Ömrü kısa bu gazetenin.
FM Gazetesi
Mustafa Denizli ile anlaşma sağlanamamış diye birşey duydum doğruluk derecesi ?
Açık - Mert - Korkusuzca yazdığı için mi dedin Görkem?
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Yabanci Hoca Gelcekse Bu Gerets Olmali , Turk Hoca Geliceksede Denizli yada Hikmet Karamandir.
Gazete gayet iyiGüzel de yapmışlar
![]()
Boyle Haberler Dolasiyor Denizli ile ilgili
Mustafa Denizli, kadro yapısı ve mali tabloyu sebep göstererek gelen teklifi reddetti.
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman: Maçlarımızı TT Arena'da oynamak istiyoruz. Diğer statlar bize uymuyor.
![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Deplasman takımı olarak gelsin hay hay başımızın üstüneOlimpiyattan kaçış yok.
Ben vermiyeceğim ancak taraftar istemezse Beşiktaş oynayamaz Arena'da.Bunu herkes iyi biliyor.Ultraslan yaptığı açıklamalarda Fatih Terim'i bile eleştirdi.Yönetim taraftarı karşısına almak istemez.Kaldıki mantıken düşünüldüğünde Beşiktaş, Arena'ya gelirse bizim avrupa maçları olucağı için haftada 3 maç bile oynanabilr.Zemin kaldırmaz.
Yani birde Ali Sami Yen'e bile küfür eden Çarşı'nın,zamanında biz İnönü'yü isterken Olimpiyat yolunu gösteren Beşiktaş'ın Arena'da oynaması ne kadar doğru.Bu açıdanda bakmak lazım.
Valla emir nerden gelir bilmem ancak ben bizim yönetiminde bir bahane bulup red ediceğini düşünüyorum.Muhtemelende zemin konusu söylenir.Ünal Aysal'ın biraz taraftara oynayan yanı var.Karşısına almaz taraftarı.Kombineler bile iade edilebilir böyle bir şey olursa.
besiktas oynamak istese bile o zemin o kadar maci kaldirmaz gibime geliyor
http://www.htspor.com/futbol/haber/7...anat-sona-erdi
Htspor'un haberine göre Necip yillik 450 milyon lira aliyormus beyler.bizde dyoruz beşiktaş niye batti.![]()
Ben, bunların habercilik anlayışını seveyim.Ekrem'in sözleşmesi bitti diyorlar, adamla 1 yıllık daha sözleşmemiz var. Cenk ve Mehmet Akyüz'ün aldığı paralar zaten ortada, fakat onlarda da indirim düşünülüyorMUŞ! 100 bin veya 200 bin tl ile bu iş hallolacak heralde.
Necip olayına hiç girmiyorum zaten.
![]()
Samet Hoca LigTv'de katıldığı programda güzel konuşmuş.İnşallah söylediklerinde başarılı olur.
*27 kişilik bir kadro düşünüyorum.
*10 günlük 1. Avrupa kampı düşünüyorum. Ondan sonra ikinci bir tur dşünüyorum.2. turda 5. hazırlık maçı yapacagız.
*17 yaşındaki kaliteli oyuncuyu oynatırım. Diger meslektaşlarımdan farklı düşünüyorum 20 yaşındaki oyuncu çok genç degildir. 17 yaşında gelişime açık oyuncu görürsem oynatırım.
*Brezilyaya gidecegim önümüzdeki günlerde.Biliyorsunuz orada lig devam ediyor. Takip ettigimiz oyuncular var.
*Samet Hoca geldi biz gençleri oynatır düşüncesi dogru degil. Gençlerde Samet Hoca geldi bizlerde oynamak için çalışalım diyecekler.
*Koşan mücadele eden, yapamadıgı zamanda arkasında durabilecek karekterli oyunculardan oluşan bir takım yaratacagız.
*Zaman içerisinde taraftarlar da bize katılacaktır. Ufak tefek kırgınlıklar olabilir .Ama bunların tartışılacagı zaman degil. Son 10 yılda cok burukluklar yaşadım.
*Ailem dün gece hiç uyuyamadı heyecandan.
*Şimdi bu takım benim yuvam diyeceksiniz sonra gelip para pazarlıgı yapacaksınız bu dogru degil. Parayı hiç konusmadık.Konu Beşiktaşsa gerisi teferruattır.
*Anlaştıktan sonra Süleyman Seba'ya gittim.Bana nasihatlerde bulundu. Çok mutlu oldugunu söyledi.
*Kafamdaki yardımcılarım Ulvi Güveneroglu,A2 Milli Takım Hocası Gökhan Keskin ve Recep Çetin. + Kaleci antrenörü
*Büyük takım çift forvet oynar. Kafamdaki diziliş 4-1-3-2.Daha agresif, daha mücadeleci ve daha keyifli bir takım düşünüyorum.
*Elimizdeki yabancı sayısını azaltacagız.
*Ali Kuçik çok zaman kaybetti. Zamanında Beşiktaş'ta banko oynar demiştim.
*Misal 2 sag bekimiz var. 3.sünü almayacagız.
