Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maçı kim kazanır?

Voters
45. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe

30 66.67%
  • Young Boys

11 24.44%
  • Beraberlik

4 8.89%
Sayfa 7 / 10 İlkİlk ... 56789 ... SonSon
181 ile 210 arası toplam 284 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Young Boys | Şampiyonlar Ligi 3. Eleme Turu 2.Maç

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Bursaspor'a piyango vurdu adeta..

Young Boys iki maçta da gösterdiği performansla Fenerbahçe'den çok daha üstündü..Özellikle de fizik-kondisyon olarak..

hak eden turu atladı diyebilirz..Fenerbahçe'nin bu kadar kötü oluşunun nedeni ne onu da anlayabilmiş değilim..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Öncelikle YB'yi tebrik ediyorum.2 maçtada oyunun hakimi olan taraftı.İlk maçtaki şanssızlığı bu maçta yaşanmadı.Fb içinse 2 maçtada vasatın altında bir oyun ortaya koydu...

Birde bu YB'nin forveti Doubai sağlam adam.İlk maçtada beğenmiştim.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Ruhsuz Brezilyalılar tek sebep bu

Nesil
    2008
    Yer
    Türkiye

Fener elendi diye bu kadar Türk Futbolunu aşağılamanın anlamı yok .Neyse şimdi 4 takımla da gruplara kalmayı düşünürüz .Bir de Bursa var alacağı her puan kardır bu yıl tecrübe yılı olacak .

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by C h A o S View Post
    Öncelikle YB'yi tebrik ediyorum.2 maçtada oyunun hakimi olan taraftı.İlk maçtaki şanssızlığı bu maçta yaşanmadı.Fb içinse 2 maçtada vasatın altında bir oyun ortaya koydu...

Birde bu YB'nin forveti Doubai sağlam adam.İlk maçtada beğenmiştim.
    Doubai ortasaha forvetleri Bienvenu.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

bursa gruptan çıkarsa 6 takım mı gidicek seneye?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Addolorato View Post
    Doubai ortasaha forvetleri Bienvenu.
    Bienvenu o zaman Gerçekten iş yapar TSL'de.Ayı boğan gibi adam...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

ya aykut hocada yapmayacaksa kim yapacak bu değişiklikleri.Bekirden Önderden sağ bek olmuyo bu inat niye genç Okanı oynatsan ölür müsün.Ayıp yahu bu yönetimin yaptığıda ayıp yetiştirmezsen transferleri olacağı budur.Young Boys çok iyi oynadı,tam bize ters gelen bi oyun yapıları varmış.Stoch'a gelince geçen maç kazımın yaptıgından çok daha sorumsuzcaydı yaptığı yazık etti.Aykut hoca bir an önce hatalarını anlamalı yoksa yönetim onu günah keçisi yapacak ki ben bunu hiç istemem.Alexi çıkartmasıda fena olmadı aslında ama özer , mehmet topuz gibi bir oyuncu sakat olmasa Alexin yerine girip çok daha verimli olabilirdi.Geçmiş olsun hepimize
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Rıdvan: Fenerbahçe'nin sorunu teknik-taktik değil... Fenerbahçe'de futbol kültürü değişmeli...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Crocodile1963 View Post
    Neyse herkese geçmiş olsun, baba oğluna yapmaz böyle iyiliği (+5 M €)

Şampiyonlar liginde Türkiye'yi tek takım olarak temsil etmekten gurur duyacağız. . .
    Sizi ülke puanı ilgilendirmiyor zaten ülke gururu...

İnsan sonradan görme olmasın gelsin gitsin işi zor tabii..

Memnun kaldım elenmekden, rezalet futbolla play off'da bizi ezerlerdi dişli ekipler gelseydi.
    hayırlısı olsun, bu sene kötü başladık kötü devam ediyoruz, umarım sezon sonuna kadar hayal kırıklığıyla geçiştirmeyiz.

