Sayfa 7 / 8 İlkİlk ... 5678 SonSon
181 ile 210 arası toplam 214 sonuç

Konu: Türkiye Süper Kupa Final | Galatasaray - Kayserispor

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Galatasaray'a tebrikler.Eren Güngör'ü çok beğendim Altay'da oynadığı zamanda izlemiştim izlediğime göre kendini bayağı bir geliştirmiş sahada Ali Turan'dan daha tecrübeli duruyordu.Milli takıma yavaş yavaş alıştırılmalı.Aghahowa ise çok kötüydü Purovic biraz daha etkiliydi.Koray Çölgeçen yerine Durmuş oynamalı bence Koray düz bir oyuncu Durmuş en azından daha hareketli.

Kayserispor'un kadrosu iyi ümit milli takımdan gelen isimleri de alarak üst sıralara oynamayı devam ettirmek istiyorlar ama oyunları iyi değil.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Evet çok kötü.
    Rezil aşağılamak değil, Gs gibi güçlü takım seviyesinin yapmayacağı kadar kötü demek.
    Tek yapılan olumlu iş 2li-3lü bölge presleriydi, Kayseri oyuncuları çok top tuttukları için ayaklarında hep kaptırdılar.

2. yarıdaki oyun da kötü, geçen seneki lig oyununa iyi diyenlerin buna iyi demesi çok normal.

Ayhan pas yapamıyor, sadece alan daraltıyor, seçimleri zayıf, dikine yerine yan oynuyor, çabukluğu ile prese yardım ediyor.

Topal sadece tamamen defansif, ofansta pek yok, çok geride kalıyor.

Ofans bitti, her topu kanata atarsan tek yol olduğu için kanata yardımlaşır Kayseri tıkanır.

Nonda yalnız, Lincoln keyifsiz, her topu ezdi.

Nedir iyi olan?

Golde sağ bek orta sahaya gelmişti neredeyse, Kayseri 50. dk.'da koptu bırak da Galatasaray biraz iyiy gözüksün.50.dk'dan sonra 3 top üstüste yapamadılar, böyle olunca yarısahadan 15. dk. çıkamayan bir Kayserispor oldu.

Galatasaray orada bastıramayacaksa Kewell, Nonda,Lincoln'ün oynamaması lazım.Bu iyi oynamak mı, son 7-8 dk.da bile zorlandı Galatasaray top yapmakta.

Topuz çok lakayt, her topu kendisi kullanıyor, çalım yerine terse dönüyor, pas yerine şut atıyor, hızlanacağı yerde yavaşlıyor, şova kaçıyor.

Galatasaray sürekli yan pas yaptı, zayıf teknikli, uzun, fizikli Steau oyuncuları bile kaptıracaklarını bile bile dikline oynadılar.Galatasaray savunma futbolu oynadı ama ona rağmen pas yapamadı, çünkü Lincoln kendine oynuyor hala.

Hasan Şaş artık yorulan savunmada sağda rahat oynadı, çünkü esas yeri sağ açık.Tekniği iyi rahat geçti ortaladı, Toledo çıktı yoruldu çünkü.

60. dkdan sonra oynasan ne olurdu ki hem, Kayserispor gram çoğalamadı, Saidou gömüldü, gençler koptu oyundan, motivasyonsuzluk herkesi geri çıkardı.
    Tolunay ileri yapıyor ama öylesine, çünkü kimse koşmuyor, kendi yarısahasının ortasını bile geçmiyor Kayseri.

Şansa bir uzun top, konsantrasyon hatası Meira'dan, Topuz çok güzel vurdı, maçtaki tek olumlu hareketi.

Üzücü olan bence iki takımın da hocaları zayıf.Kewell 15 dk yetti, Kayseri hala 19-20 yaş oyuncularla oynuyor, belki sakatlıktan.Ancak bu kadar işte.

