Sayfa 7 / 9 İlkİlk ... 56789 SonSon
181 ile 210 arası toplam 245 sonuç

Konu: Panathinaikos-Galatasaray [UEFA Avrupa Ligi F Grubu 1.Maçı]

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

4-1 olmasını çok isterim..Onların bize zamanında yaşattıkları o acı sonucu onlarda yaşasın istiyorum. Bizde o zaman Rüştü vardı bunlarda da o tarz bir kaleci var

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

3-1 bitti kazandık mutluyuz.Helal olsun Aslanlarımıza.ASY'de daha farklı kazanırız inşallah.Avrupa,Türkiye ayırt etmeden en az 3 gol atıyoruz hep böyle devam eder umarım.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

HAyırlı olsun bu galibiyet. Söke söke aldık. Zaten öncedende çoğunluk ezeceğiz demişti. İşte böyle vururlar adama

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Futbolun doğrularını yaptık ve maçı 3-1 kazandık.Çok mu iyi oynadık hayır ama deplasmanda bu kadar çekinilen bir deplasmanda 3-1 gibi rahat bir skorla galip gelmek sevindirici.

Elano,bugün olması gereken yerlerde bulundu 2 gol 1 asist ile yıldızlaştı.Diğer hakkını vermemiz gereken isimler,Mustafa Sarp,Leo Franco,Baros,Emre Aşık ve Kewell.

Bize Yunanlılara karşı böyle bir zafer yaşattığınız için teşekkürler Aslanlar.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

leo franco maçın yıldızı bence. en azından izlediğim dakikalarda devleşti kalede. helal olsun diyorum..

ama hala bir şeyler eksik bu takımda. ısrarla stoper alınmadı ya, ne diyeyim... barış özbek de bir gram kendini geliştiremediğine yansın. 5 maç üst üste 11 oynayan adam efsane olduğunu sanıyor galiba. nasıl çalışıyorsun antrenmanlarda birader? hiç mi pas atmayı öğretmiyorlar sana?

kötü maçtı bu.. hiç olmadı.. beklemezdim..

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

hadi geçmiş olsun

o kadar iyi olmamasına rağmen bulduğumuz fırsatları şans yardımıyla da değerlendirdik ve deplasmanda güzel bi galibiyet aldık darısı diğer maçların başına. ancak ortasahada özellikle ayhanın eksikliğini bu takım hissediyor. buna bi çare bulmak lazım

Nesil
    2006
    Yer

not: pozisyon bulduk ama çok pozisyon verdik. kötü futboldan kastım bu benim..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Pana'nın 2. yarıda çok etkili atakları vardı. Aynı şekilde bizim de Baros'la yakaladığımız pozisyonlar vardı. Çok fazla bastırmadık, geldiğimizde attık. Fakat Pana 2. yarıda daha çok atak yaptı ama hiçbirini değerlendiremediler Salpingidis'in pozisyonu dışında. Burda da kalite farkı ortaya çıkıyor. Tebrikler Cimbombom...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bu iş bu kadar. Olmadık pozisyonlar gol oldu(Elano frikik, bir de ilk golü sayabiliriz), gol olması gerekenler girmedi. Baros'un kaçırdıkları falan. Sonucunda hakettiğimiz bir galibiyeti aldık.

Bugün bizim sorunumuz ortasahaydı kesinlikle. Mehmet ve Mustafa 2 defansif yönlü oyuncu yan yana oynadığı sürece bunları yaşayacağız maalesef. O yüzden Ayhan acilen iyileşmeli...

Mutluyuz, gururluyuz, yunanı yine dökttük denize. Gönül isterdi 1-4 olsun anılar tazelensin; ama olmadı kısmet...

son olarak; Tvdeki karıncaları da yanıma aldım, müthiş bir sevinç yumağı oluşturduk; odanın ortasında "Pınarbaşı" çekiyoruz. Hoppaaa...

Cimbombom !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bugün şu kaçan golleride atsaydık maç ne hale gelicekti çok merak ediyorum.Öte yandan Pana'da goller kaçırdı.O konuda çok sanşlıydık.Her şeye rağmen tebrikler aslanım,yüzümüzü güldürmeye devam ediyorsun...

