Screw you guys, I'm goin' home
Aslan formanin rengi cok kotu olmus , ama Pembe forma bayagi hosuma gitti alabilirim
Aslan forma vasat, mercan forma vasatın üstü, parçalı çok iyi. Çoğu maça parçalı forma ile çıkılmasını umut ediyorum...
Pembe çok hoş.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Pembe formayı çok beğendim.
o kadar konuştuk ama parçalı geçen senekinin aynısı beğenmediğimiz somon, mercan, pembe ya da ne derseniz en iyisi o şimdikilerin arasında en iyisi...
şimdi karar verdim 4. forma çıkana kadar beklicem çıkınca ya onu ya da parçalı formalıyı almayı düşünüyorum belki geçilecek dalgalara rağmen mercan formayı alırım![]()
2289 cok güzel olmus, kesinlikle alacagim.. Diger formalar da iyi..
You can call me a hero.
I'm no hero. I'm a legend.
Heroes last a lifetime. Legends last forever.
Somon forma tek kelimeyle muhteşem.
Büyük takımlar içindeki en vasatı gsnin olmuş ama çokta kötü değil
Arslan forma, beklentimin altında. Arslan figürünün daha büyük olmasını temenni ediyordum. 2289 Mercan, gerçekten hoş. Onu alacağım büyük ihtimal, herkese, söylenen her söze inat![]()
Formalar vasat olmuş. Yine de en iyisi pembe.
Stadda çocuğun arkasındaki Metin Oktay'mış, parçalının videoda var.
Bu arada parçalı ve mercan rengi formalar gayet güzel, krem rengi orta.
Fena olmamış fakat her zaman için parçalı en iyisi.
Mercan yine iyi bir satış sayısı yakalar bu sene(Geçen seneki 2288 gibi).Parçalı'nın zaten geçen seneden pek farkı yok.Arslan forma gerçekten daha iyi olabilirdi.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Pembe forma çok iyi duruyor..
Parçalı geçen senekinin aynısı. Onu almama gerek yok, zaten geçen sene parçalı almıştım. Bu sene ek olarak geçen seneki "mor"u almadığıma pişman biri olarak bu pişmanlığı bu sene yaşamayıp, Mercan formadan alacağım bir tane.
Pembe iyi olmuş diyecektim tam ama o arkadaki daha koyu renki numara alanı çok garip durmuş :S sanırım numara olunca normal görünürdür :S
Yorumlara bakıyorumda Galatasaraylılar somon/mercan, diğer takım taraftarları pembe demişler aynı formaya. . .
aslan parçalı forma bence de vasat. diğerleri bu formaya nazaran daha iyi.
(/s)
Numara yazılan yeri ve fontu kötü olmuş kanımca geçen yılkiler dah hoştu
fontları çok beğendim ben.
ama krem rengi formayı daha iyi bekliyordum, onda hayal kırıklığı yaşadım. mercan(!!) çok güzel. forma-şort falan çok güzel bi tasarım olmuş 2289.
parçalıyı bari rötüşlasalardı. en azından ters renk kombinasyonunu düzeltselerdi.
sonuç olarak kesinlikle ama kesinlikle geçen senekilerden çok daha iyi. çubuklu formayı da merakla bekliyorum. umarım güzel bişeyler yapmışlardır...
Parçalı forma geçen seneki formanın birebir aynısı değil mi ? Hatta fiyatı bile 89 diğerleri 92.
Somon-Mercan-Pembe forma aralarında en iyi olmuş.
bu beğenmediğimiz forma bile daha güzel olurmuş çıkana göre![]()