Sayfa 7 / 33 İlkİlk ... 5678917 ... SonSon
181 ile 210 arası toplam 1006 sonuç

Konu: Daha da İleri Gittik Hedef Şimdi Avrupa(Gaziantepspor-6.Sezon)

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    bolu

TARZANLAR ŞAHİNE DUR DEDİ

Ligde son haftalar çok iyi performans gösteren Gaziantepspor Kupada güçsüz rakibini yenemedi.Bu arada Rıza Sayın birkaç gün içinde ilk yarıdaki performanslarını değerlendireceği bir basın toplantısı yapacağını açıkladı

Nesil
    2006
    Yer
    bursa

bidahaki sene uefada başarılı olursun umarım arkadaşım

Nesil
    2005
    Yer
    bolu

Quote Originally Posted by immortal86 View Post
    bidahaki sene uefada başarılı olursun umarım arkadaşım
    teşekkürler dostum.nerelerdesin yaa özlettin kendini..eğer uefaya katılabilirsek

Nesil
    2005
    Yer
    bolu

İLK YARI DEĞERLENDİRMESİ

"Bu sezon lige istediğimiz gibi başlayamadık üst üste gelen kötü sonuçlar takımın üzerinde büyük baskı oluşturdu.Bu oyuncularımda zihinsel bir yorgunluğa neden oldu.Ayrıca 3 kulvarda birden yarışmamız da oyuncuları fiziken yıprattı.Herşeye rağmen sonradan toparlanarak ligi istediğimiz yerde bitirdik şuanda tek amacımız sezon sonunda da en azından lig sıralamasında bu konumumuzu korumak.UEFA kupasında ise sezon başında dediğim gibi hedef gruplara kalmaktı ve çok şükür ki biz bunu başardık ama biraz daha dikkatli olsaydık belki bir üst tura çıkabilirdik.Ama olmadı oyuncularımın tecrübe kazanmaları bile seneye için büyük bir avantaj.oyuncularımın genel olarak performansları fena değildi ama istediğim düzeydede olmadı.Artık önümüzde Türkiye Kupası ve Lig var onları düşüneceğiz"

soru:Ara transfer döneminde transfer yapacak mısınız?
    cevap:Muhtemelen yapacağız ama üst düzey transfer olmayacak sadece yedek kulübesini güçlendireceğiz

soru:"İlk yarı gereğinden fazla gol yediniz.Bunu neye bağlıyorsunuz ve önlem alacak mısınız?"
    cevap:"Evet fazla gol yedik bunun nedeni fazla ofansif düşünmemiz buna karşı gerekli önlemleri alacağız ama oyun sistemimden çok defanstaki bireysel hatalrı düzeltmeye çalışacağız.Çünkü ilk yarı bireysel hatadan çok gol yedik
    soru:"Tabata bu sezon takımı sırtlayan isim oldu.Onunla ilgili ne söylemek istersiniz? ve transfer söylentileri var Tabata satılacak mı?

cevap:"Tabatayla ilgili geçen sene yine basın toplantısında çok özel oyuncu böyle bir oyuncuya sahip olduğum için şanslıyım demiştim.Bu sözlerim hala geçerli ama bu sezon ne oldu tabatayı daha ofansif oynatım bu da bana attığı gollerle meyvesini verdi.Transfer konusuna gelince eğer Astronomik bir rakam verilirse büyük ihtimalle satılır ama ben kesinlikle böyle bir silahımın gitmesini istemem"
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by World.Hollow View Post
    Tabata Bursa maçında golü attıkdan sonra gol sevincini hanımıyla paylaştı mı?
    bu sefer benle paylaştı
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    ya ödevler tezler var son senede üniversitede belimizden su alıyolar resmen takip ettim maçlarını kötü başlamışın 2.sezona ama toparlamışın baya..
    işin zor desene Allah yardımcın olsun.inş. hayırlısıyla biterde kurtulursun.
    Lige kötü başladık da sonradan çok şükür toparladık ama takım istediğim gibi oynamıyor
    Last edited by sayinriza : 08.Ocak.2009 at 01:06 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    bursa

ya ödevler tezler var son senede üniversitede belimizden su alıyolar resmen takip ettim maçlarını kötü başlamışın 2.sezona ama toparlamışın baya..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Tabata Bursa maçında golü attıkdan sonra gol sevincini hanımıyla paylaştı mı?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

İkinci yarıda takviyerlerle daha az gol yiyip ilk 3'e girebilirsin..
    Sentugo.