Lig de böyledir, 60 dk gidersin, sonra herkes birbirine bakar, deneyimli, yaşlılar her türlü oynar orada, o yüzden 3 büyükler hep şampiyon, Sivas, Antep değil..
    yok abi körüm ben sanırım.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Belgorth View Post
    Hocam "kötü oynadı" dersin ayrı bir şeydir, "rezil, rezil ötesi. böyle oynarsa hüsran olur çoğu maç" dersin ayrı şey olur. Böyle bir 2. yarı oyunundan sonra da bunu dersen bu kasıtlılık olur, ortamı germek için yapılmış bir hareket olur, en vahimi de bu kadar üstünde durulduğu halde yapıldığı için böyle bir hareket ayıp olur.
    Ayrıca 2. yarıdaki oyunu kötüyse Galatasaray'ın, o pres, o hızlı ve hırslı oyuna kötü diyorsak ben o kötü oyunu oynasın istiyorum takımımın...
    İyide Futbol sadece 45 dakika oynanmıyor ki. He 45 dakikada Türkiye'de kazanırsın ama; Avrupa'da kazanamasın. Eğer Galatasaray'ı değerlendirecekseniz toplam 90 dakikaya bakmanız lazım. Kayseri'nin ilk yarıda direktte patlayan topu gol olsa Kayserispor maçı üçe bile götürebilridi ki son dakikalarda kaçırdığı pozisyonlarda ortada. Galatasaray bu gün Kayserispor üstündeki geleneği ile yendi. Galatasaray bu futbol ile Avrupa'da başarı yakalacağına inanmıyorum. Pres diyorsunuz, Türkiye'de Serhat Akın zamanında ne kadar iyi pres yaptığı ortada idi ama; bakın şuan Kocaelispor transfer olarak gene Türkiye'ye geldi.

Nesil
    2007
    Yer
    East Unbool

Bu yazdıklarına gerçekten inanıyorsan sen benim bir şey yazmama gerek bile yok demektir...

Gittigim macta takimimin kupa kazandigini görmek mutlu etti beni.
    Sezona kupayla baslamak takimi moralmen cok iyi etkileyecektir,takimn özgüveni yerine gelecektir muhakkak.
    Ayrica takimin daha hazir olmadigini biliyoruz,nedeni takimdaki as futbolcularin sakatliklari,formsuzluklari ve Skibbenin hazirlik maclarinda daha cok forma sansini genclerden yana kullanmasi olarak görüyorum.Ama artik resmi maclar basladi ve Skibbe de akillandi,yönetimin bir uyarisi olmustur mutlaka Steau macindan sonra teknik direktörümüze.Nitekim Skibbe dogru bir kadro cikardi ve yerinde degisikliklerle maci kazanmamizi sagladi.

Ilk yarida kötü bir futbol vardi,defansif acidan iyiydik ama hücum anlaminda ileride cogalamayan,son paslari iyi yapamayan,pas trafiginde sorun yasayan bir Galatasaray vardi.Kayserispor´un genc,dinamik,hirsli oyunuyla bizi cok zora soktugunu söyleyebilirim.
    2.yarida ise durumlar tamamen degisti.Galatasaray istedigimiz arzulu,mücadeleci,baskin oyununu oynamaya basladi.Kayseriyi inanilmaz bunaltti ve gecenin kahramani Kewell bizi hayran birakacak sekilde oynayip gollerimizin altina imzasini atti.Cok begendim onu,25 dakika izleyebildik sadece onu ama tadi damagimda kaldi diyebilirim.Bu Kewell sakatliklar falan yasamazsa bu lige damgasini vurur diyebilirim.

Galatasaray´in negatif yönünden bakarken de takimin ilk önce icinde oldugu durumlari ögrenin,belleyin sonra gelin burada takimin hangi yönlerden eksik oldugunu elestirin ve kendi takiminizla kiyaslayin lütfen.Yoksa ortam bosu bosuna bozuluyor,mesajlar abes kaciyor.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Cengiz sende biraz oLayLarı abartıyorsun sanırım.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Kewell´ı cok beyendim. Tabii bu performansı sezona yansıtabilmek de önemli umarım tek maçla sınırlı kalmaz. Kazasız, sakatsız, belasız bir sezon geçirir bizde keyifle izleriz.

Galatasaray İlk yarı çok kötüydü doğru düzgün pas bile yapamadı. Kayserinin bir topu direkten döndü gol olsaydı moralmen kuvvetli gideceklerdi soyunma odasına ve bu da bir avantaj sağlıyacaktı kendilerine ama olmadı buna direk izin vermedi.

Kewell'in girişiyle oyunun dengeside değişti Attığı gol ve attırdığı gol muhteşemdi. Hasan Şaş'ın da oyunu görülmeyecek farkedilmeyecek cinsten değildi. İkinci yarıda bam başka bir Galatasaray izledik Sezonun ilk kupasını aldılar.

