Sayfa 7 / 20 İlkİlk ... 5678917 ... SonSon
181 ile 210 arası toplam 586 sonuç

Konu: Amasyaspor Süper Lig'de Uçuyor (7.sezona gidiyoruz..!!)

Quote Originally Posted by iunal03 View Post
    ligde 7 haftada iyi sonuclar almissin. bir tane sol bek guzel bir yabanci oyuncu var elimde paylasayim onuda hemen eger kontenjanin bossa ve alan olmamissa isini gorur. Peter Masilela guney afrikali ve ucuz.israilde oynuyor sanirsam.bende ankaraspor aliyor hep bu oyunucuyu iki sene sonra world class oluyo buyuk kuluplere gidiyor.su anda hull cityde ve madrid talip adama.bak bakalim sende nasil.bulamazsan ss lerini koyarim
    eyv. saol bakıyorum hemen
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    kardeş ne yazıkki bu adamda gitmiş marsilyada ben 2010 yılındayım söleyimde
    Last edited by fifacan : 06.Şubat.2009 at 17:55 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

arkadasim sanada hani adamlari soylesem hepsi iyi takimlara gitmis iyi adamlardi bunlar ama yapcak bisey yok.neyse artik.maclarin devcamini bekliyoruz bakalim ilk yariyi nasil bitireceksin

arkadasim sanada hani adamlari soylesem hepsi iyi takimlara gitmis iyi adamlardi bunlar ama yapcak bisey yok.neyse artik.maclarin devcamini bekliyoruz bakalim ilk yariyi nasil bitireceksin
    valla yinede saol kardeşim iyi adamlar söledinde hepsi gitmiş buluruz artık başka adamlar ligde 10 günlük milli takımlar arası verilmişti maçlar başladı birazdan bursa ile oynuyacaz

Nesil
    2007
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by fifacan View Post
    teşşekür ederim kardeşim malatya hala bank asyada geçen sezon paraçyı zor kurtardılar ss atam
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    al kardeşim malatya nın kadrosu bank asyadalar

şey kardeş üstte yanlış yazdın geçen sezon malatya TSL deymiş düşmüş ben bank asyada ank.gücü ile karıştırdım bu arada ank. gücü 3.lige düştü

Aferim malaya göüzme girdi :P pilot klüp yokmu senin ?
    malatyAdana!

var kardeş merzifonspor amasyanın en büyük ilçesi
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    ŞANS BİZDEN YANA DEĞİLDİ..!!

BU ARADA GALATASARAY'IN GÖZDEN ÇIKARDIĞI GENÇ YILDIZI CAFERCAN İLE ANLAŞTIK ARA TRANSFER DÖNEMİNDE KADROMUZA KATILACAKTIR..!!

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    arkadaşlar bana acilen sol kanat için oyuncu söleyin çünkü 2 oyuncumda sakatlandı biri 1 ay diğer 2 ay yok acilenn
    Last edited by fifacan : 06.Şubat.2009 at 18:28 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

TARAFTARIMIZI ÜZDÜK

chelseada rajkovic var sanirsam oyle yaziliyodu.slovak oyuncu.fiyatini bilemiyorum simdi sen 2010 yilindasin.iyi bir sol kanat.chelsea nin reserve takiminda bikactane daha iyi sol kanat oyuncusu var bir tane D/ML var senin isini fazlasiyla gorur.arastiricam senin icin bikactane daha sol kanat oyuncusu.

chelseada rajkovic var sanirsam oyle yaziliyodu.slovak oyuncu.fiyatini bilemiyorum simdi sen 2010 yilindasin.iyi bir sol kanat.chelsea nin reserve takiminda bikactane daha iyi sol kanat oyuncusu var bir tane D/ML var senin isini fazlasiyla gorur.arastiricam senin icin bikactane daha sol kanat oyuncusu.
    Eyvallah kardeşim saol bekliyorum dediğim adamada bakıcam

KUPA'DA İLK MAÇIMIZI KAYBETTİK

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    kardeş chesea deki adama baktım adam süperde 5 m
    Last edited by fifacan : 06.Şubat.2009 at 19:11 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

aga walla yani butun soyledigim oyuncular guzel ama sende para yok sorun orda sana en guzel regen lazim.dur ben biraz bakayim senin icin oyuna gireyim simdi sol kanat oyuncularina bakayim

aga walla yani butun soyledigim oyuncular guzel ama sende para yok sorun orda sana en guzel regen lazim.dur ben biraz bakayim senin icin oyuna gireyim simdi sol kanat oyuncularina bakayim
    evet kardeş para ama o sorunu sezon sonuna kadar hallet oluruz

bu arada sol kanat için İBB den ekrem aksioğluyla anlaştık
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    YENİLDİK AMA EZİLMEDİK..

