Sayfa 7 / 8 İlkİlk ... 5678 SonSon
181 ile 210 arası toplam 214 sonuç

Konu: Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu İlk Maçı: Galatasaray - Steaua Bükreş

Nesil
    2006
    Yer
    Erzurum..

Maçı çevirmemiz bile başlı başına bir tedirginlik yaratacak onlarda ve yukarıdaki abimin dediği gibi yenmek için olmayacaklar sahada. Ayrıca şunu da görmemiz lazım ; biz bir sürü olumsuzluğa rağmen yenilmedik, berabere kaldık ki ben bekliyordum açıkçası böyle birşeyi..

2. maç için umudum kesinlikle en az bu maç kadar var, takımıma güveniyorum. Diğer G. Saray'lı arkadaşlarında böyle düşünmesi gerekir. Bir maçla yerden yere vurulacak kadar düşmedik biz, büyük takımız. Herkes vurabilir, herkes kötüyü görebilir ama takımın kendi taraftarıda bunu yaparsa o zaman sorun vardır..
    Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Yahu bu adam tribünden kombine mi aldı en önemli maçta yok..

Nesil
    2006
    Yer
    Erzurum..

Quote Originally Posted by Onurap View Post
    Yahu bu adam tribünden kombine mi aldı en önemli maçta yok..

Kewell sakat değil miydi ?
    Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Avrupa maçlarına hep kötü başlıyoruz geçen seneki sion leverkusen vs..Sonra toparlanıyoruz ama atı alan üsküdarı değil edirneyi geçiğ sınıra çıkıyor..Ordada aynı şey olması çok yüksek ilk 20 dakikada gol veya goller yemezsek ben inanıyorumki şansımız var..(dünkü maçın sinirinden sonra daha mantıklı düşünebiliyorum )

De sanctis

Sabri---------Meira---------Servet--------------H.Balta

-------------------M.Topal(Barış ya da Ayhan)------------------------

Aydın----------------------------------------------Arda

------------------------Lincoln-------------------------------------

--------------------------Nonda----------------------------------

Bu 11 ile çıksak daha iyi olurdu..

Quote Originally Posted by hp-fm-gs View Post
    Kewell sakat değil miydi ?
    sorunda o yaa..Hep sakat..Oynamadıktan sonra maradonayı getirsen nefarkeder..

Nesil
    2006
    Yer
    Erzurum..

Bence çift forvet oynamamız lazım..

De Sanctis

Sabri
    Meira
    Servet
    Hakan B.

Barış
    Mehmet[Ayhan]
    Lincoln
    Arda

Nonda
    Ümit K.

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Quote Originally Posted by kaanali View Post
    Böyle bir saçmalığı ilk kez senden duyuyorum kusura bakma Gökay abi.Ben de kaç yıldır basketbol oynuyorum ve bilerek maçlarda sakız çiğnerim..Sakız çiğnerken blok koyup,3lük attığımı falan da çok iyi hatırlıyorum.Küçücük sakıza odaklanmayın.
    Fazla uzatmayalımda basketbolla futbol aynı şeyler değil be kaanali.

Nesil
    2006
    Yer
    Karadeniz

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Ben anlamıyorum neden avrupadaki hermaçta bize böyle hakemler çıkıyor. Maçın hakkı beraberlik olsa tamam birşey demem ama hakem yüzünden kaybetmek (bana göre bu skor kaybetmekdir)insana çok koyuyor.

Aykut bence hatasını uçarak telafi etti. Gerçekten çok fotojenik uçtu Sadece ilk yarıyı izleyebildim çünkü 2. yarıda fenere geçtiler
    Steau nun taraftarını kutlamak lazım tabi onun yanında bizim polisleride kutlamak lazım o stada 50 tane meşalenin girmesine nasıl izin veriyorsun ?

İnşallah rövanşta alırız.

