Sayfa 7 / 122 İlkİlk ... 567891757107 ... SonSon
181 ile 210 arası toplam 3657 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Burak Duran View Post
    ya TD gorusmeleri yapiliyor TD gelmeden yetenekli oyuncu olmasin mi?? Izlemediysen nerden biliyorsun buyuk problem olmayacagini alinamazsa? Ribery stili bir oyuncu deniliyor. Ribery geldiginde kacimiz taniyordu ama nasil bir oyuncu oldugunu gorduk. Valeri sag ve sol acik oynayabiliyor ve bu yil oynadigi 24macta 8 gol atip 12 asist yapti. toplam 2bin dakika sahada kaldi

Niye hiddetleniyorsun ki ? Kötü birsey mi dedim ? Sol acık arda nın, Sag acık bu eleman alınmazsa, Aydın ı yönetim ve taraftar bas bas bagırıyor. Herseyden önce TD allınmalı. Gelecek TD nin bu mevkii ye oyuncu isteyecegini yönetim bilemez ki.

hiddetlenmiyorum sadece bu TD olayina cok takildiniz. BU oyuncu genc sonucta daha 22 yasinda alternatif cok olmali arda var aydin var diye adam alinmamasi olmaz bence cok gerekli bir transfer

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

lanusun şampiyon olmasındaki en büyük pay sahibi isim 5-6 milyonu geçmeyecekse alınabilir.
    http://www.transfermarkt.de/de/spiel...ungsdaten.html

istatistikleri bu sene 24 maçta 8 gol 12 asist yapmış.fiziği carruscadan daha iyi.topu daha iyi kullanıyor heralde.

cuper gelirse çok iyi olur.oyuncuyu öldürene kadar antrenman program varmış.ardaya yarar

Quote Originally Posted by Onurap View Post
    Manegerdeki profili bu (gerçi fm'yede güvenmiyorum maldonado lampard gibiydi çünkü görüyoruz durumunu )Yinede bir fikir verir belki..

FM'ye yüzde 90 güvenirim bu konularda

Sezon başı nonda yı gs ye geçirip 1 sezon tatile gitmiştim. 14 gol atmıştı Ayrıca sezonun belli bir iki bölümünde sakatlık da geçirmişti. FM demişken Valieri de aynı şekilde işimize yarar.

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Ben hala Cuperciyim, yetistirdigi/egittigi ve süper yaptigi oyunculara bi bakin Mendieta, Kily Gonzales, Claudio Lopez, F.Aurelio, Albelda, Pellegrino ve Dünya stari yaptigi Ayala ve Emre

Emrenin sayesinde Inter UCL'de yari finale kadar cikmiti, baslarinda Hector Cuper. Zaten hersey o kovulduktan sonra oldu, Emre gözden düstü.

Valencia'yi 2 kere arka arkaya UCL'de finale tasiyan isim, bosuna finallerin adami demiyorlar.
    Mallorca'da Cope Del Rey finalinda Barcelonaya, Uefa Cupa finalinde ise Lazioya yenildiler. Ama sonra Espanjanin Süperkupa macinda Barcelona'yi yendiler.

Nesil
    2007
    Yer
    Hollanda Rotterdam

Galatasaray, 1.88 boyunda ve 27 yaşında olan golcüye yıllık 1.5 milyon euro önerip prensipte anlaştı. Kulübü Toulouse’a ise 4 milyon euro+Carrusca teklifiyle giden Sarı-Kırmızılılar yanıt bekliyor

Juventus da peşinde

ELMANDER’İN menajeri Anders Wallstein, Galatasaray’ın yanı sıra Juventus’un da golcüyle ilgilendiğini, ancak onun direkt oynayabileceği için Cim-Bom’a yakın olduğunu ifade etti. Sarı-Kırmızılılar’ın Elmander ile yıllık 1.5 milyon euroya 3 yıllık sözleşme imzalama konusunda el sıkıştığı öğrenildi. Toulouse ile pazarlıkların da sürdüğü bildirildi.