Tebrik Ederim, Galatasaray camiasını ve Galatasaraylı Arkadaşları.

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

Quote Originally Posted by Mehmet Topcu View Post
    Kewell´ı cok beyendim. Tabii bu performansı sezona yansıtabilmek de önemli umarım tek maçla sınırlı kalmaz. Kazasız, sakatsız, belasız bir sezon geçirir bizde keyifle izleriz.

Galatasaray İlk yarı çok kötüydü doğru düzgün pas bile yapamadı. Kayserinin bir topu direkten döndü gol olsaydı moralmen kuvvetli gideceklerdi soyunma odasına ve bu da bir avantaj sağlıyacaktı kendilerine ama olmadı buna direk izin vermedi.

Kewell'in girişiyle oyunun dengeside değişti Attığı gol ve attırdığı gol muhteşemdi. Hasan Şaş'ın da oyunu görülmeyecek farkedilmeyecek cinsten değildi. İkinci yarıda bam başka bir Galatasaray izledik Sezonun ilk kupasını aldılar.

Tebrik Ederim, Galatasaray camiasını ve Galatasaraylı Arkadaşları.
    bu yoruma şapka çıkartırım

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Baştan 5.resimde büyütülmemiş halinde Ayhan çok komik gözüküyor. Bu arada bu turuncu formaya ilk gördüğümde fena değil demiştim ama şimdi beğenmedim nedense.He birde azımzanmayacak kadarda Kayserili vardı stadda.Sesleri geliyordu ara ara..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Helal olsun aslanlara.İkinci yarıdaki oyunumuz hakettiğimizin göstergesi.(: Harry Kewell harikasın

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

ilk yarı açıkçası hiç zevk vermeyen bir futbol vardı fakat, Mehmet Topuz'un füzesinin Aykut tarafından güzel bir şekilde çıkartılması ve Purovic'in kafa vuruşunun direkte patlaması kısacası Kayserispor'un daha etkili olduğu akıllarda kalandı : )

Aslanlar daha sonra ikinci yarıya daha hırslı daha istekli çıkan taraftı ki buda oyuna yansıdı.. pres ve daha ayağa top yapan bir takım ile ileride gol şansları aradı. Kayseri bu presten bunalarak oyun kuramadı.. Galatasaray'da kewell'in girmesini daha anlamadan Hasan Şaş'ın zekice hareketleri sonrası güzel asistiyle Kewell'inr kafasının buluşup yeni lejyonerin gol sevinci görülmeye değerdi açıkçası... Golü yediktenten sonra Kafkas'ın verdiği talimatlar her ne kadar Kayseri'yi ileri ucta gol aramak için olsada GS üstünlüğünü oyunda bariz biçimde gösterdi.. Kayserili oyuncuların topla çıkmaya çalıştıkları anlardada ortasahadaki kaptırdıkları top gafil avlanmalarına neden oldu ve gol nonda'nın şık vuruşu ile geldi..

Ben bu 2.golden sonra galatasaray'ın oyundan düşeceğini tahmin ediyordumki yanılmadım. Özellikle Skibbe oyundan ayakta durmakta bile zorluk çeken Linconl'ü alabilirdi.

Son dakikalar GS'in ikinci yarının başında gösterdiği oyundan çok uzak bir şekilde gerçekleşti nitekim Kayseri kaptanı topuz'la golü buldu.. Daha sonra gol arayacak olan Kayseri olacaktı ve baskı pres bu sefer Kayseri'den geldi.. Haliyle skoru korumak için iyice içine kapanan galatasaray bitiş düdüğü ile kazanan taraf oldu. Tabi kayserinin elinde 3-4 dk daha olsaydı gol bulabilir miydi orası bir soru işareti.. Sezon öncesi oyun olarak çok keyif vermesede, şampiyonlar ligi ön elemesi öncesi için ve sezona kupayla başlamak takıma oldukça iyi bir moral oldu...

Hasan Şaş: Halen aynı, hiç ders almıyor. Halen hakemlerle rakiple uğraşıyor. Sinirlerine hakim olmazsa bu sezon çok sıkıntı çekmemize neden olacak.. Hırsı çok iyi, kafasını kullandığı zaman etkili oluyor. Ayağında çok top tutmadan verkaçlı toplarla solda oldukça etkili olacaktır..

