Konuşmasını dinledimde Hocanın helal olsun gerçekten çok güzel konuşmuş.
Konuşmasını dinledimde Hocanın helal olsun gerçekten çok güzel konuşmuş.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Slaven Bilic'in de adı geçiyor Ligtv'de. Slaven futbolcularla daha haşır neşir oluyor.
(/s)
Bilic kaliteli bir teknik direktör.Hirvatistandaki basarilari ortada.Ben onu bizim takimin basinda görmek isterdim,Skibbe´nin yerine.
Ama Besiktas´ta basarili olur mu bilemem,zira bu yönetimle,bu zihniyetle Mourinho da gelse isi zor...
Şimdi şöyLe birşey var. ErtuğruL sağLam sütten çıkmış ak kaşık mı ? Biz yönetim iyi demedik, ama ErtuğruL sağLamda oLduğu süre içerisinde bu takıma birşey vermedi bunu da kabuL etmeLi. Yönetim mi Karkiv macını kaybettirdi ? Ya geçen yıL giden ŞampiyonLukta tamam hakem hataLarı oLdu ama kaçtane maç kaybettik ? Kaçtane derbi kazandı geçen yıL ?
Konuşmasında iyi güzeL duygu sömürüsü yapmışsın ErtuğruL hoca, seni haLa seviyoruzda sende boynunu bük ben başarısızdın evet diğer faktörLer yanında bu takıma birşey katmadım o yüzden de istifa ettim de ! Yaptığı başarıLarı sıraLıyor basın topLantısında, neymiş takıma yıLLar sonra LiderLik göstermişmiş, hakem hataLarından ŞampiyonLuk gitmiş feLan, Bu mu senin başarıLarın, Türkiye kupasında da eLendi takım geçen yıL, ŞL de reziL oLduk Dünya ya Ligde desen LiderLiğe oturduk senin yaLnış seçimLerinden doLayı gidiverdi hemen. Yönetimden 6 futboLcu istedin 4 ünü verdiLer sana. Sen değiLmiydin Diatta yı aLan ? Tamam sinan Seric ve Gordon u getirdi, ama sende Diatta yı Zapo yu, Sivok u istedin aLdıLar, DeLgado ya tahamüL ettin takımda kaLsın dedin tuttuLar ve verdikLeri ortada. E biraz sende demek kabuL etmen gerek herşeyi. Hemen Beşiktaş yönetimi başarısız diye bundan istifade edip kendini pakLamaya çaLışma.
Üçünüzde kötüydünüz ve bu takıma birşey vermediniz. Sen gittin, sıra artık onLarın gitmesinde merak etme onLarda gidecek. Beşiktaş KuLübü kimseye kaLmaz.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Şahsen Sağlam'ın kalmasından yanaydım. Zeka seviyesi pek çok teknik direktörden iyi. Ayrıca genç. Kendini geliştirmiş fakat halen geliştirmeye ihtiyacı olan bir teknik adam. Beşiktaş'ın geleceği olabilecek oyuncuları kadroya yavaş yavaş monte edecekti. Necip, Batuhan, Serdar Özkan, Aydın Karabulut gibi yıldız futbolcular ileride Beşiktaş'ın süperstarları olacaklar. Bu gençleri A takıma yükselten bir hocaydı Sağlam.
Şimdi Türkiye'yi hiç tanımayan bir yabancı getirmeye kalkarlarsa halimiz harap diyebilirim. Bu gençlerin önü mutlaka kesilecek. Altyapıdan yeni yıldızlar çıkamayacak. Uzun vadeded başarılı olmak için Türk teknik direktörlere ihtiyacımız var.
Mustafa Denizli'nin futbol bilgisine güvenmediğimi rahatlıkla söyleyebilirim. Kullandığı sistemleri demode buluyorum.
Yabancı bir hoca alınacaksa bu ya Daum ya da Lucescu olmalı. Luce kesinlikle birinci tercih olmalı çünkü teknik bilgisi üst düzey, en azından istenen ufak başarıları kısa vadede yakalayabilecek bir teknik adam. Türk teknik adamlardan Tayfur'a şans verilebilir. Tolunay da aklıma gelen başka bir isim. Ayrıca Abdullah Avcı da hücum futbolu mantalitesi ile Beşiktaş'ı kaldırabilecek bir isim.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
ALtyapıdan yıLdız adayı çıkarmak iLe oLmuyor asıL iş onLarı yıLdız yapabiLmekte. Çıkardı da ne yaptı ? Bütün oyuncuLar yerinde sayıyor haLa. Bir gram iLerLeme yok futboLunda. YabancıLarda da öyLe. Takım içerisinde uyumLar biLe haLa iLk geLdikLeri gibi. Biraz müdahaLe etsin yahu.