Bir maça göre ne kaleci ne futbolcu nede td takımdan atılmaya çağırılır. sizin görüşünüze göre bakarsak dünyada bir tane futbolcu bir takımda 1 sene boyunca kalamaz.Ozaman maradona da penaltıyı kaçırdığında takımdan atılsaydı.Koskoca bir maradona nasıl penaltıyı kaleye tutturamaz demi ? Her futbolcunun yada td nin kötü bir günü yada bir hatası olur oda bugündü.Her kul hata yapar.
    Quote Originally Posted by King_Theoden View Post
    Arkadaşlar daha 1 resmi maç oynadık bazılarımız hemen ipi çekmiş bu kadar acımasız olmayın yahu Ben bir Galatasaray taraftarı olarak 2-2 lik skora o kadar üzülmedim 2-0 dan oyunu çevirebilmekte bir marifet sonuçta. 3-2 de bitirebilirdik ama şunu unutmayalım karşımızdaki takımda iyi bir takım, bence deplasmanda yenip turu da geçebiliriz 2-0 dan sonra skoru korumaya çalıştılar 2 gol yediler şimdi deplasmanda da büyük ihtimalle en azından berabere kalmak için oynayacaklar yani gene yenebiliriz. Bizde her an oyunu değiştirebilecek oyuncu sayısı onlardan fazla. Ama elensek bile medyadaki skoryazarları gibi yapmayalım bence en azından bir süre sabretmek lazım
    O kadroyla maça çıkmak hata olarak kabul edemez. Biz Meira'yı stoper diye transfer etmedik mi? Ettik. De Sanctis'i kaleye 11'de oynayacak diye almadık mı? Aldık. Ön liberoda Ayhan, Linderoth, Barış gibi adamlarımız yok mu var? E Meira'yı orda ne diye oynatıyorsun ki? O bölgede oyuncumuz mu kalmamış? Bunu geçelim, geçen seneki ikiliyi bozup Servet'in yanına E. Aşık'ı aldın, E. Güngör'ü sağ beke koydun. Sağ bekte Sabri yok mu? Var. Bunlar hiç de hataya benzemiyor. Orada Kalli olsaydı daha da iyi kadro çıkarırdı. Egemen abi doğru dedi, Skibbe'nin Cevat Güler'den öğrenecek çok şeyi var.

Nesil
    2006
    Yer
    Erzurum..

Quote Originally Posted by Omer-faruk-14 View Post
    O kadroyla maça çıkmak hata olarak kabul edemez. Biz Meira'yı stoper diye transfer etmedik mi? Ettik. De Sanctis'i kaleye 11'de oynayacak diye almadık mı? Aldık. Ön liberoda Ayhan, Linderoth, Barış gibi adamlarımız yok mu var? E Meira'yı orda ne diye oynatıyorsun ki? O bölgede oyuncumuz mu kalmamış? Bunu geçelim, geçen seneki ikiliyi bozup Servet'in yanına E. Aşık'ı aldın, E. Güngör'ü sağ beke koydun. Sağ bekte Sabri yok mu? Var. Bunlar hiç de hataya benzemiyor. Orada Kalli olsaydı daha da iyi kadro çıkarırdı. Egemen abi doğru dedi, Skibbe'nin Cevat Güler'den öğrenecek çok şeyi var.
    Saydıklarının hepsi yapılan hatalar işte. Bu kadar karalamaya gerek yok, ha devam etmek istiyorsan buyur. Sonra da "iyi günde kötü günde" diye geçinirsin..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Devler Ligi elemelerinde hiç yenilmeyen Galatasaray, unvanını korudu.
    14.8.2008

15 yıllık yenilmezlik
    Daha önce 9 kez Şampiyonlar Ligi ön elemesinde sahne alan Galatasaray, saf dışı kalmak bir yana, yenilgi yüzü bile görmemişti. Buna karşın Steaua Bükreş karşısında kalesinde 2 şok gol görerek sarsılan Sarı-Kırmızılılar, pes etmeyerek mücadeleyi 2-2’ye getirmeyi başardı. Aslan böylece Devler Ligi ön elemelerindeki 15 yıllık yenilmezlik unvanını korumuş oldu. Forvet oyuncularında yaşanan gol sıkıntısı da, Kongolu yıldız Shabani Nonda’dan gelen iki golle sona erdi.

