Bojinov şu anda Fİorentinaya gerimi döndü öyle bir haber gördüm Del Piero_10
Bojinov şu anda Fİorentinaya gerimi döndü öyle bir haber gördüm Del Piero_10
Bojinov yetenekli bir oyuncu kalması iyi olacaktır.
Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.
juve forvet yönünde takıma takviye yapıcaksa bence gerek yok başka bir klübe kiralayabilir
yavvv ranieriden daha iyisi bulunabilirdilippi başka yere gitti mi bilmiorum ama gitmedise onu tekrar getirebilirlerdi nese bekleip görelim
özgür lampard haberi doğrumu yaw
ranieri nin gözdeleri arasında kimler war peki?
bu adamn psikopatlığını sevyorum![]()
Kimin? :S ..
Del Piero_10 Blasi-Tacchinardi-Miccoli-Olivera geri döndü takıma peki bunlar ne olacak yolcumu hepside Oliviera dışında hepside süper oyuncular ve her serie A takımında banko oynayabilecek oyuncular...(Olivera kötü değil hee yanlış anlamayın)
Miccoli çok beğendiğim bir oyuncu inş. Fenerbahçe'ye gelirBlasi ROmada iyi işler yapar bana göre
Juventusun sadece kesinleşen 2 transferi var yokmu haberler Del Piero
Jacques Faty Marseille ile sözleşme imzaladıDel Piero_10 Bu adam Juventusa gelmiomuydu
![]()
Tüh gelecek vadeden oyuncuydu 23 yaşında defansa katkı yapabilirdi neyse artık...
Xabi Alonso : '' Del Piero, Trezeguet ve Amauri ile beraber oynamak mükemmel olur.''
Alonso yıllık 3 miyon € ' ya evet dedi.Juventus ve Liverpool pazartesi anlaşma zemini arayacak.
Gazzetta dello Sport
Son anda bir pürüz çıkmasın da
Yazın oynanacak maçlar
27 Temmuz - Borussia Dortmund
2,3 Ağustos - Arsenal ve Hamburg
6 Ağustos - Manchester United
Şampiyonlar Ligi ön eleme maçları 12/13 Ağustos - 26/27 Ağustos
İsmi Fenerbahçe dahil birçok takımla geçen Juventus'un Fransız golcüsü David Trezeguet, 7 yıldır formasını giydiği Juventus'ta, bu transfer döneminde gördüğü muameleye oldukça tepkili.
Trezeguet'yle Juventus arasında bir süredir devam eden kontrat yenileme görüşmelerinin henüz olumlu sonuçlanamaması, bu futbolcuya ilişkin sayısız dedikodunun üremesine sebep oluyor. David Trezeguet, konuya ilişkin bir açıklamada bulunarak, kulübünün kendisine yönelik tavrına biraz kırgın olduğunu vurguladı.
Her zaman olduğu gibi bu sezon da takımı için elinden geleni yaptığını hatırlatan Trezegol, "Deschamps'a 15 gol sözü vermiştim, attım. Geçtiğimiz 7 yıl içerisinde takım arkadaşlarım ve 14 milyon taraftarımızca sevilen bir futbolcu oldum. Ama bugün, kulüp değişti. Yeni bir kulüp gibi oldu. Kulübümün, bugüne dek bu formayla 140 gol atarak Juventus tarihine geçmeme rağmen, benim yerine başkalarını düşündüğünü hissediyorum" şeklinde konuştu.
Bundan sonra neler olacağını bilemediğini vurgulayan Fransız santrafor, "Şimdi tatile çıkıyorum. Kulüp beni istiyorsa, babamı arayabilir. Ancak bana komik bir kontrat önermek yerine, beni istemiyorlarsa, bunu söyleseler daha iyi olur. Ben Juventus'ta devam etmek istiyorum; ancak istemeyen ne yazık ki kulübüm" diyerek tepkisini dile getirdi.