Tottenham'da denedim taktiği.Orta alanda nedense çok top kaptırdık ve kanat futbolu pek oynuyamadık.Komutları biraz değiştirip deniyeceğimAma efsanelere sözümüz yok.
Tottenham'da denedim taktiği.Orta alanda nedense çok top kaptırdık ve kanat futbolu pek oynuyamadık.Komutları biraz değiştirip deniyeceğimAma efsanelere sözümüz yok.
ben gs de kullandım ama cok hosuma gitmedi acıkcası cok basarılı olmadım
normal 4-4-2 daha iyi sonuc verdi bende
Taktiği portsmouthla uygulamaya başladım hazırlık maclarında cok iyi sonuclar aldım sadece schalke'ye 2-1 yenildim ama o maçtada daha fazla pozisyona giren benim takımımdı.Community Sheildde Man. Utd karsısında 1-0 mağlubiyetten 2-1 öne geçtim 80 lerde 2-2 yaptılar bende 4 lü dizilişi olan versiyona dondum hemen 88 de 3-2 yaptım ve maçı kazandım ligedede ilk 2 haftada deplasmanda bolton ve tottenham ı 2-1 lik skorlarla yendim genel düşüncem üşenmeyip sürekli skora ve oyun durumuna göre dediğin komutları verirsek maçı rahatça çevirebiliriz oyuncularımıza bağlı tabi..Ancak defans için hızlı adamlar şart nitekim benim 34 lük Campbell ağır kaldığından çok kontra yiyorum onuda Jamesin bire birdeki başarısı ört bas etti..Genel olarak memnunum ve kullanmaya devam edeceğim UEFA ve ligdeki durumumu ileride yine yazarım buraya emeğine sağlık üstad...![]()
Aydogan kardesim arka sayfada dizilisi yayinladim bir düzeltme yapmani, öneri yapmani bekliyorum uzun süredir.
Ilgilenirsen Sevinirim.
Tugs Training kullanıyorum ve total dominasyon denedim Sivassporda.. Geçen senekini çok başarılı bulmuştum bu senekinde kafamda soru işaretleri var büyük takımlara karşı çok iyi tutuyor taktik uefada gruplara kaldım anderlechti deplasmanda 4-1 yendim gs yi deplasmanda 2 1 yendim ama diğer takımlara karşı başarılı olamadım 9. sıradayım şu anda taktikmi yeni yeni oturuyor nedendir son 4maçtır yeniyorum 17. sıradan 9. sıraya geldimAyrıca gördüğüm bir eksikte kalecinin uzun top yapması genelde petkovic karşı kaleciye kadar yolluyor topu bunun yerine kısa paslarla çıksak bence daha etkili olur eski total dominasyondaki gibi :/ 2 3 deişiklik yaptım ben.. takım biraz daha atak olabilir yoksa çok gol sıkıntısı var ve defansif çizgi biraz geride olursa iyi oluyor bi tane de dm koyulursa defansla ortasaha arası bağlantı sağlanıyor ve daha defansif aynı anda daha ofansif oluyoruz defansdada kalabalık ofansdada teşekkürler taktik için..
Galatasarayda ligde ve avrupada ardı ardına puan kayıpları yaşıyordum. Yükledim taktiğini bakalım nasıl bir sonuç çıkacak
Antreman paketini nereye atacağız peki ?
Edit: Giriş taktiği ile oynadım . Eskişehiri 3-2 yendim. Doğal birşey diyeceksiniz fakat gariplik 2 gol yememdeki gariplik şurda "Kalecisiz oynuyorum"2 Kalecimde sakatlandı. Kalecilik puanı 2 olan Volkan Yamanı oynatıyorum
2. Edit : Beşiktaş ile oynadım demin. Maça Atak taktiği ile başladım. 45 dk sonunda 4-1 yeniktim. Nasıl oldu anlamadım 45 +1 ve 45 +2 de 4-3 yaptım. 2. yarıda böyle devam etti. Son 15 dk ya girerken "Son 15 dk"taktiğini kullandım. Ve maçı 89 ve 90+ 1 de attığım gollerle 4-5 kazandım![]()
Last edited by Nedvedmania : 20.Ocak.2009 at 19:28
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Ben Barcelona'dayım İniesta ve Xavi, sağ veya sol CM olabilirmi ? Orta MC de Yaya Toure ve Keita'yı oynatıyorum.AMC'de Messi, sol FC Henry sağ FC Eto'o sizce uygun mu ?
9.0.2 versiyonu olacak mı? ne zaman gelecek?
ben oyuna daha yenı basladım uzun suredır duyuyordum nys antreman yamasını ındırdım ancak nereye kaydedecegımı bulamadım bana yardımcı olurmusunuz
3. sezonumu bitirdim. ligde 25 galibiyet, 9 beraberlik namağlup şampiyon oldum. türkiye kupasını aldım. şampiyonlar liginde yarı finalde barcelonaya elendim. zaten 3 sezonda barcelona ile 6 maç oynadım, 2 kez berabere kalabildim diğerlerinde en az 3 farkla yenildim. barcelona veya arsenal gibi güçlü avrupa takımları karşısında ne yaparsam yapayım en az 3'lük oluyorum. Bir diğer sıkıntı da şu. Oyundan hiç çıkmadan uzun süre oynayınca çok kötü sonuçlar almaya başlıyorum. Mesela oyuna ilk girdiğimde 3-4 maç çok iyi geçiyor. Bol gollü galibiyetler vs vs. Oyundan hiç çıkmadan 2-3 ay (yani yaklaşık 10-15 maç yaptığımda) kendi sahamda lig sonuncusuna falan puan kaptırmaya başlıyorum. hem de nasıl kaptırıyorum: Adamlar ilk yarıda 10 kişi kalıyor, ama ne hikmetse kaleye vurdukları 2 şuttan biri kaleyi bulup gol oluyor. bense 90 dk boyunca kaleye 30 a yakın şut çekiyorum ve beraberliği son dakikalarda kurtarabiliyorum mesela. Avrupada ise beraberliği de kurtaramıyorum, abuk sabuk takımlara yeniliyorum. O zaman save edip çıkıyorum. Ertesi gün başladığımda rakip kim olursa gene bol gollü galibiyetler alıyorum vs vs. Bunun mantığı nedir acaba? Uzun süre oyunda kalınca bilgisayar taktiği mi çözüyor sizce?