Nesil
    2005
    Yer
    bolu

Quote Originally Posted by sentugo View Post
    İkinci yarıda takviyerlerle daha az gol yiyip ilk 3'e girebilirsin..
    takviye yapmaya çalışacağız bütçemize uygun bişeyler olursa güzel olacak

Nesil
    2006
    Yer
    bursa

eyvallah dostum sağolasın ayrıca cidden bütçe olursa iyi transferler bekliyoruz senden

Nesil
    2005
    Yer
    bolu

eyvallah dostum sağolasın ayrıca cidden bütçe olursa iyi transferler bekliyoruz senden
    transferler varda öyle iyi bişey değil dostum hala uyanıksın uyuyamadın mı yoksa sınav filan mı var
    bende az önce sezonu bitirdim

Nesil
    2005
    Yer
    bolu

TÜRKİYE KUPASI GRUP 3.MAÇI

TÜRKİYE KUPASI GRUP 4.MAÇI

Gaziantepspor gruplardan çıkarak çeyrek finalde Trabzonspor eşleşti.İlk maç Avni Akerde

Nesil
    2005
    Yer
    bolu

GAZİANTEPSPORDA 3 İMZA BİRDEN

Gaziantepspor bugün Galatasaraydan 250 bin ytl karşılığında Necati Ateş ve 55 bin ytl karşılığında Oğuz Sabankay ve Mallorcadan 900 bin ytlye Karadağlı 19 yaşındaki genç forvet Sasa Pavlovicle sözleşme imzaladı.

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    KARADENİZ FIRTINASI ANTEPİ DAĞITTI

Türkiye kupası çeyrek final mücadelesi ilk maçında Trabzonspor Umutun 4 gol atarak yıldızlaştığı maçı 5-2 kazandı.

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    ZURİTA ELFSBORG'DA

Gaziantepsporun 30 yaşındaki tecrübeli orta saha oyuncusu Zuritayı Elfsborga 2.6 milyon ytl ye sattı.Transferden sonra Rıza Sayın Başkanla özel bir görüşme yaparak Zurita transferinden gelecek paranın büyük bir kısmının yüksek olan maaş bütçesine aktarılmasını istediği ve başkanında bunu memnuniyetle karşıladığı gelen haberler arasında
    Last edited by sayinriza : 08.Ocak.2009 at 17:19 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2005
    Yer
    bolu

TURU GETİRECEK SKOR OLMADI

Gaziantepspor deplasmanda 5-2 yenildiği maçın rövanşında çok güzel oynasada forvetlerin beceriksizliği yüzünden Kupaya veda etti

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    ASLAN ASLAN GİBİ

Rıza Sayın maçtan sonra
    "Başa Baş bir mücadele oldu. Fakat Galatasaray girdiği pozisyonları değerlendirince farklı bir skor ortaya çıktı.Galatasaraylı oyuncuları mücadelelerinden dolayı kutlarım" dedi

Last edited by sayinriza : 08.Ocak.2009 at 17:18 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

çok güzel gidiyorsun toparlanmışsın bjk ye 6 atmana üzüleyimmi sevineyimmi bilemedim ilhan parlak ve tabatanın ss lerini koyarmısın?