Sadece Manchester United
    Şampiyonlar Ligi’ndeki ön elemeler göz önüne alındığında ilginç bir not daha göze çarpıyor. Cim Bom 15 sene boyunca eleme turlarının ilk ayağında sadece 1 kez berabere kaldı. O da 1993-1994 sezonunda Manchester United ile Old Trafford’da yapılan ve 3-3 sona eren mücadeleydi. Galatasaray, o maçın rövanşında İngiliz deviyle golsüz berabere kalarak gruplara yükselmiş, Devler Ligi’nde statü değişikliğine gidilmesine yol açmıştı.

Gheorghe Hagi'nin, Ali Sami Yen'e ayak basmasıyla tribünler yıkıldı... Taraftarlar, Cim Bom'a kupalar kazandıran efsane futbolcuya 'I love you Hagi' diye seslendi.
    14.8.2008

Onun için de özeldi
    Galatasaray'ın, Steaua Bükreş’le oynadığı maçı, her iki takımda da hem futbolcu hem de teknik adam olarak görev yapan Gheorghe Hagi de izledi. Sarı-Kırmızılı formayı giydiği dönemde 4 lig şampiyonluğunun yanı sıra UEFA ve Süper Kupa’nın kazanılmasında büyük pay sahibi olan Hagi’ye tribünler büyük sevgi gösterisinde bulundu. Rumen yıldız, Sami Yen’in çimlerine ayak bastığı anda seyirciler, efsane futbolcuya ‘I love you Hagi’ şeklinde tezahüratlarda bulundu.

Dün Sarı-Kırmızılılar’ın sahada lider oyuncu eksikliğini yaşadığı anlarda Galatasaray taraftarları, Hagi’li günleri bir kez daha hatırladı. Sezonun ilk resmi maçına çıkan Cim Bom’a gönül verenler, 90 dakika boyunca desteklerini sürdürürken, bu sezon için yaptırılan turuncu formalara ilgi bir hayli fazlaydı. Seyircilerin büyük bir bölümünde, bu renkteki formaların ağırlıklı olması dikkat çekti.

Ve maçtan önce Emreye hazırlanan bir pankartla protesto yapıldı ve Hakan Şükür'e ise "Bu kalp seni unuturmu, Yerin hiçbir zaman dolmayacak Kral" pankartları yapıldı.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Tiplere dikkat

I love you Hagi

Ah şurda bi yumruk atsaydın ne rahatlardım be

Herkez samiyeni özlemiş. Yüzlerdeki hafif gülümseme bunu gösteriyor. Bu gülümsemeyi yaşamak çok büyük bir duygu

Last edited by Nedvedmania : 14.Ağustos.2008 at 14:03 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by gerrrard View Post
    Fazla uzatmayalımda basketbolla futbol aynı şeyler değil be kaanali.
    Ben de onun için basketbolu örnek verdim..Basketbol daha hızlı ve nerede ne olacağı belli olmayan bir oyundur.Refleksler çok önemlidir.Orada da Aykut'u engelleyen sakız olamaz.

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

dün çok hatalı bir kadroyla çıktık bence 2-0 dan sonra da en fazla 20 dakikalık bir periyotta toparlanmış gözüktük . son 15 dakikada bir gol daha yemememiz şansımızın eseri oldu . son 15 dakikada oyundan iyice düştük . skibbe de orta sahayı toparlayacak ayhanı sokmak yerine erhanı sokarak orta sahayı bomboş bıraktı . gençlere yer ver tamam ama bu maç o maç değil . neden kaleci istediğimiz de belli oldu sanırım .

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by zemlinskis View Post
    Skibbe'ye şimdiden istifa!!!!!!!!!!!!
    Yavaş...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Skibbe'ye mutlaka dışarıdan bir müdahele gelir ve Amerika'Yı yeniden keşfetmeyi bırakır. Meira'nın adını ilk yarı 2 defa duydum sanırım, bu adamı orta saha oynatma fikri kenarda Ayhan ve Barış dururken nereden aklına geldi acaba?

