Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
21. You may not vote on this poll
  • Galatasaray kazanır

13 61.90%
  • Eskişehirspor kazanır

3 14.29%
  • Berabere biter

5 23.81%
Sayfa 7 / 7 İlkİlk ... 567
181 ile 195 arası toplam 195 sonuç

Konu: Galatasaray - Eskişehirspor [20. Hafta]

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

O pozisyon 3 - 0 ken oluyor.İlk topu Zapata kurtardı ardından hakem düdüğünü duyunca topu bıraktı hakeme baktı zaten tutucaktı o topu.
    Tourner dans le vide, tourner dans le vide..
    Et je m’envole, vole, vole, vole, vole...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yalnız bu görüntüye göre Batuhan'ın kolu ve omzu çizginin sağ tarafında. Koluyla gol atamayacağı için ofsayt sayılmaz ama omzu çizgiyi geçtiği için ofsayt verilmesi gerekir, ben mi kuralı yanlış biliyorum?

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Yalnız bu görüntüye göre Batuhan'ın kolu ve omzu çizginin sağ tarafında. Koluyla gol atamayacağı için ofsayt sayılmaz ama omzu çizgiyi geçtiği için ofsayt verilmesi gerekir, ben mi kuralı yanlış biliyorum?
    Defansın tüm uzuvları dahildir, hücumcunun el-kol dahil değildir.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Defansın tüm uzuvları dahildir, hücumcunun el-kol dahil değildir.
    Ben Batuhan'ın kolu ve omzunun çizginin sağında olduğunu belirttim zaten abi

Nesil
    2007
    Yer
    East Unbool

Bu mantıkla gidersen Eskişehirspor'un ilk golünde de ofsayt var. O pozisyonda aktif ve topa hareket eden bir oyuncu daha var ve o oyuncu ofsayt pozisyonunda. Topla oynamamış olabilir ama kaleciyi yanıltan bir pozisyonu olduğu için ofsayt olarak değerlendirilir. Ayrıca Eskişehir spor'un ikinci golünde de de baraj yaklaşık 10 metre mesafede ve bu bariz bir avantaj, topun gidiş şekline bakarsan nizami bir baraj söz konusu olsa Ümit'in o şutu barajda kalır. Bu veriler ışığında bakarsak o zaman her iki golde de Galatasaray'ın hakkı yendi, normalde maç 4-0 bitmeliydi. Peki bitti mi, hayır 4-2 bitti. kimse bu pozisyonlardan bahsetti mi, hayır bahsetmedi. Çünkü senin bahsettiğin dahil tüm pozisyonlar art niyet aranmadan hakem taktiri olarak düşünülebilecek pozisyonlar, körün görebileceği, art niyetli pozisyonlar değil.

He eskiye gidersek ilk yarıdaki Bursaspor maçından itibaren Galatasaray'ın doğrandığı çok maç buluruz. Galatasaray son maça kadar iyi oynadı mı, hayır ama şu anda ilk 5 içerisinde bulunan hiçbir takımdan çok da kötü oynamadı. Son iki senedir STSL'de zaten futbol oynanmıyor ya o da başka bir konu...

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Default "Sorumluları tespit ettik"

TT Arena'da oynanan mücadelede attıkları yabancı maddelerle bir ağır iki çocuğun yaralanmasına neden olan holiganlar güvenlik kameralarınca tespit edildi.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Galatasaray Başkanı Adnan Polat, şişelerin iki kişi tarafından deplasman tribününden atıldığının tespit edildiğini ve görüntülerin de emniyet yetkililileriyle Eskişehirspor kulübüne iletildiğini söyledi.

"SUÇ DUYURUSUNDA BULUNULACAK"
    Polat, iki holiganın kimlik tespitlerinin yapılmasının ardından kulüp hukukçularının da harekete geçerek sorumlular hakkında suç duyurusunda bulunacağını sözlerine ekledi.

"TAHAMMÜLÜMÜZ YOK"
    Başkan Polat, son olarak, "Bu tür çirkinliklere tahammülümüz yok. Sorumluların bulunup cezalarını alması için elimden geleni yapacağım ve bunlarla mücadelem sonuna kadar sürecek. Bundan sonra stada girişte aramalar daha hassas bir şekilde yapılacak ve herhangi bir yabancı maddenin içeri sokulmasının önüne geçilecek" dedi.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bu çocuğun suçu neydi şimdi kendini bilmez taraftar denir bunu yapanlara reziller.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

G.Saray şişe atan kişiyi buldu!
    Galatasaray Kulübü, Eskişehirspor maçında yaralanan Galatasaray taraftarına şişe atan kişiyi tespit etti.

Galatasaray Kulübü, Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Ali Sami Yen Spor Kulübü Türk Telekom Arena'da oynanan Galatasaray - Eskişehirspor maçında 10 yaşındaki Batuhan Sağır'a şişe atarak yaralanmasına neden olan kişiyi tespit etti.

Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Murat Yalçındağ, kendisine ait twitter hesabında şişeyi atan kişinin tespit edildiğini şu ifadelerle bildirdi; "Küçük kardeşimize şişe fırlatanları tespit ettik ve güvenlik birimlerine bildirdik."

Kaynak: SporX
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Deplasman taraftarının üst katta olması büyük saçmalıktı ama alt katta olsa bu kez de locaların dibindeydi bunu hesap etmeyip nasıl o locaları sattılar anlamıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Böyle insanlar(!) oldukça futboldan soğuyorum, daha önemlisi şu anda ailemden, Allah'tan ve sevdiklerimden sonra en çok önem verdiğim şeyden soğutuyorlar valla.
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Ayrıca şunu belirtmek isterim ki Emir Sarıgül az önce NTVSpor'da resmen şov yaptı. Dün minik Batuhan'ın amcası bizimle 1 otobüs Eskişehirspor taraftarı gelip ilgilendi (Boğazın Kırmızı Şimşekleri) Galatasaray yönetiminden kimse ilgilenmedi dedi. Emir Sarıgül çıkmış olay olduğu andan itibaren ben ilgilendim diyor. Ayıptır..
    I'm back...

Sayfa 7 / 7 İlkİlk ... 567

Mesaj Yetkileri