Sabri: Yine çok hızlı hırslı, gereksiz müdehaleleri ve o gereksiz şutları atmayı azaltmış.. Bu sene takımda iş yapacak oyuncular arasında kesinlikle.. Rakiplerinin sağından atıp solundan geçmesi hoş.. bide kupayı elinden bırakmadı

Aykut: Refleksleri yerinde ne kdar Sanchiz'in gelişi ile ve ŞL ön elemesindeki hatalı gol sonrası eleştirilerden bir moral yıkımına uğrasada kalede başarılıydı.. Yediği golde çokta yapacak bişey yoktu. Topuz uzanamayacağı noktaya nişanladı..

Mehmet Topal: Bugün açıkçası hiç beğenmedim. çok pas hatası yaptı, kademede vardı fakat ofansta etkisiz kaldı.. Zaten skibbede ona fazla dayanamadı.

Ayhan: son vuruşlarını geliştirmesi lazım, önüne atılan topu kale önünde tribünlere nişanladı..

Servet: Her zamanki gibi demir kapı.. Aghahowa'ya nefes aldırmadı..

Nonda: Bu sezona süper başlangıç yaptı.. 2 resmi maçta 3 gol.. son vuruşlar çok etkili..

Kayseri:

Koray: Top çalmaları oldukça etkili. Topa iyi basıyor ve pozisyon alması çok başarılıydı

Mehmet Eren: Ortalarınıda düzeltse sanırım seneye 3 büyüklerden birinde görebiliriz..

Süleymanou: Topu oyuna elle sokuşu ve uzun topları oldukça etkili... Kewell'in kafası ile yediği golde elinden geleni yaptı.. Nonda'nın golündede yapacağı birşey yoktu çünkü vuruş öldürücüydü..

Purovic: Top hakimiyetini beğenmedim ama kafa vuruşları ve topu oyuna sokuşu fena değil..

Abdullah: Çok hızlı ve güzel çalım atıyor.. İstekli hırslı buda onun geleceğini parlak kılıyor.. Kendisini biraz daha geliştirmeli çok zayıf kalıyor..

Mehmet Topuz: Takımın kaptanı her zamanki gibi lider, güçlü etkiliydi. onun için söylenecek çok fazla birşey yok..
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Nesil
    2003

Ilk yariya bakmaya bile gerek yok.

Futbolcular kisacasi Skibbe'nin yapmalarini soylediklerini yapmadilar. Kendi kotu aliskanliklari nedeniyle Steaua macinda da ayni durum sozkonusu idi.

Ikinci yari ile beraber Galatasaray topu ayaginda 3 saniye tutmak yerine, birbirine yakin oynamaya, topu ayakta 1 saniye tutmaya basladi, o zaman Kayseri'nin presi etkisizlesti. Kayseri'nin presi etkisizlesince de Galatasaray'li oyuncular dripling yapacak bos alan bulmaya basladi. Isin anahtari da burada zaten. Pres yersen ya ileride kuvvetli forvetlerin olacak ve onlara uzun top oynayacaksin, ya da birbirine yakin oynayip, hizli pas yapip birden kanat degistireceksin. Topa uzun sure bu sekilde sahip olabilirsen de bu sefer topu kaptirdiginda ileride baski yapacak enerjiye sahip olursun. Steaua macinda ve Kayseri macinin ilk yarisinda Galatasaray kisa paslari yapamadi cunku herkez farkli telden caliyordu. Ikinci yarida ne zaman futbol'un bir takim oyunu oldugunu tekrar hatirladilar, antrenmanlarda calistiklarini uygulamalari gerektiginin farkina vardilar, o zaman etkili olmaya basladilar.

Isin ozu, bence, bu.

Dogru olan Skibbe'nin oynatmaya calistigi minimalist futbol. Takimdaki bazi tecrubeli oyuncular bu oyun stiline alisamiyorsa, en kisa zamanda takimdan ayrilmasi gereken bu tecrubeli oyuncular olur. Cunku gencleri, takimdaki tecrubeli oyuncularin oynamaya calistigi cag disi futbol stilinde oynamaya alistirmanin pek bir anlami yok.