You can call me a hero.
    I'm no hero. I'm a legend.
    Heroes last a lifetime. Legends last forever.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ziya kaynak ne? Elmander ile devre arası da görüşülmüş sanırım. Alınırsa harika olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Karadeniz

Quote Originally Posted by Ziya38 View Post
    Galatasaray, 1.88 boyunda ve 27 yaşında olan golcüye yıllık 1.5 milyon euro önerip prensipte anlaştı. Kulübü Toulouse’a ise 4 milyon euro+Carrusca teklifiyle giden Sarı-Kırmızılılar yanıt bekliyor

Juventus da peşinde

ELMANDER’İN menajeri Anders Wallstein, Galatasaray’ın yanı sıra Juventus’un da golcüyle ilgilendiğini, ancak onun direkt oynayabileceği için Cim-Bom’a yakın olduğunu ifade etti. Sarı-Kırmızılılar’ın Elmander ile yıllık 1.5 milyon euroya 3 yıllık sözleşme imzalama konusunda el sıkıştığı öğrenildi. Toulouse ile pazarlıkların da sürdüğü bildirildi.
    Kanağı ne bunun? Eğer ki doğruysa iyi bir iş yapmış olur yönrtim.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Elmander'in bonservis bedeli çok yüksek,İspanyol ve İngiliz kulüplerin gözdesi.Çok zor böyle bir transfer...

Nesil
    2007
    Yer
    Hollanda Rotterdam

Quote Originally Posted by Omer-faruk-14 View Post
    Kanağı ne bunun? Eğer ki doğruysa iyi bir iş yapmış olur yönrtim.

Kaynak: http://www.ensonhaber.com/Spor/13110...-buz-adam.html

You can call me a hero.

elmander tamamen palavra onu almak baya zor

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Default GÜndemdekİ İsİm KonuŞtu!..

GÜNDEMDEKİ İSİM KONUŞTU!..

Danimarkalı teknik adam, sarı-kırmızılı kulübe kapıyı aralarken, “Türkiye çok güzel bir ülke. Birçok Türk arkadaşım var. Bana Galatasaray’a gitmem için mail yağdırıyorlar. Para hiçbir zaman önceliğim olmadı. Bana beni heyecanlandıracak bir proje ile gelmeliler” dedi

Galatasaray’ın yeni sezonda takımın başına geçirmek için büyük uğraş verdiği Danimarkalı Teknik Direktör Michael Laudrup, evinin kapılarını Milliyet’e açtı.
    Avrupa’dan sayısız teklifler alan ve bugüne kadar kendisine yapılan tüm röportaj tekliflerini geri çeviren genç hoca, menajeri Bayram Tutumlu ile birlikte arkadaşımız Mehmet Çiftçi’yi konuk ederken, gündemi belirleyecek çarpıcı açıklamalar yaptı.

- Galatasaray’dan teklif aldınız mı? Türkiye’ye gelmeye sıcak bakıyor musunuz?

“Galatasaray, menajerim Bayram Tutumlu aracılığı ile bana teklifte bulundu. Ancak henüz yüz yüze bir görüşme yapmadık. Futbol oynarken de Galatasaray’a transferim söz konusu olmuştu. Ama maalesef gerçekleşmedi. Şimdi ismim teknik adam olarak geçiyor. Galatasaray bir dünya kulübü ve Avrupa’da başarılı olmuş bir takım. Bu sene de şampiyonluğa ulaştılar ve Şampiyonlar Ligi’ne katılacaklar. Böyle bir takımda birçok hoca çalışmak ister. Daha önce de belirttiğim gibi Bayram Tutumlu ile bir telefon gorüşmesi yapıldı. Onun dışında fazla bir gelişme yok. Benimle ilgili konularda tek yetkili menajerim Bayram Tutumlu’dur. Zaten Bayram benim aile dostum. Bütün görüşmeleri kendisi yürütüyor.”

- Türkiye sizi gerçekten cezbediyor mu?

