Sayfa 710 / 896 İlkİlk ... 210610660700708709710711712720760810 ... SonSon
21,271 ile 21,300 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by titates1 View Post
    mehmet topal 4-5 gömlek altı ? valencia'dayken çıldırıyordunuz bu adam için , Allah sen sabır ver.Hani 1 gömlek altı falan dersin tamam da abarttıkça abartıyorsunuz.

Ayrıca @zeck17 merak etme biz 100 yılın en zor senesinde bile sow'u getirmiş bir takımız , ekonomik olarak çok şükür bir sıkıntımız olmaz.
    Kendi açımdan öyle.Sen katılmazsın saygı duyarım.Benim için Mehmet Topal,Meireles'in yanında oynayacak tipte biri değil.Bunları sizi sinirlendirmek için yazmıyorum.Sinirlenmeyin hemen
    Meireles'in orta sahada partneri olucak adamları düşününce yazasım geldi.Emre veya Alper Potuk tarzı bir adamla uçurur orta sahayı.

Hayırlı olsun geç gelmiş ancak yıldız bir transfer.Bakalım merakla bekliyorum nasıl performans verecek.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by C h A o S View Post
    Kendi açımdan öyle.Sen katılmazsın saygı duyarım.Benim için Mehmet Topal,Meireles'in yanında oynayacak tipte biri değil.Bunları sizi sinirlendirmek için yazmıyorum.Sinirlenmeyin hemen
    Meireles'in orta sahada partneri olucak adamları düşününce yazasım geldi.Emre veya Alper Potuk tarzı bir adamla uçurur orta sahayı.

Hayırlı olsun geç gelmiş ancak yıldız bir transfer.Bakalım merakla bekliyorum nasıl performans verecek.
    iyi de mehmet topal 3 gomlek ustun alper potuktan bana gore, degisik bir degerlendirmen var gercekten. bu gomlek de neyse artik
    hasan ali neyse alper potuk da odur bence, henuz daha uzerine koyacak cok sey var. arti emre kondusyon olarak yillardir cok dusuk seviyede, a.madridde sirf bu yuzden bu sezon ilk 11i zor gorur bence. tek eksi yonu bu. duzeltir mi bilemem ama bu haliyle hicbir takimi ucuramaz bence.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    iyi de mehmet topal 3 gomlek ustun alper potuktan bana gore, degisik bir degerlendirmen var gercekten. bu gomlek de neyse artik
    hasan ali neyse alper potuk da odur bence, henuz daha uzerine koyacak cok sey var. arti emre kondusyon olarak yillardir cok dusuk seviyede, a.madridde sirf bu yuzden bu sezon ilk 11i zor gorur bence. tek eksi yonu bu. duzeltir mi bilemem ama bu haliyle hicbir takimi ucuramaz bence.
    Alper Potuk gerçekten yetenekli.Geçen sene kapınızdan dönmüştü ve şimdi sizde olsaydı bence vazgeçilmeniz olurdu.Adam hiç yoktan dikine gidip tempo kazandırıyor.Topal defansif olarak Alper'den iyi ancak Alper'in daha çok potansiyeli var.Ayrıca Topal'a kötü demiyorum.Görev adamı ancak avrupa için daha fazlası gerekebilir.
    Yorum farkı işte.Birden Meireles gibi bir adam gelince haliyle birden standart artıyor

Meireles ligin kalitesini yükseltebilecek bir transfer tebrikler Fenerbahçe takımına. Bu transfer sayesinde Alex-Aykut Kocaman muhabbetinde de devre arasına girilmiş oldu iyi de oldu

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

Dirk Kuyt, Milos Krasic, Hasan Ali Kaldırım, Salih Uçan, Egemen Korkmaz, Mehmet Topal gibi önemli isimlerle güçlenen kadromuzda yeni bir oyuncu, Chelsea’den Raul Meireles...

Sonuncusu Porto olmak üzere 2010’a kadar kariyerine ülkesi Portekiz’de devam eden milli oyuncu, Liverpool ve Chelsea’de geçirdiği birer sezonun ardından Fenerbahçemiz’de...

4 yıllık anlaşmaya imza atan 28 yaşındaki orta saha oyuncusuna hoşgeldin diyor; renklerimiz altında başarılar diliyoruz.

Fenerbahçe Futbol A.Ş.

Raul Meireles kimdir?

17 Mart 1983’te Portekiz’in Porto şehrinde dünyaya gelen Raul José Trindade Meireles futbola 1999 yılında Boavista’nın alt yapısında başladı. Orta saha mevkiinde oynayan Raul Meireles 2001 yazında Portekiz İkinci Lig ekiplerinden Aves’e kiralandı. 2 sezon Aves’te oynayan ve 42 maça çıkan Portekizli yıldız 2003-2004 sezonunda yeniden Boavista’ya döndü. Boavista ile Portekiz Birinci Ligi’nde 29 maçta forma giyen Meireles 2004 yılının Temmuz ayında Porto ile 5 yıllık sözleşme imzaladı.

2004-2010 yılları arasında Porto ile 138 lig maçına çıkan raul Meireles 15 gol attı. gollerinin yanı sıra ligde yaptığı 21 asist ve sergilediği futbolla da ön plana çıkan yıldız futbolcu takımına lig şampiyonluklarında büyük katkı sağladı. Meireles 2005/06, 2006/07, 2007/08 ve 2008/09 sezonlarında Porto ile lig şampiyonluğu yaşadı.

Porto ile 2006, 2009 ve 2010 yıllarında Portekiz Kupası ve Portekiz Süper Kupası’nı da kazanan yıldız futbolcu 2010 yılının ağustos ayında İngiltere Premier Lig ekiplerinden Liverpool’a transfer oldu. 1 sezon Liverpool forması giyen Raul Meireles ligde 35 maça çıkarken 5 gol kaydetti.

2011 yılında Chelsea’ye transfer olan Meireles, mavilerde 31 lig maçında 2 gol attı. Portekizli yıldız geçen sezon Chelsea’nin Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğu’na ulaşmasında da büyük pay sahibiydi.

Avrupa kupalarında Chelsea ile 11 maça çıkan ve 2 gol - 1 asistlik performans sergileyen Meireles İngiliz ekibiyle FA Cup şampiyonluğu da yaşadı. Kulüp kariyerinde önemli başarılar kazanan Raul Meireles Portekiz Milli Takımı’nın da en etkili oyuncularından. Portekiz 16 Yaş Altı Milli Takımı ile 2000 yılında Avrupa şampiyonluğu yaşayan Meireles 2006 yılında ilk kez Portekiz A Milli Takımı’na çağrıldı. Yıldız futbolcu Portekiz ile ilk golünü 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası A Grubu’nda Türkiye ile oynanan maçta attı. Portekiz Milli Takımı ile 62 maça çıkan Raul Meireles 8 gol kaydetti.

Fenerbahçe.ORG
    İkinci olan, ilk kaybedendir.
    Ayrton Senna da Silva

aykut kocaman sivil hayatta ne kadar tiki takılıyor

Artık Emre muhabbetini kapatmamız lazım. Emre'nin yeri fazlasıyla doldu. Ancak geç doldu. Bu kadar basit. Emre'den çok daha üstün bir oyuncu alındı. Emre gider, yerine başkası alınır, sorun çözülür demiştik, gerçekleşti, tekrar söylüyorum çok geç gerçekleşti. Emre gittikten 3 ay sonra anca yerine transfer yapılabildi.

Artık bundan sonra top Aykut Kocaman'da. Bu kadar geniş, alternatifli bir kadro ile istenilen takımı oluşturamazsa ıslıklar eşliğinden gönderilir diye düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Meireles cok iyi adam. Aykut Kocaman 11'lerini iyi kurarsa defansif dusunmesse ofansif olarak cok tehlikeli bir Fenerbahce var.

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Quote Originally Posted by GebzeLi1907 View Post
    Emre olacaktı bu takımda.
    O zaman Şampiyonlar liginde çeyrek final yarı final uefa da final kupa uzakta olmazdı.
    Hoş bu haliyle bile kadronun uefa da finale göz dikmesi gerek
    Ancak hoca faktörü çok önemli nasıl bir etkisi olacak takıma izleyeceğiz.
    Şuana kadar pek ümit vermedi.
    yine transferden sonra uçuşlardayız inter liverpool madrid filan varken en fazla çeyrek final görür bu takım uefa o da aykut hocanın korkak oynamamsıyla olur

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

Quote Originally Posted by zeck17 View Post
    yine transferden sonra uçuşlardayız inter liverpool madrid filan varken en fazla çeyrek final görür bu takım uefa o da aykut hocanın korkak oynamamsıyla olur
    Bu üyenin mesajları hiçbir dayanağa dayanmıyor. Maç konularında da saçmalayıp, birkaç mesajı silindi. Amacını anlamış değilim. Fenerbahçe aleyhinde sadece atıp tutuyor. Yok uçuşlardasınız, yok Fenerbahçe şöyle takım, Aykut hoca şöyle falan YETER! Kaç kere daha silinecek mesajları anlam veremiyorum.
    İkinci olan, ilk kaybedendir.
    Ayrton Senna da Silva

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Meireles, maliyetiyle de çok iyi bir transfer olmuş bana göre. 4 yıllık gider, maç başını saymazsak 20 milyon euro. Tek handikap, sözleşmesi bitene kadar kalırsa para kazanılamayacak olması.

Bu arada, forumdaki Meireles nickli Beşiktaşlı arkadaşımız da yeni bir nick ister sanırım bundan sonrası için.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by C h A o S View Post
    Bunda gülünecek yada dalga geçilecek bir durum yok.

Meireles orta sahada yanında Selçuk Şahin var.Sence ne kadar uyumlu olabilirler.Yada Mehmet Topal.Bu adamın yanında birde Lassana Diarra felan olsa uçurur takımı.O yüzden dedim.
    Seneye Alper Potuk hamlesi gelebilir.Mutlaka yerli oyuncusunuda orta sahada fark yaratacak birisi olması lazım.
    mehmet topal ve raul da uçurur abartmaya gerek yok
    mehmet topal ofansta istenen olmasa da göründüğü kadar da topal birisi değil en azından topu tanıyo sürmesin az çok biliyo iyi paslar atmaya çalışıyor

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    mehmet topal ve raul da uçurur abartmaya gerek yok
    mehmet topal ofansta istenen olmasa da göründüğü kadar da topal birisi değil en azından topu tanıyo sürmesin az çok biliyo iyi paslar atmaya çalışıyor
    3 gun arayla direkleri yikmaya yeltendi hatta, nasil sutlardi onlar. o sutlari gol olmaya baslayinca ucurmak icin tek basina yeter topalim

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Meireles, maliyetiyle de çok iyi bir transfer olmuş bana göre. 4 yıllık gider, maç başını saymazsak 20 milyon euro. Tek handikap, sözleşmesi bitene kadar kalırsa para kazanılamayacak olması.

Bu arada, forumdaki Meireles nickli Beşiktaşlı arkadaşımız da yeni bir nick ister sanırım bundan sonrası için.
    İstedim

Unutmadan, Aykut Yıldırım (NTV Spor muhabiri)'a helal olsun. Krasic ve Meireles haberlerini ilk yapan oydu. Çok başarılı bir habercilik çıkardı. Heitinga, Luisao gibi isimler de ortaya atmıştı, ancak onlar fos çıktı, hatta ben eleştirmiştim bundan ötürü. Ancak Krasic ve Meireles transferlerini medyada kimse yazmazken NTV Spor yazdı. İyi bir istihbaratçıymış, helal olsun.

Ahmet Ercanlar da yalan haberleriyle gündeme oturdu. Rolando imzalıyor dedi, birinci ağızdan (Ali Yıldırım) bilgiyi aldım dedi, iki güne imzalıyor dedi, koca bir yalan çıktı. Sonra Güney Amerikalı bir orta saha alınacak dedi, fos çıktı. Transfer döneminin en kolpacısı oldu.

İbrahim Seten de Krasic ve Meireles transferlerini NTV Spor'dan sonra duyuran olmuştu, bittiği ve anlaşıldığı yönünde. Bundan sonra kime güveneceğimizi biliyoruz.

Nesil
    2006
    Yer
    Anadolu Yakası

Sezer'in 8'ini olmadı Özer'in 20'sini alaydı iyiydi 14 ne la

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Bizim yaptığımız transferler bazı kişileri rahatsız ediyor Bunu sosyal medyadan rahatça görebiliriz...

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by enesemin53 View Post
    kızı ayın 14'ünde doğmuş, ondanmış.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by enesemin53 View Post
    Sezer kesin olarak gitti mi? Yıllarca Özer'e katlanan Aykut Kocaman şu adama hiç şans tanımadı. Soner'i almamış olsaydık, bize gelmesini isterdim.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by nekop View Post
    Sezer kesin olarak gitti mi? Yıllarca Özer'e katlanan Aykut Kocaman şu adama hiç şans tanımadı. Soner'i almamış olsaydık, bize gelmesini isterdim.
    Bu nası bir çelişki kaç takım tutuyorsun yahu

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by ThreepWooD View Post
    Bu nası bir çelişki kaç takım tutuyorsun yahu
    Ben bir çelişki göremiyorum. Sezer'i futbolunu beğenen biri olarak Aykut Kocaman'ın hiç şans vermeden göndermesine şaşırıyorum. Buna şaşırmak için Fenerbahçeli olmak mı gerekiyor?