Ben biraz ağır konuşuyorum beLki ErtuğruL için yönetimi destekLiyor gibi gözükebiLirim. Hayır ! Ben üçünüde istemiyorum artık. Yönetimi geçen sezon sonundan sonra bende bitmiştir, nefret ederim, ErtuğruLdan da Kharkiv maçından sonra istemiyordum artık. Sevdim mi tam severim, siLdim mi bir siLerim benim bu renkLere sevgim. Yeter artık. Bu taraftara yazık. Bizim artık duygusaLLığa, adam gibi adamLığa ihtiyacımız yok. Adam gibi futboL biLen, futboL oynatacak başarı kazandıracak adama ihtiyacımız var. DuygusaLLıkLa, adam gibi adamLıkLa başarı kazanıLmıyor.
Serdar Özkan Ertuğrul gelmeden önce 2. lig ekiplerine kiralanan bir oyuncuydu. Ertuğrul geldi, onu A takıma aldı ve ne kadar doğru bir karar verdiğini görüyoruz. Aynı şekilde Aydın Karabulut ve Batuhan Karadeniz paf takımda bulunan ve eğer yabancı hoca olsaydı o dönemde, asla as takımda şans bulamayacak oyunculardı. Ertuğrul gönülden Beşiktaşlı bir adam. Ayrıca Türk olduğu için Türk gençlerle yakından ilgilenebilecek, gelişmeleri gözlemleyebilecek bir teknik adam.
Ertuğrul'un genç oyuncuların gelişmesinde gerekli yeterliliği göstermediği konusunda kısmen katılıyorum sana Hayrettin abi. Ama bunda tamamen Ertuğrul'un da suçu yok. Ekip tamamen onun istediği bir ekip değil. Genç oyuncularla özel ilgilenilmesi, tekniklerinin üstüne yeterli mentali ve fiziği kazanmaları için tecrübeli antrenörlerle çalışılması gerekiyor. Bunlarda eksiği olabilir Sağlam'ın ancak, en önemli artısı onlara 11'de şans vermesi.
Zico'nun geçen sene en çok eleştirilen yanı maçlara hemen hemen hep aynı 11'lerle çıkması, genç oyunculara şans vermemesi idi. Galatasaray Fatih Terim döneminde takıma ve Türk futboluna çok önemli isimler kazandırdı. Ondan sonra gelen yabancılar genç oyuncular için hiçbirşey yapmadılar.
Türkiye'ye yabancı bir teknik adam gelecekse öncelikle takımın menajeri olarak, yani teknik olaylar değil de genel koordinatör olarak gelmeli. Takımı adam akıllı tanımalı, Türk kültürüne adaptasyon dönemini atlatmalı ve sonrasında takımın başına geçmeli. Bu süreç 1-2 yılı bulabilir.
Başarı isteniyorsa mutlaka uzun vadeli planlar yapılmalı.
Ayrıca UEFA şampiyonluğu gibi bir başarı bekleyebilmek için o başarıya önce biraz yaklaşmış olmak gerekir. Beşiktaş geçen sene, önceki sene ne yaptı Avrupa'da?
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
DedikLerine kısmen katıLıyorum ama bizim Ligimizde başarıLı oLacak bir hoca Terim den sonra koLay koLay çıkmaz. Terim neden başarıLı oLmuştu, kendi doğruLarını ısrarLa uyguLadı, yönetimin, taraftarın ne dediğine aLdırmaksızın işini yaptı. BaşarıLı oLdu ama ErtuğruL hoca yönetimi dinLedi biLmem ne yaptı, konsantrasyonunu kaybetti başarısız oLdu. Mourinho CheLsea da Abramovic iLe nerede ise kanLı bıçakLı yaşıyordu ama adam işini yapıyordu ve başarıLı Oluyordu. Yani demek istediğim futboLda duygusaLLığa yer yok. İşini yapacaksın, engeLLemeye çaLışanLar oLabiLir, heLe sen bir yap işini birşeyLer göster ondan sonra seni engeLLeseLerde çıkar adam gibi bunLarı söyLemeye hakkın oLabiLir. Benin en kızdığım nokta bu zaten. Tamam yönetim berabat DünyaLarca hatası oLdu ama eğer seninde karşısında onLara karşı kuLLanabiLeceğin bir koz yoksa sende onLar gibi başarısızsındır. ErtuğruL hoca dünkü açıkLamasında çıksaya ben bunu bunu yaptım, şu kupayı aLdım, şu başarıyı yaptım. YOk ki ? O zaman o tarz konuşmaya da hakkı yok. Yönetim ne kadar suçLu oLsada.
bülent uygunu almasıınlar takıımıın başşıına
Luce oLmadı. Yabancı oLacaksa tek isim BiLic tir. Tuttuğunu koparan, nerde nasıL ne yapmasını biLen bir isim. Hem hırsLı.
YerLi oLacaksa tek isim AbduLLah Avcı .
Gerçi kim geLirse geLsin bu takımdan artık birşey oLmaz.