“Neden olmasın. Türkiye çok güzel bir ülke. İstanbul da dünyanın en güzel şehirlerinden biri. Türkiye’de daha önce ailece defalarca tatil yaptım. Menejerim bir Türk. Danimarka’da çok sayıda Türk arkadaşım var. Onlar bana sürekli ‘Galatasaray’a git’ diye mailler yağdırıyor.”

- Fenerbahçe’den de teklif aldığınız iddia ediliyor. Size böyle bir öneri geldi mi?

“Bu girişim biraz ilginç oldu. Moskova’da statta Şampiyonlar Ligi final maçını izlerken, Fenerbahçeli bir yönetici ‘Bizimle çalışmak ister misiniz?’ diye sordu. Ben de kendisine menajerimle konuşmaları gerektiğini söyledim.”

- Sizin adınız sadece Türkiye için değil, Avrupa’nın çok sayıdaki kulübüyle de geçiyor.

“Doğrudur. Adım Rusya’dan, Portekiz’den, İspanya’dan, İngiltere’den bazı ünlü kulüplerle geçiyor. Bu durum gayet doğaldır. Getafe ile başarılı bir sezon geçirdik. Dar bir kadro ile ligi ortalarda bitirdik. Kral Kupası’nda final oynadık. UEFA’da ise kaza sonucu Bayern Münih’e çeyrek finalde elendik.”

- Galatasaray’ı tercih ederseniz ne gibi şartlar öne süreceksiniz? Bazen basında sizin ön şartlarınız olduğunuz, yüksek rakamlar istediğiniz ileri sürülüyor.
    “Bakın benim ilkelerim vardır. Ben paradan çok çalıştıracağım kulüpte sportif başarıya ve projeye önem veririm. Önüme sizin aklınızın eremiyeceği rakamlar sürdüler ama bana bir proje oluşturamazlarsa, çalışmanın ve başarının bir anlamı veya önemi olmaz. Menajerim Tutumlu görüşme yaptığı kulüplere asla öncelik olarak rakam sunmamıştır. Kendilerine sportif projeniz ne diye sormuştur. Yoksa benimle görüşme bile yapamazlar. Sayın Galatasaray başkanı beni heyecanlandıracak bir proje ile gelirse onları neden reddedeyim ki.”

- Beni evinizde kabul ettiniz.Buraya gelirken kapıda bir limuzin gördüm. Şoföre kimin deyince yurtdışından özel bir uçakla bir kulüp başkanı geldi dedi. Kim bu başkan?

“Evet doğru ama ülkesini belirtemem. Ünlü bir kulübün başkanı misafirimiz. Size söz verdiğim ve menajerim de Türk olduğu için bu görüşmeyi kabul ettim. Ancak şunu belirteyim ki Türk takımları ve Türkler beni her zaman heyecanlandırmıştır.”

- Galatasaray’a kapılarınız açık mı?
    “Tabii ki evet. Ayrıca neden kapatayım ki. Ben söyleyeceklerimi söyledim.”

Laudrup’a servet iddiası

Galatasaray’ın, Laudrup’a geri çevrilmesi güç bir teklif yaptığı iddia edildi. Portekiz’de yayımlanan Diario De Noticias gazetesinin muhabiri Tiago Piris, sarı-kırmızılı kulübün, Benfica’nın 1.2 milyon euro teklif ettiği Laudrup’a yıllık 2 milyon euro önerdiğini ileri sürdü. Muhabir Piris’in bu haberini, “Laudrup, Galatasaray’a mı gidiyor?” başlığıyla okurlarına duyuran Danimarka’nın B.T. gazetesi, “Hafta başında Benfica için gündemdeki tek isim Laudrup’tu. Ancak Galatasaray’ın yaptığı 2 milyon euroluk teklif, Benfica’yı paniğe soktu. Bu gelişme üzerine Benfica, Valencia’nın eski teknik direktörü Flores’i göreve getirdi” diye yazdı.

