Zebina ve Simic ikisinden birisi gelebilir..
Zebina ve Simic ikisinden birisi gelebilir..
işte bomba transferimiz MATEJA KEZMAN'ın psv'deyken attığı güsell gollerin bazıları(klip);http://www.youtube.com/watch?v=ZBRQD...elated&search=
ÇOOOOOOK GÜSELL BİR TRANSFER HAYIRLI OLSUN TÜM TARAFTARLARIMIZA
3 lü defans asla olmamalı biz 4 kişyle defans sorunundan yakınırken 3 kişi ile asla yapamayız
Yalana Bak Yawwww...Artik Çok Komİk Oluyolar Bu Yazarlar
hangi yalana???
ne yalanı yahu?
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
Zebina veya Simic gelmez. Brezilyalı gelecekmiş.
Dileğim, sol bek olarak Nery, Marcelo veya Gilberto gelsin.
Stoper olarak ise PSV'li Alex, Cruzeiro'lu Edu Dracena ve Luisao'nun gelmesini isterim.
Bu saydığım oyunculardan biri gelsin, sevinçten havalara uçarım![]()
fenerde kezman eski forumuna yaklaşırsa ve deivid le anlaşırsa şov olur ama kezman biraz uyum sorunu çeker ve formu düşük olursa vay fenerin haline anelka kadar problemli bi oyuncudur kendisi... yani uyum çok önemli deivid kapalı kutu sayılır güzel golleri var ama türkiye gibi bir lige adapte olabilir mi meçhul... alex-kezman-deivid bu 3lü anlaşırsa ve form tutturursa benim tahminim fener uefada yarı final oynar
abi luci gitsin sorin veya nery gelsin yeter uefa'ya.ben 3 sezondur sol bekte ümit özat görüyorum ve içim içimi yiyor.Maç başı 15 orta yapıyor ikisi yerini buluyor,bütün taraftarlar da ana avrat gidiyor.
ayrıca ümit'in kaptanlığına gelirsek:
adamın türkçe konuştuğundan bir şey anlamıyoruz bu adam nasıl inglizce konuşacak!Takım kaptanımız Appiah olsun.İngilizce-İtalyanca biliyor ne de olsa.Avrupa'da da türkiye'de de adam gibi temsil eder bizi.
Birincisi İstatistiklere göre ümit özat türkiye liginde en isabetli orta sıralamasında ilk 3 de bi kişi yani 15/2 değil.Originally Posted by Silent Island
İkincisi ise kaptanlığı. İnan Şu an fenerbahcede fenerbahce için varını yoğunu verebilecek bi kişi. ondan daha ii bi kaptan olamaz mevcut kadroda.
yapma dostum ya ne kaptanlığını gördük?en basitinden gençlerbirliği maçı.Kaç tane kartlık pozisyon var bir kere gidip de kart istemedi hakemden.Azıcık kaptanlığını yapması gerekirdi.Takımı temsil etmesi gerkirdi.Hatta Ümit hiç kart istemeyince Zico Ümit'i uyardı kart konusunda itiraz etmesi için.Ayrıca Avrupa maçlarında görüyoruz Ümit'in ortalarını.3 sezondur süper şeyler yapıyor.E ek olarak da bir türlü döndüremediği 100 cm çapındaki belini de ekleye biliriz.Adam en beter çalımları bile yiyebiliyor o beli sayesinde.Son olarak da Milano'daki maçta Kaka yanından geçerken tutup indirebilirdi.Pozisyon ceza alanı dışındaydı ve ümit son adamdı.Dakika da 85'i geçmişti.8-9 dakika 10 kişi kalabilirdik ama Ümit sağolsun indirmedi ve gol oldu.Hala aklımda o pozisyon belki o pozisyonda indirse bir üst turdaydık!
Ümit çok iyi bir libero ve ön libero ama sol bek oynayamaz.Ne hız var ne bel var.Ama çok iyi müdahaleleri var iyi top kapıyor bence livero veya ön liberoda faydalanılabilirdi Ümit'ten.Ama ön liberolarımız Appiah-Aurelio olunca ümit'e kadroda yer bulamıyorum.
