teknik adam bulmak kolay..transferlerden haber wersinler artık..
teknik adam bulmak kolay..transferlerden haber wersinler artık..
Bir çok yıldız futbolcunun yapmıcağı bişeyi yapıp takımda kalan Del Piero,Nedved, Buffon,Trezegeut, Camoranesi ye teşekkürler...Ve tüm takıma... Juve sonunda ligde... Yine Zirveyi almaya geldi... Şartlar gereği izleyemedimiz takip edemedimiz Juventus u bizlere sene boyunca en ince ayrıntısına kadar
özetleyen bizi gelişmelerden bilgilendiren Özgür e Teşekkürü bir borç bilirim... Yeniden Juventus u görmek için Seri A'da sabırsızlanıyom...
![]()
Juve'miz yeniden Serie A'da.Artık eski günlerin özelmi bitiyor.
Özgür abi sanada ayrıca teşekkür ederim.
Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.
Last edited by Del Piero_10 : 29.Mayıs.2008 at 12:52
Roberto Baggio,Juventus'ta oyndaığı 90-95 yıllarını kapsayan 5 sezonluk dönemde Dünyanın en büyük futbolcusuydu.90'lı yıllarda çocuk olan herkesin idolü,90 ve 94 Dünya kupalarının gerçek yıldızıydı.
Roberto Baggio ile ilgili güzel görüntüler
Roberto Baggio-Juventus goller
http://www.youtube.com/watch?v=UKPTk0BTgoo
1990 Dünya Kupası-Baggio futbol öğretiyor
http://www.youtube.com/watch?v=A39ryIj-16g
Roberto Baggio-1990 Dünya Kupası İtalya-İngiltere
http://www.youtube.com/watch?v=9hp1cl5Igig
![]()
Baggio'da bir efsane idi.Paylaştığın için teşekkürler Özgür abi..
Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.
İtalya finalde Şili'yi 1-0 yenerek Toulon turnuvasının galibi oldu.
Sebastian Giovinco turnuvanın oyuncusu seçildi.
E olsun. 198 potansiyeli var![]()
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Bende her oyunda 198 çıkıyor nedense.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Tesadüftür kardeşim çünkü elimde bütün -10 ve -9 pa lı oyuncuların listesi mevcut Giovinco -10 pa yazıyor..
Duyduğum habere göre Juve,Arsenalli Philippe Senderos 'u transfer etmek istiyormuş.
Senderos a 5 milyon pound teklif edilecekmiş.
Bende Giovinco şimdiye kadar 180'den üzeri p.a ile çıkmadı..
Bence Juve'nin Senderos'u alması saçma olur. Baki ile kopya gibiler, herşeyleriyle..
Amauri artık Juve'de!
Uzun süredir İtalya'da transfer gündemini meşgul eden Juventus- Amauri flörtü sonuçlandı! Serie A devi Palermo'nun gözde golcüsü ile 4 yıllık sözleşme imzaladı!
Juventus'tan yapılan açıklamada, Palermo'nun Brezilyalı golcüsü Amauri ile sözleşme imzaladıklarını, orta saha oyuncusu Antonio Nocerino'da Sicilya ekibine sattıkları belirtildi.
Juve'nin resmi internet sitesinden (www.juventus.com) yapılan açıklamada, "Amauri Juventus'a aittir. Brezilyalı forvet bugün 4 yıllık sözleşme imzaladı" denildi.
Geçen sezon 15 gole imza atan ve İtalyan pasaportuna sahip olan Amauri'yle Milan'ın yanı sıra bir çok İngiliz kulübü de ilgileniyordu.
Amauri yarışında bir adım önde olan Juventus, Brezilyalı forvet için Palermo'ya 22.8 milyon euro öderken, Palermo'nun kasasından da Nocerino için 7.5 milyon euro çıkacak.
Amauri'nin illaki katkıları olacaktır ama bence anlınması şart değildi forvetten önce bi ortasaha daha makbul olurdu...
Zebina' nın oyununu beğenmiyorum. Bence sağ bek e bir oyuncu alınsa iyi olur.
Xabi Alonso için en önemli görüşme bugün gerçekleşiyor.Menajeriyle kontrat şartlarını görüştükten sonra 13.5 milyon £ kulübe teklif edilecek.
bence çok iyi transfer olur fakat ispanyol oyuncular genelde italya da başarılı olamazlar diye biliyorum, o biraz beni endişelendiriyor.
almiron,tiago gibi kazmalarıda biran önce elden çıkarmak lazım.
Flaş! İtalya Serie A'ya bu sezon yeniden yükselen Juventus, Parma'dan geçtiğimiz hafta istifa eden C.Ranieri ile anlaştı. Önümüzdeki sezon Juve'yi Ranieri çalıştıracak.
özgür abı merak ettim.juventusu çok seven bırısı olarak juventusa en çok kimin gelmesini istersinhaftaya bombaları patlatır juve artık. olası transferler defans*barzaglı-mılıto-heınze-zaccardo(tam emın değılım) orta saha* frıngs-almıron-lampard-edmılson forvet* ıa quınta-dıego mılıto-savıola-zıgıc-huntelaar aklımda bu ısımler kaldı.bıde bojınov seneye fıorentınada mı yoksa juventus ta mı oynayacak.
R.Baggio benim idöLLerimden ikincisi ve şu ana kadar beğendiğim en iyi 5 futboLcu arasındadır.Bu güzeL biLgiLeri bizimLe payLaştığın için sana tşkLer.Biraz konu dışı oLucak beLki ama ekLemeden geçemeyeceğim.Baggio bütün penaLtıLarını sağ ve soL aLt köşeye atıyormuş.Neden 94 finaLinde başka bişey denedi.Neyse bu tartışıLır.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Baggio gerçektende süperdi.Hayrettin abi bende merak ediyporum aslında.![]()
İşin Aslı ben daha iyi Manajer bekliodum Takıma ama... Neyse İnş... RanieRi bizi SERİ A Şampiyonu yapıcaktıR...
Umarım Juve'de başarılı olur.
juventusa hayırlı olur ben milanı destekliyorum ama juvesiz ligde çekilmiyo hele hele şu interin beleşten şampiyonluğu alması sinir etti beni