Burası Türkiye, Skibbe'ye bir uyarı gelir ve taşları yerli yerine koyar. Dün bu kadar kötüyken neredeyse kazanacaktı Galatasaray. Deplasmanda doğru tercihlerle ve daha hazır bir takımla kazanmaması için bir neden göremiyorum.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

Biz asla pes etmemeliyiz Galatasaraylılık bunu gerektirir. Daha önce milan, Real madrid maçlarını hatırlayın sonuçta karşımızdaki takımda zaafları olan bir ekip . Biz umutlu olacağız inatçı olacağız ki takımda umutlu ve inatçı oynasın. İkinci bir husus sonuçta ne olursa olsun inanmalıyız takıma. Ben ilk Portekiz maçında bu foruma girip o sinirle bir şeyler yazmıştım sonraki maçlarda kendimde milli takımla ilgili o söylediklerimden utanmıştım. Bu galatasaray içinde geçerli bence daha sonra pişmanlık duyabileceğiniz şeyler yazmayın

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Meira asıL oLarak oynadığı mevki ÖnLibero dur. Daha sonra ALmanya da Stuttgart ta Savunma da oynamaya başLadı ve orada daha başarıLı oLdu. Meira savunma için aLınmış oLabiLir ama o mevkinin de yabancısı değiL. Hoca nerede görev verirse oynicaksın kardeşim madem profesyoneL futboLcusun. BöyLe önemLi maçLarda yok o orda oynamazmış yok mevkisi değiLmiş oLmaz. KaLeciysen forvet biLe oynatıLsan çıkıcaksın goLü atıcaksın. Yoksa böyLe seyrederiz sadece TV den maçLarı.

Zaten yıLLardır bu yüzden başarısız oLuyoruz. Herşeye bahanemiz hazır.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Arda'dan ilginç uyarı

G.Saray'da Steaua Bükreş maçında sergilenen futbol tehlike sinyalleri verirken, Arda'dan ilginç bir uyarı geldi: "Herkesin biraz daha sorumluluk alması gerekli"

Arda Turan maçtan sonra yaptığı açıklamada, "Karşılaşma berabere bittiğine göre, orada kazanırsak turu geçeceğiz demektir. Yapılmayacak bir şey değil. Bunun için oynayacağız ama herkesin biraz daha sorumluluk alması gerekiyor. Aykut ağabeye de yüklenmeyi gerektiren herhangi bir şey yok. Sonuçta futbol hatalar oyunu. Biz her zaman Aykut Ağabeyin yanındayız. Ben mucizelerin olduğu maçlarda da bulundum. Mucizeye bile gerek yok. Sadece bir galibiyete ihtiyacımız var" dedi.

2 tane arda olsaydı dün alabilirdik maçı..

Nesil
    2006
    Yer
    Erzurum..

Avrupalılar mevkisi olmasa bile bir oyuncuyu farklı yerde oynattığı için mi başarılı oluyor ? Onlar hata yapmıyorlar herhalde, yada biz göremiyoruz..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul- Samsun- Isparta

Neyse artık. Deplasmanda kesin alırız gözüyle bakıyorum...

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

AvrupaLıLar çatır çatır soL oyuncudan sağ oyuncu yaratıyorLAr. Savunma oyuncusundan önLibero yaratıyorLar. Forvetten orta saha yaratıyorLar. Duruma göre oyuncusuna sen şurada oynayacaksın dedikLerinde adamLAr çıkıyor takır takır oynuyor.

Tutupta sen Meira yı savunursam ben güLerim. Adam orda oynayamazmış. Peh adamın zaten asıL mevkisi orası, oynayacak. NasıL oynamıyor. Meira neden savunmada oynarken topu oyuna iyi sokuyor, biLindik savunma adamLarına göre neden daha teknik bir yapısı var ?

Eğer GaLatasaray bunLarı bahane ederek rövanş maçına hazırLanır, bu maçtan dersLer çıkarmaz ise depLasmanda hüzünLü bir sonuç oLur ki bunu hiçbirimiz istemeyiz.