Ayrıca da Dinamo maçlarında gördük Appiah mı yırtındı Ümit mi?Appiah'ın sakatlandığı halde 10 kişi kalmamak için oyuna devam ettiğini hatırlatırım.
o top ümite gelene kadar alexi geçti kemali geçti neden onlar indirmiyoda yumurta bilmemne kapısına gelince suç ümitin oluyo ki?? ayrıca ümitin kademe anlayışı avrupa seviyesinde ok? Ayrıca Kart İstemekle Kaptan Olunmuyo. Olunsaydı eğer C. Ronaldo manchesterın kaptanı olurdu. Hatta Portekizin.
Ben her pozisyona kart istesin demedim.Ben takımın sorunlarını dile getirmediğini söyledim sadece.Kart istemesi sadece bir örnekti.Ayrıca Alex'in defansının sıfır olduğunu biliyoruz.Ümit son adam olduğunu da biliyordu ama indirmedi.Ben can alıcı hatalarını söylüyorum.Ama Ümit'in ingilizcesi(hatta türkçe'si) konusunda ve takım için hırs konusunda her zaman düşüncemi savunurum.Ayrıca da sol bek'de bana Ümit'i savunuyorsan seni tebrik ederim ve daha fazla tartışmam.Çünkü eğer öyle bir olay olursa ya sen futboldan çok anlıyorsun da Ümit'in özelliklerini iyi irdeliyorsun.Ya da ben 3 sezondur Canlı izlediğim adamı hala çözememiş biriyim.Ki bu iki durumda da seninle tartışmam doğru olmaz.
sen ümiti sanki fener için hiçbişey yapmamış gibi eleştirirsen bende onu savunurum. bu kadar basit. sen bi fenerbahcelisin ve o seninde kaptanın sadece futbolcuların değil. nasıl ki signor hala kaptanımız ziya kaptan kaptanımızsa ümitde bizim kaptanımız.
takım sorunlarına gelince galiba sen kiev maçından sonraki tarık abini açtığı konuyo görmedin.
ümit gerçekten ii futbolcu ama bu takımda herzaman oynayacak kadar deil...çok hantal we ortaları da o kadar ii deil bilinçsizce açıor sol ayakla..dewamlı gelişine arka direğe tabi millet öne koşuor o arkaya atıor...awrupa da öle çizgiye kadar warıpta klassik sağ ayağına alırken attığı çalımları yemiolar...sol ayakla açtımıydı işimiz allaha kalmış...
Tekrar sölüyorum Ümit Orta Yüzdesinde ilk 2 de. Türkiyede. bunu melih şendil söledi.
ben hiç bir şey yapmadı demedim hiç bir şey yapmamaya başladı dedim.ve artık yetti 98'den beri avrupada tecrübeleniyoruz.Anamız ağladı tecrübelene tecrübelene.artık avrupa'da başarı Uefa'da çeyrek final bekliyoruz.Ama bu sol bekle bu sağ bekle olmuyor ki!Serkan kırmızı gördü yerine geçen sezon forvet oynayan Kerim'i koyduk.Zaten stoperde de Can vardı.Can çok yetenekli ama Çok hatta inanılmaz tecrübesizdi.Avrupa'da gitmez bunlar dedik.Lugano geldi.Forvet kötü dedik Deivid(ki bilirsin fm2006'da ortalığı dağıtıyor) ve Mateja Kezman'ı aldık.Bekler haricinde her yer Avrupa standardına ulaştı.E Serkan Ümit kadar göze batmıyor.Ve ben de takımın tek eksik kalan noktası olan sol beke oyuncu istedim.İnan Appiah-Aurelio-Tümer-Alex'i görünce ve transferlerin kalitelerini şöyle bir düşününce Ümit o kadar göze batıyor ki.Eğer Ümit kalırsa Uefa'da bir çok maçta lanet ederek "Ben demiştim" dedirtir.Ama umarım Ümit kalırsa ben bu dediğim lafları bir güzel yutarım ve ilk defa tükürdüğümü yalamaktan zevk alırım.Ama Çok çok yüksek ihtimal Ümit benim dediğim gibi batacak.
cok yavas ve kademe anlayısı yok umitin.Originally Posted by FenerBahceLi
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
http://www.cruzeiro.com.br/cruzeiro/noticias/7641.html
arkadaşlar edu dracena hakkında cruzeiro resmi sitesinde açıklama yapıldı.
hayırlı olsun diyecez galiba???
buradan çevirtebilirsiniz portekizceden ingilizceye.
http://www.google.com/translate_t
Fenerbahçe yönetimi Mateja Kezman ve Deivid De Souza transferlerinden sonra şimdi de Brezilya'nın Cruzeiro takımında forma giyen Edu Dracena'yı kadrosuna katmak için uğraşıyor.