İSPANYOLLAR DA YAZDI

Diğer yandan İspanya'da yayın yapan MARCA gazetesinin haberine göre de bir çok kulübün istediği tenik direktör Michael Laudrup'un peşinde olan kulüplerden en avantajlısı Galatasaray. Gazetedeki habere göre Haldun Üstünel ve Adnan Sezgin, Laudrup'un Galatasaray'ın başına geçmesi için yoğun mesai harcıyor.

Kaynak: Maraton

Barcelona'da fazla forma şansı bulamayan ve ayrılmayı düşünen 30 yaşındaki yıldız, Galatasaray'ın teklifinden memnuniyet duyduğunu söyledi. Fotomaç Gazetesi'nin iddiasına göre Gudjohnsen, "Galatasaray, Avrupa'da bir marka. Şartlar uyarsa neden olmasın" diye konuştu.

KULÜBÜME SORUN
    İstanbul'u çok beğendiğini belirten golcü futbolcu, "Türkiye'de futbola verilen önemi biliyorum. Eğer Galatasaray ile anlaşabilirsem Türkiye'de top oynamak zevkli olabilir" dedi. Sözleşmesinin sürdüğünü hatırlatan Gudjohnsen, "Bu transfer için kulübümün de onay vermesi gerekiyor" ifadesini kullandı. Galatasaray'ın Barça'ya 2.5 milyon euro teklif etmeye hazırlandığı bildirildi.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Valeri iyi birisine benziyor fizik olarak carruscadan çok daha güçlü ve agresif pa'sıda çok yüksek.İnşallah almışızdır ..

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Fm'e bakma oyuncu konusunda, özellikle Brezilya ve Arjantin liglerine..

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by YusufT View Post
    Ben hala Cuperciyim, yetistirdigi/egittigi ve süper yaptigi oyunculara bi bakin Mendieta, Kily Gonzales, Claudio Lopez, F.Aurelio, Albelda, Pellegrino ve Dünya stari yaptigi Ayala ve Emre

Emrenin sayesinde Inter UCL'de yari finale kadar cikmiti, baslarinda Hector Cuper. Zaten hersey o kovulduktan sonra oldu, Emre gözden düstü.

Valencia'yi 2 kere arka arkaya UCL'de finale tasiyan isim, bosuna finallerin adami demiyorlar.
    Mallorca'da Cope Del Rey finalinda Barcelonaya, Uefa Cupa finalinde ise Lazioya yenildiler. Ama sonra Espanjanin Süperkupa macinda Barcelona'yi yendiler.
    Fabio Aurelio dışındakilerin hepsini Ranieri Valencia'ya getirdi.Cuper o kadroyla iki sene üst üste final oynadı.

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Ama onlara piyasaya süren Cuperdi o yüzden öyle yaztim.

Quote Originally Posted by 10672196 View Post

Sevilla'dan Cimbom'a çılgın teklif!

Sevilla'dan 7 milyon euro!

Galatasaray’da son haftalarda gösterdiği üstün performansla dikkat çeken Sabri Sarıoğlu’na Sevilla kancası...

İspanyol kulübünün milli futbolcuyu 7 milyon Euro bonservis ücreti karşılığında renklerine bağlamak istediği öğrenildi.
    Sevillalı yöneticilerin Athletic Bilbao maçına davet ettikleri menajer Ali Güven’le Sabri’nin transferi konusunu görüştükleri belirtildi. İtalya’nın Fiorentina Kulübü’nün ardından Sevilla’nın da Sabri ile yakından ilgilendiğini ifade eden milli futbolcunun menajeri Ali Güven şunları söyledi:

'Sevilla, 32 milyon Euro’ya satmaya hazırlandığı kaptanı Daniel Alves’ten doğacak boşluğu Sabri ile doldurmayı planlıyor. İspanyollar, sağ kanatlarını Sabri’ye emanet etmeye kararlı. Sevillalı yöneticiler, Sabri’yi Euro 2008 maçlarında gözlem altına alacaklar. Sabri’nin Sevilla’ya transferinin gerçekleşmesi halinde G.Saray da kazançlı çıkacak. Bunun dışında Sabri de kendine yeni bir ufuk açacak.'