Nesil
    2005
    Yer
    bolu

Quote Originally Posted by cengavs View Post
    çok güzel gidiyorsun toparlanmışsın bjk ye 6 atmana üzüleyimmi sevineyimmi bilemedim ilhan parlak ve tabatanın ss lerini koyarmısın?
    biraz toparladık çok şükür.bjk faciası için kusura bakmaişte Tabata ve İlhan parlak

teşkkürler ikiside çok iyi

Nesil
    2005
    Yer
    bolu

Quote Originally Posted by cengavs View Post
    teşkkürler ikiside çok iyi
    önemli değil ne demek görevimiz tabata bu sezon muhteşem oynuyor
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    FUTBOL KAZANMADI

Gaziantepspor bugün Fenerbahçe karşısında muhteşem bir oyun sergiledi.Fakat forvet oyuncuları gol atmamakta direnince futbolun altın kuralı işledi "Atamayana Atarlar"

Last edited by sayinriza : 08.Ocak.2009 at 20:23 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2005
    Yer
    bolu

İLHAN PARLAMAYA DEVAM EDİYOR

BU SEFER HOROZUN SESİ ÇIKMADI

Ligin ilk yarısında Gaziantepsporu 3-1 yenen Denizlispor aynı başarıyı Kamil Ocakta gösteremedi.Silik bir oyun sergileyen yeşil-siyahlar sahadan 2-0 mağlup ayrıldı.

Nesil
    2005
    Yer
    bolu

ANTEP FIRTINASINA GENÇLERBİRLİĞİDE KARŞI KOYAMADI

son 2 maçını kazanan Gaziantepspor deplasmanda geçen hafta Beşiktaşı yenen Gençlerbirliğini 3-1 yenerek ligde 3. sıraya yükseldi.

ŞAHİNLER SURLARIN ÜZERİNDEN UÇTU

Maç boyunca rakibine sadece 1 şut çektiren Şahinler birçok gol pozisyonuda değerlendiremedi maçtan sonra takım kaptanı Bekir
    "Bugün burada fark atamamamız tamamen şansızlıktı ama herşeye rağmen 3 puanı aldığımız için mutluyuz.Son 2 maçı da kazanarak ligi iyi bir yerde bitirmek istiyoruz" dedi

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by RequiemS View Post
    iyi gidiyorsun lig durumunu koyarmısın
    sezon bitti de arada hiç puan durumunun ss almamıştım artık sezon sonunda bakarsın kusura bakma zaten koyacağım 2 maç kaldı
    Last edited by sayinriza : 08.Ocak.2009 at 20:54 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2005
    Yer
    bolu

ANTEP TATANGALARI ATEŞE ATTI

Gaziantepspor Sakaryasporu Necati Ateş ve Celso Borgesin golleriyle 2-0 ile geçti.Bu skorla Sakaryaspor düşme potasına girdi.

ŞAHİNLER TİMSAHIDA BOŞ GEÇMEDİ

Ligin güçlü ekiplerinde Bursaspor deplasmanda Kırmızı Şahinlere 3-0 yenilmekten kurtulamadı.Bu sonuçla Gaziantepspor ligi 3. sırada bitirirken bursaspor ligi 6. sırada bitirdi.Rıza Sayın ilerleyen günlerde sezonu değerledireceği bir basın toplantısı yapacağını duyurdu.

PUAN DURUMU

iyi gidiyorsun lig durumunu koyarmısın

Gayet iyi Bir sıra Seneye Uefa'da Başarı ve En Az 2.Lik Bekliyoruz :P

Nesil
    2005
    Yer
    bolu

Gayet iyi Bir sıra Seneye Uefa'da Başarı ve En Az 2.Lik Bekliyoruz :P
    kadromu korursam inşallah şampiyonluğa oynayacağız