Quote Originally Posted by yunusgs View Post
    Abi,işin içine tüm Türk klüplerini katalım.Avrupalılar kadar profesyonel miyiz?Onlar kadar profesyonel düşünebiliyor muyuz?Futbolu seyircilik ve çılgınca taraftarlıktan öte;mantıklı düşünerek Avrupa'daki takımları dize getirebiliyor muyuz?Türkiye'nin gerçekleri bunlar.Tüm Avrupa'nın 1.liglerinde tüm takımlarının düşünceleri bizimkilerden en az 10 kat fazla profesyonel.
    profesyonellik bir yere kadar. Young Boys çok mu profesyonel takım? ama çıktılar, mücadele ettiler, istediler aldılar bunu söylüyorum ben. Hırs, istek olmadan olmuyor, Bursaspor'un kadrosunun genelinde, Ertuğrul Hoca'da, oyun anlayışında bu var, bu yüzden ayrı bir yere koyuyorum onları. Fenerbahçe'de bu tipte olan oyuncular zaten kendisini belli ediyor, sahaya baktığımızda en beğendiğimiz oyuncular kimler? Emre, Gökhan Gönül, Volkan, Stoch...Hırslı, istekli çalışan oyuncular.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Birde bütün Bursasporlu arkadaşlar değil ama bi garip bazıları son dakikada biz kaybettik şampiyonlugu ama sonucta ertugrul hoca var gelenekleri yıktılar vs hosuma giden birşeydi şampiyon olmaları şimdi gitgide sivasspor antipatikliğine dogru yol alıyorlar,sivasın hocası antipatikti bursanın bazı taraftarları.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

fenerbahçe futbol takımının toplam oyuncu değeri - 134 milyon euro.

young boys - 24 milyon euro.
    (/s)

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Umarım bizde utanç degilde gurur duyarız
    Gidecek konumu elde ettiyse , elbette gurur duyacağız .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Kötü futbol oynadi Fb savunma berbatti.Bekir ofansta Santos savunmada yetersizdi.Göbektiler de golde büyük katki sagladilar.

Dia %100 bi pozisyon kacirmis galiba intden izledigim icin göremedim arada takiliyodu ama onun disinda hareketli bi futbolcu da pek begenmedim tabi ilk maci.

Alex'i cikarip Selcugu almanin mantigini anlayamadim.Orta sahayi toparlamaksa amac Cristiani cikar.

Nese gecmis olsun hakeden kazandi.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Ne diyelim geçmiş olsun.Umarım tüm Türk takımları UEFA'ya kalmayı başarır ve orda en iyi yerlere gelirler.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Yıldız oyuncunun değil, birbirini tamamlayan takım oyuncusu alma devri olduğu bir kez daha ortaya çıktı. Bizim takımlarımızın patronları (!) bunu hala göremiyorlar. Bir başkan da çıkıp, arkadaş ben kim ne derse desin yıldız oyuncuyu olmazsa olmaz görmüyorum diyemiyor. Sonra Türk takımları dalga konusu oluyor. Young Boys kim yav, biri Tromso'ya elenir, öbürü Anorthosis, diğeri Valerenga.

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Quote Originally Posted by goosfraba View Post
    fenerbahçe futbol takımının toplam oyuncu değeri - 134 milyon euro.

young boys - 24 milyon euro.

İsviçre standartlarında 24 milyon euro... Aynı oyuncuları tam tekmil Türkiye ligine dağıtsak en az 60 milyon euro ederler. Yani bu rakamlar sunni... Uefa'nın merkezi İsviçre'de 1 milyona oynayan oyuncuyu biz istesek 5 milyon der. Tersini düşünelim: Bizim takımın 135 milyon euro oluşu da sunni... Çünkü bu oyuncular başka bir ülkede burada kazandıklarının yarısını kazanamaz. Hiçbirisi... Bu sebeple bu 135 milyon euroda aslında gerçek değerinin en az iki katı...

