ofsayt olmayan ofsayt kararlari( kaleci ile karsi karsiya olan posizyonlar, daha gecen haftaki mac), Rakip takimlarin asiri sert oyunu ve onlara verilmeyen Kirmizi kartlar.. Istersen dahada sayarim..

"Fanatikcilik" yapmayin diyorsun, ama masallah senin yaptiginda "fanatikcilik"

yeni federasyonun sayesinde "Uefa'dan elendik", sacma sapan Konyaspor maci, Konyasporun amatörlügü..kusura bakmayin ama böyle takimlar TSL'de oynuyorsa ona göre hazirlanmali..

Benim bu konuya son sözlerim bunlardir.. Istiyorsaniz tartismaya msn'de devam edelim..

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by YusufT View Post
    Galatasaray 2-1 Fenerbahçe (9 kişi fenerbahçe kalıyor ki kartlardan birisi tam bir komedya) Hic te degil, hakem bana göre o macta cok iyi mac yönetti, kurallara uyan ilk Türk hakem...

Eger bunlarada girersek iyice Galatasarayin ligin 2.yarisindaki maclarini izle derim, calinmayan bir sürü penalti, Ofsayt olmayan ofsayt kararlari( kaleci ile karsi karsiya olan posizyonlar, daha gecen haftaki mac), Rakip takimlarin asiri sert oyunu ve onlara verilmeyen Kirmizi kartlar.. Istersen dahada sayarim..

"Fanatikcilik" yapmayin diyorsun, ama masallah senin yaptiginda "fanatikcilik"

yeni federasyonun sayesinde "Uefa'dan elendik", sacma sapan Konyaspor maci, Konyasporun amatörlügü..kusura bakmayin ama böyle takimlar TSL'de oynuyorsa ona göre hazirlanmali..

Benim bu konuya son sözlerim bunlardir.. Istiyorsaniz tartismaya msn'de devam edelim..
    Ben yazımda en ufak bir fanatiklik barındıran öğe göremedim.sen görüyorsan yusuf kardeşim bana MSN'den söyle. olur mu?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Zico: "Edu'nun kırmızı kartına itiraz eden Kayserili görmemiştik!"

Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico, 2-1 biten Kayseri maçında hakeme tepki gösteren Kayserispor camiasına ligdeki ilk maçta Edu'nun gördüğü kırmızı kartı hatırlattı. Brezilyalı çalıştırıcı, galibiyeti hakettiklerini söyledi.

Lig TV canlı yayınında oldukça zor bir maç çıkardıklarını anlatan Zico, "Hakettiğimiz bir galibiyet aldığımızı düşünüyorum. Maç bizim için zor gerçti. Oyuncularımız yeterince mücadele ettiler. Fakat futboda hakemin son düdüğü çalmadan hiçbir şeyden emin olamazsınız. Oyuncularımı tebrik ediyorum" diye konuştu.

Fenerbahçe'nin maçın ilk 15 dakikasında çok iyi oynadığına dikkat çeken sarı lacivertli takım teknik direktörü, "Ancak 90 dakika boyunca aynı ritmi tutturmak zor olabilir. İlk 15 dakika çok pozisyonlu geçti. Bunlardan yararlanamadık. Daha sonra Kayseri takımı daha iyi markaj yaparak üzerimize geldi. İkinci yarıda ben üstün oynadığımızı düşünüyorum. Yaratıcılıklarımızı ortaya koyduk ve galip geldik" dedi.

"Semih'teki yükselişi görüyoruz"

Oyuna yedekten girerek son saniyelerde golünü atan Semih Şentürk'ü de değerlendiren Zico, "Futbol takımları 11 kişiden oluşmaz. Önemli olan iyi bir grubunuzun olmasıdır. Semih de bunun en güzel örneğini sunuyor. Daha önce Kezman yedekteydi, Semih oynuyordu. Şimdi tam tersi. Semih son zamanlarda oynadığı futbolla performasını yükseltiyor. Bunu görüyoruz. Hiçbir zaman da küsmüyor" ifadelerini kullandı.

Zico, Roberto Carlos'un kondisyon olarak henüz yeterince hazır olmadığının da görüldüğünü vurguladı.

"Hakeme itiraz haklarıdır; ama..."