Brezilya basının iddiasına göre Edu gelecek hafta Türkiye'de olacak ve Fenerbahçe'nin başarılı defans oyuncusu Luciano ile takas olarak bu transfer gerçekleştirilecek.
25 yaşındaki Brezilyalı defans oyuncusu, Edu, 2003 yılından beri Cruzeiro forması giyiyor. Tam adıyla Eduardo Luís Abonízio de Souza tek Avrupa deneyimini 2002 yılında Yunanistan'ın Olimypiakos takımında yaşamıştı.
Ben ingilizceye çevirttim www.google.com/translate den. Orada yazana göre 2.85 M Euro takıma diğer %50 side Huan Figer ve bir finans şirketine ödenecekmiş. Bize 5.7 M Euro mal oldu yani. R$ dedikleride Brezilya doları falan herhalde
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
arkadaşlar Luciano kiralık takas olamaz ki!Sözleşmesi feshedilir gönderilir.Ayrıca Cruzeiro resmi sitesindeki habere göre Edu işi kesinleşti.
R$ Real oluyor brezilyanin para birimi
Edu kesin bizde arkadaslar camiamiza hayirli ugurlu olsun..
Kahinlik yapacam.Canım çekti.Bence bu adam Luciano'nun forvet özelliklerinin alınıp defans özelliklerine konulmuş olanıTip olarak eskiden Beşiktaş'da oynayan ve Lakabı "takoz" olan Recep'i hatırlatıyor.Bu Recep kendi kalesine uçan tekme ile ve roveşata ile gol atan bir adam.Uçan tekme ile attığı golü isteyenler olursa upload edebilirim.
pahalı oldu gibime gitti biraz.Originally Posted by EreN
Arkadşlar Edu kendi sitesinde de açıkladı.Bu ingilizcesi.google translate'de çevirdim.
Confirmed transference Now it is official. Edu Dracena makes right its transference pra the Fenerbaçe of Turkey. The details on its transference and its new contract will be announced soon, but the player will not act again with the shirt of the Cruise.
bu da sitesi
http://www.edudracena.com.br/
5.7 BRAZİL REAL'i acaba kaç Ytl![]()
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
beyler fbtv yi açık tutun "Batman" heran gelebilir.
arkadaşlar o 5,7 nin anlamını yazıyorum şimdi.
haber buradan. http://www.maraton.com.tr/news.php?news_id=14325
Transferde Kezman ve Deivid Souza ile anlaşan Fenerbahçe yönetimi, sakatlığı nedeniyle yaklaşık 3 ay sahalardan uzak kalabileceği öğrenilen Luciano'nun yerine bir transfer daha yaptı..
Sarı Lacivertlilerde Başkan Vekili Nihat Özdemir tarafından da yalanlanlanmayan görüşmelerin ardından Cruzerio'da forma giyen savunma oyuncusu Edu Drecana ile 2,85 milyon Euro karşılığında anlaşma sağlandığı Brezilya kulübünün internet sitesinde açıklandı..
Yapılan açıklamada 25 yaşındaki oyuncunun toplam maliyetinin 5,7 milyon Euro olduğu, bu ücretin 2,58 milyon Euroluk kısmını Fenerbahçe kulübü karşılarken, kalan bölüm oyuncunun menajeri Juan Figger tarafından karşılanacağı belirtildi..
bunu herkez biliyor o kadar çok orta açıyor ki mecburen bazıları yerlerini buluyor türkiye o kadar çok orta açan 3 oyuncu var zaten bunlarda yüzdede 1. 2. 3. yattara ümit hasan şaş o kadar orta yapsam bende isabetli yaparımOriginally Posted by FenerBahceLi