arkadasim sanada hani adamlari soylesem hepsi iyi takimlara gitmisiyi adamlardi bunlar ama yapcak bisey yok.neyse artik.maclarin devcamini bekliyoruz bakalim ilk yariyi nasil bitireceksin
![]()
var kardeş merzifonsporamasyanın en büyük ilçesi
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ŞANS BİZDEN YANA DEĞİLDİ..!!
BU ARADA GALATASARAY'IN GÖZDEN ÇIKARDIĞI GENÇ YILDIZI CAFERCAN İLE ANLAŞTIK ARA TRANSFER DÖNEMİNDE KADROMUZA KATILACAKTIR..!!
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
arkadaşlar bana acilen sol kanat için oyuncu söleyin çünkü 2 oyuncumda sakatlandı biri 1 ay diğer 2 ay yok acilenn
Last edited by fifacan : 06.Şubat.2009 at 18:28 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
chelseada rajkovic var sanirsam oyle yaziliyodu.slovak oyuncu.fiyatini bilemiyorum simdi sen 2010 yilindasin.iyi bir sol kanat.chelsea nin reserve takiminda bikactane daha iyi sol kanat oyuncusu var bir tane D/ML var senin isini fazlasiyla gorur.arastiricam senin icin bikactane daha sol kanat oyuncusu.
Last edited by fifacan : 06.Şubat.2009 at 19:11 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
aga walla yani butun soyledigim oyuncular guzel ama sende para yok sorun ordasana en guzel regen lazim.dur ben biraz bakayim senin icin oyuna gireyim simdi sol kanat oyuncularina bakayim
Last edited by fifacan : 06.Şubat.2009 at 19:25 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
TRANSFER
SOL AÇIK İÇİN İBB'NİN GENÇ YILDIZI ALİ GÜZELDAL İLE ANLAŞTIK
bende sana yabanci sol kanat buldum.acceleration minimum 15 ve work rate i minimum 17 olan oyuncular ve 29 yas alti.fiyatlarida bende 3 M euro alti. insallah sendede oyledir.yaziyorum belki faydasi olur sezon sonunda bakarsin..
Ergun Teber
Trond Erik Bertelsen
Jeremy Mathieu
Nadir Belhadj
Lee Wallace
Antonio Fernández García
Vaclav Koblizek
Gjorgji Janev
yalniz bu son yazdigim uc tane oyuncu cok genc belki sende olmayabilirler tahminim bende regen olarak cikan oyuncular.ama belli olmaz bakarsin sende de cikabilir.ama diger oyuncular fena degil isini fazlasiyla gorur.sezon sonunda paran olursa degerlendirebilirsin..
eyvallah çok saoll kesinlikle bakıcam yabancı sol kesin almam lazım yardımların için teşşekür ederim yorduk senide
ANKARADAN 1 PUAN
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ergun Teber belki alabilirim iyi adam bu
Trond Erik Bertelsen bu adam oyunda çıkmadı
Jeremy Mathieu 4.6 M lille de oynuyo
Nadir Belhadj 4.6 M
Lee Wallace bu adam scuot çıktı
Antonio Fernández García bunlar daha çıkmadı dediğin gibi
Vaclav Koblizek bunlar daha çıkmadı dediğin gibi
Gjorgji Janev bunlar daha çıkmadı dediğin gibi
Last edited by fifacan : 06.Şubat.2009 at 19:41 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Last edited by fifacan : 06.Şubat.2009 at 19:53 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Last edited by fifacan : 06.Şubat.2009 at 20:18 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
KUPA'DA 2.HAFTA TARİHİ FARKI KAÇIRDIK!!!!!!
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ARKADAŞLAR MAÇDA BİR GOL OLMUŞTU MAÇ SONUNDA TEKRAR İZLEMEK İÇİN GİRDİM BİTTİ ÇIKARKEN Bİ YERE BASTIM SANIRIM EKRAN BÖLE OLDU BİLEN VARSA SÖLESİN NASIL DÜZELTİCEM
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
tamamdır arkdaşlar düzelttim ohhh tırtım biran![]()
Last edited by fifacan : 06.Şubat.2009 at 20:33 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Ooo abicim herkesle berabere kalmışşın malatyaspora patlamşsın![]()
malatyAdana!
2 tane atman yeter gs ye,ßEN Şuan kendi kariyerimde,Malatyaspor ile Valencia UEFA Final maçı yapıcam Korkuyorum maça çıkmaya![]()
malatyAdana!
başarılar dilerim kardeşim bende gs ile Şampiyonlar liginde final maçına zar zor girdim
heycandan tam maçı kazandım derken o an geldi fabregas ortasahandan bi koydu dk. 85 di sonra dk. 88 van pirso skoru belirledi
![]()
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
şey arkadaşlar bu arada sölemeyi unuttum geçen sezon başında aragones gönderildithomas schaaf getirildi ve bu sezon kafaya oynuyolar 5 puan farkla 1.ler
Last edited by fifacan : 06.Şubat.2009 at 21:30 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
ARKADAŞLAR BU ARADA SEZON BAŞI TAKIM DEĞERİMİZİ SEZON SONUN'DA 3.000.000 € ÇIKARMAK İSTEDİĞİMİZİ YAZMIŞTIM AMA ŞUAN LİGİN İLK YARISI BİTMEK ÜZERE VE DEĞERİMİZ 3.500.000 € SEZON SONUN'DA 8.000.000 € ULAŞMAK İSTİYORUZ (inşallah bu seferde 10 M olur)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
hadi hyırlısı pc'nin 09 kaldıramamsı kötü olmuş
![]()
Last edited by fifacan : 06.Şubat.2009 at 21:34 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
saol kardeş inşallah![]()
Hadi ssleri bekliyoruz hadi canlı biraz tempo tempo![]()
malatyAdana!
Last edited by fifacan : 06.Şubat.2009 at 21:50 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Şükür galibiyetligde kaçıncısın ?
malatyAdana!
İŞTE LİG'DE 17 HAFTA SONUNDA OLUŞAN PUAN TABLOSU
GS MAÇINIDA EKLEDİM KOLAY BİR GALİBİYET ALDILAR
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
6. BİTİRDİK KARDEŞ BENCE SÜPER HATTA WORLD CLASS
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
SEZON ARASINDA KADROMUZA KATTIĞIMIZ YERLİ OYUNCULAR
GALATASARAY'DAN GENÇ YILDIZ CAFERCAN
İBB'DEN EKREM EKSİOĞLU
VE YİNE İBB'DEN ALİ GÜZELDAL
Last edited by fifacan : 06.Şubat.2009 at 22:02 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)