Sayfa 72 / 191 İlkİlk ... 2262707172737482122172 ... SonSon
2,131 ile 2,160 arası toplam 5725 sonuç

Konu: İtalya Serie A | 2015-16 Sezonu

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

teknik adam bulmak kolay..transferlerden haber wersinler artık..

Bir çok yıldız futbolcunun yapmıcağı bişeyi yapıp takımda kalan Del Piero,Nedved, Buffon,Trezegeut, Camoranesi ye teşekkürler...Ve tüm takıma... Juve sonunda ligde... Yine Zirveyi almaya geldi... Şartlar gereği izleyemedimiz takip edemedimiz Juventus u bizlere sene boyunca en ince ayrıntısına kadar
    özetleyen bizi gelişmelerden bilgilendiren Özgür e Teşekkürü bir borç bilirim... Yeniden Juventus u görmek için Seri A'da sabırsızlanıyom...

Nesil
    2006
    Yer
    Erzurum..

Juve'miz yeniden Serie A'da.Artık eski günlerin özelmi bitiyor.

Özgür abi sanada ayrıca teşekkür ederim.
    Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by darkwizard View Post
    Juve Lugano konusunda ciddi mi ?
    Hayır.

Xabi Alonso'nun menajeriyle yapılan görüşme pozitif geçti.Liverpool'un istediği fiyat ile verdiğimiz fiyat arasında £3m fark var.Menajeri kesin kararın turnuva sonrası belli olacağını açıkladı.

Euro 2008 kampından

Last edited by Del Piero_10 : 29.Mayıs.2008 at 12:52

Del Piero_10 Misafir

Default Roberto Baggio

Roberto Baggio,Juventus'ta oyndaığı 90-95 yıllarını kapsayan 5 sezonluk dönemde Dünyanın en büyük futbolcusuydu.90'lı yıllarda çocuk olan herkesin idolü,90 ve 94 Dünya kupalarının gerçek yıldızıydı.

Roberto Baggio ile ilgili güzel görüntüler

Roberto Baggio-Juventus goller

http://www.youtube.com/watch?v=UKPTk0BTgoo

1990 Dünya Kupası-Baggio futbol öğretiyor

http://www.youtube.com/watch?v=A39ryIj-16g

Roberto Baggio-1990 Dünya Kupası İtalya-İngiltere

http://www.youtube.com/watch?v=9hp1cl5Igig

Nesil
    2006
    Yer
    Erzurum..

Baggio'da bir efsane idi.Paylaştığın için teşekkürler Özgür abi..
    Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.

Del Piero_10 Misafir

İtalya finalde Şili'yi 1-0 yenerek Toulon turnuvasının galibi oldu.

Sebastian Giovinco turnuvanın oyuncusu seçildi.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

E olsun. 198 potansiyeli var
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Sheriff Misafir

Quote Originally Posted by peluk View Post
    E olsun. 198 potansiyeli var
    -10 İlhancığım
    Benim adamım yaa.. Uzun yıllar sonra ilk kez bir İtalyan bukadar hoşuma giden bir oyun tarzıyla oynuyor

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Bende her oyunda 198 çıkıyor nedense.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Sheriff Misafir

Tesadüftür kardeşim çünkü elimde bütün -10 ve -9 pa lı oyuncuların listesi mevcut Giovinco -10 pa yazıyor..

Nesil
    2008
    Yer
    istanbul

Duyduğum habere göre Juve,Arsenalli Philippe Senderos 'u transfer etmek istiyormuş.
    Senderos a 5 milyon pound teklif edilecekmiş.

Quote Originally Posted by darkwizard View Post
    Duyduğum habere göre Juve,Arsenalli Philippe Senderos 'u transfer etmek istiyormuş.
    Senderos a 5 milyon pound teklif edilecekmiş.

defans eksiğimiz olduğunu sanmıyorum. ama alırlarsa da kötü olmaz

Nesil
    2007
    Yer
    Ev

Bende Giovinco şimdiye kadar 180'den üzeri p.a ile çıkmadı..

Bence Juve'nin Senderos'u alması saçma olur. Baki ile kopya gibiler, herşeyleriyle..

Amauri artık Juve'de!

Uzun süredir İtalya'da transfer gündemini meşgul eden Juventus- Amauri flörtü sonuçlandı! Serie A devi Palermo'nun gözde golcüsü ile 4 yıllık sözleşme imzaladı!

Juventus'tan yapılan açıklamada, Palermo'nun Brezilyalı golcüsü Amauri ile sözleşme imzaladıklarını, orta saha oyuncusu Antonio Nocerino'da Sicilya ekibine sattıkları belirtildi.

