Sayfa 72 / 896 İlkİlk ... 2262707172737482122172572 ... SonSon
2,131 ile 2,160 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by wawe1001 View Post
    Galiba sola Drenthe'yi alıcaz
    Biraz atmasyon oLdu gaLiba
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Drenthe, antu forumlarında konuşulan bir oyuncuydu. Gelebileceği yönünde haberler yapıldı ne kadar dogru muamma.

Perez'in kafasını Hollandalılara taktığını düşünürsek gerçekleşmemesi için bir engel yok. Ama Sol kanat için ses getirecek bir isimden bahsediliyor şu sıralar.

Quote Originally Posted by BeeTLeJuiCe View Post
    Drenthe, antu forumlarında konuşulan bir oyuncuydu. Gelebileceği yönünde haberler yapıldı ne kadar dogru muamma.

Perez'in kafasını Hollandalılara taktığını düşünürsek gerçekleşmemesi için bir engel yok. Ama Sol kanat için ses getirecek bir isimden bahsediliyor şu sıralar.
    Abi Drenthe ses getirmez mi yahu

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Drenthe de getirilir ama daha iyi bir isim düşünüyorlar sanırım.Forvete yabancı düşünülüyormuş galiba hiç gerek yok bence yerli bir oyuncu alabiliriz , forvetlerimiz iyi zaten ki Alex oynarken diğeri yedek kalacak.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Şöyle diyim, biri bi kuyuya taş attı Drenthe adı onun yanında sönük kaldı Adam isim yazmadı ama öyle bi mesaj yazdıki, ara gazı alan ahali Quaresma diye sayıklamaya başladı Omu değilmi kesin bişi yok tabiki. Diğer bi söylentide İtalyadan gelcekmiş bu oyuncu.

Off Quaresma Ne müthiş olur ya

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Quaresma yı hiç istemem topu ayağına aldığında sahada tek o varmış gibi oynuyor hep çalım hep çalım Inter taraftarı kendisini bu sebepten ıslıklamaya başlamıştı.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Ayrıca Quaresma haberlerinin doğruluk payı olduğuna inanmıyorum..
    Last edited by Since-1907 : 15.Haziran.2009 at 03:21 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yok zaten haber değil, böyle bir duyum geldi onun ismi ortaya atıldı. Sol açık için belli bir isim yok gündemde ama yabancı bir sol açık alınacak.

Ek olarak Sercan olmaz ise yabancı bir forvet alınacak.

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Yabancı hakkının forvete gitmesindense orta sahaya gitmesini tercih ederim.Fakat bana da yabancı bir forvet alınacak gibime geliyor.İnşallah alınan forvet güçlü , top tutan , kafa toplarında etkili bir adam olur.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yabancı ön liberoda alınacak. Gelecek forvet +2 için düşünülüyor sanırım.
    Hep geleceklerin ismi dolaşıyor, Deivid, Josico bunlar bi gitsin ya

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Deivid ve Josico da gitmeli zaten Deivid olmaz Daum'un sistem de tam bir sağ açık lazım son çizgiye inen orta açan.Yabancı ön libero şart zaten Deividin yerine de sola bir adam alınır tam olur..

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Deivide teklif geldiğinde zorluk çıkartılmayacaktı CSKA'nın vazgeçtiği düşünülürse takımda kalır büyük ihtimalle.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by kanaryam1907 View Post
    Deivid ve Josico da gitmeli zaten Deivid olmaz Daum'un sistem de tam bir sağ açık lazım son çizgiye inen orta açan.Yabancı ön libero şart zaten Deividin yerine de sola bir adam alınır tam olur..
    Deivid tam senin söylediğinin aksi bir oyuncu
    Kanata hiç inmez içeri kaçar devamlı. Kazım senin dediğin özellikteki adam

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Quote Originally Posted by AirJeT View Post

Antu'da gördüm.Galiba orada çok konuşuluyordu.Bilmiyorum artık.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Yok zaten haber değil, böyle bir duyum geldi onun ismi ortaya atıldı. Sol açık için belli bir isim yok gündemde ama yabancı bir sol açık alınacak.

Ek olarak Sercan olmaz ise yabancı bir forvet alınacak.

Bence Sercan yeter ya Yabancıya gerek yok
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Forvete tabi kide Drenthe oLursa iyi olur.
    Last edited by HooijDonk07 : 15.Haziran.2009 at 03:52 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Bu fazlaca görecel olmuş.
    Parası olan kulüp harcayabilir, buna Real Madrid örneği var.
    Bonservisler ayrıdır, maaşları ayrıdır.Maaşları yüksek tutamazsınız kimse gelmez.Maaşları zarar gibi gösterirseniz ülke futboluna ciddi zararları dokunur.Maaş kriterleri tüm takımlarda bellidir, bir oyuncuya çok yükske yerine, herkese yüksek verne bir takımsa pek zararı dokunacağını sanmıyorum.Takım bunu döndürüyorsa alkışlamak gerekir o yöneticileri, bu hiç kolay bir şey değil.O gelirler bir yerde çakılırsa o zaman kulüp batmaya doğru yol alır.

Güiza 28 yaşında bir oyuncu.
    Geçen sene yararı olmamış bir oyuncudur ama tamamen tarz oyuncudur, onun stiline uygun olunursa başarılı olur.Aksi taktirde, başarısız olmak mümkün.Güiza'nın kötü bir oyuncu olduğuna katılmıyorum, teknik özellikleri vasat da olsa santrafor olarak deneyime haiz bir oyuncu, tipik bir 4-3-3 forveti.Aksine Topuz'un da mücadeleci bir oyuncu olması nednei ile seviniyorum, en büyük eksiklik buydu, sadece saha içinde çaba sarfetmeyen teknik oyunculardan kurulu bir takım olmasıydı.Topu belki Deivid kadar teknik değil ama sahanın her noktasında oynayabilecek, seriliği ile delici de olabilecek bir oyuncu.Bu oyun stilini değiştirip ligi domine etmesini sağlayabilir takımın, devam transferlerin de gelmesi lazım.

Aziz Yıldırım eskiden çok alakasız transferler yapardı, oyuncu kalitesinde dengesizlikle vardı.Sonrasında ekibi daha teknik oyunculara yönelince takım teknikleşti ama fiziğini kaybetti.Bu dengeyi sağlayacak olanın kendisi olmadığı anlaması lazım tabi ama bu onun başarısız olduğu anlamına gelmez.Başkanın asıl görevi kurguyu, düzeni, mali yapıyı organize etmektir.Taktik-teknik konularda eleştirmek doğru olmamalı aslında, onu görevi bu olmamasına rağmen anlamsızca karıştığı anlar oluyor bazen.Yine de 20M$ kasasında parası olan bir kulübü buraya taşıdıysa son derece başarılıdır bence, daha kötüsü şimdi bu çıtayı sürekli katlaması lazım, birer birer adımlar ile çıkmamalı.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Drenthe forvet değil sol kanat oyuncusu.

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Quote Originally Posted by utku_hagi View Post
    Drenthe forvet değil sol kanat oyuncusu.

Orada ki kastım yabancı forvet alınmasın drenthe alınsın amacındaydı

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

Quote Originally Posted by wawe1001 View Post
    Adam transfer listesinde nasıl bırakmasınlar istemiyorlar demek ki koymuşlar.
    Demek istediğim, bildiğim kadarıyla Poulsen'i isteyen başka Avrupa takımları da var ve onlardan birinin bu transferi Fenerbahçe'den önce bitireceğiydi.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

ForCimbom,

Bir yorum yaparken, yapacağın yorumun karşıdakini tahrik edip etmeyeceğini, rahatsız edip etmeyeceğini düşünmek gerekir. Yaptığın yorumlar (aziz, aziz yıldırım denen şahsiyet vs.) insanları rahatsız ediyor. Bu sebepten ötürü mesajlar silinmiştir. Ayrıca evet burası bir forum ve yorum yapmak serbest. Ama bu yazdıklarınla karşı tarafı tahrik edeceğin anlamına da gelmez.
    (/s)

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Şöyle diyim, biri bi kuyuya taş attı Drenthe adı onun yanında sönük kaldı Adam isim yazmadı ama öyle bi mesaj yazdıki, ara gazı alan ahali Quaresma diye sayıklamaya başladı Omu değilmi kesin bişi yok tabiki. Diğer bi söylentide İtalyadan gelcekmiş bu oyuncu.
    Takımdaki Hollandalı tayfasını gönderecekler gibi duruyor, ciddi bir paraya gitti Drenthe ama istenirse, çok para sayılırsa şans var tabi.Bundaki sebep de Drenthe o ağırlığı kaldıramadı, soru işaretleri bıraktı bu ölçüdeki performansı ile.Çok yetenekli olduğu aşikar, hatta burayı küçümsemesi bile mümkün ama o uçuk isimlerin yanında çok daha olası duruyor.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Quote Originally Posted by DeNiZ_1903 View Post
    Demek istediğim, bildiğim kadarıyla Poulsen'i isteyen başka Avrupa takımları da var ve onlardan birinin bu transferi Fenerbahçe'den önce bitireceğiydi.

