Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
23. You may not vote on this poll
  • Ankaraspor

3 13.04%
  • Fenerbahçe

11 47.83%
  • Berabere

9 39.13%
Sayfa 7 / 7 İlkİlk ... 567
181 ile 194 arası toplam 194 sonuç

Konu: TSL 30. Hafta | Ankaraspor - Fenerbahçe

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

İlahi adalet o bu şu x y z Sonuç olarak Kayserispor maçından sonra söylenenlerin asılsız , bilinçli ve ne kadar art niyetli olunduğu anlaşılsın yeter anlaşıldıda İstanbul'un 2 güzide Klübünün maçtan sonra ortak bir metin yayınlamasını beklerdim ama olmadı kısmet başka bahara ...

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Ben bize karsı yapılanları Haclı seferlerine benzetiyorum herkes üstümüze cullanıyor yahu xlisi,ylisi,zlisi.Bir Allahun kulu yok mu surda cıkıp desin Fenerbahceye karsı yapılanlar yıllardan beri yanlıs.Yok kımse demez,diyemez.Yemınleri var cunku onların nefret yeminleri...

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by scar face View Post
    Tamam seninle de hakem hatalarını irdeleyelim.Kezmana 90+bilmem kacta verile ofsayt
    Sadece Fenerbahçe maçı için değil,hangi maç için olursa olsun önünde çok belirgin bir ortasaha çizgisi var daha bunu çözemiyorsa çizgisiz pozisyonlarda ofsaytı nasıl süzecek bu yan hakem anlamış değilim.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Yahu çizgiye gerek yok ki adam kendi yarı alanından cıkmıs görünce cinnet geçirdim
    Tvde de Maldonado nun pası veriş seklı hakemi yanılttı diyorlardı bu kadar komik bir hakem savunması olabilir mi???

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    İlahi adalet o bu şu x y z Sonuç olarak Kayserispor maçından sonra söylenenlerin asılsız , bilinçli ve ne kadar art niyetli olunduğu anlaşılsın yeter anlaşıldıda İstanbul'un 2 güzide Klübünün maçtan sonra ortak bir metin yayınlamasını beklerdim ama olmadı kısmet başka bahara ...
    Bizim başımıza gelenlerden sonra Fenerbahçe yönetimi hiç ağzını açmışmı ki sende bekliyorsun.Ha biz beyaz sayfa diye açıklama yapmadık diyebilirsin ama geçen sezonda ortalığı yıkmıştınız.Bu sezon ilk haftalarda Fb yönetiminden bir açıklama beklerdim bende..

Herkes kendi dalgasında.Geçecen sen bu lafları..
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Bizim başımıza gelenlerden sonra Fenerbahçe yönetimi hiç ağzını açmışmı ki sende bekliyorsun.Ha biz beyaz sayfa diye açıklama yapmadık diyebilirsin ama geçen sezonda ortalığı yıkmıştınız.Bu sezon ilk haftalarda Fb yönetiminden bir açıklama beklerdim bende..
    Şemsi Fenerbahçe Yönetimi kendi maçlarından olan haksızlığı çatır çatır söylemiştir ama BJK ile x bir takımın yaptığı maçta olan hataları "ortak bir metin" ile kamuoyuna sunmadı... Sunmazda etik değil

Ayrıca BJK yönetimi GS maçlarında olan haksızlıklardan sonra neden açılama yapmıyor ?

Nesil
    2007
    Yer
    CORLU

Arkadaşlar yok saniyeymiş yok ofsaytmış vs..vs.. böyle şeylerle bi yere varamazsınız. Hakem çok hatalı yönetti maçı ama unutmayın ki penaltımızı gördü ve verdi! Diğer klup taraftarlarının yaptığı yorumlara kulak asmya gerek varmı ? Size göre siyah onlara göre beyaz, onlara göre beyaz size göre siyah. Boş yere uzatıp tartışmaya gerek yok! Kezman o golü atsaydı maç kopmuştu dimi ?
    Kendi göbeğimizi kendimiz kesicez, Samiyende Galatasaray'ı yenip işi bitircez işte