Maçın hakemi Hakan Sivriservi'ye Kayserispor camiası tarafından getirilen yoğun eleştirileri de yorumlayan Brezilyalı çalıştırıcı, "Bu konularda yorum yapmak, şikayet etmek herkesin hakkıdır. Bu hakkını kullananalarara birşey dememek lazım. Bize de yanlış kararlar verildi. Galatasaray maçında da bize yönelik yanlış kararlar olmuştu. Konuşmak başkalarının hakkı olduğu gibi bizim de hakkımız. İlk yarıdaki Kayseri maçını hatırlayalım. Edu haksız bir şekilde kırmızı kartla oyundan atışı vardı. O gün hiçbir Kayserili bu karara itiraz etmemişti. Bu öyle bir hataydı ki, biz hem puan kaybettik hem de daha sonra Edu'ya ceza verilmedi. Ben o maçtan sonra hiçbir Kayserisporlu'nun çıkıp da hakeme itiraz ettiğini görmedim" şeklinde konuştu.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Beşiktas yönetimi de resmi sitededen açıklama yapacak..Oda az sonra gelir..

Biz bunlarin diyetini ödedik Eren.Madem cok Galatasaray maclarini takip ediyorsun,su son maclardaki ALEYHIMIZE olan hakem hatalarini da bir sayarmisin ?
    Konya macinda ne zor durumda oynadigimizi,sacma sapan bir sebeple stadimizin kapatilmasini da söylermisin.

Fenerbahce bugün haksiz yere puanlar aldi.Yönetimimiz bence cok dogru bir hamle yapti,sampiyonun belirlenecegi haftalardayiz.Tffye dememisiz ki bizi destekleyin diye,islerini DOGRU,DÜRÜST,ADALETLI,CIFTE STANDART OLMADAN yapsinlar.

14 Şubat 2008'de BEYAZ SAYFA ile yola çıkanlar, sayfaların birileri tarafından çok erken karartılmasına mani olamadılar.
    Futbolda barış ortamının sağlanması adına attığımız bütün adımlara rağmen, ligin tamamlanmasına 6 hafta kalmışken, Fenerbahçe-Kayserispor maçında 70 milyonun gözleri önünde emek ve puan hırsızlığı yapıldı.

Neredeyse Süper Lig şampiyonu belirlendi.

Artık düşünmek istiyoruz ki; bu, önceden yazılmış bir senaryonun ürünü değil, bugünkü maçın hakeminin Büyükşehir Belediyespor-Beşiktaş maçında olduğu gibi takımlara göre değişen kişisel tercihleridir. Bu bağlamda, aynı hakemin Büyükşehir Belediyespor-Beşiktaş maçındaki tutum, davranış ve kararları ile bugünkü maçtaki kararlarının değerlendirmesini spor kamuoyunun takdirlerine bırakıyoruz.

Diğer taraftan, Lig şampiyonunun belirlenmesinde çok önemli bir maç olan Beşiktaş-Fenerbahçe maçında verilmeyen penaltı ile maçın skorunun etkilenmesi ve de bu yapılan hakem yanlışlarının her zaman Fenerbahçe lehine tezahür etmesi, hep tesadüften mi ibarettir.

Ligin bitmesine 6 hafta kaldığını tekrar hatırlatıyor ve federasyonumuza sesleniyoruz;

Özellikle Gözlemciler ve Temsilciler Kurulu ile MHK'nın uygulamaları eşitlik ilkesine gölge düşürmektedir.

Lütfen; Türk Futbolu adına gerekli önlemleri alınız. Ligin adaletini ve hakkaniyetini sağlayınız.

Bu sadece Beşiktaş'ın değil spor ahlakına ve dürüstlüğe inananların haklı seslenişidir.

Beşiktaş JK

-----------------------------------------------------------

Futbolun utanç gecesi...

Fenerbahçe-Kayserispor maçının hakemi Hakan Sivriselvi, hakkındaki söylenti ve şaibeleri bu maç gecesi ispatlamıştır. Ben istediğimin emeğini hem de herkesin gözü önünde çalarım diyerek dürüst futbola meydan okumuştur. Bu maç futbol tarihine kara bir leke olarak gececektir. Çünkü hiçbir hakem ahlaksız da olsa maçın birinci dakikasından 90+5,12. dakikasına kadar bir takımı bu kadar ezemez. Kulübümüz federasyondan, MHK’den ve de diğer kurullardan dürüst futbola meydan okumanın hesabını sormasını, hem de hemen sormasını beklemektedir. Özellikle futbolun temizlenmesi adına Türkiye Futbol Federasyonu’ndan beklentiler vardır. Kendileri bu misyonla göreve gelmiştir. Bu görevin yerine getirilmesini bekliyoruz. Kamuoyunun bilgisine.