M.Topuz'u gibi alır Aziz Başkan gerekirse ben giderim İtalya'ya

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Quote Originally Posted by AirJeT View Post
    Atmasyon derken ?

biz ne atmasyonlar gördük, Owen ve Tevez gibi oyuncuları malzeme olarak kullanan medyamıza inananları geleceğine dair beklenti içine düşenleride gördük.

Drenthe Türkiye'ye gelmeyecek bir oyuncu değildir. abartmayalım.

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Quote Originally Posted by Memedov View Post
    Atmasyon derken ?

biz ne atmasyonlar gördük, Owen ve Tevez gibi oyuncuları malzeme olarak kullanan medyamıza inananları geleceğine dair beklenti içine düşenleride gördük.

Drenthe Türkiye'ye gelmeyecek bir oyuncu değildir. abartmayalım.

Ben sadece fikrimi soledim bana göre Drenthe alınıcak dedim ama biraz milleti coşturmuş galiba .

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

Paulsen bitti! (SABAH)

Fenerbahçe, Juventus'un Danimarkalı ön liberosu Christian Paulsen'i ikna etti. Juventus kulübüyle prensipte 7 milyon euro bonservis bedeli karşılığında anlaşılmasının ardından sarı-lacivertlilerin ilk teklifine "Hayır" yanıtını veren Danimarkalı oyuncu yılda 3.5 milyon euroluk ikinci teklifin ardından kararını değiştirdi. Derleyen: Özge AYDIN /SABAH
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    birde Drenthe'ye PSG'ninde talip olduğunu yazmış sabah
    Last edited by Knightmare : 15.Haziran.2009 at 13:56 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
    Hak bela yazmaz kul azmadıkça.

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Fanatik'de Paulsen bitti dedi

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Deivid tam senin söylediğinin aksi bir oyuncu
    Kanata hiç inmez içeri kaçar devamlı. Kazım senin dediğin özellikteki adam
    Ben Deivid'in kalmasını isterim,
    gerçi Daum'dan 4-3-3 oynamasını beklemek biraz hayalperestlik olur ama Avrupa Ligi için gayet iddaalı bir sağ kanat oldu; Mehmet Topuz'u da sağ içe koyduğumuz zaman.
    (G.Gönül-M.Topuz-Deivid)

Maalesef Lugano takımdan ayrılmış NTVSPOR'da az önce söylediler..Aziz Yıldırım bir röportajında açıklamış ayrıldığını..Poulsen ise 1-2 gün içinde netlik kazanacakmış..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Luis Aragones, İspanya dışında bir milli takımın başına geçmek istediğini söyledi.

Aragones, İspanya'dan Telecinco televizyonuna yaptığı açıklamada, kariyerini, İspanya dışında bir milli takımda sürdürmek istediğini belirtti. ''Benim yaşımdaki bir teknik direktör için yurt dışında bir takım çalıştırmak daha çekici geliyor'' diyen 70 yaşındaki eski İspanya Milli Futbol Takımı çalıştırıcısı, ''İspanya dışında bir milli takımın başına geçmeyi ümit ediyorum. Bu, benim için en iyisi olacak'' dedi.

Maraton
    Last edited by tarikko : 15.Haziran.2009 at 15:13 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Lugano hangi takimla anlasti acaba merak ettim

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Ntvspor'un kaynağı da Haberturk gazetesinin yayınladığı Aziz Yıldırım röportajı. Röportaj pek gerçeğe benzemiyor, daha çok basındaki haberlere göre gazetenin birleştirdiği sallama bir röportaj gibi.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Aziz Başkan törende çok güzel konuştu. Hem BJK hem Türk futbolu hakkında.
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Mesaj Yetkileri