2 NET GOL POZİSYONUNDAN YARARLANAMADIK ATSAK BELKİ KAZANICAZ SAKATLARIN ÇOKLUĞU BU DURUMA GETİRDİ
    Last edited by fifacan : 06.Şubat.2009 at 19:25 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

TRANSFER

SOL AÇIK İÇİN İBB'NİN GENÇ YILDIZI ALİ GÜZELDAL İLE ANLAŞTIK

bende sana yabanci sol kanat buldum.acceleration minimum 15 ve work rate i minimum 17 olan oyuncular ve 29 yas alti.fiyatlarida bende 3 M euro alti. insallah sendede oyledir.yaziyorum belki faydasi olur sezon sonunda bakarsin..

Ergun Teber
    Trond Erik Bertelsen
    Jeremy Mathieu
    Nadir Belhadj
    Lee Wallace
    Antonio Fernández García
    Vaclav Koblizek
    Gjorgji Janev

yalniz bu son yazdigim uc tane oyuncu cok genc belki sende olmayabilirler tahminim bende regen olarak cikan oyuncular.ama belli olmaz bakarsin sende de cikabilir.ama diger oyuncular fena degil isini fazlasiyla gorur.sezon sonunda paran olursa degerlendirebilirsin..

bende sana yabanci sol kanat buldum.acceleration minimum 15 ve work rate i minimum 17 olan oyuncular ve 29 yas alti.fiyatlarida bende 3 M euro alti. insallah sendede oyledir.yaziyorum belki faydasi olur sezon sonunda bakarsin..

Ergun Teber
    Trond Erik Bertelsen
    Jeremy Mathieu
    Nadir Belhadj
    Lee Wallace
    Antonio Fernández García
    Vaclav Koblizek
    Gjorgji Janev

yalniz bu son yazdigim uc tane oyuncu cok genc belki sende olmayabilirler tahminim bende regen olarak cikan oyuncular.ama belli olmaz bakarsin sende de cikabilir.ama diger oyuncular fena degil isini fazlasiyla gorur.sezon sonunda paran olursa degerlendirebilirsin..

eyvallah çok saoll kesinlikle bakıcam yabancı sol kesin almam lazım yardımların için teşşekür ederim yorduk senide

ANKARADAN 1 PUAN

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Ergun Teber belki alabilirim iyi adam bu
    Trond Erik Bertelsen bu adam oyunda çıkmadı
    Jeremy Mathieu 4.6 M lille de oynuyo
    Nadir Belhadj 4.6 M
    Lee Wallace bu adam scuot çıktı
    Antonio Fernández García bunlar daha çıkmadı dediğin gibi
    Vaclav Koblizek bunlar daha çıkmadı dediğin gibi
    Gjorgji Janev bunlar daha çıkmadı dediğin gibi
    Last edited by fifacan : 06.Şubat.2009 at 19:41 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

İNÖNÜ'DE SESSİZ GECE PUAN ALIRIM DEMİŞTİM

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    LİGDE 13.HAFTADA Ç.RİZE SPORLA KARŞILAŞACAZ TAKIMIMIZ SON 6 MAÇDIR GALİP GELEMEİYOR 6 MAÇ'DA 1'İ KUPADA OLMAZ ÜZERE 2 MAĞLİBET ALDI. 4'DE BERABERLİK ALDIK AMA RAKİPLERİMİZDE MAÇ KAZANAMADILAR ŞUAN LİDERLE ARAMIDA 5 PUAN VAR
    Last edited by fifacan : 06.Şubat.2009 at 19:53 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

RİZE'Yİ ELİMİZDEN KAÇIRDIK

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    ARKADAŞLAR TAM 5 AS OYUNCUM SAKAT VE ŞUAN YENİLMEMEMİZ BENCE KALİTELİ OLDUĞUMUZU GÖSTERİYOR
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Birazdan Kupada Malatyayla Oynuyacaz
    Last edited by fifacan : 06.Şubat.2009 at 20:18 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

KUPA'DA 2.HAFTA TARİHİ FARKI KAÇIRDIK!!!!!!

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    ARKADAŞLAR MAÇDA BİR GOL OLMUŞTU MAÇ SONUNDA TEKRAR İZLEMEK İÇİN GİRDİM BİTTİ ÇIKARKEN Bİ YERE BASTIM SANIRIM EKRAN BÖLE OLDU BİLEN VARSA SÖLESİN NASIL DÜZELTİCEM

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    tamamdır arkdaşlar düzelttim ohhh tırtım biran
    Last edited by fifacan : 06.Şubat.2009 at 20:33 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

ANTEP'TE MÜTHİŞ MÜCADELE

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Sakatliklarin Ardi Arkasi Kesilmiyo Gs Yi Bile Geçtik Artik Bu Sezon Büyük Patlama Yapan Amrc Oyuncumuz Lingane 3 Ay Yok
    Last edited by fifacan : 06.Şubat.2009 at 20:43 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

3 PUAN DEĞERİNDE 1 PUAN ALDIK LİDER'DEN

Nesil
    2007
    Yer
    Manisa

Ooo abicim herkesle berabere kalmışşın malatyaspora patlamşsın
    malatyAdana!

sormaya valla sakatlıklar çoğaldı maçlar berabere bitiyo malatyayada patladık
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    SAMİYENDE AMASYA SOVVVVV!!!! AMA OLMADI

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Last edited by fifacan : 06.Şubat.2009 at 21:22 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    Manisa

2 tane atman yeter gs ye,ßEN Şuan kendi kariyerimde,Malatyaspor ile Valencia UEFA Final maçı yapıcam Korkuyorum maça çıkmaya
    malatyAdana!