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Young Boys iddaa da hep 4-6 gol oynadıgım takımdı harbiden attıkları kadar varmış takım, tecrübesiz bir Barcelona izledim ben

Bu arada Stoch Fbyi samp liginde oldugu icin tercih ettigini aciklamisti sanirim kendi etti bi bakima takimi samp liginden

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Guiza kalacak galiba

Aykut Kocamana takimi emanet etmek ne kadar yanlis oldugunu daha iyi anlicaz tabi yonetimin akli basina gelmese

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by yaman76hakanFB View Post
    İsviçre standartlarında 24 milyon euro... Aynı oyuncuları tam tekmil Türkiye ligine dağıtsak en az 60 milyon euro ederler. Yani bu rakamlar sunni... Uefa'nın merkezi İsviçre'de 1 milyona oynayan oyuncuyu biz istesek 5 milyon der. Tersini düşünelim: Bizim takımın 135 milyon euro oluşu da sunni... Çünkü bu oyuncular başka bir ülkede burada kazandıklarının yarısını kazanamaz. Hiçbirisi... Bu sebeple bu 135 milyon euroda aslında gerçek değerinin en az iki katı...
    kağıt üzerindeki durum bu abi.

değinmek istediğim nokta, aşırı derecede para harcayan, değerinin 2-3 katına futbolcu alan yönetimin başarısızlığı var. bunu göstermek istedim.
    (/s)

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Tam Daum'luk maçtı yatacaksın alacaksın. Dia'ya olan güvenimde o pozisyonda sağ ayakla vurmaya çalışacağına sol ayağını denese olmaz mıydı? Ne kadar sevmesenizde bu takım Güiza'ya ihtiyacı var. Daum'a 1000 kez daha ihtiyacı var. Adamda az daha şans olsaydı Fenerbahçe'de 3 kupa kazanıp bitirecekti sezonu. Aykut sadece Daum'un 3 katı az daha maaşa çalıştığı için geldi. Koch'un eksikliği bariz. Yediğimiz golde Volkan hatalı.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Fenerbahçe forması giyen hangi 11 oyuncu sahaya çıkarsa çıksın bugün bu takımı yenmeliydik. Ancak; yönetim yapması gereken transferleri yapmayarak bu geceki sonuca davetiye çıkarmıştır, bu riski göze almıştır. Forvet, önlibero, stoper eksikliğimizi Metin Şentürk gördü, yönetim göremedi.

Normal şartlarda Aykut hocayı bugünkü sonuçtan dolayı suçlamazdım ancak; Aykut hoca devre arası gol atması gereken maçta Alex'i çıkarıp oyuna Selçuk'u alarak aha ben geldim, böyle bir maçta radikal bir karar aldım, şimdiye kadar gelenler yapamamış olabilir ama yaparım mesajı vermeye çalıştı, tabi bu mesaj elimizde patladı. Farzedelim ki Alex'i beğenmedin ilk yarı, yerine forvet alırsın, ofansif bir adam alırsın; Selçuk nerden çıktı ? Bana göre de Selçuk oyuna girmeliydi ama Alex yerine değil Cristian yerine.

Gökhan Gönül ve Emre çok çabaladı ama yetmedi. Y. Boys haketti ve turu geçtiler.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Quote Originally Posted by goosfraba View Post

değinmek istediğim nokta, aşırı derecede para harcayan, değerinin 2-3 katına futbolcu alan yönetimin başarısızlığı var. bunu göstermek istedim.

O konuda sonuna kadar haklısın.

Bu turu geçmeyi en çok Aykut hocanın eli güçlensin diye istiyordum. Yoksa bu kadrodan -geçen yıl olduğu gibi, bu sezonda- pek bir şey beklediğim yoktu. Tek umudum alınacak radikal kararlar... Ama inşallah yönetim o konulara da burnunu sokmaz. Hocanın git dediği gider, kal dediği kalır.