Ah şu Emre Güngör'ün sonu ne olacak çok merak ediyorum.Kronik sakatlığımı var nedir anlamadım gitti.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Ayrıca Tnt'ye de selamlarımızı iletiyorum.Şifresiz diye bas bas bağırdılar,maç başlıyınca anında şifreye soktular.Rezillik...
    Last edited by C h A o S : 18.Eylül.2009 at 01:51 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

TNT'den ikinci yarıyı izledim şifresini bulup
    Galibiyet için mutluyum ama oyundan pek memnun olmadım. Ama yine de kazanmak iyidir.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Tebrikler Galatasaray.Final öncesi ilk 3 puan hayırlı olsun.
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by LinGoLn_10 View Post
    Bana göre bu maçta, bu defansla gol yeriz. Ancak, yediğimizden fazlasını atarız. 3-2, 2-1, 3-1 gibi bir skor bekliyorum.
    Sanırım, doğru tahmin...

Öncelikle tebrikler, Galatasaray'ımıza. Böylesine zor bir deplasmandan 3 golle galip ayrılmak her yiğidin harcı değil...

Maç, kaliteliydi. Top bir o kalede bir bu kaledeydi. Panathinaikos ataklarının çoğu, uzaktan etkisiz toplardı ancak, kalenin yanınada yaklaşmadılar değil. Bu atakların en büyük sorumlusu, orta sahada ve atağa çıkarken yapılan top kayıpları... Rijkaard'ın bu sorunu çözeceğine inanıyorum.

Leo Franco, yine her zamanki gibiydi. Golde bana göre yapabileceği hiç bir şey yoktu. Kendisini tebrik ediyorum.

Defans, yol geçen hanı gibiydi. Servet ve Gökhan'ın eksiğini Hakan Balta ve Emre kapatmaya çalıştı ancak, bir yere kadar. Sanırım onların değerini bir kez daha uygulamalı olarak anladık. Sabri'yi yine beğendim. Bazı pas hatalarını da topu kovalayarak ve terinin son damlasına kadar mücadele ederek kapattı. Uğur Uçar, sol bekte ne kadar oynayabilirse, o kadar oynadı. Atağa herhangi bir katkısını göremedim ama, defansta elinden geleni yaptı.

Orta sahamızın ortası, yani, Mehmet Topal ve Mustafa Sarp, bugün vasatı aşamadı. Yaptıkları pas hataları ve defansı desteklememelerinden dolayı, ancak vasattılar.

Kanatlarımız boş alan bulamadılar pek. Ten Cate, Rijkaard'ı iyi analiz etmiş gibiydi. En büyük silahlarımız olan kanatların önünü kapatmasını bildiler. Topu kanata her taşıyışımızda bir hüsran yaşadık. Keita, bir çalımlasa, iki çalımlasa, üçüncüde kaptırıyordu. Kewell da öyle. Ama Kewell, biraz daha aktif ve çalışkandı.

Forvete gelince, Baros, beş tane net pozisyona girdi ancak, bunlardan sadece birini attı. Eğer bitiriciliğini sergileseydi, sonuca etkisi çok iyi olacaktı.

Değişiklikler ise, yerindeydi diyebilirim. Rijkaard, yine bu konuda ustalığını konuşturdu.

Maçtan 1-2 enstantane...

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

En önemlisi de Gs oynamasa bile kazandı. Buda Yunan ligi ile bizim ligimiz arasındaki kalite farkını ortaya koydu. Adamların en güçlü takımını oynamadan yenmek hemde 3-1 çok olumlu bir nokta. Birde oynasa ve atsa düşünemiyorum

TNT nin şifresini nasıl giricez şifresi nedir?

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Bugün ki maç ile ilgili pek fazla konuşmaya gerek yok.G.Saray bu maçta 5 yesede rahatlıkla çıkardı gruptan...

G.Saray mevcut kadrosu ile Avrupa liginin favorilerindendir.Örneğin Pana kadro kalitesi olarak G.Saray'ın yanına bile yaklaşamaz mesela.Tek sorun stoperde.Oraya da sağlam bir yabancı alınabilseydi müthiş olurdu...

Tebrikler G.Saray...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bu arada 2. golde pası veren Mehmet değilmiş, Elano'ymuş. Spikerin azizliğine gelip Mehmet yazmıştım buraya. 2 gol 1 asist Elano, çok güzel...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    Bu arada 2. golde pası veren Mehmet değilmiş, Elano'ymuş. Spikerin azizliğine gelip Mehmet yazmıştım buraya. 2 gol 1 asist Elano, çok güzel...
    Bırak Emre bu işleri sadece 1 asistle oynadı adam.Gol falan atmadı..

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Oynadığımız rakip bir Barcelona değildi belki ama Şampiyonlar Ligi tecrübesi bulunan önemli bir rakipti.

