bidahaki sene uefada başarılı olursun umarım arkadaşım![]()
İLK YARI DEĞERLENDİRMESİ
"Bu sezon lige istediğimiz gibi başlayamadık üst üste gelen kötü sonuçlar takımın üzerinde büyük baskı oluşturdu.Bu oyuncularımda zihinsel bir yorgunluğa neden oldu.Ayrıca 3 kulvarda birden yarışmamız da oyuncuları fiziken yıprattı.Herşeye rağmen sonradan toparlanarak ligi istediğimiz yerde bitirdik şuanda tek amacımız sezon sonunda da en azından lig sıralamasında bu konumumuzu korumak.UEFA kupasında ise sezon başında dediğim gibi hedef gruplara kalmaktı ve çok şükür ki biz bunu başardık ama biraz daha dikkatli olsaydık belki bir üst tura çıkabilirdik.Ama olmadı oyuncularımın tecrübe kazanmaları bile seneye için büyük bir avantaj.oyuncularımın genel olarak performansları fena değildi ama istediğim düzeydede olmadı.Artık önümüzde Türkiye Kupası ve Lig var onları düşüneceğiz"
soru:Ara transfer döneminde transfer yapacak mısınız?
cevap:Muhtemelen yapacağız ama üst düzey transfer olmayacak sadece yedek kulübesini güçlendireceğiz
soru:"İlk yarı gereğinden fazla gol yediniz.Bunu neye bağlıyorsunuz ve önlem alacak mısınız?"
cevap:"Evet fazla gol yedik bunun nedeni fazla ofansif düşünmemiz buna karşı gerekli önlemleri alacağız ama oyun sistemimden çok defanstaki bireysel hatalrı düzeltmeye çalışacağız.Çünkü ilk yarı bireysel hatadan çok gol yedik
soru:"Tabata bu sezon takımı sırtlayan isim oldu.Onunla ilgili ne söylemek istersiniz? ve transfer söylentileri var Tabata satılacak mı?
cevap:"Tabatayla ilgili geçen sene yine basın toplantısında çok özel oyuncu böyle bir oyuncuya sahip olduğum için şanslıyım demiştim.Bu sözlerim hala geçerli ama bu sezon ne oldu tabatayı daha ofansif oynatım bu da bana attığı gollerle meyvesini verdi.Transfer konusuna gelince eğer Astronomik bir rakam verilirse büyük ihtimalle satılır ama ben kesinlikle böyle bir silahımın gitmesini istemem"
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
bu sefer benle paylaştı
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
işin zor desene Allah yardımcın olsun.inş. hayırlısıyla biterde kurtulursun.
Lige kötü başladık da sonradan çok şükür toparladık ama takım istediğim gibi oynamıyor![]()
Last edited by sayinriza : 08.Ocak.2009 at 01:06 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
ya ödevler tezler var son senede üniversitede belimizden su alıyolar resmentakip ettim maçlarını kötü başlamışın 2.sezona ama toparlamışın baya..
![]()
Tabata Bursa maçında golü attıkdan sonra gol sevincini hanımıyla paylaştı mı?![]()
İkinci yarıda takviyerlerle daha az gol yiyip ilk 3'e girebilirsin..
Sentugo.
eyvallah dostum sağolasın ayrıca cidden bütçe olursa iyi transferler bekliyoruz senden![]()
GAZİANTEPSPORDA 3 İMZA BİRDEN
Gaziantepspor bugün Galatasaraydan 250 bin ytl karşılığında Necati Ateş ve 55 bin ytl karşılığında Oğuz Sabankay ve Mallorcadan 900 bin ytlye Karadağlı 19 yaşındaki genç forvet Sasa Pavlovicle sözleşme imzaladı.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
KARADENİZ FIRTINASI ANTEPİ DAĞITTI
Türkiye kupası çeyrek final mücadelesi ilk maçında Trabzonspor Umutun 4 gol atarak yıldızlaştığı maçı 5-2 kazandı.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ZURİTA ELFSBORG'DA
Gaziantepsporun 30 yaşındaki tecrübeli orta saha oyuncusu Zuritayı Elfsborga 2.6 milyon ytl ye sattı.Transferden sonra Rıza Sayın Başkanla özel bir görüşme yaparak Zurita transferinden gelecek paranın büyük bir kısmının yüksek olan maaş bütçesine aktarılmasını istediği ve başkanında bunu memnuniyetle karşıladığı gelen haberler arasında
Last edited by sayinriza : 08.Ocak.2009 at 17:19 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
TURU GETİRECEK SKOR OLMADI
Gaziantepspor deplasmanda 5-2 yenildiği maçın rövanşında çok güzel oynasada forvetlerin beceriksizliği yüzünden Kupaya veda etti
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ASLAN ASLAN GİBİ
Rıza Sayın maçtan sonra
"Başa Baş bir mücadele oldu. Fakat Galatasaray girdiği pozisyonları değerlendirince farklı bir skor ortaya çıktı.Galatasaraylı oyuncuları mücadelelerinden dolayı kutlarım" dedi
![]()
Last edited by sayinriza : 08.Ocak.2009 at 17:18 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
çok güzel gidiyorsun toparlanmışsın bjk ye 6 atmana üzüleyimmi sevineyimmi bilemedim ilhan parlak ve tabatanın ss lerini koyarmısın?
teşkkürler ikiside çok iyi
Last edited by sayinriza : 08.Ocak.2009 at 20:23 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
ANTEP FIRTINASINA GENÇLERBİRLİĞİDE KARŞI KOYAMADI
son 2 maçını kazanan Gaziantepspor deplasmanda geçen hafta Beşiktaşı yenen Gençlerbirliğini 3-1 yenerek ligde 3. sıraya yükseldi.
