Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
23. You may not vote on this poll
  • Ankaraspor

3 13.04%
  • Fenerbahçe

11 47.83%
  • Berabere

9 39.13%
1 ile 30 arası toplam 194 sonuç

Konu: TSL 30. Hafta | Ankaraspor - Fenerbahçe

Threaded View

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Quote Originally Posted by shamur1 View Post
    Haklısın geçen haftanın intikamı alındı Fenerbahçe'den. Ankaraspor'da Hamilton'un attığı ilk golde faulu es geçti hakem , 2.golde de Mehmet Yılmaz %100 ofsayttı. Fenerbahçe'nin de 2 golü 3 penaltısı verilmedi.. Yahu şu maçada hakem diyorsunuz ya pes
    Bizim gecen haftaki yorumlarımızı okusaydın galibiyetten yana olan rahatsızlığımızı dile getirmiştik ama bu hafta ise kıyıma uğrayan biziz ben ne dedim ki bu kadar hiddetlendin demek ki tansiyonu yuksek maclarda burada olsan yanmıstın
    Gelelim asıl konuya ben ne söylesem sana fikrini değiştiremem sen de yaptığın alaycı tavırla benim düşündüklerimi değiştiremezsin.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by anilton View Post
    Geçen haftanın intikamı alındı diyebilmen için,elin topa değil,topun ele gittiği bir pozsiyonda F.Bahçe'ye değil Ankaraspor'a penaltı verilmesi lazımdı...
    Tamam seninle de hakem hatalarını irdeleyelim.Kezmana 90+bilmem kacta verile offsyata ne diyeceksin yani cevabın ne merakla bekliyorum ben hayatımda öyle bir rezillik görmedim,göremem.90+4 verılmıs neyse onu geçtim golü yediğimiz dakika 90+5e geliyoruz.Gecen hafta 90+5te gol attık diye ortalık yıkıldı savas basladı sandım ama Fenerbahceye olunca bişey yok biz hakkımızı savunmak isteyince hemen tepki alıyoruz.Biz alıskınız bunlara...
    Last edited by scar face : 14.Nisan.2008 at 23:35 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri