Nihat Özdemir uzatmaları oynuyor, camia dağılmasın diye Aziz Yıldırım'ın isteğiyle istifası kabul edilmedi, mayısta yeni yönetimde olmayacaktır. Tabi böyle bir şey demiş mi bilmiyorum ama bu dönemde taraftarın gözünden iyice düştü kendisi.
Fenerbahçemizin sembol isimlerinden, efsane futbolcumuz Lefter Küçükandonyadis 86 yaşına girdi.
22 Aralık 1925’te dünyaya gelen, ’Ordinaryüs’ lakaplı, taraftarımızın Stadımızın önüne heykelini diktiği unutulmaz golcümüz Lefter Küçükandonyadis’e, sevdikleriyle birlikte nice mutlu yıllar diliyoruz.
Fenerbahçe Spor Kulübü
Zamanında 20-30 hafta penaltı kullanmadık ki penaltı olan bir yığın pozisyonumuz varken 1 hafta konuşulmadı şimdi herkes Fenerbahçe foruma girip konuşuyor. Ne FENERBAHÇE'ymişiz be..
Bir Dost
Hellbells
Masa oyunları olmadan biz bir hiçizFenerbahçe THY Avrupa Ligi A Grubu'nu lider tamamladı.. İtalya'da Bennet Cantu'yu tek deviren takım olan Kanarya tam bir bıçak sırtı gecede gruptan elenme tehlikesi bile varken, TOP 16'ya lider gitti..helal çocuklar.
...
Kimse Fenerbahçe diğer branşlarda da şike yapıyor demediki.Siz neden futbolda yaşananları başka yerlerede çekip oralarıda kirletmeye çalışıyorsunuz anlamadım.Bunlar futbolda yaşanıyor bırakında bari sadece orda kalsın.
http://www.salsabasket.net/turkiye-b...veryansin.html
Sadece futbolda bırakmayan sizlersiniz. Futbolu mahfettiğiniz yetmedi sıra Basketbol'a geldi.![]()
Bu transfer döneminde 3 alana oyuncu takviyesi yapmamız şart.
Defansa ; Serdar, Yobo ve Bekirle beraber 4.adam lazım malum sakatlık çok sorun oluyor, bana göre alınması gereken en makul kişi G.Bilriğinden Aykut Demir
Orta Sahaya ; Eskişehirspor'dan Alper Potuk'u hangi şartta olursa olsun almamız lazım, Selçuk-Cristian kanserinden bıktık artık.
Forvete ; Her ne kadar bu sezon fazla formda olmasa da Cenk Tosun yerliler arasındaki en iyi alternatif. Hem mevcut durumu bonservis bedelini de bir nebze düşürür. 20 yaşında ve geleceği çok parlak. En azından Semih ve Bienvenu'den iyidir, potansiyeli var.
Bunlar yerli alternatifler, yabancı transferi mutlaka olacaktır ama kanımca yine menajer oyunlarına gelmemiz muhtemel. Profesyonel Transfer ekibimiz olmadan daha çok bu akbabalara para kaptırırız.
...
Büyük Fenerbahçe Mitingi
Yavaş yavaş dolmaya başladı.
İzlemek için: http://www.istweb.tv/
Altta "Canlı Kameralar" 'a tıklayıp "Kadıköy"'ü seçerseniz görebilirsiniz.
Artmaya devam ediyor.![]()
Fenerbahçe TV'den sesli izleyebilirsiniz.![]()
Müthiş bir atmosfer var. İyi ki burdayim iyi ki fenerbahçeliyim. Dusmanlarimiza biraz da olsa cevap olur
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Belki beklenen kalabalık olmadı FAKAT verilmek istenen mesaj verilmiştir sanıyorum.![]()
Toplanma amacı ne ? Merak ettim.
Birlik ve beraberlik mesajı. Fenerbahçe'nin bu süreçte bütünlüğünün göstergesi, taraftarın her şartta takımına olan bağlılığının bilinmesi. Taraftar organizasyonudur bu miting.
Biz arkadaşa onu yazsak ilk başta bizi kesip , biçerlerdi. Geldi bize şikeci damgası vuruyor ortada koskocaman bir 0 varken.
Neyse miting Avrupa Yakası'na gelmesinde trafik kapanır pazar pazar![]()
Aylardır herkes Fenerbahçe'ye şikeci damgası vuruyor, buna da itiraz etmeni beklerdim o zaman.Hem o tartışmanın yeri olmadığı için silindi mesajlar, silmesem haklı olabilirdiniz.
Dava sonuçlandığında zaten çok daha büyük mitingler Aziz Yıldırım'ın katılımıyla yapılacak.
Lube ayar fenerbahcedir
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Bu Ömer Çavuşoğlu kimdir ne işe yarar? Saçmasapan cümleler kuruyor.
Fenerbahçe mitinginin başka takım taraftarları tarafından izleniyor olması.
Onun gibilerin dediklerini değil bence Lube gibilerin dediklerini dikkate alın.![]()
Evet, twitter adresini gülerek takip ediyoruz.![]()