Bu arada 4. sezona başladım. rafinha ve cardozo yu aldım. ilk 11'im şöyle
volkan - rafinha,lugano,edu,wederson - emre,javi garcia,nuri - vukcevic - marquinhos,cardozo. yedeklerim de gayet iyi, her mevki için en az 1 tane kaliteli yedeğim var. bu sezondan çok umutluyum. şu ana kadar 4 maç yaptım gol yemeden 12 gol attım. sonra da korktuğum için avrupa kupası maçından önce kapattım oyunu)
Oyun zaten belli bir süreden sonra taktiği çözüyor. O yüzden ara ara taktiğinizi değiştirin. Benim Taktik seçeneklerinde yaklaşın 7 8 tane taktik var. Sürekli değiştirerek oynuyorum.
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
takımı devraldığım taktik ile devam ediyorum ama başırılı bir taktik olduğu belli. alex witsel-nuri şahin-gökhan inler 3 lü orta sahası ile ( tabi alınabildiği andan itibaren ) tüm kupalara ambargo konulacağından eminim
ben ilk sezon nuri yi aldım, yanlış hatırlamıyorsam 8m € gibi bi şey verdim. axel witsel i de 15m€ ya kadar alabilirsin. ama gökhan inler dediğin gibi. benim oyunda barcelona aldı 2. sezonda 25m € verdi..
Sağol taktik için.
free role oyuncularını genie scout ile nasıl bulabiliriz?
free roll ü seçerek![]()
Ne yaptıysam tutturamadım takımda. Hiçbir versiyonunu hemde.
..hayal kurmuyoruz, müze dolduruyoruz..
taktiklerin hiç biri işe yaramadı. dinamo bükreş gibi orta seviyel ibir takım beşitaşa şut attırmıyor. Nasıl işte bu :@
alternatif link koyabilirmisiniz siteden indiremiyorum eposta istiyor deniyorum bir türlü giriş yapamıyorum![]()
Bu taktikle neredeyse 1 sezona yakın oynadım ve gerçekten başarısız oldum diyebilirim.Ligin bitimine sadece 5 hafta kala risk alıp başka siteme gecince şampiyonlar ligi biletini kıl payı kurtardık
Gözlemlerim:özellikle kanatları cok boş bırakan bi taktik ve bence aşırı derece gol sorunu yaşıyosunuz.Bu sistemle koca sezonda (neredeyse tüm maclarda sonradan soktum kabul ediorum) giovinco 1 gol atarken, son 5 haftada gectiim sistemde toplam 6 gol attı.Pandevi almıştım devre arası, adam 14 macta gol atamadı ya gercekten
HaNi bu olayları sisteme yormak ne kadar doğru bilmiorum ama tt deişikliinden sonra oda 2 gol buldu 5 macta.Kaldıki defansif anlamdada cok başarılı bi taktik de değil.Kalemde oyunun en ii kalecisi olmasına rağmen en az gol yiyen takımlar listesinde 5. sıradaydım.VE ve ve özellikle değinmek isteğim bişey varki: rakip 4-4-2 yada 4-1-2-2-1(winger) sistemleriyle cıkıosa karşınıza ve kadrosuda sizden biraz iyiyse inanın o maçta mahkum oluyosunuz, özellikle 4-4-2.Saygılar...
Ben 9.0.3 de dendim ilk maçımda Atletico ile evimde valencia yı 3-1 yendim gerçekten iyi oynadık
Edit:Sevilla ile maçımda 1-1 bitti bitiricliğimiz kötüydü ayrıca sevilla 3 şut çekti 1 i kaleyi buldu o da gol oldu taktiği paylaştığın için teşekkürler
Last edited by lorbo31 : 27.Mart.2009 at 21:23
indirdim.. ilk maçımı paylaşacagım.. gercektende cok guzel bir taktiğe benziyor eline saglık..
Herkese İnat Geliyoruz..
Göztepe..
ilk maç:
Giresunspor 1
Göztepe 1
Taktik güzel ama alışma evresi diyelim..
Denemeye devam..
Herkese İnat Geliyoruz..
Göztepe..
2. Maç:
Göztepe 4
Ç.Rize 1
3.Maç:
Göztepe 3
Kocaeli 0
Takım oyunundan pek memnun olmasamda skor güzel..
Taktikle devam.. Alışıyor takım..
Herkese İnat Geliyoruz..
Göztepe..
antreman programı inmiyor üstat bi bakıversene
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Error
You have reached the download limit for free-users. Would you like more?
Get your own premium account now! Instant download access! Or try again in about 11 minutes
bu yazıyor
Last edited by fender : 02.Nisan.2009 at 15:34 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
arkadaşlar tattiğin linkini yenileyebilirmisiniz yada rapidden direk linki yollamanız mümkün mü acaba 1. sayfadaki linkten inmiyo bu taktik rica etsem bi bakabilirmisiniz sanırım sitenin sunucusunda bi problem var