kullandıgım skin darkhorizon, nette ararsanız bulursunuz sanırım.. öğrencilere tavsiye etmeme gerek yok, ev ziyaretlerinde bazılarının bilgisayarında kurulu gördüm oyunuAma tavsiye etmem,çünkü bağımlılık yapıyor
bakın ben 11 senedir bağımlı oldum iyice
evet öyle oldu,takım yeni yeni oturuyor...
yukardaki arkadaşa skin adını söyledim ama diğer facepack'ler için falan "fmglive" diye google'dan arat ve siteye gir![]()
sağolasın,dediğin oyunculara bakacagım!
oyunu açtıgımda koyayım gece...
Arkadaşlar sınav haftası oldugundan GS kariyeri kadar seri olamadıgımın farkındayımkusuruma bakmayın artık
Bu kariyerdeki hedeflerimden biraz bahsetmek istiyorum;
Biliyorsunuzki GS kariyerimle 6 sezon oynadım ve heemen hemen tüm kupaları aldım fakat yıllar geçtikçe ben sizlerle paylaşmaktan sıkılmasam da bazı arkadaşlar diğer ligler açık olmadıgı için ve benim yıllar boyu GS'de kalmak zorunda oldugumu bildikleri için sıkılmaya başladılarben de bu yüzden en dipten ve memleket takımı alarak bu işe başladım! Bir Fatih Terim gibi, Bir Maurinho gibi, Bir Arsen Wenger gibi yıllar geçtikçe kariyerimde değişiklikler, büyük kulüpler ,hatta milli takımlar bile olabilir. yani çalıştırdıgım takımla başarıya muhakkak gideceğiz fakat asıl amaç menejerlin ismini zirveye taşımak ! Avrupanın zirvesindeki liglerden bir takımla avrupanın en zirvesine çıkmak! bu takım büyük ihtimalle afyonkarahisarspor olmayacak çünkü bu çok zor. Ama belki de yıllar boyu Anadolu'nun bu ücra köşesinde sürünecek ve hiçbir takımdan teklif alamayacagım... bu da bir ihtimal yani... Sizin anlayacağınız "Bindik bir alamete, Gidiyoz kıyamete"
Allah sonumuzu hayır getire....
Gerçekten kariyerimin nasıl ilerleyeceğini ben de çok merak ediyorum
![]()

.

Karahisar diyorsun ya abi hoşuma gidiyor