öp beni sabri yi beni sabri !![]()
öp beni sabri yi beni sabri !![]()
Tövbe tövbe..![]()
..hayal kurmuyoruz, müze dolduruyoruz..
Helal olsun aslanlara , yaşayalım bu zaferi ...
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
müthiş maçtı . sesim kısıldı ama feda olsun . tebrikler aslanlar . bu arada sabriye bir şey söyleyim bu golü attın artık 2 sene top oynamazsın![]()
Galatasaray'a tebrikler.Maç Dakika 1'de 1-0 olunca maçtan koparlar diye düşündüm ama onlar savaştılar.Sabri ise kadrodan çıkartılıyordu az kaldı.Topun ağzında olunca Sabri hep böyle mükemmel oynuyor.![]()
Kewell'ın gölü tek kelime ile MÜKEMMEL'di.Rakibin attığı goller ise hep karşı karşıya.Hele 3.Golleri tam komedi.
Maç Galatasaray'ın hakkıydı.Onlarda kazandılar.Bundan sonra Galatasaray'ın kura'da şanslı olması lazım.Umarım güçlü bir rakip gelmez.
Spiker çok komikti."Gözlerinden öptüm seni Arda" bile dedi bir ara.
Bir Fenerbahçe'li olarak Galatasaray'ı tebrik ediyorum ve sizden Sabri'ye biraz daha adil davranmanızı istiyorum.![]()
Sabri müthiş vurdu yahu ben böyle görmedim Sabri'yi![]()
Lincoln bu maç BENCE kötüydü.Çoğu çalım denemesi başarısız oldu.
Arda ise mükemmeldi.Her takıma bir Arda lazım.![]()
Maç felaket heyecanlıydı yahu duramadım 1 dakika bile yerimde![]()
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
bu arada baros cezalı hamburg maçında
erencim bu coşkuyu yaratan gs sağolsun.
Maç 3-3 olduğunda da ümidimi yütürmemiştim hatta maçı beraber izlediklerime bırakın son dakika golü ile turu geçeriz, maç 4-1 bitmiş olsa o sonuçtan alacağımızı zevkten daha fazlasını alırız demiştim. Gerçekten öyle oldu, son dakika golü, herkeste bir rahatlama yarattı ve aşırı sevinç getirdi. Tebrikler Galatasaray.
Şimdi bu maçtan dersler çıkarılması gerekiyor, zaferi taraftar kutlayacak, Bülent Hoca ve oyuncular da gelecek için bu maçın değerlendirmesini iyi yapmalılar. 3-1 olduğunda ve yenilen komik gollere kadar geçen bölümde Bordo'nun Galatasaray'a rakip olamayacağı ve Galatasaray'ın çok çok üstün olduğu, sahaya yansıttığı güzel oyunla belli olmuştu. Bordo maçı 4-3'e getirse Galatasaray 5-4 yapıp yine kazanırdı.
Ve Sabri, artık takımdan kesileceğini hiç sanmıyorum ama o dakikada o şutu çekmek de cesaret gerektiriyor, alakasız şekilde dışarı gitse yine küfürleri yiyecekti, buna rağmen şutu çekti ve turu getirdi, tebrikler...
"YÜCE ATATÜRK"
EreN benle izleseydin , ağlardın![]()
Lincoln Arda'nın golünde 2 kişiyi üstüne cekip Barısa no look pası verdi golü baslattı.
3. golde ardaya müthiş asist yaptı.
Hucum oyuncuları Baros haric iyiydi. Barosta düşüş var son 2 3 mactır.
Defansın göbegi cok kötüydü maalesef. Az daha turdan ediyorlardı bizi
Maçta en fazla koşan adam oldu Baros.Çok yoruldu top süremiyordu 2.yarı yorgunluktan.
valencia da elendi . baya güçlü takım gitti iyi oldu . milan , stuttgart , tottenham falan kalmadı![]()
Bu arada 2. yarıyı Baros ayagında 6 dikişle oynamış. Maç sonu kaptan söylemiş.
Arkadaşlar yorumlarınız iyi hoşta ulan, lan vs. gibi kelimeler mesajlarınızın silinmesine neden oluyor. Neticede sevinçliyiz, gururluyuz ancak evde değiliz yada arkadaş ortamında değiliz. Arada gözden kaçanlar varsada uyarı butonuyla bildirmenizi rica edeceğim.
Şimdi konuya kaldığımız yerden devam edebiliriz.
Zenit Meira'ya talipti bu maçtan sonra da fikirlerini değiştirmedilerse satılsın iyi para 6.5 m £. Az daha turdan ediyordu bizi.
Gelelim diger guzelciklere..
Arda Arda ARDA !...Arda bu takımın herşeyidirdırdur. ! Genç yaşına rağmen ( benden büyüktür ) takımın tüm sorumlulugunu ustlenen mukemmel insandır ! Galatasaray'ı ipten alanlardandır."Oh be" dir - ne güzeldir !
Kewell. Söylenecek söz yok. Ayıp etti ! hem de çook !
Sabri..mm affetmedim kendisini demiyecegim maalesef .-- tur atladık daha ne !
O goluyle tamamen af olunmu$ bir insandır."Sabri vuruyooor aut" ları ya$attırmamıştır bugün.
bkz. begenerek izliyoruz efendim
edit: mesaj alınmı$tır DisCo
.
.
.
Birleştirdik efenim.
bu arada Milan Werder Bremen ile 2-2 berabere kalarak kupadan elendi.![]()
Last edited by metaLwrath : 27.Şubat.2009 at 16:58 Reason: Mesajım birleştirilmiş hayırlı ugurlu olsun
Kutlarım Galatasaray'ı.
Çeyrek Final'den önce 4. tur var.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Last edited by PesimiSTyLa : 27.Şubat.2009 at 03:12
Emre Resimler gözükmüyor galiba
Edit : Evet,Evet gözükmüyor![]()
hadi ya bende gözüküyor :s
Evet, gözükmüyor Emre abi![]()
Tebrikler Galatasaray'a
Hamburg'taki maçı pek deplasman olmayacağını düşünüyorum oradaki gurbetçilerle yine avantajlı bir skorla dönmeyi bilecektir Galatasaray.
O zaman kendi sectigim 5 resmi upload ettimDevamı için : http://www.galatasaray.org/futbol/uefa/haber/3282.php