G.Antepspor Basın Sözcüsü Ömer Çelik : Dany'i isteyenler arasında Trabzonspor ve Fenerbahçe'de vardı. Şartlar gereği sattık. [Radyospor]
G.Antepspor Basın Sözcüsü Ömer Çelik : Dany'i isteyenler arasında Trabzonspor ve Fenerbahçe'de vardı. Şartlar gereği sattık. [Radyospor]
aaaa abi sabriyi küçümseme skillerini izle
http://www.youtube.com/watch?v=Z9PgO...eature=related
Mevki - Sağ Bek, Sağ Açık
Lakap - Speedy Gonzalez -Reyiz
Öne Çıkan Özelliği - Mücadeleci Yapısı
Forma No - 55
Şu videoyu Ruslara-Katara felan izleticeksin 3-5 ne verirlerse artık kakalıcanAma Sabri'yi çok severim orası ayrı.Has Galatasaray'lıdır...
Bordeaux'a ve Bursa'ya attığı golleri hiç unutmayacağım.Bursa maçında ASY'de izliyordum.Hala hatırlıyom o deparı.
Sabri her türlü kalmalı sağ beke gerek yok...Şakayla alakası yok Sabri formanın hakkını verir mücadelesiyle zaten fazla oynamıyor bırakın kalsın![]()
Ne gergin insanlarız ota bilmem neye tartışma çıkarıyoruz![]()
fb ve ts de gerçekten isteseydi o kadar ucuza alamazdınız kanımca şu ana kadar gerçekten isteyipte alamadığımız bir selçuk inan var oda fatih terim faktörü
Gerçekten istemedir nedir aga istemediğin adama teklif yapacak halin yokTeklifi yaparsın eğer bu adam olmazsa olmaz kesin almalıyız diyosan bastırırsın parayı çeker alırsın ama yok gerçekten istemedi bilmem ne gerek yok bunlara (:
Çok gereksiz bir yarış içerisindesiniz, oyuncu transferiyle büyüklük olmuyor.
Dany transferi enteresan oldu, Haldun Üstünel transferleri gibi, sessiz ve derinden. Fatih Terim'in isteği üzerine alındığı söyleniyor, ligimizin iyi stoperlerinden birisi. Ujfalusi'nin üç kulvarda mücadele ederken, yaşı itibariyle yorulma ve maç kaçırma ihtimali olduğu için rotasyona bir oyuncu lazımdı. Türk bir stoper alabilsek daha iyi olurdu ama, Dany de iyi bir transfer.
Last edited by Önder HOCA : 09.Haziran.2012 at 00:29
Beyler bu iki takım çoğu oyuncu için yarışıyor genelde ve bazen Galatasaray bazen de Fenerbahçe kapıyor oyuncuları.Bu olağan birşey ve futbolcu kapmakla da büyüklük küçüklük söz edilemez.
Ne gerek var tartışmaya.Oturalım izleyelim.Yarışsınlar iyi teklif yapan kapsın.Biz de maçlarımızı izleyelim.Bu kadar basitken ortaya kırıcı laflar ya da sinirlendirici laflar atmak çok saçma.
Herkese iyi forumlar.
Beyler afedersiniz ama adam gelip burada bu tarz şeyler söyler ise kavga da çıkar gürültü de
Ne sevinmeyi ne de üzülmeyi biliyoruz.Sen kalkıp bunu yazıyorsan burada çıkacak kavgaya katlanacaksın.
Şimdi o söylenen ile bunun alakası ne ben onu halen çözemedim ya tamamen bir tahrik mesajı bu adam oraya ne yazmış.Sende fırsatı buldum yapıştırayım demişsin.Tebrikler 12'den vurdun.
Büyüklük transferle olsaydı City dünyanın en iyisi olurdu.Sen bunu düşünemiyorsan zaten burada kavga eksik olmaz...
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
"Galatasaray eğer bir futbolcuyu gerçekten istiyorsa ne yapar eder alır" denmesiyle tahrik olan başka kimse var mı? Tanışmak istiyorum.
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Arkadaşlar yukarıda bahsi geçen mesajı tahrik amaçlı yazmadığım bildirmek isterim.
Bu kadar basit bir konunun buralara gelmesinin bizim için büyük bir ayıp olduğunu düşünüyorum.
Şu anda bu mesajı yazmak bile çok saçma ...
Neyse herkese iyi geceler.
E sen tahrik olunacak bişey görmüyorsan tahrik olanların niye hakkını savunuyorsun ki? Benden objektif olmamı beklerken sen taraflı davranmış olmuyor musun? Bu forumda en sık rastladığım şey Fenerbahçeli arkadaşların buluttan nem kapıyor olması. Ben bişey yazdım hemen 2 kişi müdahale etti ama Fenerli bir arkadaşımız Dany vs Bienvenu videosu koymuş kimse eleştirmemiş, gerginlik çıkarmamış. Biraz daha sakin olmak lazım.
İlk yazdığın kısım senin içinde geçerli sende şuan başkasını savunuyorsun
Olanlar var ki yazıyoruz, zaten insanlar ne olsa da kavga çıksa durumundalar açıkcası durum böyle iken bu tarz mesajlar yazmak insanlar kendini cevap vermek zorunda hissediyor.
Her neyse konu daha da uzamasın..
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Hayırlı olsun. Ligin en iyi yabancı 3 stoperinden biriydi Dany. Zaten biride bizdeydi.![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Şu transferde çalim meselesi tamamen basinin gazi.bir oyuncuyu tüm takimlara yazip sonra x takim y takim çalim atti diyip yaygara kopariyorlar.
Bu arada ben küçuk tuvaletimi sizden daha uzağa yaparim.
Mehmet Baransu transfer haberlerine de başladı. Başımıza taş yağacak : )
O'na göre, Hamit Altıntop'un ederi fazla geldiği için transfer kapandı.
...