Quote Originally Posted by Papi44 View Post
    2 tane atman yeter gs ye,ßEN Şuan kendi kariyerimde,Malatyaspor ile Valencia UEFA Final maçı yapıcam Korkuyorum maça çıkmaya

başarılar dilerim kardeşim bende gs ile Şampiyonlar liginde final maçına zar zor girdim heycandan tam maçı kazandım derken o an geldi fabregas ortasahandan bi koydu dk. 85 di sonra dk. 88 van pirso skoru belirledi
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    şey arkadaşlar bu arada sölemeyi unuttum geçen sezon başında aragones gönderildi thomas schaaf getirildi ve bu sezon kafaya oynuyolar 5 puan farkla 1.ler
    Last edited by fifacan : 06.Şubat.2009 at 21:30 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    Manisa

başarılar dilerim kardeşim bende gs ile Şampiyonlar liginde final maçına zar zor girdim heycandan tam maçı kazandım derken o an geldi fabregas ortasahandan bi koydu dk. 85 di sonra dk. 88 van pirso skoru belirledi
    Yazık olmuş ama benimki fm 08,09 u kaldırmıyo benim mal biraz önce son lig maçımı oynadım,gaziantep bld. ye 6 attım ve sırada valencia
    malatyAdana!

ARKADAŞLAR BU ARADA SEZON BAŞI TAKIM DEĞERİMİZİ SEZON SONUN'DA 3.000.000 € ÇIKARMAK İSTEDİĞİMİZİ YAZMIŞTIM AMA ŞUAN LİGİN İLK YARISI BİTMEK ÜZERE VE DEĞERİMİZ 3.500.000 € SEZON SONUN'DA 8.000.000 € ULAŞMAK İSTİYORUZ (inşallah bu seferde 10 M olur )
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Yazık olmuş ama benimki fm 08,09 u kaldırmıyo benim mal biraz önce son lig maçımı oynadım,gaziantep bld. ye 6 attım ve sırada valencia
    hadi hyırlısı pc'nin 09 kaldıramamsı kötü olmuş
    Last edited by fifacan : 06.Şubat.2009 at 21:34 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    Manisa

ARKADAŞLAR BU ARADA SEZON BAŞI TAKIM DEĞERİMİZİ SEZON SONUN'DA 3.000.000 € ÇIKARMAK İSTEDİĞİMİZİ YAZMIŞTIM AMA ŞUAN LİGİN İLK YARISI BİTMEK ÜZERE VE DEĞERİMİZ 3.500.000 € SEZON SONUN'DA 8.000.000 € ULAŞMAK İSTİYORUZ (inşallah bu seferde 10 M olur )
    Maşallah nazar değmez inşallah
    malatyAdana!

saol kardeş inşallah

Nesil
    2007
    Yer
    Manisa

Hadi ssleri bekliyoruz hadi canlı biraz tempo tempo
    malatyAdana!

Hadi ssleri bekliyoruz hadi canlı biraz tempo tempo
    tamam kardeş zaten şimdi ligin son maçı oynanıyo kayseriyle tablo ve maç gelicek birazdan
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    VE SON LİG MAÇIMIZDA TARAFTARIMIZIN ÖNÜNDE GALİP GELDİK

PUAN TABLOSU BİRAZDAN GS-ANTEP MAÇINDAN SONRA
    Last edited by fifacan : 06.Şubat.2009 at 21:50 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    Manisa

Şükür galibiyet ligde kaçıncısın ?
    malatyAdana!

İŞTE LİG'DE 17 HAFTA SONUNDA OLUŞAN PUAN TABLOSU

GS MAÇINIDA EKLEDİM KOLAY BİR GALİBİYET ALDILAR

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Şükür galibiyet ligde kaçıncısın ?
    6. BİTİRDİK KARDEŞ BENCE SÜPER HATTA WORLD CLASS
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    SEZON ARASINDA KADROMUZA KATTIĞIMIZ YERLİ OYUNCULAR

GALATASARAY'DAN GENÇ YILDIZ CAFERCAN

İBB'DEN EKREM EKSİOĞLU

VE YİNE İBB'DEN ALİ GÜZELDAL

Last edited by fifacan : 06.Şubat.2009 at 22:02 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Sayfa 7 / 20 İlkİlk ... 5678917 ... SonSon

Mesaj Yetkileri