Güncellemeyle oyun daha oynanabilir olmuş kesinlikle...
Güncellemeyle oyun daha oynanabilir olmuş kesinlikle...
Fontlar çok kötü olmuş.
transfer deneye varmı gene emre cana adanana filan 30-40 milyondanmı açıyorlar kapıyı
Yine şaka gibi bonservis ücreti talepleri devam ediyor beyler, Boşuna ümitlenmeyin![]()
10 m € istenen oyuncuya 7 verince kabul ettiler ama brezilya'dan oyuncu beşiktaşa gelmiyor arkadaş. Klüpten aldığının 2 katını veriyorum yine gelmiyor. Bakalım neler olacak. Transferler fiyasko gibi şimdilik.
küme düşmede serbest kalma maddesi ekle onuda sıfır yap ayrıca normal serbest kalma maddesi ekle onuda 50-60 milyon euro yap birde 10 k lık milli maç primi attır dene bakim kabul etcekmi
var ......
caner tam beklediğim gibi olmuş elinize sağlık ama benim anlamadığım sow'un taç kullanması 4 iken neden 8 oldu birde driblingi 10 da kalmış
Oyuncu profillerinde değişiklikler varmı ?
Eğer güncelleme kayıtlı oyuna etki ediyorsa, ilk defa bir Türk takımına savunma yönünde antreman yapmamı söyledi gözlemci.
Fenerbahçe ile oynuyorum Bursaspor'a dedi.
Atiba veli yine yerlerde. Bu adamları kim izliyor ve derecelendiriyor ? Atiba'nın tacklling nasıl olurda 11 olur anlamış değilim.
Roberto Carlosun Profılınde Gelişme Varmı Acaba ?
Bende 4 tane maç yaptım şu ana kadar.Şunu söylemek istiyorum takımınızın üzerinde daha bir hakim olduğunuzu hissediyorsunuz.Yaptığınız değişiklikler daha net etki ediyor oyuna.Kanatlarınız hızlıysa ve iyi orta açıyorsa sonuca gitmeniz daha kolay olacak gibi.Tabi ki daha fazla maç yapmak ve daha farklı takımlarla test etmek daha iyi sonuçlar verecektir.Şuan için her şey iyi gidiyor.
Güncellemeyi yükleyip göz atalım dedik Steam'e bağlanamıyoruz iyi mi (:
...
Yeni bir güncelleme geldiğinde, eski sürümlerde kullandığımız taktiklerin yeni sürümde işlememesinin sebebi nedir? Yaklaşık 4 yıldır böyle bir durum var Football Manager'de. Oyunculara verdiğimiz talimatlar ve oyun şeklimizi yeni gelen güncelleme nasıl etkileyebiliyor?
Örneğin benim taktiğimdeki en önemli amaç. kanatlardan hızlı atağa çıkarak defansı dengesiz yakalamak ve golü bu şekilde bulmaya yönelik. Fakat yeni gelen güncellemede bu talimatı oyuncular bir türlü yerine getirmiyor, ruhsuz bir futbol oynuyor. Talimatları da değiştirmek istemiyorum çünkü takımımı bu şekilde oynatmak istiyorum.
Nedeni bir onceki taktiginin mac motorunun zaaflarindan faydalaniyor olmasi.
Mac motoru gelistikce, bu tip zaaflar ortadan kalkiyor ve taktik islememeye basliyor. Veya yeterince buyuk olmayan bir yorgan kullaniyormus gibi gibi ya ayaklar disarida kaliyor, ya omuzlar. Yani kazanmak icin bir onceki mac motorunun zaafini kullanmak yerine, yeni mac motorunun zaafini kullanmak zorunda kaliyorsun. Ozellikle takiminin kalitesinin ustunde bir basari kazanmaya calisiyorsan.
Normalde zaaflara göre taktik yapmıyorum, daha doğrusu maç motorundaki zaaflara dikkat etmiyorum. Kendi oyun mantaliteme göre taktik yapıyorum fakat dediğiniz gibi takımın kadro kalitesinin üstünde bir başarı yakalamayı amaçlıyorum.![]()
Bilerek yapiyorsun demek istemedim. Mesela bir onceki surumde kanat oyunculari ucup gidiyordu surekli. Bu esasinda cok da gercekci bir sey degildi. Bu surumde ise bu biraz torpulendi ve esasinda cok cesitli yollarla goller oluyor.
Hala 3-4 ariza var, oynadikca gorursunuz. Ozellikle kanat oyuncularinin topu iceriye cevirmek yerine cogunlukla kaleye vurmayi denemesi bir sure sonra isyan bayraklarini actiracaktir.![]()
daha 1 maç oynadım. Henüz yorum yapmak için erken ama bir sonraki oyunu almayı düşünmüyorum artık
bu güncelleme benim kayıtlı oyunuma etki etmedi sanırım yani çoğu kişi işte çaykur rize rizespor oldu diyorlar o hala aynı beşiktaş spor komkeksi yazıyordu buda düzelmemiş ama bu güncellemede düzeldi diyorlar bu güncellemenin kayıtlı oyunda nasıl kullancam ben arkadaşlar
Güncellemenin kayıtlı oyununuza etki eden kısmı sadece maç motorunda yapılan yenilikler. onun dışında değişimler için yeni oyun açmanız gerekiyor.
Ben Tavsiye ediyorum, henüz 2 resmi maç oynadım. hazırlık maçlarıyla birlikte gördüm ki oyun motorunda değişiklikler yapılmış.
Biraz maç motorundan bassedermisiniz maç motoru ne alemde
ben bu yamayı da beğenmedim açıkçası...Savunma ve orta sahalar felaket yine..
Last edited by antiochia : 28.Şubat.2014 at 22:48
hocam fazlada ilerlememişsiniz aslında. ben 2022 yılındaki kariyerimi sonalndırıp yeniden başladım. maç motoruna gelince yenilikler yapılmış bunu gözle görebiliyorsunuz. en çok gözüme çarpan değişiklik ise savunma arkasına atılan topların her seferinde gol pozisyonu yaratmaması. artık atılan topların çoğunu geçirmiyor defanslar. dediğim gibi fazla oynamadım 3 resmi maç oynadım. direkten dönen toplar yine fazla. drogba aynı pozisyonda 2 kez direğe attı topu geçen maç. yani yine maç motoru bildiğini okuyor diyebilirim. o topun girmemesi gerekiyorsa bir şekilde ya direkten dönüyor yada kaleci buffon kesiliyor. kader gibi birşey![]()
ben yeni oyun açmanızı tavsiye ediyorum. zaten içinizde ukte kalır açmazsanız emin olun bir süre o kariyere devam edip, yeni kariyer açıcaksınız![]()