Juve'nin resmi internet sitesinden (www.juventus.com) yapılan açıklamada, "Amauri Juventus'a aittir. Brezilyalı forvet bugün 4 yıllık sözleşme imzaladı" denildi.

Geçen sezon 15 gole imza atan ve İtalyan pasaportuna sahip olan Amauri'yle Milan'ın yanı sıra bir çok İngiliz kulübü de ilgileniyordu.

Amauri yarışında bir adım önde olan Juventus, Brezilyalı forvet için Palermo'ya 22.8 milyon euro öderken, Palermo'nun kasasından da Nocerino için 7.5 milyon euro çıkacak.

Del Piero_10 Misafir

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Amauri'nin illaki katkıları olacaktır ama bence anlınması şart değildi forvetten önce bi ortasaha daha makbul olurdu...

Nesil
    2008
    Yer
    istanbul

Zebina' nın oyununu beğenmiyorum. Bence sağ bek e bir oyuncu alınsa iyi olur.

Del Piero_10 Misafir

Xabi Alonso için en önemli görüşme bugün gerçekleşiyor.Menajeriyle kontrat şartlarını görüştükten sonra 13.5 milyon £ kulübe teklif edilecek.

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

bence çok iyi transfer olur fakat ispanyol oyuncular genelde italya da başarılı olamazlar diye biliyorum, o biraz beni endişelendiriyor.

almiron,tiago gibi kazmalarıda biran önce elden çıkarmak lazım.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Default Juve'da Ranieri dönemi!

Flaş! İtalya Serie A'ya bu sezon yeniden yükselen Juventus, Parma'dan geçtiğimiz hafta istifa eden C.Ranieri ile anlaştı. Önümüzdeki sezon Juve'yi Ranieri çalıştıracak.

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Flaş! İtalya Serie A'ya bu sezon yeniden yükselen Juventus, Parma'dan geçtiğimiz hafta istifa eden C.Ranieri ile anlaştı. Önümüzdeki sezon Juve'yi Ranieri çalıştıracak.
    Resmi duyuru henüz yapılmadı ama 2 saat için yapılacağı söyleniyor.

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

özgür abı merak ettim.juventusu çok seven bırısı olarak juventusa en çok kimin gelmesini istersinhaftaya bombaları patlatır juve artık. olası transferler defans*barzaglı-mılıto-heınze-zaccardo(tam emın değılım) orta saha* frıngs-almıron-lampard-edmılson forvet* ıa quınta-dıego mılıto-savıola-zıgıc-huntelaar aklımda bu ısımler kaldı.bıde bojınov seneye fıorentınada mı yoksa juventus ta mı oynayacak.

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by lucho View Post
    özgür abı merak ettim.juventusu çok seven bırısı olarak juventusa en çok kimin gelmesini istersinhaftaya bombaları patlatır juve artık. olası transferler defans*barzaglı-mılıto-heınze-zaccardo(tam emın değılım) orta saha* frıngs-almıron-lampard-edmılson forvet* ıa quınta-dıego mılıto-savıola-zıgıc-huntelaar aklımda bu ısımler kaldı.bıde bojınov seneye fıorentınada mı yoksa juventus ta mı oynayacak.
    Defansa karar vermek zor.Orta sahaya Sissoko-Mavuba ikilisi forvete Huntelaar güzel olurdu ama Ajax'ta 1 sezon daha kalmaya karar verdi.

Bojinov belli değil.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

R.Baggio benim idöLLerimden ikincisi ve şu ana kadar beğendiğim en iyi 5 futboLcu arasındadır.Bu güzeL biLgiLeri bizimLe payLaştığın için sana tşkLer.Biraz konu dışı oLucak beLki ama ekLemeden geçemeyeceğim.Baggio bütün penaLtıLarını sağ ve soL aLt köşeye atıyormuş.Neden 94 finaLinde başka bişey denedi.Neyse bu tartışıLır.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Baggio gerçektende süperdi.Hayrettin abi bende merak ediyporum aslında.

Del Piero_10 Misafir

Başkan Cobolli,Ranieri,genel direktör Blanc,sportif direktör Secco

İşin Aslı ben daha iyi Manajer bekliodum Takıma ama... Neyse İnş... RanieRi bizi SERİ A Şampiyonu yapıcaktıR...

Nesil
    2008
    Yer
    istanbul

Umarım Juve'de başarılı olur.

Nesil
    2006
    Yer
    akçaabat

juventusa hayırlı olur ben milanı destekliyorum ama juvesiz ligde çekilmiyo hele hele şu interin beleşten şampiyonluğu alması sinir etti beni

Mesaj Yetkileri