Sayfa 7 / 21 İlkİlk ... 5678917 ... SonSon
181 ile 210 arası toplam 637 sonuç

Konu: FM 2009 - Oyun İçerisinde Karşılaştığınız İlginç Olaylar

Hybrid View

bana mantıksız geldi sizede gelcektir.maçı 3d görünümünde izlerken penaltılara kalan bir maçta oyuncuların nerde durguna dikkat ettiniz mi ortasaha yuvarlağı içinde değil ceza sahasının az ilerisinde.bu gerçeğe uygun yapılamaz mıydı?

adamların toplamda 1 kaleyi bulan 0 şutları var ama maçın adamı kalecim oluyor.

Nesil
    2004
    Yer
    İstanbul

Nesil
    2007
    Yer
    Kırıkkale

abi o ne yaaa 10-0... Ben de de trabzon çook iyi herkeziyeniyolar..
    turksportal...

Default En büyük rakipim Rapid Wien =p

Bu bölüme yazmak ne kadar doğru emin olamadım ancak maç biter bitmez bu görüntüyü sizlerle paylaşmak istedim =) Rakip yerine koymamak böyle sonuçlar doğuruyor herhalde =p ama bir maçtada 4 penaltı olup 3'ü kaçmaz ki =p

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sinan turan adlı oyuncunun değerleri hari ka ancak 2010 yılına kadar ulusal anlamda maç oynayamaz cezası var. Dopingden sanırım. Free transfer olarak aldım ama 2010 a kadar oynatamayacğım

ya benim arkadas gol atıyo hakem golu veriyo futbolcular seviniyo fakat skorboardda hic bisey yok 5-6kez aynı sey oldu

Default Böylesi görülmedi :)

Bu forumda ARNEAS nicki ile kayıtlı arkadaşımız ile oynadığımız multi oyunda olana bakın;

Kayseri - Hacettepe maçı...

Nesil
    2008
    Yer
    Sakarya

Ahaha oneya öyle Kayserililer paralarını alamayınca maça çıkmamışlar felan asdfasdf

knowledge 4. sezona gelmeme rağmen bir değişiklik göstermedi
    fm 2008 de 5 sezonda 13 ülkede bilinio iken bunda hala iki ülke
    üstelik arjantini çalıştırıyorm arjantinden bi kişi bile beni tanımıor mu bu nası iştir :S

sakary Ali Misafir

Çok ilginç bir maç oynadım.Ben genoa rakip Roma 78.dakikada 2-1 öne geçtiğim maçta 83.dakikada 3-2 gerideydim.Ama dakikalar 90+3 ü gösterdiğinde 5-3 öndeydim..

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Quote Originally Posted by sakaryaligocmen View Post
    Çok ilginç bir maç oynadım.Ben genoa rakip Roma 78.dakikada 2-1 öne geçtiğim maçta 83.dakikada 3-2 gerideydim.Ama dakikalar 90+3 ü gösterdiğinde 5-3 öndeydim..

yaw arkadaşım 4gol atmışın nası 5 oldu o

sakary Ali Misafir

Quote Originally Posted by ommix View Post
    yaw arkadaşım 4gol atmışın nası 5 oldu o
    yok ya 5 gol işte bi tane kendi kalelerine atıolar kırmızı ile yazılan ama dakika 78te 2-1 öne geçiyorum 83te 3-2 geriye düşyüroum 90+3te maçı 5-3 kazanıoyrum

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Quote Originally Posted by sakaryaligocmen View Post
    yok ya 5 gol işte bi tane kendi kalelerine atıolar kırmızı ile yazılan ama dakika 78te 2-1 öne geçiyorum 83te 3-2 geriye düşyüroum 90+3te maçı 5-3 kazanıoyrum
    Hea ben onu kırmızı kart die gördüm.Oyunu daha oynamadımda. Sorry

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Ya az önce başıma gelen çok ilginç ve saçma ama bir o kadar da sevindirici bir olayı paylaşmak istedim. Ara transferin son günüydü. Ben de son günde hep bakarım transfer listesinde olanlara; kiralık olarak kadromuza katabileceğimiz iyi bir adam var mı diye. Baktım Yoann Gourcuff listede, 21,5 milyon euro da değeri var. Dedim şunu kiralayabilir miyiz acaba. Baktım transfer statüsüne "asking price" 0, inanamadım. Teklif yaptım 0 belki kabul ederler diye, kabul ettiler. Kontratı da kabul etti Yoann, böylelikle adamı bedavaya kapatmış olduk. İşte SS'ler.