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by nekop View Post
    Ben bir çelişki göremiyorum. Sezer'i futbolunu beğenen biri olarak Aykut Kocaman'ın hiç şans vermeden göndermesine şaşırıyorum. Buna şaşırmak için Fenerbahçeli olmak mı gerekiyor?
    Pardon son kısmı yanlış okumuşum uykusuzluktan ben Sezer kısmını anlamadım aslında o yüzden sordum

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Sezer'e haksızlık etti Aykut. Şans bile vermedi adama. Her yönden zararlı çıktık.

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Sezer olayında henüz kesinleşmiş birşey yok ama bizde kadroya girmesi zor.Giderse kendi için hayırlı olabilir

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Fenerbahçe'den büyük sürpriz

Fenerbahçe’de Reto Ziegler sürprizi yaşanıyor... Geçen sezon Sarı-Lacivertli takımda kiralık olarak oynayan ancak Hasan Ali Kaldırım’ın transferi sonrasında transferinden vazgeçilen İsviçreli futbolcu konusunda dün ilginç gelişmeler oldu.

Habertürk'ün haberine göre; Teknik direktör Aykut Kocaman dün yıldız futbolcu ile bir telefon görüşmesi yaptığı ortaya çıktı. Bu konuşmada da ikili arasında anlaşma sağlanmış. Yönetimle konuşan Kocaman’ın, “Sol bekte sıkıntımız var. Ziegler bize uygun bir isim. Adını UEFA’ya bildirmesek bile bizimle birlikte olmasında fayda var. Ayrıca maliyeti de fazla değil” dediği öğrenildi. Bu gelişmeler üzerine yönetimin de Juventus ile temasa geçtiği ve bugün Ziegler konusunda gelişmelerin olabileceği öğrenildi.

sporbucks.com

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

UEFA'ya bildirme süresi doldu.Transfer kapandı bence artık kimseyi almayız

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Fenerbahçe'den büyük sürpriz

Fenerbahçe’de Reto Ziegler sürprizi yaşanıyor... Geçen sezon Sarı-Lacivertli takımda kiralık olarak oynayan ancak Hasan Ali Kaldırım’ın transferi sonrasında transferinden vazgeçilen İsviçreli futbolcu konusunda dün ilginç gelişmeler oldu.

Habertürk'ün haberine göre; Teknik direktör Aykut Kocaman dün yıldız futbolcu ile bir telefon görüşmesi yaptığı ortaya çıktı. Bu konuşmada da ikili arasında anlaşma sağlanmış. Yönetimle konuşan Kocaman’ın, “Sol bekte sıkıntımız var. Ziegler bize uygun bir isim. Adını UEFA’ya bildirmesek bile bizimle birlikte olmasında fayda var. Ayrıca maliyeti de fazla değil” dediği öğrenildi. Bu gelişmeler üzerine yönetimin de Juventus ile temasa geçtiği ve bugün Ziegler konusunda gelişmelerin olabileceği öğrenildi.

sporbucks.com
    yalan haber, haberturk kaynakli olmasi yeterli. bi de her yabanci icin yildiz futbolcu denmesi artik bit diyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Maliyetinin konuşulması çok saçma.Bizim transferlerde de diyordum burda da diyorum bırakın o işi yönetim halletsin.Eğer aşırı kaçmalar başlarsa (BJK gibi) ozaman serzenişte bulunulabilir,ama şuanda öyle bir durum yok.Bu adamı o parayı vermeden getiremezsin zaten.

Transfere gelirsek fenerbahçe nin tam aradığı tarzda bir orta saha ve çok kaliteli biri.Her türlü yararı olacaktır ve o orta sahaya çağ atlatacaktır.Güzel iş yapıldı.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by Meireles View Post
    İstedim
    Ve gördüğüm kadarıyla sonuç alamamışsın.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

ziegler geri dönse evra gelmiş gibi sevinirim. hasan ali'nin oyununu gördükten sonra ziegler benim için çölde bir vaha

Mesaj Yetkileri