Nesil
    2005
    Yer
    bolu

SEZON DEĞERLENDİRMESİ

"Saygıdeğer muhabir arkadaşlar Öncelikle buraya kadar geldiğiniz için teşekkür ederim.önce ben küçük bir değerlendirme yapayım sonra sorularınızı alalım.Bu sefer sezona istediğimiz gibi başlayamamız büyük bir hadikaptı.Üst üste alınan kötü sonuçlar taraftarlarımızı ümitsizliğe sevk etsede biz hiçbir zaman yılmadık ve ikinci yarıdaki performansımızla ligdeki hedefimizi gerçekleştirdik.geçen sezon bildiğiniz gibi ligi 55 puanla 7. bitirmiştik 51 gol atıp 41 gol yemiştik bu sezon ise 31 ilk yarı olmak üzere 70 puanla ligi 3. bitirdik.70 gol atıp kalemizde 38 gol gördük.Bu istatistiki bilgi bizim bir senede ne kadar yol kat ettiğimizi gösteriyor.Bu sezon Avrupadaki hedeflerimizi ise gruplara kalmak olarak belirlemiştik çok şükür ki bunu başardık ama gruplardan çıkmamızda çok zor değildi Uefa maçları takımın kötü performans gösterdiği zamanda oynanması büyük dezavantajdı.Buna rağmen kazandığımız tecrübe ilerliyen yıllarda takıma katkısını gösterecektir.Türkiye kupasındaki hedefimiz ise ünvanımızı korumaktı ve bunu başaramadık.Türkiye kupası kulvarında başarısız olduğumuz bir gerçek.İnşallah ileryen yıllarda bunu telafi edeceğiz.evet isterseniz artık sorularınızı alalım.

soru:"sezon başındaki kötü performansı neye bağlıyorsunuz ve 2.yarı neler değiştide takım bir anda daha iyi oynamaya başladı?"
    cevap: kötü başlamamızda takımın tam kaynaşmaması ve 3 kulvarda yarışmanın zorluğu vardı.2.yarı ise 3 kulvar sayısı 1 e indi ve takımın fizik gücünü sadece lige vermesi ve takımda yaptığım küçük taktiksel değişiklikler olarak sıralayabiliriz.

soru :"Tabata bu sezon olağanüstü bir performans gösterdi ve Avrupadan birçok kulüp peşinden koşuyor.Tabata satılacak mı ve ayrıca Tabata ve Borgesin Takımdan ayrılmak için sizden izin istediği ve sizinde izin verdiğiniz doğru mu?
    cevap:Tabata bu sene muhteşem oynadı ve Avrupadan birçok kulüp şuan peşinde.Dediğiniz gibi her 2 oyuncu yanıma gelerek daha büyük bir klube gitmek istediklerini söylediler.Bende onları ikna etmeye çalıştım.her ikisini birden kaybetmek istemiyorum çünkü her ikiside çok önemli oyuncu ve ikisinin gitmesi alınan bunca yolu duraksama dönemine götürebilir.inş. her ikiside ikna olurda kulüpte kalır.Ayrıca sadece kulüpler Tabata ve borgesin peşinde değil.
    serkan-makubu-traore-abdurrahman-uğur boral-ilhan parlak-beto-bekir yani takımın hepsi şuanda izleniyor.eğer transfer dönemini en az hasarla atlatırsak bizi çok güzel günler bekliyor.teşekkürler

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

ligi güzel bir yerde bitirmişsin transferleri bekliyoruz bu arada lig oyuncu istatistik ekranını görebilir miyiz?

Nesil
    2005
    Yer
    bolu

Quote Originally Posted by juanov View Post
    ligi güzel bir yerde bitirmişsin transferleri bekliyoruz bu arada lig oyuncu istatistik ekranını görebilir miyiz?
    herhalde bunu istedin değil mi

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Bence Tabata'yı Sat 3.Sezondasın Takıma Regen Kazandırmaya Başla
    büyük ihtimalle gidecek artık dediğin gibi regen bulmam lazım
    Last edited by sayinriza : 08.Ocak.2009 at 22:29 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Bence Tabata'yı Sat 3.Sezondasın Takıma Regen Kazandırmaya Başla

Gözlemci Al Bol Bol Yol Su Köprü Olarak Dönüyor :P

Nesil
    2005
    Yer
    bolu

Gözlemci Al Bol Bol Yol Su Köprü Olarak Dönüyor :P
    ilk başladığımda denedim de kulüp izin vermiyor teknik ekibim yeterince iyiymiş

Nesil
    2006
    Yer
    bursa

dostum süpersin yaa sabahtan beri bakmadım profiline neler olmuş burdaseneye şampiyon görürüz seni...ayrıca ben de katılıyorumm tabata'yı satabilirsin...daha iyi oyunculaar bakabilirsin yerine

Sayfa 7 / 33 İlkİlk ... 5678917 ... SonSon

Mesaj Yetkileri