Yönetimin en büyük hatası verdikleri demeçler. Ertuğrul'un gidişinde bile sitemkar olmasını sağladılar. Güven esastır.
Yıldırım ve Sinan gitmeden eski günlerimizi çok arayacağız , Beşiktaş'ı batırmaya endeksli adamlarla işimiz zor istifa ettikleri gün bayram günümdür..
Sinan Engin'in istifasıda tam danışıklı dövüş yani![]()
Şimdi de Grant!..
Beşiktaş'ta istifa eden Ertuğrul Sağlam'ın ardından Mircea Lucescu, Slaven Biliç, Frank Reejkard isimleri gündemi oluştururkun, Siyah-Beyazlı yönetimin İsrailli teknik adam Avram Grant'a teklif götürdüğü ortaya çıktı.
LigTV'nin internet sitesinin haberine göre; Geçtiğimiz sezon İngiltere Premier Ligi takımlarından Chelsea'yı çalıştıran İsrailli teknik adamın, Siyah-Beyazlı yönetimin daveti üzerine İstanbul'a geldiği ve Beşiktaş - Hacattepe maçını locadan izlediği öğrenildi.
53 yaşındaki teknik adamın Beşiktaş yönetimiyle de masaya oturduğu, ancak Siyah-Beyazlılar'ın İsrailli teknik adamı yedekte tuttukları ifade edildi.
Teknik Direktörlük kariyerine 1986 yılında İsrail'de başlayan Grant, 2002 yılına kadar bu ülkede 3 takım çalıştırdı. Daha sonra İsrail milli takımının başına geçen tecrübeli teknik adam, buradan da 2006 yılında ayrıldı.
Sonraki yıllırda İngiltere'de çalışan Grant, geçen sezon ise Chelsea ile sahaya çıktığı 54 maçta 36 galibiyet, 12 beraberlik ve 6 yenilgi aldı.
NTVspor şimdi altyazı ve haberinde Denizli ile prensip anlasmasına varıldıgını ve bu dakikalarda son detayların konuşuldugunu bildirdi.
Denizli geliyor belli oldu...görüşmeye devam ediyorlarmış
Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
Hak bela yazmaz kul azmadıkça.
LİGTV de de Denizli diyor yönetim saçmalama!!!
Denizli dönemi mi başlıyor?
Ertuğrul Sağlam ile yollarını ayıran Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Mustafa Denizli mi oluyor? Lucescu ile de görüşen Siyah beyazlı ekip Rumen hocadan beklediği yanıtı alamayınca Mustafa Denizli ile görüşmelere başladı.
Beşiktaş ile Denizli'nin büyük oranda anlaşma sağladığı öne sürülüyor. Denizli'nin sözleşme imzalamasının an meselesi olduğu da iddia ediliyor.
Şu an için resmi bir açıklama yapılmadı. Ayrıntılar Ligtv.com.tr'de olacak.
Denizli olacak gibi . . .
HaYırya...
Ya neden herkes Mustafa Denizli'ye karşı ?!
Dun Herkes Turk bır TD alınmayack dıyordu Sımdı Herkes Denızlı Dıyor ..DENIZLI![]()
mustafa denizliyi hiç sevmem
Denizli'nin maçlarda yaptığı yorumlara tahammül edemeyen biri olarak eğer doğru ise bu haber yönetime bir tebrk gönderiyorum.![]()
Denizli gelirse Beşiktaşlı arkadaşlar 70'den önce oyuncu değişikliği olmamasına alışsın. Sonra Denizli garip inatları olan ve verdiği kararda son derece inatçı davranan birazda kendini herkesden üstün gören ukala biridir bunlarada alışsa iyi ederler.
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
Bence de Mustafa Denizli futbolu iyi bildiğini sanan bir hoca ancak kullandığı sistemler, ısrar ettiği şeyler tamamen demode.
Eğer imza atılırsa ;
Demirören Yine Tükürdüğünü Yaladı!
“Ben Beşiktaş Kulübü Başkanı olduğum sürece Samet Aybaba ve Mustafa Denizli bu kulüpten içeri giremez.” Bu sözler Beşiktaş başkanı Yıldırım Demirören’e ait. 08.12.2007 tarihindeki açıklamasından…
""Ertuğrul Sağlam a 2 maçlık kredi verdiğimiz iddiaları yalan. Daum ile 1,5 yıldır görüşmüyorum. Ben Beşiktaş Kulübü Başkanı olduğum sürece Samet Aybaba ve Mustafa Denizli bu kulüpten içeri giremez. Samet Aybaba benim muhatabım değil"
Yıldırım Demirören / 08.12.2007
Bence Denizli gelirse başarılı olacaaaaaakkkkkk !!!!!
Denizli gelirse bir tek Samet Aybaba kalıyor ve Bursa iyi gidiyor Denizli'yi sezon sonuna doğru kovar Aybaba'yı getirir bu yönetim.![]()