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

Kayserispor bence neden orada olduğunu fazlası ile gösterdi. Galatasarayda 2. yarıdaa lk 30-35 dk neden şampiyon olduğunu gösterdi. BAzı maçlar vardır sahada 22 kişi ter döker ama aralarından biri bir iki hareketle diğerlerinden ayrılır ve skoru tayin eder Harry akşam farklı olduğunu gözterdi umarım üstüne koyarak bu şekilde oynamayı sürdürür.
    Bence isteyen istediği yorumu yazmakta özgür ama buraya yorum yazan aynı yorumları daha sonra kendi takımının maçına dair açılmış bir konuda görünce olgulukla karşılayabilecekse isteyen istediğini yazar yok o zaman olgun davranamam diyen lütfen gelip burda fitil ateşlemesin . Kayserispor beni gerçekten etkiledi. GS ise bence hala istediğimiz düzeyde değil.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Öncelikle GSyi tebrik ederim.

Maça gelince bizim açımızdan oynanan oyunu beğendim açıkçası çok genç bir takımla çıkmamıza rağmen başa baş bir mücadele verdik.İlk yarı daha maçın başında topuzun bulduğu golü aykut çıkarmasaydı veya puroviçin kafası girseydi çok iyi olacaktı bizim açımızdan ama olmadı(:

Takıma daha Cangele, Olembe, Escobar, Aydın, Ragıp gibi isimleri eklersek bu yıl takımımzın bize çok iyi bir sezon yaşatacağını umuyorum.Ayrıca ilk resmi maçımızdı ilerde dahada iyi olacağız umarım.

GSye gelirsek ilk yarı gerçekten çok etkiszidi ama 2. yarı tecrübelerinden fazlaca yararlanarak kupaya uzandılar.Kewel iyi görünüyor baya bu arada

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

küçük bir kıpırtımız bile böyle zor bir maçı almaya yetti..

bu sezon için sürekli söylediğim bir şey var..Galatasaray topu yere indirir orta saha ve forvet bloğu birbirine yakın oynarsa yenemeyeceği hiçbir rakip yok..

tebrikler Aslanlar!!

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Koray ilk golde kademeye bile giremedi Kewell arkadan gelirken uyudu adeta

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Ve artık müzemizde olmayan Tek kupa Şampiyonlar Ligi kupası kaldı Katıldığımız her yerde kupa kazandık birtek ŞL kaldı

Harry Kewell ın iyi bir başlangıç yapacağını bekliyordum ama bukadarda süper beklemiyordum 2 kere ardarda sağından atıp solundan geçmeler kafalar goller asistler herşey mükemmeldi Kewell i transfer ederken istemeyenler beyenmeyenler utansın

Hasan şaş bence ilk yarı çok kötü oynadı kewell oyuna girince oda sağ kanada geçti ve gerçek gücünü gösterdi.

Orta açmakta çok büyük sıkıntılarımız var gene.

Herry kewell ın attığı golde tarihe geçmiş ama hangi tarihe geçtiğini anlamadım Oyuna girdikden 15 sn sonra gol attı.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

türkiyedeki hücüm gücü en yüksek kanat oyuncularında sahibiz arda h.şaş kewell
    aydın..Formda bir kewell ve ardayı tutabilecek bek bilmiyorum lincolnde onlara katılırsa şov olur..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Hasan Şaş küllerinden yeni doğmuş gibi..

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    2 kere ardarda sağından atıp solundan geçmeler
    Benim de komiğime giden orası spiker de aynı hatayı yaptı. Kewell zaten Solak; Solundan atıp Sağından geçti olacak.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by Mehmet Topcu View Post
    Benim de komiğime giden orası spiker de aynı hatayı yaptı. Kewell zaten Solak; Solundan atıp Sağından geçti olacak.
    iyide solaklıkla alakası yokki gerçekten sağından attı solundan geçti. Hatta hatırlıyorum ilki tam çizgi üzerindeydi yani solundan atsa taç olurdu
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Maçın istatitiklerinde KSnin bariz üstünlüğü var ama tecrübesilik kupayı kaybettirdi.Ama bu gençler ileride çok daha iyi işler yapacak belli

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Nesil
    2008
    Yer
    Eskişehir

Çok iyi bir defansımız var.Ama 10 kişi oynuyoruz Lincoln yüzünden.Bana versinler 3.5 mn € ben maç boyunca koşarım.Arda bugün 800 bin dolar alırken Lincoln 3.5 mn € alıyor.Futbolun adaleti bu işte.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

kewell gerçekten de oyuna girdikten sonra 1 gol 1 asistle klasını gösterdi... galatasaray'ı tebrik ediyorum... inşALLAH steau 'yu da elerler... (bu arada ben BEŞİKTAŞ'lıyım)

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Özellikle maçın son bölümleri finalin heyecanına yakışır bir maç oldu...