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Hayır cok sakındım burdakı arkadaslar işi bozdu.İnsan yorum yapamaz mı yahu ne var Fenerbahceliyiz diye hakemden şikayetçi olamaz mıyız?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by NisRoc View Post
    Arkadaşlar yok saniyeymiş yok ofsaytmış vs..vs.. böyle şeylerle bi yere varamazsınız. Hakem çok hatalı yönetti maçı ama unutmayın ki penaltımızı gördü ve verdi! Diğer klup taraftarlarının yaptığı yorumlara kulak asmya gerek varmı ? Size göre siyah onlara göre beyaz, onlara göre beyaz size göre siyah. Boş yere uzatıp tartışmaya gerek yok! Kezman o golü atsaydı maç kopmuştu dimi ?
    Kendi göbeğimizi kendimiz kesicez, Samiyende Galatasaray'ı yenip işi bitircez işte
    Hakemi bahane olarak görmedim ama Kayseri maçında ne olduysa bu maçta da oldu ...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Şemsi Fenerbahçe Yönetimi kendi maçlarından olan haksızlığı çatır çatır söylemiştir ama BJK ile x bir takımın yaptığı maçta olan hataları "ortak bir metin" ile kamuoyuna sunmadı... Sunmazda etik değil

Ayrıca BJK yönetimi GS maçlarında olan haksızlıklardan sonra neden açılama yapmıyor ?
    Deniz nerede söyledi Allah aşkına.Misal Kayseri maçından sonra hangi yönetici çıkıpta biz bugün hakem hataları sayesinde kazandık diye bir açıklama yaptı. Böyle bir açıklama varda ben mi bilmiyorum.

Bizim yönetimin işlerine akıl sır ermiyor zaten.Adam olan Gs maçından sonrada açıklama yapardı ama merak etme herkes neyin ne olduğunu çok iyi biliyor..
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Deniz nerede söyledi Allah aşkına.Misal Kayseri maçından sonra hangi yönetici çıkıpta biz bugün hakem hataları sayesinde kazandık diye bir açıklama yaptı. Böyle bir açıklama varda ben mi bilmiyorum.

Bizim yönetimin işlerine akıl sır ermiyor ama merak etme herkes neyin ne olduğunu çok iyi biliyor..
    Fenerbahçe yönetimi lehine olan hatalarda açıklama yapıyor demedim.Alehine olan hatalarda çıkıyıor çatır çatır konuşuyor Hakkıda Ha X bir takımın BJK veya GS ile oynadığı maçalrda olan hatalarda konuşmuyor . Klüpler arasındaki fark bu ... Beşiktaş yönetimi hatalar Fenerbahçe lehine olduğu zaman açıklama yapıyor maksat ne ?

Hakemi felan tartışmicam izlemedim maçı ama maçı koparcak zamanda gidip Kezman gibi adama penaltı attırırsan ödersin bedelini her zamanki gibi Alex atsa şimdi konuşulmayacaktı bunlar ...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Tamam kusura bakma yanlış anlamışım.

Bildiğin üzere sezon başından beri hakem hatalarından bir çok puanımız gasp edildi resmen.O hafta Fenerbahçe Kayseri karşısında puan kaybetse fark 3 e inecek kalan haftalarda daha umutlu olacaktık.Kendi takımlarına yapılan hataların üstüne hakemlerin kritik bir maçta rakibin lehine hata yapması sonucu tepki vermese gayet normal bence.Ama daha öncede dediğim gibi adam olan Gb-Gs maçından sonrada açıklama yapardı..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Geçen hafta Fenerbahçe'yi asanlar bu hafta ortalıkta yok. Anelka'nın el faul karışımı attığı 1 gol vardı hala konuşuluyor ama o sezon Burak'ın elle daha da belirgin şekilde attığı golü çoğu kişi unutmuştur bile.

fenerbahçe lehine olunca unutulmuyor, başka yerde olursa unut gitsin. Galatasaray deplasmanda küfür oldu diye sahaları kapandığı için feryad etti, dönelim geçmişe, Manisa'da polis tarafından cop yiyen Fenerbahçe taraftarıydı, ezilen Fenerbahçe taraftarıydı ama maçtan sonra ne oldu? Hem dayak yemiş olduk hem de 1 maç seyircisiz oynadık. Ama o unutuldu gitti.

Dün hakem art niyetliydi demiyorum, tıpkı geçen haftaki hakem gibi. Ama hatalı yönettikleri ortada. Daha neyi tartışıyoruz ki?

Açıkça bunu herkes biliyor ki Fenerbahçe'ye karşı bir birliktelik var, daha önce örneklerini de gördük bunun. Ha bu bizi rahatsız ediyor mu tabi ki hayır, daha ne kadar büyük olduğumuzu gösteriyor.

Tekrarlıyorum dün hakem bilerek hata yapmadı tıpkı geçen haftaki hakemler gibi, o nedenle daha da boşa tartışıp gerilmeye gerek yok, konuyu kapatıyorum.
    "YÜCE ATATÜRK"

Sayfa 7 / 7 İlkİlk ... 567

Mesaj Yetkileri