*Personelimiz 3-4 ay maaş almayıp benim düzenli olarak maaşım ödenirse ben o parayı almam. Hep birlikte takım olmalıyız.
*Rakiplerimizle transferde yarısamayız. Takım ruhu ve takımdaşlıgı ön plana cıkararak onlarla yarısmaya calısacagız.
*Takım kaptanı yabancı olmaz.
*Yönetimden istedigim tek şey uzun vadeli tanışma.Beşiktaş kaptanlıgı çok önemlidir. Kaptan takım menfaatinde en önde takım isteklerinde en sonda olacak.
*Taraftar merak etmesin. Rahat olsunlar.
So what?
Saike
*17 yaşındaki kaliteli oyuncuyu oynatırım.
*Brezilyaya gidecegim önümüzdeki günlerde.Biliyorsunuz orada lig devam ediyor. Takip ettigimiz oyuncular var.
*Koşan mücadele eden, yapamadıgı zamanda arkasında durabilecek karekterli oyunculardan oluşan bir takım yaratacagız.
*Şimdi bu takım benim yuvam diyeceksiniz sonra gelip para pazarlıgı yapacaksınız bu dogru degil. Parayı hiç konusmadık.Konu Beşiktaşsa gerisi teferruattır.
*Kafamdaki yardımcılarım Ulvi Güveneroglu,A2 Milli Takım Hocası Gökhan Keskin ve Recep Çetin. + Kaleci antrenörü
*Büyük takım çift forvet oynar. Kafamdaki diziliş 4-1-3-2.Daha agresif, daha mücadeleci ve daha keyifli bir takım düşünüyorum.
*Personelimiz 3-4 ay maaş almayıp benim düzenli olarak maaşım ödenirse ben o parayı almam. Hep birlikte takım olmalıyız.
*Takım ruhu ve takımdaşlıgı ön plana cıkararak onlarla yarısmaya calısacagız.
------------------------------------------------------------
Şu söylediklerini yaparsa gerçekten alkışlarım Samet Aybaba'yı, her ne kadar gelmesine sevinmesem de.
Süleyman Seba'nın yanına gitmesi çok manidar ve güzel bir olay; fakat sağ bek ve 4-1-3-2 konusunda söylediklerinin iyi bir seçim olamayacağını düşünüyorum. Takımda sağ bekin hakkını vererek oynayabilen bir tek Hilbert var, o da devşirme ve gidip gitmeyeceği bile belli değil. Mehmet Akgün, Ekrem ya da İ.Toraman ile sağ bek yürümez. 2 forvetli sistem içinse sevindim; ancak tek orta saha kaldıramaz bu yükü. 4-3-1-2 daha mantıklı görünüyor bence ve bazı yerlerde bu sistemin uygulanacağını okudum.
Yardımcıları sağlam, Beşiktaşlılığın ne olduğunu bilen kişiler, hepsi içimizden yetişen futbol adamları. Umarım başarılı olurlar.
Samet hoca f.terim tarzi dusunuyor galatsarayda 4-1-3-2 oynuyor defans kanatlarini ileriye çikartiyor 1 dmc yani melo"yu defansa yakin oynatarak 3-5-2 tarzi birsey ortaya çikiyordu bence mantikli. bu arada 1 yildiz oyuncumuz satilcak diyor bu bence Q7 gibi.
beşiktaş taraftarı olmamama rağmen, hem beşiktaş hem de samet hoca için heyecanlanıyorum.
umarım düzelirler.
(/s)
İnşallah söylediklerinde muvaffak olur. Gerçekten önemli hususlar ve hedefler..
Samet Aybaba'yı eski çalıştırdığı takımlarda da az inceleme şansım olmuştu ama özellikle Buca'yı yönetirken sergilemiş olduğu tavır, şu yukarıdaki hedeflerinden o kadar farklı ki şaşırdım bir an. Buca'yı yönetirken gençlerden yararlanması sıfırdı. Defansif, kapalı bir oyun anlayışı ve skoru kabullenen bir kimliği vardı. Onun 14 haftada takıma attırdığı golü, o gittikten sonra takım 4-5 haftada attı. Oyuncuların cevherini keşfetmede de oldukça yetersiz. Transfer ve oyuncu bilgisi de bu yönde. Hatırlarım, gidip Estonya'dan Londak diye bir kaleci getirdi, Kredi kartıyla transfer ücreti ödendi : ) Hayatımda gördüğüm en kova kaleci, Forveti al kaleye koy, kalede duruşu ancak o kadar olabilirdi. Ali Kucik, Abdulkadir Özgen, Jebrin, Ömer Kahveci ve diğer gençler. O gittikten sonra çoğu şans buldu ve parladı, takım skor üretmeye takır takır top oynamaya başlamıştı ama nafile çünkü o kötü yönetim çukura sokmuştu bir kere.
Eğer takımın başına bir Beşiktaşlı getirilecekse bunun Ertuğrul Sağlam olmasını dilerdim. Demirören'in gölgesi altında gerçekleştiremediklerini yapabilme şansı yakalayabilirdi., Sağlık olsun. Hayırlı olsun.
...