Şu haliyle bu kadronun başına Morinhio'yu getirsen n'olur ki?

Bize düşen: Yılların günahlarını Aykut hocaya yüklemeyelim. Ona sahip çıkalım.

Durum 0-0 olsa çok mantıklı hamle derdim bende ama 1-0 mağlup durumda, gol bulman lazım, bir hücum oyuncusu alınabilirdi yerine. Ya da aynı şekilde devam edilebilirdi. Sanırım savunma ile hücumun aşırı kopuk oynaması nedeniyle böyle bir hamle yaptı. Cristian'da geri geliyordu 5 defans 4 hücumcu, arada yazık Emre koşturup duruyordu.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Çok fazla atak yiyorduk orta sahadan Alex aldığı toplardan 1-2 si dışında hiçbir topu kullanamadı ve hızlı çıkmamız gereken diri bir takıma karşı sadece yavaşlatıyordu hem orta saha üstünlüğü , hem defansı korumak ve emreyi biraz daha ileri iterek hızlı çıkmak adına yapılabilecek en doğru değişikliği yaptı Aykut Hoca , hiç de ben buyum falan deme durumu yoktu bence elinde topuz olsa onu sokardı ve herşey farklı olurdu tabiki

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by titates1 View Post
    Çok fazla atak yiyorduk orta sahadan Alex aldığı toplardan 1-2 si dışında hiçbir topu kullanamadı ve hızlı çıkmamız gereken diri bir takıma karşı sadece yavaşlatıyordu hem orta saha üstünlüğü , hem defansı korumak ve emreyi biraz daha ileri iterek hızlı çıkmak adına yapılabilecek en doğru değişikliği yaptı Aykut Hoca , hiç de ben buyum falan deme durumu yoktu bence elinde topuz olsa onu sokardı ve herşey farklı olurdu tabiki
    Altını çizdiğim kısım dışındakine tamamen katılıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Aykut Kocaman çok büyük taktiksel hatalar yaptı bugün, bu aşikâr. Ancak bu takımın sorunu artık taktik veya yapılmayan oyuncu transferleri değil. Kadroda bulunan oyuncuların kafa yapısı. Bu değişmezse bizden hiç birşey olmaz. Ve bu değişimi de ancak Aykut Hocanın yapabileceğine inanıyorum. Zamanla bu ağırlıklardan kurtaracaktır bizi buna inanıyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Quote Originally Posted by titates1 View Post

Sadece bunlar değil... Bütün toplar onda toplanıyor ve beyefendi ısrarla kanatları kullanmak yerine Gökhan Ünal'ın alamayacağı, sökemeyeceği, götüremeyeceği ara topları deniyor. Maçın ilk 15 dakikası iki pozisyonda Stoch sol açıkta bomboş kaldı, Alex hazretleri dönüp bakmadı bile... Ben ekran başından gördüğüme göre, Alex gibi oyun IQ'su dünyanın en iyilerinden birisi olan bir futbol zekasının görmemesi mümkün değil... Stoch ise daha sonra top almak için ortaya gelmeye başladı ve zaten iyi pas alamadığı için kalabalık arasında kayboldu gitti. Kanat oyuncularına (Stoch ve Dia'ya) pasları hep başkaları atmaya çalıştı, onların paslarıda verimli olmadı haliyle...

2. yarı Alex'den sonra Stoch'un kızardığı dakikaya kadar farkındaysanız, hücum şekillenirken toplar hep kantlara doğru aktı ve ağır ağır bindirmeler başlamıştı. Yapması gereken bir hamleyi yaptı. Adamın yürüyecek hali yok. Duran topların başına geçiyor, ceza alanına zor yetiştiriyor.

Sayfa 7 / 10 İlkİlk ... 56789 ... SonSon

Mesaj Yetkileri