De Sanctis neden bu maçta oynamadı? Onu anlayamadım, bir sakatlığı falan mı var?

Nesil
    2006
    Yer
    Erzurum..

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    De Sanctis neden bu maçta oynamadı? Onu anlayamadım, bir sakatlığı falan mı var?
    Kondisyon olarak mevcut takımdan daha gerideymiş sanırım, öyle duymuştum..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Henüz takıma uyum sağlamadığı ve antreman eksiği olduğunu söle skibbe

Maca Skibbenin yanlis tercihleri,Aykutun beceriksizligi yüzünden kötü basladik.Sonradan taraftarlarin destegiyle takim toparlandi ve skoru esitlemeyi bbasardik.Demek istedigim Steau öyle ahim sahim,yenemeyecegimiz bir takim degil.Bi kivilcimda nasil toparladigimiz ortada,onlardan daha iyi oynadigimiz ortada.Yeter ki futbolcular maca iyi konsantre olsunlar,Skibbe de fantezi yapmasin.

Benim ümidim var,biz onlari yenip turu gececegiz.

Nesil
    2006
    Yer
    Erzurum..

Biz doğru sistem ve oyuncu seçimlerinin yanısıra futbolcularımızın yüreğinden yoksunduk dün, özellikle ilk 15-20 dk..

Ama buna rağmen zoru başarıp maç çevirdik. Steaua öyle ahım şahım bir takım olmasa bile maç çevirmek kolay değildir, netice de futbolcularımız yoruldular..

İkinci maç için bu hataların olmayacağına neredeyse eminim ve gerçek Galatasaray orada turu geçecektir. İnanıyorum..

Skibbe'nin hataları var fakat gördüğüm şey takımın oturmamış olmasıydı..
    ama ne olursa olsun Galatasaray büyük takım, deplasmanda Steau Bükreş'i yenemeyecek kadar aciz değil yahu.Biz ne deplasmanlar gördük..

ayrıca O Steau'nun teknik direktörüne'de uyuz oldum.Bakalım yenilince neler söyliycek

Nesil
    2006
    Yer
    Karadeniz

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    AvrupaLıLar çatır çatır soL oyuncudan sağ oyuncu yaratıyorLAr. Savunma oyuncusundan önLibero yaratıyorLar. Forvetten orta saha yaratıyorLar. Duruma göre oyuncusuna sen şurada oynayacaksın dedikLerinde adamLAr çıkıyor takır takır oynuyor.

Tutupta sen Meira yı savunursam ben güLerim. Adam orda oynayamazmış. Peh adamın zaten asıL mevkisi orası, oynayacak. NasıL oynamıyor. Meira neden savunmada oynarken topu oyuna iyi sokuyor, biLindik savunma adamLarına göre neden daha teknik bir yapısı var ?

Eğer GaLatasaray bunLarı bahane ederek rövanş maçına hazırLanır, bu maçtan dersLer çıkarmaz ise depLasmanda hüzünLü bir sonuç oLur ki bunu hiçbirimiz istemeyiz.
    Çok doğru diyorsun da abi stoperden sağ bek yaratmaya ne gerek var ki? Sağda Sabri var Uğur var. Adam mı eksik ki Emre Güngör'ü sağ bek yapıyorsun?

Nesil
    2006
    Yer
    Erzurum..

Uğur sakattı ama Sabri'nin neden oynamadığını bende anlamış değilim..

Tek kelimeyle hakem tam bir fiyaskoydu.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

2. maç bence 1-1 bitecek.Turu rumenler geçecek.Deplasmanda kazanmak zor olur; ancak erken bi gol bulursa Galatasaray roller değişebilir...

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by BlackEagle19o3 View Post
    2. maç bence 1-1 bitecek.Turu rumenler geçecek.Deplasmanda kazanmak zor olur; ancak erken bi gol bulursa Galatasaray roller değişebilir...
    Ağzını ayrı aç Kerem

Sayfa 7 / 8 İlkİlk ... 5678 SonSon

Mesaj Yetkileri