Bu da yeni bir kural olsa gerek :

76+2

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

+1o Uzatma

Quote Originally Posted by Karizma_Aykut View Post
    +1o Uzatma
    Ne gerçekçi bir oyun hakemler Gs'ye yaranmaya çalışıyor.

İşte Fm farkı

Quote Originally Posted by KaF KeF View Post
    +1o Uzatma

Sen yinede şanslıymışsın. Ben Napoli ile Juventus deplasmanında 3-0 öndeyken hakem +2 verdi ama bir neden yokken +12 oynandı. Elimde olsaydım ss sinide yollardım. Üstelik bu 12 dakika 2 tane kaleci Buffon'dan(Yanlış duymadınız) 2 tanede İbrahimovic'den yedim(Juventus almıştı.).

beşiktaş ile oynuyorum, ligde 3. sezonum ve türkiye kupasında fenerbahçe ile aynı gruba düştüm ( normalde kupada gruplar belirlenirken dört büyükler ilk torbada ve her gruba biri düşüyor ama fenerbahçenin kupa sendromu artık meyvesini vermiş ve 3. torbadan kuraya giriyor ) ve maçım da fenerbahçe ile. 60. dakikada hakem lehime penaltı veriyor. Penaltı kullanıcım da Bobo. Commentary kısmında "Bobo with the penalty" ibaresi çıktı ama sonra maç normal şekilde devam etti. ekranda penaltının kaçtığı şeklinde bir ibare de çıkmadı, akşam akşam deli etti beni bu alamet-i farika oyun

Nesil
    2007
    Yer
    Lefkoşa

Quote Originally Posted by ceyyhun View Post
    beşiktaş ile oynuyorum, ligde 3. sezonum ve türkiye kupasında fenerbahçe ile aynı gruba düştüm ( normalde kupada gruplar belirlenirken dört büyükler ilk torbada ve her gruba biri düşüyor ama fenerbahçenin kupa sendromu artık meyvesini vermiş ve 3. torbadan kuraya giriyor ) ve maçım da fenerbahçe ile. 60. dakikada hakem lehime penaltı veriyor. Penaltı kullanıcım da Bobo. Commentary kısmında "Bobo with the penalty" ibaresi çıktı ama sonra maç normal şekilde devam etti. ekranda penaltının kaçtığı şeklinde bir ibare de çıkmadı, akşam akşam deli etti beni bu alamet-i farika oyun

Ligi ilk 4 sırada bitiren takımlar birinci torbadan giriyor. Örn: Bu sene Sivasspor ligi ilk 4'te bitirdiği için ilk torbadan girdi.

Default Fm Bile Şaşırdı Bakın Arkadşlar:)

5 Sendir Fm Oynuom ilk Defa Rastladım

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Sonycugo View Post
    5 Sendir Fm Oynuom ilk Defa Rastladım
    En iyi 11 derken onun yedeklerini de kastediyor ..Güiza yedeklerdedir büyük ihtimalle, en iyi 11 yazısına tıklarsan görürsün ..

chelseali futbolcular kim bilir nası delirmiştir =)) ilk kez 1 maçta 3 penaltı görüyorm paylaşayım dedim =))

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by meterden View Post

chelseali futbolcular kim bilir nası delirmiştir =)) ilk kez 1 maçta 3 penaltı görüyorm paylaşayım dedim =))
    Ben Fm 08'de 1 maçta 5 penaltı gördüm.Adam 4'ünü atmıştı.

http://img241.imageshack.us/my.php?image=sszxj5.jpg

uzatmalarda bukadar gol olduğunu hiç görmedim

Default Kaleciden gol !!

Arsenal kariyerim de çok ilginç bir olayla karşılaştım maçın video dosyasını aldım sanırım bakmak isteyen arkadaşlar umarım açabilir

http://rapidshare.com/files/17269602...senal.pkm.html

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Anlaşılan Adamların Parası Bol Diye Hayırına Oyuncu Dağıtıyor

Nesil
    2008
    Yer
    Aydin

Demirörenin Costugu an: Delgado icin 16milyon € istiyor

Nesil