Galatasaray bir deplasmanda nasıl oynanması gerekiyorsa o şekilde oynadı. 2-0'dan sonra ise orta alanın düşmesiyle rakip çok tehlikeli gelmeye başladı. Sorun ne defansta ne başka yerde. Orta alanda kanatların ilerde kalması göbekteki 2 oyuncuyu kat kat enerji harcamaya zorluyor. Buda belirli bir süre sonra ortasahayı rakibe vermenize sebep oluyor.

Fazla yüklenmememize rağmen bir çok gol pozisyonu bulduk. Hemde öyle sıradan pozisyonlar değildi. Evet çokta pozisyon verdik ama şans bizim yanımızdaydı. Ne çok iyi bir maçtı ne de çok kötü bir maç..

Süper olanlar ise Le Franco, Baros ve maç skoruydu.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Bırak Emre bu işleri sadece 1 asistle oynadı adam.Gol falan atmadı..
    2. golü K.K yazmış uefa, ilk golü attı mis gibi Aslan Kendi kalesinee gol attırdığı için de asist yapmış sayılıyor, 1 gol 2 asist işte

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Elano 5, Baroš 48, Sarriegi (o.g.) 58... Sanırım 1 gol 1 asist.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uLtimatoM View Post
    4-1 olmasını çok isterim..Onların bize zamanında yaşattıkları o acı sonucu onlarda yaşasın istiyorum. Bizde o zaman Rüştü vardı bunlarda da o tarz bir kaleci var
    O acı sonucu onlar değil, biz yaşattık Orda hatan var

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

stoper sorunu yine bu senenin belalı problemi olacak belli oldu..
    oyun pek iyi değildi,biraz ruhsuz formsuz iki takım vardı sahada, nitekim buna hava ve zeminde olumsuz katkı yaptı.. iki takımda da bi iki savaşa oyuncuyu çıkarsak bu maç beni uyuturdu kanımca.. ofsayt taktiği başarılı oldu.. maçın oyuncusu leo franco ve emre aşık paylaşır.. leo'nün golü de çıkarabileceğine inanıyorum fakat hem hava hem de 3-0 ın getirmiş oldugu rahatlık biraz orda etkili oldu, yunan taraftarını tebrik ediyorum olumsuz şeyler yapmadılar, defanstan çıkarken çok top kaybı oldu bunu biraz formsuzluga ve biraz da hava ve zemine bağlıyorum.. ayrıca bizim baros gibi fırsatçı forvet olan cisse bu maç oynasaydı işimiz çok daha zor olurdu diye düşünüyorum..iyi bir açılış yaptık umarım böyle devam ederiz..

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Helal olsun aslanlarıma , denize döktük
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Tebrikler Galatasaray. Rakip defansın yaptığı 2 hatadan 2 gol buldular ve rakibin bir topu direkten döndü. Fakat Galatasaray'da Baros ile çok fırsat harcadı. Rahat 5-6'ya gidebilecek bir maçtı. Zorlu bir deplasmandan güzel bir galibiyet alarak 3 puanla başladılar ve bence grupta 6'da 6 yapacaklar.

Nesil
    2008
    Yer
    Türkiye

HeLaL oLsun be işte bu...Avrupa Fatihi geri döndü ...Bence Maçın yıLdızları 2 goL 1 asistle elano ve harika kurtarışLarıyLa Leo Franco...

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Rijkaard ı Galatasaray takımına maç seçtirmeyip, önüne geleni ki (Bu diğer ülkenin lideri bile olsa) devirdiği ve Avrupa veya ligi herhangi bir sıralamaya koymayıp kazandığı, ülke puanına gerekli katkıyı yaptığı için tebrik ediyor ve merakla takip ediyorum. Avrupa'da galatasarayı destekliyorum büyük bir heyecanla..

Nesil
    2007
    Yer
    East Unbool

umarım 6'da 6 yaparız tabi ama klasik Türk takımı hastalığıdır, bir deplasmanda berabere filan kalırız biz. 18 puanı hiç göremeyeceğiz gibi geliyor bana bazen

Nesil
    2006
    Yer

böyle taraftarların da olması güzel. ama herkes böyle olsa keşke

Quote Originally Posted by welet1905 View Post
    O acı sonucu onlar değil, biz yaşattık Orda hatan var
    Pana yanlış hatırlamıyosam FB'yi yenmişti 4-1 arkadaş onu kastetmiş.

Nesil
    2003

Yaklasik 20 yildir izlerim Turk futbolunu.

20 yildir da bu tip golleri biz yeriz.

Artik bu tip golleri atan tarafta olmak cok memnun edici. Birseyler degisiyor galiba.

Sayfa 7 / 9 İlkİlk ... 56789 SonSon

Mesaj Yetkileri