ŞAHİNLER SURLARIN ÜZERİNDEN UÇTU
Maç boyunca rakibine sadece 1 şut çektiren Şahinler birçok gol pozisyonuda değerlendiremedi maçtan sonra takım kaptanı Bekir
"Bugün burada fark atamamamız tamamen şansızlıktı ama herşeye rağmen 3 puanı aldığımız için mutluyuz.Son 2 maçı da kazanarak ligi iyi bir yerde bitirmek istiyoruz" dedi
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
sezon bitti de arada hiç puan durumunun ss almamıştımartık sezon sonunda bakarsın kusura bakma zaten koyacağım 2 maç kaldı
Last edited by sayinriza : 08.Ocak.2009 at 20:54 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
ANTEP TATANGALARI ATEŞE ATTI
Gaziantepspor Sakaryasporu Necati Ateş ve Celso Borgesin golleriyle 2-0 ile geçti.Bu skorla Sakaryaspor düşme potasına girdi.
ŞAHİNLER TİMSAHIDA BOŞ GEÇMEDİ
Ligin güçlü ekiplerinde Bursaspor deplasmanda Kırmızı Şahinlere 3-0 yenilmekten kurtulamadı.Bu sonuçla Gaziantepspor ligi 3. sırada bitirirken bursaspor ligi 6. sırada bitirdi.Rıza Sayın ilerleyen günlerde sezonu değerledireceği bir basın toplantısı yapacağını duyurdu.
PUAN DURUMU
![]()
iyi gidiyorsun lig durumunu koyarmısın
Gayet iyi Bir sıra Seneye Uefa'da Başarı ve En Az 2.Lik Bekliyoruz :P
SEZON DEĞERLENDİRMESİ
"Saygıdeğer muhabir arkadaşlar Öncelikle buraya kadar geldiğiniz için teşekkür ederim.önce ben küçük bir değerlendirme yapayım sonra sorularınızı alalım.Bu sefer sezona istediğimiz gibi başlayamamız büyük bir hadikaptı.Üst üste alınan kötü sonuçlar taraftarlarımızı ümitsizliğe sevk etsede biz hiçbir zaman yılmadık ve ikinci yarıdaki performansımızla ligdeki hedefimizi gerçekleştirdik.geçen sezon bildiğiniz gibi ligi 55 puanla 7. bitirmiştik 51 gol atıp 41 gol yemiştik bu sezon ise 31 ilk yarı olmak üzere 70 puanla ligi 3. bitirdik.70 gol atıp kalemizde 38 gol gördük.Bu istatistiki bilgi bizim bir senede ne kadar yol kat ettiğimizi gösteriyor.Bu sezon Avrupadaki hedeflerimizi ise gruplara kalmak olarak belirlemiştik çok şükür ki bunu başardık ama gruplardan çıkmamızda çok zor değildi Uefa maçları takımın kötü performans gösterdiği zamanda oynanması büyük dezavantajdı.Buna rağmen kazandığımız tecrübe ilerliyen yıllarda takıma katkısını gösterecektir.Türkiye kupasındaki hedefimiz ise ünvanımızı korumaktı ve bunu başaramadık.Türkiye kupası kulvarında başarısız olduğumuz bir gerçek.İnşallah ileryen yıllarda bunu telafi edeceğiz.evet isterseniz artık sorularınızı alalım.
soru:"sezon başındaki kötü performansı neye bağlıyorsunuz ve 2.yarı neler değiştide takım bir anda daha iyi oynamaya başladı?"
cevap: kötü başlamamızda takımın tam kaynaşmaması ve 3 kulvarda yarışmanın zorluğu vardı.2.yarı ise 3 kulvar sayısı 1 e indi ve takımın fizik gücünü sadece lige vermesi ve takımda yaptığım küçük taktiksel değişiklikler olarak sıralayabiliriz.
soru :"Tabata bu sezon olağanüstü bir performans gösterdi ve Avrupadan birçok kulüp peşinden koşuyor.Tabata satılacak mı ve ayrıca Tabata ve Borgesin Takımdan ayrılmak için sizden izin istediği ve sizinde izin verdiğiniz doğru mu?
cevap:Tabata bu sene muhteşem oynadı ve Avrupadan birçok kulüp şuan peşinde.Dediğiniz gibi her 2 oyuncu yanıma gelerek daha büyük bir klube gitmek istediklerini söylediler.Bende onları ikna etmeye çalıştım.her ikisini birden kaybetmek istemiyorum çünkü her ikiside çok önemli oyuncu ve ikisinin gitmesi alınan bunca yolu duraksama dönemine götürebilir.inş. her ikiside ikna olurda kulüpte kalır.Ayrıca sadece kulüpler Tabata ve borgesin peşinde değil.
serkan-makubu-traore-abdurrahman-uğur boral-ilhan parlak-beto-bekir yani takımın hepsi şuanda izleniyor.eğer transfer dönemini en az hasarla atlatırsak bizi çok güzel günler bekliyor.teşekkürler
ligi güzel bir yerde bitirmişsin transferleri bekliyoruz bu arada lig oyuncu istatistik ekranını görebilir miyiz?
Bence Tabata'yı Sat 3.Sezondasın Takıma Regen Kazandırmaya Başla![]()
Gözlemci Al Bol Bol Yol Su Köprü Olarak Dönüyor :P
dostum süpersin yaa sabahtan beri bakmadım profiline neler olmuş burdaseneye şampiyon görürüz seni...ayrıca ben de katılıyorumm tabata'yı satabilirsin...daha iyi oyunculaar bakabilirsin yerine
![]()