Kayserispor Kulübü

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Fenerbahce $ampiyondur. Ligin son macina kalmadan, yane Trabzonspor deplasmanina kalmadan ilan de ederler $ampiyonlugu. Galatasaray uyandi ama gec uyandi, Feldkamp bastan yanlisti ve yanlislarini duzeltmek icin gec kaldilar, seneye artik

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Çok uzattılar cidden ya bu sene içindeki geçmiş maçlara bakın bi Allah'ını severseniz Kaç maçta hakem'in hatasıyla puan aldınız. Adil olun diyorsunuz ama anca rakip takıma yapılınca adilliğiniz ortaya çıkıyor.

İşte Galatasaray'ın kirli çamaşırları... Ligde tam 10 puan hakem kararıyla. bu maçların kaç tanesi bu kadar büyütüldü allahaşkına. Yok açıklamalar falan. Çok saçma...

Tamam haksız puan kabul ediyoruz. Ama Arif,Deivid'in yaptıklarını geçmişde az yapmadı Hatırlayın işinize gelmeyince unutmayın öyle.

Daha aslında söylenecek çok şey varda Forumdan uzak kalmak istemiyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Yani beyler, bu hakemler boyle. Hic ustune gitmeye sebep yok, Cem Papila bizi sampiyonluktan etti okadar kisi yurudu hic bi fark gormedik. Yani bu is boyle yurur, sadece Tolunay hocanin dedigi bi soze katiliyorum, ANADOLUDAN SAMPIYON CIKMAZ, sebebi ise belli

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

ortalık toz duman olmş yine

Deivid'in penaltısında hakem hatası olduğu görüşündeyim ama bütün maç hakem FENERBAHÇE için ne yaptı ? olmayan toplarımı verdi ? yoksa faulle kesilen ataklarda devammı ettirdi ? Hakem art niyetli olsa inanın Kayseri bu akşam sahadan 11 kişi çıkamazdı. bazı arkadaşlar radyodan dinleyip yorum yapmış sadece özetleri izleyip yorum yapılmaz arkadaşlar 90dk izleseydiniz görürdünüz maçta neler oldu birşeyde Tolunay hoca için söylemek istiyorum hakeme laf edeceğine kendi topçuna birşey söyle oyuncu yerde o yerde diye topu taca attılar saidou kalktı koşmaya başladı.Ragıp R.Carlos'u tekrar sakatlıyodu bide Carlos'a bağırıyo kendini atıyo diye...

Neyse fazla konuşmaya gerek yok 63 Lig-14 Kupa maçında 4.penaltımız sanırım hayırlı olsun 5 puan öndeyiz akşamki maçları bekliyoruz artık...

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Futbolun utanç gecesi...

Fenerbahçe-Kayserispor maçının hakemi Hakan Sivriselvi, hakkındaki söylenti ve şaibeleri bu maç gecesi ispatlamıştır. Ben istediğimin emeğini hem de herkesin gözü önünde çalarım diyerek dürüst futbola meydan okumuştur. Bu maç futbol tarihine kara bir leke olarak gececektir. Çünkü hiçbir hakem ahlaksız da olsa maçın birinci dakikasından 90+5,12. dakikasına kadar bir takımı bu kadar ezemez. Kulübümüz federasyondan, MHK’den ve de diğer kurullardan dürüst futbola meydan okumanın hesabını sormasını, hem de hemen sormasını beklemektedir. Özellikle futbolun temizlenmesi adına Türkiye Futbol Federasyonu’ndan beklentiler vardır. Kendileri bu misyonla göreve gelmiştir. Bu görevin yerine getirilmesini bekliyoruz. Kamuoyunun bilgisine.

Kayserispor Kulübü
    Galatasaray'a yüklenmeye gerek yok, Tolunay Kafkas ve Süleyman Hurma ilk devredeki Kayseri-Fener maçında Edu haksız yere oyundan atıldığında neredeydi? Tamam penaltı haksızdı, çok temiz bir galibiyet de sayılmaz ama en azından Kayseri'ye bu ders oldu.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Tüm tartışmalardan sıyrılıp Semih'i de unutmamak lazım oyuna girdi yine oyunun Kaderini değiştirdi Kezman'a 1000 kere o pozisyon gelse hiç birinde atamazdı

Semih adım adım gol krallığına gidiyor Helal Olsun ...

Ayrıca keşke tüm takım yönetimler kendi takımlarının lehine sonuçlanan hakem hatalarında bile çıkıp açıklama yapsa o zaman "bana dokunmayan yılan bin yaşasın" mantıından biraz sıyrılmış olurduk...

Sayfa 7 / 10 İlkİlk ... 56789 ... SonSon

Mesaj Yetkileri