Hürriyet
    Bu habere ancak gülerim

Gerçi bir kaç hafta önce bi haber vardı şöyle :

Yorum yok.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Gazeteler Cidden birşey bilmiyo. Fiorentina 1 AB dışı hakkını kullandı nasıl sabri'yi tekrar izleyecekler ?

Nesil
    2007
    Yer
    Ev

Ne için yorum yok ?

Bence Sabri'ye tekliflerin gelmesi normal. Performansı ortada, yetenekleri ortada ve henüz 24 yaşında. İlgilenilmesinden daha doğal ne olabilir ?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Sevilla sezon başı 6 mn euo vermişti sabri'ye ve doğruydu manageri felanda açıkladı...Bence doğrudur milan almaz ama sevilla olabilir..

- Fenerbahçe’den de teklif aldığınız iddia ediliyor. Size böyle bir öneri geldi mi?

“Bu girişim biraz ilginç oldu. Moskova’da statta Şampiyonlar Ligi final maçını izlerken, Fenerbahçeli bir yönetici ‘Bizimle çalışmak ister misiniz?’ diye sordu. Ben de kendisine menajerimle konuşmaları gerektiğini söyledim.”
    Vay be. Demek Laudrup'a Fenerbahçe'de teklif götürmüş.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Çıkma teklifi gibi olmuş ani ve net

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

GSnin başına genç hoca laudrup gelrise genç kadroyla iyi işler yapacaktır

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Laudrup'u bir ikna edebilsek süper olacak.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Elmander ile Galatasaray 3 yillik anlasmis yilda 1,1 milyon euro..Takimi Toulouse 10 milyon euro bonservis istemis ama Galatasaray indirmeye alisiyormus..

BI ara Juventusda ilgilenmisti Elmander ile oda ilk 11 de sans bulabilecegim bir takimda oynamak isterim demis.

http://www.aftonbladet.se/sportblade...icle2542193.ab

Nesil
    2007
    Yer
    Hollanda Rotterdam

Emrah onlar bizim Medyayi gosteriyorr yanii.. inanmayin derim..

You can call me a hero.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Carrusca Gidiyor

Carrusca'nın gönderilmesi için, transferi gerçekleştiren sponsor firmayla anlaşma sağlandığı öğrenildi.
    26.5.2008

Takımda kalıp kalmayacağı yılan hikayesine dönen Carrusca’nın gönderilmesi için, transferi gerçekleştiren sponsor firmayla anlaşma sağlandığı öğrenildi. Arjantinli futbolcunun sözleşmesinin iki hafta içerisinde karşılıklı olarak feshedilmesi bekleniyor

KAYNAK:FANATİK

Yazık işte alınıpta yararlanılamayan yabancılar listesine 1 oyuncu daha eklendi.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

GALATASARAY’A KÖTÜ HABER!..

Gelecek sezon için teknik direktör arayışlarını tüm hızıyla sürdüren Galatasaray’a, İspanya’dan kötü haber geldi.

Danimarkalı teknik adam Michael Laudrup’u transfer etmek isteyen kulüp, geçtiğimiz sezon çalıştırdığı La Liga ekibi Getafe’ye 1 milyon 400 bin bin dolar tazminat ödemek zorunda.

Bu iddiayı ortaya atan kişi ise Getafe kulübü başkanı Angel Torres. İspanyol basınına konuşan Torres’e göre, Laudrup’a imza attırmak isteyen takım öncelikle bu tazminat problemini çözmek zorunda.

Laudrup’un adı, Alman Mattias Sammer ile birlikte Galatasaray’ın önümüzdeki sezon için teknik direktör adayları arasında geçiyor.

MARATON.COM.TR/ÖZEL HABER: KORAY BULUT

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Eğer bu tazminat meselsi doğruysa gs vazgeçer

Sayfa 7 / 122 İlkİlk ... 567891757107 ... SonSon

Mesaj Yetkileri