Kayserispor maça çok iyi başladı.Purovic ve M.Topuz ile çok iyi pozisyonlar yakaladı ama şanssızlık ve becerisizlikten dolayı öne geçemedi.G.Saray ilk yarı çok tutuktu.Barış,Ayhan,M.Topal çok hareketsizlerdi.Bir tek H.Şaş istekliydi.Kayserispor ilk yarıdaki iyi oyunununu golle süsleyemedi...

İkinci yarı sahada beklenen G.Saray vardı.Yardımlaşması üst düzey olan,rakip yarı alanda basan,rakibi çıkarmayan ve kaptığı toplarla sonuca gitmek isteyen bir G.Saray.Nitekim maçın en isteklilerinden H.Şaş sağ kanattan çok iyi taşıdı topu ve Kewell'e alda at dedi.Oda bunu geri çevirmedi ve ağlara yolladı topu.Ardından çok iyi paslaşmalarla Nonda gösterdi kendini ve skoru 2-0 yaptı.Purovic zaten kontra futbolunda olmadığı için etkisiz kaldı.Ama ilk yarıdaki gibi baskılı oynasaydı Kayseri Purovic gol atabilirdi.Aghahowa'nın ikinci yarıda daha etkili olabileceğini düşündüm.Çünkü G.Saray Sabri ve H.Balta'yı yollayıp Meira ve Servet'i bıraktı geride.Ama Aghahowa sağa sola deplase olup,top alıp,koşular yapıp savunmayı zorlamak yerine,dut yemiş bülbül gibi dikilince Kayseri defansının şişirdiği toplar duvara çarpar gibi Meira ve Servet'ten geri döndü...

Kewell çok iyi bir başlangıç yaptı.Kewell'en yetenekleri zaten ortada.Bunu tartışmaya gerek yok,önemli olan istikrar ve sağlık.Bunlar olduğu sürece Kewell resitalini izleriz Türkiye'de.Ama tam tersi Lincoln için geçerli.Bence G.Saray bir an önce elden çıkarmalı Lincoln'ü.Bugün Lincoln'ün pozisyonunda 11'de Kewell oynamış olsa çok daha önemli işler yapardı.Ben bu kadar güçsüz,bu kadar isteksiz ve mücadeleden kaçan başka bir futbolcu görmedim.İnanılmaz pas hataları yaptı.Şu koşan mücadele eden,basan takıma Lincoln yakışmıyor...

Kayseri'de ise genç oyuncular Eren Güngör,Abdullah ve Umut Koçin parıl parıl parladılar resmen.Abdullah gerçekten çok önemli bir yetenek.Orta sahada hem basıyor,kesiyor,top kapıyor,hemde topla çok iyi,topu ileriye çok iyi taşıyor,paslarıda fena sayılmaz.Yani oyunun iki yönünüde oynuyor.Ümit milli takıma neden çağırıldığının yanıtını verdi dün adeta...

Tebrikler G.Saray...

Kayserispor çok iyi yolda.Cangele çabucak iyileşsinde ileride Purovic-Cangele'yi izleyelim.Aghahowa ile bu iş olmaz...

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Bence Tolunay Hoca Puroviç yerine Aghahowayı çıkarsa daha iyi bir iş yapardı beraberliği bulabilirdik son dakikalardaki doldur boşaltlarla

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Sergio_Aguero View Post
    Bence Tolunay Hoca Puroviç yerine Aghahowayı çıkarsa daha iyi bir iş yapardı beraberliği bulabilirdik son dakikalardaki doldur boşaltlarla
    katılıyorum..ikisi de oldukça etkisizdi..belki ilk maçın heycanı ama özellikle aghaowa bundan çok daha fazlası eder..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Aghahowa isteksizdi sanki. Puroviç'i daha çok beğendim dünkü maça bakınca.

Sayfa 7 / 8 İlkİlk ... 5678 SonSon

Mesaj Yetkileri